Μetallica

[B]Ride the Lightning:[/B] Lebron James
[B]
Kill 'Em All:[/B] Dirk Nowitzki

[B]And Justice For All:[/B] Scottie Pippen

[B]Death Magnetic:[/B] Glen Rice

[B]Load[/B]: Steph Curry

[B]Reload:[/B] Toni Kukoc
[B]
St. Anger:[/B] Νάσος Γαλακτερός

Αφήνεις τον magic Johnson , Barkley, Ewing, Malone, Stockton κτλ για άλλες μπάντες ; οκ τίμιο !
(στη θεση του Γαλακτερου θα εβαζα τον Σπανουλη ή τον Σιγαλα)

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι το βρίσκω αρκετά τίμιο να αφήσουμε κι έναν Magic Johnson στους Iron Maiden! Με την ευκαιρία, είναι δυνατόν παίχτες σαν τους Barkley, Stockton και τον “ταχυδρόμο” να μην έχουν πάρει δαχτυλίδι στο NBA?

Μου θυμιζετε αυτο: https://www.youtube.com/watch?v=-m34GUn0QqA

Εκπληκτικη σκηνη :lol:

Αντε, ηρεμηστε, μας ζαλισατε.

Εισαι ξεροκεφαλος γι’αυτο, αλλιως θα εβλεπες την πραγματικη αληθεια οπως στη λενε αυτοι που τα ξερουν καλυτερα απο σενα. Αλλο το φιλετακι, αλλο το πιτογυρο φιλε μου.

Ο τρόπος μου είναι ανάλογος του δικού σου μικρέ γκέμπελς. Ειρωνία, μανιπιουλάρισμα του λόγου, κιτρινισμό και δήθεν ανωτερώτητα προσφέρεις, αισχρό κράξιμο θα πάρεις, παραπάνω φαιά ουσία για να αντικρούσει τα λεγόμενα σου δεν υπάρχει λόγος να χαλάσει κανένας.

Επειδή έχεις χάσει τη μπάλα να σου υπενθυμίσω, δεν είπα κανέναν άσχετο, εσένα είπα ξεροκέφαλο γιατί είσαι, ο ορισμός μάλιστα. Αν σου ήμουν αδιάφορος τι κάθεσαι και απαντάς τότε, κάνε με ignore να μη σπαταλάς άλλο ενέργεια, κράτα τη για τον πρόλογο που πουλάς στους γύρω σου.

Επίσης επειδή είσαι και χρυσόψαρο, πάμε πάλι:

Βαριέμαι να ψάξω να βρώ κι αλλες , καμουφλαρισμένες ή μη, αισχρολογίες που έχεις πεί ανα καιρούς.

Όπως βλέπεις άλλος αποφασίζει ότι όσοι διαφωνούν μαζί του είναι άσχετοι, κάφροι, γελάνε μαζί τους και άλλα τεχνάσματα μπάς και μείωσεις την διαφορετική άποψη. Το κάνεις ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ συχνά αλλά επειδή το καμουφλάρεις μέσα στις λέξεις δε χτυπάει άσχημα. Αυτό είναι πιο αισχρό από τη δικιά μου κάφρικη προσέγγιση, αντιληπτόν μικρέ γκέμπελς?

Οσο τραβάς από τη μια θα τραβάω από την άλλη, μέχρι να βγάλουν κανένα κομμάτι της προκοπής οι άμεμπτοι Μετάλλιρα, τότε θα εκθειάζουμε μαζί ίσως.

Φιλε μου, κανε λιγο σεξ οσο πιο γρηγορα μπορεις, γιατι το να εξισωνεις με εναν υπουργο της φασιστικης και ναζιστικης Γερμανιας του 1940 καποιον χρηστη με τον οποιον δε συμφωνεις σε καποια πραγματα και εχετε εντελως διαφορετικη λογικη, δειχνει σοβαρο προβλημα. Στο ειπα και δεν λες να το καταλαβεις… δε με αγγιζει καν το “αισχρο κραξιμο” που λες οτι θα λαβω.

Και όλα αυτά γίνονται γιατί αν το hardwired ήταν ήδη στο kill em all και το 2016 μας παρουσίαζαν σαν νέο κομμάτι το hit the lights πάλι θα διαβάζαμε και θα ακουγαμε σχόλια σχετικά με το πόσο αδιάφορο είναι το νέο κομμάτι και πόσο χάλια οι στίχοι…λες και τους στίχους του kill em all τους έγραψε ο Καββαδίας

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Δημήτρη, εσύ δεν είσαι απλά οπαδός Μετάλλικα, το έχεις πάει παραπέρα, τους χαρακτήρισες οικογένειά σου και πριν λίγο μας είπες ότι τους βλέπεις σαν ένα πράγμα, μια ομάδα, Ολυμπιακάρα σαν να λέμε (εγώ Ολυμπιακάρα είμαι πάντως), κουρέλες οι υπόλοιποι και μένουμε δίπλα στην ομαδάρα στα πέτρινα χρόνια του Κοσκωτά και του Σαλιαρέλη.

Καλά όλα αυτά βέβαια, όταν μιλάμε για μουσική όμως, κάπου μπλέκουν την φάση και όχι μόνο αυτό, στενοχωριέσαι κιόλας. Κρίμα είναι.

Μας μπέρδεψες Vic . ( Παναθηναϊκός είμαι ) .

Δεν παίρνω χαμπάρι την ειρωνια αλλά οκ δικό μου πρόβλημα .

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

To κατάλαβα τι ομάδα είσαι (Σπανούλη αντί Γαλακτερού ε;) - αλλά ειρωνεία δεν έχει καθόλου το από πάνω. Η αγαπημένη μου μπάντα είναι αυτή που παίζει την αγαπημένη μου μουσική και αγαπημένη μου μουσική είναι αυτή που με γονατίζει, όχι απαραίτητα αυτή που έχει γράψει η αγαπημένη μου μπάντα/ομάδα.

Και η ομάδα ακόμα όμως δεν είναι τόσο ένα πράγμα που λες, ξέρω Ολυμπιακούς που ανδρώθηκαν με Γουλανδρή και Νταϊφά και δεν πατάνε γήπεδο με Κόκκαλη και Μαρινάκη. (χόντρυνε η κουβέντα τώρα…)

Το St.Anger ούτε Χρήστος Τσέκος δεν είναι πάντως.

Εγώ δεν έβαλα μέσα προέδρους .
Μίλησα για την ίδια ομάδα . Που κατά περιπτώσεις θα χρησιμοποιησει και διαφορετικους παίχτες .

Έβγαλα τον Γαλακτερο από τον πλάνο και έβαλα τους άλλους δύο που τους θυμάμαι στον NBA και πως γύρισαν μετά . Δηλαδή πιο δυνατοί με μύες αλλά δεν κατάφεραν να σταθούν στο ύψος του NBA πάρα το ότι είχαν πολλές δυνατότητες. Έγιναν καλύτεροι παίχτες από όταν πήγαν .

( την χάσαμε την μπάλα με τα φιλέτα και τους γύρους, τώρα με τα αθλητικά το αποτελειώσαμε. )

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πολύ καλή αφορμή για κουβέντα. ΠΧ στο DM που πολλοί το θεωρούν μέτριο (στο εσωτερικό κυρίως, στο εξωτερικό οι περισσότεροι το κατατάσσουν μετά τα 4-5 πρώτα -λάθος κατ’ εμένα), πόσοι θα ξένιζαν αν το All Nightmare Long ήταν στο AJFA (με τον ανάλογο ήχο-παραγωγή προφανώς). Πόσοι θα έβρισκαν το Suicide and Redemption παράταιρο στο RTL; Απλά όταν έχουν εφεύρει τον τροχό πριν 30 χρόνια και έχουν υψώσει τον πήχη τόσο ψηλά νομίζω πως και η κριτική είναι σε πολλές περιπτώσεις εύκολη, ακόμα και άδικη.

Το DM αν εξαιρέσεις το Cyanide ήταν δισκάρα με μάπα παραγωγή. Πλέον διαβάζεις αποθέωση για το νέο Destruction (!!) και Anthrax (!!!) από πολλούς που θα σου πουν πως το DM είναι χάλια.

Συμφωνώ σε όλα… από την πρώτη λέξη που έγραψες μέχρι την τελευταία

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ούτε Μπακατσιας (ή Μπακαυτιας :P)

Ότι το cyanide είναι το αγαπημένο το Dickinson από το Death magnetic το πιάνουμε ως τρολιά ή ως παράξενο αγγλικό γούστο ;

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Λέγοντας για τρολιές: https://www.youtube.com/watch?v=N4pj7RByIeA&t=5m48s

Ο θεούλης παίζει air bass στο One :’)

Είδες; αν ήταν mainstream θα ήξερε ότι δεν ακούγεται το μπάσο…:!: