Προτάσεις για το forum

και οι άλλοι βαριόμαστε να διαγράφουμε :p:p

Προτασούλα:

Οι μοντς σταματήστε να είστε τσακωμένοι με το χιούμορ και να σβήνετε θρεντς σαν αυτό του νικ μέηντεν για το τατού του φίλου του.

bump.
μόνο για τα παιχνιδάκια και τα τι φάγατε είστε.
κάτω οι μοντς.

Το αλεπουδέκι 110 :roll:

πολυ πολυ ωραιοποιημενα οτι ειστε μπινεδες

ffffinally.

you cross a line gentlemen. Και οι δυο σας. Καλό είναι να καταλαβαίνετε πότε κάποιος έχει διάθεση να κάνει συζήτηση και κάνει τα στραβά μάτια στις προσβολές για να υπάρξει επικοιδομητικός διάλογος, πριν βγείτε και προσβάλλετε έτσι κόσμο δημόσια για να φανείτε κι εσείς μαζί “μάγκες”.

Προφανώς και το πρωί οι μοντς θα αποφασίσουν για τα ποστ αυτά (not my bussiness), αλλά αν θέλετε να συνεχίσετε να θεωρείστε έγκυροι users, μην κάνετε τέτοια φάουλ.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=csFmOWS5icU#t=6s

ναι, καντε απλα ενα register

^ ήμουν σίγουρος οτι θα συνέβαινε αυτό

Άστα rip_noob. Ευτυχώς πρόλαβα και θυμήθηκα πως ήταν “έγκυρος” κι όχι “έγκριτος” και το έκανα edit γιατί αλλιώς μπορεί να μην το σκεφτόταν καν. Τόσο προβλέψιμος δεν ήταν ούτε ο Ρεχάγκελ στο Euro του 2008.

καλυτερα 2 εκατοστα με ενα κουβα cialis παρα αισθηση χιουμορ Καρβου

Σιγά μη σκίσεις κάνα καλτσόν μωρή ΓΡΑΚΧΑ.

Καλά λες. Αλλά δε σκοπεύω έτσι κι αλλιώς. Αν το δεις τι ωραίο που είναι! Δικτυωτό, σ’ ένα πρόστυχο μαύρο με διακριτικές αποχρώσεις ακόμα πιο πρόστυχου βαθέως κόκκινου, μούρλια σε λέω.

Και αναρχικιά λοιπόν.

Βασικά για τις ανάγκες του παρόντος νήματος, ενωτικιά (δε γαμιέται). Σε φάση Παρισινή Κομμούνα, προ του ρήγματος στην Πρώτη Διεθνή κτλ. κτλ.

Αλλά αρκετά με τις βαρετές ιστορικοϊδεολογικές συζητήσεις. ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΟΝΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ;

Αν είναι να επικρατήσει η δικτατορία του τρολεταριάτου προτιμάμε το υπάρχον στατους κβο.

Εγώ λέω να ξεκινήσουμε φορουμικά μπάχαλα :!:

A valid point indeed! Αλλά μ’ αυτά μπορούμε να ασχοληθούμε και in the aftermath, δε νομίζεις;
Αν πεις όχι, μήπως είσαι κάνας εσερομενσεβίκος, ΩΡΕ;