? Black Sabbath?

Συμφωνώ, αλλά να παίξουν και καμιά ωρίτσα παραπάνω, να χωρέσει και κάνα National Acrobat και κάνα Megalomania και μερικά ακόμα.

Ορίστε κύριοι… με τις υγείες σας… (ΤΟ ΘΕΛΩΩΩΩΩ)

http://store.universal-music.co.uk/euro/The-Ozzy-Years/Black-Sabbath-The-Ozzy-Years-Complete-Albums-Box-Set-Limited-Collectors-Edition-2010/invt/0600753296974

επιτελούς βάλανε τιμή…
?145.99

δεν κατάλαβα αν θα είναι οι deluxe εκδόσεις ή οι άπλες…:?

Κάτι για Japanese miniatures λέει για τα CD. Οπότε υποθέτω ότι δεν θα είναι οι deluxe εκδόσεις…

Προτιμώ να κρατήσω λεφτά για αυτές τις επανεκδόσεις, παρά για την ν-οστή επανέκδοση των ίδιων πραγμάτων σε διαφορετική συσκευασία…

Εγώ είχα πάρει πριν κάτι χρόνια αυτό http://static.rateyourmusic.com/album_images/5cab5e04445b6f2feedf03255b0098ab/59299.jpg και το σκέφτομαι αν αξίζει να το πάρω… είναι πολλά τα λεφτά!

Δεν μου καθεται καλα να υπαρχει και αλλο thread για Black Sabbath και να μην εχω γραψει… Λοιπον ειναι περιττο να αναλωνομαστε σε συζητησεις για την αγαπημενη μας περιοδο των Sabbath, τα εχουμε πει πολλες φορες… Εμενα η αγαπημενη μου ειναι με DIO και μετα παει με Ozzy, μετα με Tony Martin που ειναι υποτιμημενη φωναρα και τελος τα Born Again και Seventh Star με Gillan και Glenn Hughes αντιστοιχα ειναι τα λιγοτερο αγαπημενα μου. Ομως [SIZE=“3”]ΟΛΑ[/SIZE] ειναι Sabbath παει και τελειωσε. Γιατι Black Sabbath ειναι το συνολο, αλλα πανω απο ολα Black Sabbath ειναι ο Tony Iommi. Period.

Απο εκει και περα παιζει ρολο το γουστο του καθενος. Ο καθενας γουσταρει οτι του καθεται καλυτερα στο αυτι.

αυτό και αν είναι project-supergroup
TONY IOMMI Records New Song With IAN GILLAN, NICKO MCBRAIN, JON LORD - Oct. 7, 2010
απο εδώ
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=147331

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ;;;;;

Και ποτε θα βρουν τραγουδιστη ρε παιδια??? :-k

Ian Gillan για φωνή:-s:-s:-s
Μπασίστας τους λείπει αν δεν κάνω λάθος…

στην αρχή νόμιζα δίσκο…καλά για ενα τραγούδι ολα γίνονται…

Και γω έτσι την πάτησα Crimson. Κλάιν… ενδιαφέρον αλλά μέχρι εκεί :stuck_out_tongue:

E αυτο λεω και 'γω. Δεν εχουν βρει καποιον για τα φωνητικα καθηκοντα…

πάντως βλέποντας αυτούς τους μουσικούς μαζί είναι μεγάλο γεγονός.


μακάρι να γράψουν κανα δυο τραγούδια ,άλλωστε και με τον Hughes για ένα re-recording βρέθηκαν και στα καπάκια έγραψαν δίσκο. Who knows ?

A ,ρε Ozzy δεν βλέπεις οτι ο Tony γράφει μουσική με όποιον τραγουδιστή βρεί μπροστά του , προφανώς το έχει ακομή και θέλει παίζει μουσική (μιλάμε για μουσικούς που έχουν κατακτήσει τον κόσμο εδώ και 40 χρόνια ,και το κοντέρ ακόμα γράφει). Εντυπωσιακό.

υγ1 : η φωτό αποκτάει συλλεκτικό χαρακτήρα . Είναι μία απο τις 10 (κι αν είναι τόσες) που κυκλοφορούν στον κόσμο με τον Iommi να ποζάρει χαμογελώντας .:stuck_out_tongue:

So funny…

Κατά τα άλλα, αναμένεται με αγωνία το τραγουδάκι. Τώρα για ολόκληρο album χλωμό το κόβω. Οι Purple έχουν ακόμα 2034293842 συναυλίες πριν βγάλουν νέο CD, ο McBrain έχει την περιοδεία με τους Maiden, ο Lord ασχολείται περισσότερο με τα της κλασσικής μουσικής και ο Iommi… ψάχνει νέα μπάντα (ή νέο τραγουδιστή).

Edit 1: Όσο για το μπασίστα… κρατηθείτε.

Edit 2: Και η ιστορία από τον Iommi:

για ακουστε κατι ενδιαφερον :wink:

Ντάξει… Ανατριχίλα! Στα πάνω του όταν ήταν ο Gillan δεν πιανόταν από κανέναν! Ό,τι ήθελε έκανε με τη φωνή… Συν του ότι στο συγκεκριμένο είχε πιάσει το νόημα με την “βαριά” κ “evil” ατμόσφαιρα… Μπράβο ρε Storm! :wink:

Το ότι ένας τραγουδιστής λόγω ηλικίας δεν μπορεί να έχει την έκταση της φωνής που είχε 30 χρόνια πριν, είναι κάτι το φυσιολογικό. Ελάχιστες εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα.

Για τον Gillan πάντως, ό,τι έχει χάσει σε έκταση το έχει κερδίσει σε βάθος και σε χρώμα - ακούστε για παράδειγμα τον τελευταίο του προσωπικό δίσκο όπου δίνει ορισμένες αρκετά ενδιαφέρουσες ερμηνείες.

Για τα live τώρα, θα μπορούσε είτε να σταματήσει να λέει τα “απαιτητικά” τραγούδια (βλ. Highway Star), είτε να τα πει με διαφορετικό τρόπο αντί να προσπαθεί να τα αποδώσει όπως στα '70s και να μη του βγαίνει.

</offtopic>

Tony Iommi, Ian Gillan, Nicko McBrain, Jon Lord και Jason Newsted στο μπασο? Ενδιαφερον ακουγεται και για καλο σκοπο (κατασκευη μουσικου σχολειου στην Αρμενια)… Ευχομαστε για κομματαρα.

“Out Of My Mind” has now been fully recorded! Ian and Tony are excited to announce that Jason Newsted has kindly played bass on the track and Mikko Lindstrom (HIM) has also added some great guitar parts too. Next stop is getting it mixed!

απο το Gillan.com