Μetallica

Όποιος λέει ότι τα πρώτα Testament δεν είναι θρας δεν είναι να τον παίρνεις στα σοβαρά. Καταλαβαίνω τι θέλει να πει ο chinaski αλλά ναι το Kill Em All ΉΤΑΝ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΊΝΑΙ Ό ΠΡΏΤΟΣ ΘΡΑΣ ΔΙΣΚΟΣ. Όλα τα άλλα είναι δήθεν ψαγμενες απόψεις της πουτσας. Και επιεικώς αστείες, όσο αστείο είναι το “Refuge Denied είναι ο καλύτερος δίσκος που υπάρχει το όνομα του Mustaine” . Επιτέλους κόψτε τις αρχιδιες!

φυσικά αυτό δεν πάει σε εσάς εδώ μέσα

3 Likes

Χαχα, είναι ατάκα για να υπερθεματίσει τους Sanctuary μωρέ, καφενειακή οπαδική ατάκα. Την είδα και εγώ σήμερα και γέλασα :wink:

1 Like

Ναι κι εγώ, αλλά υπάρχει από παλιά… ξέρεις κάτι τέτοια μένουν στην συνείδηση ειδικά των νεότερων.

Καταλαβαίνω τι λες, απλά από ένα σημείο και μετά η λογική αυτή οδηγεί σε γραφιάδες να αυτολογοκρίνονται (ή να το χοντραίνουν επίτηδες για να προκαλέσουν και χλευάσουν), νομίζω ότι κάποιες ατάκες μπορεί ο καθένας να καταλάβει πώς λέγονται και γράφονται.

Δεν θέλω κάποιος αποψιάτωρ/γραφιάς να μην πει αυτό που σκέφτεται, όπως το σκέφτεται γιατί υπάρχουν ιερά και όσια ή υπάρχουν “νέοι αθώοι” (προσοχή στο επιχείρημα αυτό…) που μπορεί να διαφθαρούν με αυτά που διαβάζουν (=να παρεξηγήσουν κλπ).

Δηλαδή, αν ένα πιτσιρίκι κάνει τοτέμ οπαδικές ατάκες του Χάκου (Μέηντεν όλα 10, το Virtual ΙΧ 9) και αυτό μετά γίνει συνείδηση στα σοβαρά σχεδόν (ψιλο-έγινε Ελλάδα), για εμένα βαραίνει πιο πολύ τον Μεηντενά, που στην τελική γουστάρει και υιοθετεί. Όποιος επαναλαμβάνει ατάκες τέτοιες θα πρέπει να μπορεί και να τις υπερασπιστεί μετά, αλλιώς θα είναι λίγο σαν παπαγάλος απόψεων. Αν την λέει οπαδικά και ο ίδιος και το ξέρει, θα γελάσει και θα υπερθεματίσει (“αυτή η ατάκα περιλαμβάνει και τα 2 πρώτα Metallica!” -περί Mustaine)

Από την άλλη όταν γράφεται ότι ιστορικά ο πρώτος θρας δίσκος είναι το Show No Mercy ή και το Bonded by Blood, εκεί ναι, κάποιος πρέπει να βγει να πει “τι λε μωρέ, πας καλά;”, δεν είναι θέμα οπαδικό, καταλαβαίνεις.

Γαμάνε τα Sanctuary πάντως, να το πω κι αυτό, και το Inception θεωρώ ότι είναι τοπ κυκλοφορία μέταλ φέτος, έχει τέτοιο βάρος αυθεντικότητας και έμπνευσης που κάνει τα 3/4 της νέας old school σκηνής ρόμπα.

3 Likes

Ημουν αυτός που γέλασε… δεν διαφωνώ καθόλου για τους Sanctuary και γενικά δεν διαφωνώ κάπου, άλλωστε δεν είμαστε πια στα 90s να μαθαίνουμε αλλά και να “κατευθυνόμαστε” μόνο από το Hammer

2 Likes

Συμμερίζομαι απόλυτα όσα λες, είχε γίνει και κουβέντα παλιότερα εδώ μέσα περί αυτού ακριβώς του θέματος και είχα εντυπωσιαστεί με το ότι κάποιοι ειρωνεύτηκαν (πχ εδώ) όταν έγραψα ότι το ΚΕΑ θεωρείται το πρώτο θρας άλμπουμ -όχι από εμένα και εσένα, από τους πρωταγωνιστές της “σκηνής”.

Και να πεις πως είναι κανένα μυστικό; Μόνο το Get Thrashed να δει κανείς ή να διαβάσει οποιοδήποτε βιβλίο με δηλώσεις μουσικών (Holt, King, Araya μου έρχονται γρήγορα-γρήγορα στο μυαλό που έλεγαν ότι όταν βγήκε τους έπιασε από τα μούτρα, παράτησαν τη μουσική που έπαιζαν -ωραία η παρατήρηση περί spandex και make up- και προσπάθησαν να παίξουν εξίσου γρήγορα) θα δει ότι είναι κοινός τόπος.

Είναι σα να αμφισβητούμε την πατρότητα του Black από τους Bathory, Celtic Frost, Venom επειδή το δεύτερο κύμα στη Νορβηγία έπαιξε πολύ πιο ακραία.

3 Likes

δεν υπάρχει διαφωνία Vic…δεν είπα ΠΟΥΘΕΝΑ πως δεν θεωρώ θρας δίσκο το KEA…ΠΟΥΘΕΝΑ όμως. Απλά λέω πως πολύ γρήγορα το πράγμα εξελίχτηκε σε κάτι πολύ πιο βίαιο από αυτό που ΠΡΩΤΟΙ έπαιξαν οι Metallica.

2 Likes

ρε συ chinaski θα μας τρελανεις :stuck_out_tongue:

Γραφεις: Εντάξει, ο δίσκος είναι ένα απίστευτου κάλλους διεστραμμένο μείγμα NWOBHM με Motorhead. Τίγκα αλήτικο metal (καμία σχέση με το θρας. Ήταν οι πρώτοι που παίξανε επικίνδυνα γρήγορα, αλλά πραγματικό θρας ακούσαμε με τους σλέηερ) και μετα λες ποτε δεν ειπα οτι το kea δεν ειναι thrash.

Βλασφημειες, η μεγαλη αποστασια, εσχατοι καιροι.
Παραδεξου την αποστασια σου και μην μας αφιονιζεις αλλο.

3 Likes

είχα γράψει πιο κάτω μετά από σχόλιο του κουίντομ:

αν θες να το αναλύσουμε κι άλλο έχει καλώς, αλλά νομίζω πως εξήγησα τι εννοούσα στα κατοπινά ποστ

Asked if it ever gets old being a millionaire, Hammett responded: “You know, it just comes with a whole bunch of different problems, bro. And you know what? I’m not very good with saving money. [I spend it on] comic books and movie posters and horror stuff and guitars. I live my life. I just fucking live my life. And I’m generous. The people who are around me experience what I’m experiencing while I’m experiencing it.”

αυτά είναι προβλήματα :stuck_out_tongue:

5 Likes

Πόσο στο μπούστο κάνουν αυτά τα κόμικς και οι αφίσες ώστε να μην του μένουν και πολλά ;

Για δες εδώ πόσο κάνουν. Το πρώτο τεύχος του Superman, του 1938, έχει πουληθεί 1 εκατομμύρια μπακς. Ο John Dolmayan, ο drummer των SOAD, είναι κι αυτός αρρωστάκι με comics και μια φορά πλήρωσε 317 k$ για το πρώτο τεύχος του Superman, για λογαριασμό πελάτη του.

1 Like

Ερασιτέχνες. Το δανείζεσαι, πας μια βόλτα πάνω ζωγράφου στα φωτοτυπαδικα το βγάζεις με 3 ευρω. Έτοιμος… που να ξέρουν μωρέ αυτοί…

1 Like

Γαμαει για μια ακομα φορα Σερ Λαρσελοτ. Αψογος, οσο μεγαλωνει τοσο πιο λατρεια γινεται

2 Likes

εκανε τελικα καλη δουλεια ο Phil Towle.
Και οτι εχει κοψει και την (πολλη) κοκα.

Ντρενάκο δε σε χάλασε που χτες έμαθες ότι ο τελευταίος μεγάλος δίσκος των Mitallica ήταν το …And Justice και ότι το Black Album έχει 4+1 μεγάλα κομμάτια και τα υπόλοιπα είναι fillers.

4 Likes

χτύπημα κάτω από τη μέση

1 Like

δεν με χαλασε γιατι ο τελευταιος μεγαλος δισκος ειναι το Load ! :stuck_out_tongue:

Και φυσικα αλλη αξια εχει να το λεει ο τυπος που αγορασε το Kill’em το 1983 και αλλη ενας τυπος που τους πρωτο ακουσε το 1995.

Για τους Metallica μιλαω. Oi Mitallica μπορει να εχουν τελευταιο μεγαλο δισκο και το No Life. δεν τους ξερω.

"I think I lifted that from King Diamond.

"There was a live tape of Mercyful Fate in the early '80s, where he was talking some funny rap onstage about, ‘I see some discos out there.’

"It was broken English, trying to say, ‘I see some fans of disco.’ So he’d say, ‘I see some discos out there. Why don’t you get outside. We’re here to play heavy. We’re going to give you heavy!’

“And I just kind of borrowed that. It became one of those things before ‘Sad but True.’”

O James για το από που πήρε την ατάκα "Do you want heavy? " πριν το Sad But True

1 Like

Lars Ulrich:

"Δεν έχω κάτσει ποτέ να σκεφτώ το γιατί δεν έχω κάνει τατουάζ. Απλά η ιδέα του να καρφώσει κάποιος πάνω μου μια βελόνα και να αφήσει μόνιμο σημάδι δεν μου αρέσει. Δεν ξέρω, εσύ γιατί δεν τρώς κάρβουνο; Ή γιατί δεν πηδάς από την κορυφή ενός ουρανοξύστη; Δεν μου μοιάζει με κάτι που μπαίνει στα όρια της νορμάλ συμπεριφοράς. Χωρίς παρεξήγηση φυσικά σε όλους όσοι έχουν τατουάζ, αλλά δεν είναι για μένα. Θα πάρω πίσω αυτό που είπα για τη νορμάλ συμπεριφορά. Συγγνώμη. Δεν ήθελα να προσβάλλω κανέναν. Απλά δεν είναι για μένα."

Μεγάλο respect στο Lars για τις δηλώσεις του. Συμφωνώ απόλυτα!

ps: James και διάφοροι άλλοι μουσικοί ακούτε? Ακούω να λέτε!

3 Likes