Προτάσεις για το forum

Αυτό το άμοιρο το τόπικ http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=4018&page=162

μπορεί να γίνει σπλιτ σε “καλύτεροι δίσκοι των 90ς” και σε ένα άλλο με σχολιασμό για τις λίστες/κουβέντα για πόντους/δημοψηφίσματα/μαγειρέματα/καταμερισμό δουλειάς από την Μέτρον ανάλυσις του φόρουμ κλπ.?

Συγκεκριμένα ένα σπλιτ δηλαδή με σημείο κοπής το ποστ 488.

απλα ηθελα να πω πως τα sections podium, διαφορα και off topic θα μπορουσαν καλλιστα να ειναι ενα section. αυτο θα μπορουσε να ειναι μια λυση σε περιπτωση που φταινε τα πολλα sections στο να δουλεψει σωστα ο σερβερ…

Kαι να καλύπτεται το θρεντ της αστυνομικής βίας απ’ το θρεντ: Rocking.gr Top Models?

Tωρα όντως τα διάφορα και το οφ τόπικ μπορούν να γίνουν ένα αφού απ’ τα διάφορα ξεχωρίζει ο “οφ τοπικ”/χαλαρός χαρακτήρας.

το ειπα με το σκεπτικο οτι και τα 3 εχουν να κανουν με μη μουσικα θεματα

εντιτ - τελικα το ‘διαφορα’ εχει να κανει με μουσικα θεματα, που δεν καλυπτονται απο τα υπολοιπα μουσικα sections. οποτε ας μεινουμε στον χαλαρο χαρακτηρα που διακατεχει και τα 3 :stuck_out_tongue:

τα διάφορα ειναι μουσικά, ενώ το οφφτοπικ μη μουσικό

δεν έχει λογική να γίνουν ένα παίδες !

cheers

γουατ αμπαουτ δατ?

άμα είναι να μπει κουμπάκι ‘μου αρέσει’, τότε επιβάλλεται να μπει και κουμπάκι ‘ζμπούτσαμ’

What about να μην το κανουμε Facebook δω μεσα.

Μήπως ήρθε ο καιρός το τόπικ του σονισφήρ να κλειδωθεί και να ανοίξει ένα καινούριο για το αντίστοιχο DVD?

Έτσι κι αλλιώς τα μόνα ποστς που αφορούν το λάιβ πια είναι αυτά τα υπέροχα “Ακόμα να το πιστέψω!” κλπ.

Αφού δεν το πιστεύουνε, βρε αδερφέ, τι πρόβλημα έχεις εσύ;

Επιτέλους κάποιος ενδιαφέρθηκε! :smiley:

To πρόβλημά μου είναι ότι αυτή τη στιγμή το τόπικ είναι πάνω-πάνω στις συναυλίες ενώ μιλάνε εκεί μέσα για ένα DVD.
-Φαντάζομαι πως- αυτά τα ποστς μπορούν να γίνουν ένα ομορφότατο τόπικ στις κυκλοφορίες (άμα φιλοτιμηθεί κάνας μοντ βέβαια) σαν αυτό εδώ:
http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=10165

και θα μπορούμε οι υπόλοιποι να μιλάμε στο φόρουμ των συναυλιών για συναυλίες. :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

Δεν εχεις και αδικο Bleedin.
Παιζει να το τολμησω μετα. :stuck_out_tongue:

α μπράβο γιατί είχα απελπιστεί!

Ρώτησε κάτι ο Μπιλρόκης για την ώρα στους Ναπαλμ Ντεθ, του απαντάω, και σε δευτερόλεπτα θάφτηκε γιατί ο ίδιος ο Μπιλρόκης είχε κάνει μπαμπ στο τόπικ του σονισφηρ!!! Ακόμα και τώρα αμφιβάλλω αν το έχει δει που του απάντησα. :?

Περίπου αντίστοιχα το ίδιο σκηνικό με τις συναυλίες που έθιξε ο μπλίντιν, ισχύει με τις μεγάλες μπάντες στο groups & artists. Πραγματικά σιχτίρ με το κάθε μπαμπ που κάνουν στα τόπικ μετάλλικα για το χαμό του κλιφ, η με κάθε νέο ντιβιντί μέηντεν.

Κι εγώ συμφωνώ να κλειδώνονται μετά από 2 χρόνια πχ. τα συναυλιοτόπικ πάντως, ότι άλλο είναι να ειπωθεί μετά από καιρό για μια μαγευτική συναυλία, μπορεί να ειπωθεί στο αντίστοιχο G&A thread.

Bασικά καλά είναι όταν γίνεται μόνο εκεί.
Το θέατρο του παραλόγου ήταν όταν ανακοίνωσαν διάλυση οι σκόρπιονς και οι σκορπιονιστές πόσταραν το ίδιο “αντίο θεοί! κλπ” ποστ στο “επίκαιρα νέα”, στο “τέλος για τους σκόρπιονς”, στο τόπικ στο G&A, και στα 3 ανοιχτά σκορπιονοθέματα στις συναυλίες, ίσως και στο τόπικ του θρύλου.

Εκεί δε χρειάζεται μοντερέητινγκ αλλά λοβοτομή.

Καμία σχέση guys.
Μα καμία.

Αν τα προβλήματα είναι μόνο τα ποστ των σκορπιονιστών και το ότι τα του DVD του σόνισφηρ γράφονταν στη συναυλία και όχι σε ξεχωριστό θρεντ τότε το μουσικό κομμάτι του φόρουμ είναι σε γαμάτο δρόμο.

Δεν θάφτηκε καμιά συναυλία από το σόνισφηρ εξάλλου, στην πρώτη σελίδα είναι όλες οι επικείμενες και δε νομίζω κανείς να κοιτάει μόνο τα θέματα που φαίνονται στην κεντρική σελίδα.

Όσον αφορά στο G&A, κατά τη γνώμη μου κακώς είναι στη μορφή που υπάρχει. 500 θρεντς με 3-4 ποστς ελάχιστα πράγματα προσφέρουν, νομίζω ότι τα περισσότερα (που αφορούν άλλωστε κυκλοφορίες) θα μπορούσαν άνετα να ενσωμετωθούν στο Rockipedia.

Από κει και πέρα τα προβλήματα στο μουσικό τμήμα για μένα είναι αυτά:

  1. ΑΠΕΙΡΑ θρεντς που ευνοούν ακόμα πιο άπειρα ποστς με εξώφυλλα ή απλες αναφορές τραγουδιών (τι ξεθάψατε σήμερα, τι λώνατε χτες, πιο κομματι σας κανει να σκεφτεστε το την τσίχλα που μασάτε κτλ)
  2. ΑΠΕΙΡΑ πολλς
  3. Ακατάσχετο μπουρδολόγημα που καταλήγει τις περισσότερες φορές σε φλέημινγκ. Συνήθως αυτοί που το ξεκινάνε είναι οι ίδιοι και οι ίδιοι. Έχουμε και νέες εισόδους βέβαια αν παρατηρήσει πχ κανείς το “5 συγκλονιστικότερες συναυλίες”. Αν αναφερθεί κάπου η λέξη Slipknot, νομίζω ότι μπορούμε να προβλέψουμε με απόδοση 1.03 ποιοι θα ποστάρουν από κάτω και τι ακριβώς θα γράφουν.

Anyway, όπως έχω ξαναγράψει αυτά δε διορθώνονται με μοντερέητινγκ, από μας τους ίδιους πρέπει να διορθώνονται αλλά αρχίζουν τα μυξοκλάμματα για την “ειρωνεία των παλιών απέναντι στους νέους”.

Αυτά και καλημέρα.

αν επιμένετε τα παιδιά που ασχολείστε πολύ με το μουσικό, μπορούμε να σβήσουμε θρεντ

θα βοηθήσει τόσο πολύ? να το συζητήσουμε αν ειναι

Νομίζω ότι το μουσικό Podium που συζητιέται τόσο καιρό θα ήταν μια καλή αρχή. Επίσης το παιχνιδάκι με τραγούδια είναι πραγματικά χαζό τοπικ και υπάρχει μόνο για να θάβει άλλα τόπικς. Το τι ακούτε μπορείς να πεις ότι έχει μια χρησιμότητα αφού σκιαγραφείται το μουσικό προφίλ του καθενός αλλά το παιχνιδάκι δεν το βρίσκω καν διασκεδαστικό

Εγώ πάλι λέω να πάμε όλοι μια βόλτα από το “Κορυφαίοι καλλιτέχνες που δεν σας αρέσουν” και να διαβάσουμε τα τελευταία 60-70 ποστς. Δε χρειάζεται κάτι άλλο.

Για να μην παρεξηγούμαι, προσωπικά είμαι σαφώς υπέρ των διαφωνιών, δεν έχω πρόβλημα να ανεβαίνουν οι τόνοι, αρκεί να έχει ο καθένας επιχειρήματα για να στηρίξει το ύφος του.

Χμ, δεν έχεις άδικο, αλλά στο ρόκιν είσαι, οι ανώριμοι/καθυστερημένοι γιούζερς είναι μη αντιμετωπίσιμη πραγματικότητα, όπως και το σπαμ, και νομίζω ότι αυτό που χρειάζεται είναι ένας διαχωρισμός “εδώ μιλάμε σοβαρά / εδώ παίζουμε το πουλάκι μας”.
Δηλαδή δεν έχω πρόβλημα να έχουμε ένα σέξιον που θα πηγαίνουμε να σπαμάρουμε (ας είναι τα δημοψηφίσματα ή οτιδήποτε) σε φάση “ροφλ, οι iced earth κατουράνε στη μισή σου δισκοθήκη” η/και να τη λέμε στο Ναιτσκάι και στο Χόρορ που είναι λατρείες και οι δύο, και εκεί μέσα να πετάξουμε και τα διάφορα “τι ακούτε όταν σκέφτεστε τη μαγδάλω” κλπ…

Ντάξει δεν είμαστε ακαδημία να γράφουμε όλοι σαν τον πλάντερερ εδώ μέσα, αλλά να, με ενοχλεί το ότι έκανα μια σοβαρή ερώτηση προς τους έντιτορς στο τόπικ της πειρατείας και δεν το είδε κανείς επειδή θάφτηκε κάτω από το “παιχνιδάκι με τραγούδια”.
/ασυφταος μοδε οφφ