Πήγαινε να τα π(ι)εις στον Weikath , αυτά .
Δισκάρα το dark ride…ο τελευταίος πραγματικά ΜΕΓΑΛΟΣ δίσκος που έβγαλαν.
Τα κομπλεξιλίκια του Weikath με αυτό πιστεύω ότι δεν έχουν να κάνουν τόσο με το σκοτεινότερο ύφος που θεωρεί ότι δεν ταίριαζε στην μπάντα, αλλά με τους τσακωμούς που είχε με τον Roy Z στις ηχογραφήσεις.Θυμάμαι ότι διάβαζα μία συνέντευξη του Roy στην οποία έλεγε ότι ο Weikath είναι μακράν ο χειρότερος κιθαρίστας που έχει δει , και ότι του ζητούσε να μην παίζει κιθάρα μπροστά του γιατί ένιωθε άσχημα στην σύγκριση επειδή ήταν άμπαλος
το gambling κατα συμπτωση ειναι το cd που ακουω εδω και μια βδομαδα οταν οδηγαω με το αμαξι και πραγματικα το -ξανα-γουσταρω αν κα εχει μεσα την υπερτατη χαζομαρα το you can do iiiiiiiiiiiit
εχω και το special edition με τo εξτρα δισκακι με τα 2 bsides τα find my freedom και see the night τα οποια τ ακουω περισσοτερο απο τα υπολοιπα και εκνευριζομαι γιατι στον διαολο δεν τα εβαλαν στο “κανονικο” cd αφου ειναι απλα κομματαρες και μαζι με κατι dreambound και heaven tell no lies, fallen to pieces , final forune θα ηταν τουλαχισον 9αρακι -επειδη σας αρεσουν οι βαθμολογιες:grinning:-
για το time of the oath δεν ειμαι καθολου αντικειμενικος το θεωρω το 3ο keeper -το εχω ξαναγραψει χρονια πριν με τον παλιο μου λογαριασμο-
Και για μενα ειναι το 3ο Keeper και βασικα ο δισκος τους που χω ακουσει περισσοτερο απο ολα, τα τελευταια 20 χρονια
Ναι ρε παιδιά ακόμα και το Anything My Mama Don’t Like είναι κομματάρα! Το μόνο κακό του δίσκου είναι η παραγωγή του πάντως…
βρηκα παντως τι ειχα γραψει το 2011 για το time of the oath και διαβαζοντας τα καταλαβαινω οτι δεν εχει αλλαξει τιποτα
θα το βαλω λοιπον αυτουσιο το τοτε ποστ μου χωρις ν αλλαξω τιποτα και σχωρηστε την γραφικοτητα μου, ημανε μικροτερος:grinning:
Mission Motherland προσωπικό αγαπημένο…
Με αυτά και μ’ αυτά ανυπομονώ να γυρίσω σπίτι να βάλω το νερό να βράζει για να φτιάξω τον καφέ μου και να χώσω Time Of The Oath. Αν και το θεωρώ τουλάχιστον ισάξιο δίσκο με το Master of the Rings, με το δεύτερο έχω μια περισσότερο ιδιαίτερη σχέση (θα το βάλω στα καπάκια)
Εγώ λέω να βάλω τσάι, θα είναι 6 περίπου ιδανική ώρα. Και μόλις σκάσει το Anything… σπας και την τσαγιέρα και το καλό σερβίτσιο και μετά ποιος την ακούει την κυρά! Εκεί να δεις πόσο άνδρας πρέπει να είσαι…
Πρόσεξε μην σου αρπάξει το νερό και καεί…
Οντοπικ, master, time, dark είναι δισκάρες ατελείωτες…αν δεν είχαν τα keeper στο σεντούκι, για αυτά θα μιλάγαμε μόνο…
Όταν έβαζα το Time (και το Dark) πάνω από το Walls μόνο εγώ εισέπραττα τα πυρά του Vic…
Το τσάι πειράζει στο στομάχι. Με χαμομήλι αμέσως καλύτερα
Τοξικέ έχω βραστήρα που κλείνει μόνος του. Καμία ανησυχία λοιπόν
ε το dark ride, οταν βγήκε είχε φάει τρελό γιούχα, και είχαν φύγει απο blast λογω χαμηλών πωλήσεων αν και ήταν ωραίο. μετά βγάλανε κατι
επίσης το 3ο keeper ήταν καλο και το straight out of hell. Παω να πιώ γάλα, με μισό κιλό ουίσκι, irish style.
Πάνε τα σχόλια ποταμός! Είχε και αλληλογραφία θυμάμαι μετά!
η αλλαγή του site μας στέρησε πολύ υλικό στα σχόλια.
ότι (έδειχνε πως) βαριόταν και βγήκε με το τσιγάρο κρεμασμένο (άποψη) και κοιτούσε τα παπούτσια του επί 90 λεπτά ήταν γεγονός.
Καλό live, αλλά ο Weikath ήταν και παρέμεινε κόπανος.
Τίμιο irish coffee!
Έχασα μια προίκα σεντόνια
-
EP/Walls
-
K1
-
K2
-
BTR
-
TOTO
-
DR
-
ΜΟΤR
-
PBGA
…αυτά για να είμεθα και οντόπικ.
εμεις παντως καμια 30αρια ατομα στην σαλονικα στον μυλο που εγινε η συναυλια ηπιαμε καφεδακι με τον weikath πριν την συναυλια και καθολου κοπανος δεν ηταν.
εφυγε και καποια στιγμη και οταν γυρισε ειχε μια χουφτα πενες που μας τις μοιρασε.
μονο καρδουλες αν και δεν πληρωσε τον καφε και τον εψαχνε η σερβιτορα:grin:
καλά εδώ μακαρίτης μεθυσμενος μουσικός, ήθελε να λουφάρει branded ποτήρια με΄σα στο σακάκι, που αν τα ζήταγε, θα του τα δίνανε, εύκολα. προφανώς και επειδή πήρε 3-4 TA ΣΠΑΣΕ !