Hardcore/Deathcore/-core κυκλοφορίες

all else failed - this never happened (2004)

παλικαρια απο το φιλαδελφια των ηπα
ιδιαιτερη περιπτωση
τα 2/3 του δισκου ειναι σε φαση mathcore coalesce,dillinger Κλπ
και το 1/3 ειναι σε φαση emocore!!
χαχα

ναι ειναι αληθεια

και το θεμα ειναι οτι και στα 2 στυλ τα πανε περιφημα

κατι που κανει τον ολο δισκο πιο ενδιαφερον ειναι οτι στα math κομματια τυμπανα παιζει ο θεος Chris Pennie των Θεων Dillinger Escape Plan!Με τους οποιους ειχαν οργωσει την αμερικη και ειχαν σαρωσει τα παντα (ενα bill της περιοδειας ητανε mastodon\darkest hour\all else failed και dillinger!!!καλημερα!!!)

τα βαρια λοιπον κομματια του δισκου σπερνουν
απο τα πορωτικα in your face metal-ικα hardcore riffs στα περιτεχνα “τι παιζουν ρε πουστη μου!?!?” math σημεια!!

οι ιδιοι δηλωνουν επιρροες απο joy division μεχρι anthrax!!!

οσοι λοιπον γουσταρετε το hardcore σας εντεχνο αλλα μπορει να υπομεινετε και το στοιχειο του emo τοτε βρικατε εναν δισκο που θα των λιωσετε!!!

και παμε ολοι μαζι:

[SIZE=“4”]I APOLOGIZE[/SIZE]!I think i have confused you!!!

[SIZE=“2”]Rotten Sound - Cycles[/SIZE]

http://www.rocking.gr/review1719.php

Να και το review όπως ειχαμε πει. Επος τεραστιων διαστασεων, grindcore δισκος της χρονιας, κου του λου, κου του λου. Οι φιλοι του ειδους τσεκαρετε και λιωστε το.

Το ακουσα χτες το cdακι αρκετα καλο μου αρεσε αν και δεν ειμαι τοσο μεγαλος φαν του ιδιωματος!

σημερα κατεβασα την εξης δισκαρα…embryonic devourment - fear of reality exeeds fantasy οι τυποι παιζουν τεχνικο brutal death και το κανουν πολυ καλα…ενταξει δεν ανακαλυπτουν και τον τροχο αλλα ειναι μια κυκλοφορια που αξιζει την προσοχη σας! οριστε και ενα λινκ για κατεβασμα…http://www.bunalti.com/?p=6864

vendetta assass, έλεος! Τους κανονισμούς τους έχεις διαβάσει? ΟΧΙ λινκς για επίσημες κυκλοφορίες! Παρακαλώ να μην επαναληφθεί…

sorry δεν τους ειχα διαβασει…:frowning:

Καλα μονο εγω ειχα διαβασει τους κανονες ?
Το Rotten Sound ειναι πολυ καλο.Αν και με εχει πιασει μια
ταση για old-school-ιες τωρα τελευταια.Obituary,Deicide,Monstrosity
ειναι τα τελευταια μου ακουσματα στον χωρο του death metal.

Πλακα - πλακα, ακομα ν ακουσω το τελευταιο Monstrosity. Το μπασο στο “Rise” παντως κατεδαφιζε.

Ειναι ο δισκος που εχω φαει κολλημα τον τελευταιοι καιρο!Ξυλο,Ξυλο και παλι ξυλο τρομερα Beatdowns και εναν drummer που δινει ρεστα.In Dying Days,My Fears Have Become Phobias,Hester Prynne,Strife απιστευτα κομματια!

Περιπου στο ιδιο υφος ειναι και το Count Your Blessings των Bring Me The Horizon.

Υ.Γ:Τα μελη ων BMTH ειναι ΦρατζοCore στυλ αλλα ας ειμαστε ανοιχτομυαλοι!:stuck_out_tongue:

monstrocity βαλτε και το millenium

τρελη δισκαρα!!!

Impulsive drives
Created lies
This mortal cave
Imprisoned grave
[SIZE=“4”]THE DREAM MESSIAH!!![/SIZE]

Περι The Haunted λοιπόν…

Καποια στιγμη θελω να το πουλησω ρε γμτ. Εχω βαλει στο ματι την εκδοση με το DVD…

Το “Made Me Do It” είναι χαλαρά ο πιο αδύναμος δίσκος τους.

Με τπτ.
Μαζί με το πρώτο, άνετα τα δύο καλύτερα.

Για το ομώνυμο συμφωνώ ότι είναι η μεγαλύτερη δισκάρα που έβγαλαν. Δεύτερο μάλλον το “rEVOLVEr”. To “Made Me Do It” για μένα πιάνει πάτο.

Για μένα μετά τα δύο πρώτα, τα οποία τα θεωρώ μακράν τα καλύτερα, rEVOLVEr και One Kill Wonder είναι το ίδιο και το αυτό, ενώ το τελευταίο μάλλον είναι το πιο αδύναμο. Τεσπα.

Εμενα απο τα αλμπουμ τους λιγοτερο μαρεσει το One Kill Wonder.Και το The Dead Eye μαρεσε αρκετα…

Τα δυο πρωτα ( :thumbup: ), μετα το τελευταιο.

Μετα Revolver, μετα One Kill Wonder.

Ελα ! Λιγα με τους The Haunted.Το πρωτο ειναι ανεπαναληπτο.
Το 2ο ειναι φοβερο.Το rEVOLVEr ειναι εξαιρετικο,το One kill Wonder ειναι μετριο,
ενω το τελευταιο δεν το εχω ακουσει πολυ.

1. Behemoth - The Apostasy
  2. Obituary - Xecutioner’s Return
  3. Akercocke - Antichrist
  4. Vital Remains - Icons Of Evil
  5. Benighted - Icon
  6. Immolation - Shadows In The Light
  7. Nile - Ithyphallic
  8. Vomitory - Terrorize Brutalize Sodomize
  9. Mithras - Behind The Shadows Lie Madness
  10. Farmakon - Robin

To top-10 του metalstorm.Ειναι λιγο σαν δημοψηφισμα του Χαμμερ αλλα καταλαβαινω
την λιστα.Τα Οbituary,Vital Remains,Behemoth ειναι πολυ ψηλα.Τα 2 τελευταια δεν τα εχω ακουσει
και ζητουνται ινφο.Το Benighted 5ο γιεα !Απο την λιστα κατ’εμε το καλυτερο ειναι το Akercocke.
Που ειναι οι Entombed ρε ?