Manowar - Principal, Θεσσαλονίκη[17.3.2011] + [18.3.2011] + [19.3.2011]

Πήγα την Πέμπτη μόνο και μόνο για τη φάση. Τελικά ήταν πιο αστείοι (και τα fanboys και οι manowar) από αυτό που περίμενα!!!

αχαχα μπαβοοο

Για μενα η συναυλια ηταν ο,τι περιμενα απο ενα live manowar. Ειχε μερικες καταπληκτκες στιγμες (ειδικα στο battle hymns να ουρλιαζει ολο το Principal ’ SOUND OF CHAAARGE INTO GLORY RIDEE’) και γενικα πιστευω πως σε live manowar αν συμμετεχει ο κοσμος μενει αξεχαστο και χθες απο αποψη κοσμου ηταν καλα. Ο ηχος εμενα μου φανηκε οκ, τον περιμενα πολυ χειροτερο. Απο αποψη σετλιστ, ναι ειχε 3 τραγουδια εντελως ξεκαρφωτα για μενα τουλαχιστον, αλλα κατα τα αλλα επαιξε και επη, οποτε οκ. Νταξει ο λογος του ντεμαιο ειχε τη φαση του, αλλα για ονομα του θεου δεν πρεπει να υπαρχει ανθρωπος που να τον παιρνει στα σοβαρα.

αν εδωσες 45 ευρω ετσι για τη φαση, αλλος ειναι ο αστειος…τελοσπαντων

Η χθεσινη βραδια ηταν πραγματικα φοβερη.Δεν εχω λογια να περιγραψω αυτο που ζησαμε!!! Τέτοια ενοτητα κ πορωση δεν εχω ξανανιωσει σε καμια συναυλια…!!

Οι Crosswind αρκετα καλοι αν και λογω του μετριου ηχου δεν μπορεσα να ξεχωρισω καποιο κομματι τους.Ο τραγουδιστης τους παντως φοβερος, πολλη ενεργεια κ φοβερες ικανοτητες στα ψηλα…Πραγματικα φοβερες ομως!!

Οι Manowar ομως ηταν το κατι αλλο. Απο το soundcheck κιολας οταν εκεινος ο τυπας απο το crew (που εμοιαζε με το Ματιας απο την Patti:p:p) χτυπησε μια φορα τη μποτα ειχαμε καταλαβει τι θα γινοταν…Για να μην αναλωθω λοιπον σε περιττες αναλυσεις κλπ για τη βραδια γενικα εχω να πω οτι η αποδοση του συγκροτηματος ηταν φοβερη(πολυ καλυτερη απ οτι περιμενα κ ειδικα ο Adams, που με τις τσιριδες του εδειξε οτι οσο χρονων και να ναι,οσος καιρος κ να περασει, ο ανθρωπος ΤΟ ΧΕΙ!!!).

Το σετλιστ αρκετα καλο (λιγο ψυχρολουσια ηταν τα 3 συνεχομενα απο το Thunder in the Sky μονο:?)…Κατα τ’αλλα αυτα που περιμεναμε (βλεποντας τα προηγουμενα σετλιστ δεν ειχα ελπιδες για κατι απο Into Glory Ride η Mountains κλπ. οποτε κ δεν απογοητευτηκα)…Το Sign of the Hammer φοβερη εκπληξη παντως!!:metal::metal:

Η συγκινηση ηταν διαχυτη καθ’ολη τη διαρκεια του show…Eυχαριστουμε αυτο το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ για αυτο που μας εκανε ζησουμε χτες…Πραγματικα αξεχαστο!!

Δε παιξαν καθολου Ιντο Γκλορι Ραιντ ρε πουστη μου.Και τι διαφορετικο ειχε σε σχεση με το 07?Κατι Dark Avenger λεει,κατι Battle Hymn,Thor,Sign of the Hammer κι αυτη τη γελοιοτητα,τη μπαλαντουλα της σειρας,δε θυμαμαι καν πως τη λενε…fart of steel,κατι τετοιο.Και παιξαν και +4 κομματια απο τοτε οποτε ναι,αυτο με τη κοιλια ηταν μεγαλο θεμα,μου χαλασε ολη τη βραδια.

Για καλή διασκέδαση είμαι διατεθιμένος να δώσω πολλά παραπάνω :wink:

ε τοτε τραβα στις πουτανες

Χρειάζονται και αυτές πού και πού. Σαν τους manowar πάντως δεν έχει!

Πραγματικά αξέχαστο,μοναδικό,συγκινητικό LIVE !
Είναι απο αυτά τα επικά LIVE που δεν θα ξαναζήσω… Ήρθα σπίτι και μαράζωσα…

-Όσο αφορά την αντιμετώπιση για τις φωτογραφικές ήταν όντως πολύ υπερβολική !
-Για το σετ λιστ αν έχωναν ένα I believe,fighting the world ή ένα Guyana στα God or man,
Let the gods decide θα ήταν ΕΝΑ LIVE ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟ … Δεν έχω παράπονο όμως… Other bands play,MANOWAR kills !

Περισσεύει εισητήριο για σήμερα 45 Euro!Όποιος ενδιαφέρεται να στείλει pm!!!Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Όλοι όσοι θα πάτε σήμερα μην ακούτε τίποτα…
Ότι και να έχουμε πει, όταν μπει το ριφ του battle hymn θα ξεχάσετε τις γραφικότητες του αρχηγού, θα ξεχάσετε τα πάντα. Ακόμα και εγώ θα είμαι νοητά εκεί να δίνω κλοτσομπούνια μέσα στο πλήθος. Ακόμα και για εκείνη μόνο τη στιγμή άξιζε όλη τους η εμφάνιση και θα συμφωνήσω με τον φίλο που είπε οτι και εκεί να τελείωνε θα ήμουν ευχαριστημένος!

ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΑΔΕΡΦΙΑ!!!

[SPOILER]

[/SPOILER]

On topic…I hate you guys…:frowning:

[B][SIZE=“5”][COLOR=“Red”]S.O.S.[/COLOR][/SIZE][/B]

Υπάρχει κάποιος που να θέλει εισητήριο για Manowar σήμερα σε χαμηλή τιμή;
Περισσεύει ένα!
Ευχαριστώ!

ΠΑΝΙΚΟΣ… Μόλις έδωσαν σε έναν κολλητό μου 2 εισιτήρια για Manowar σήμερα και μου είπε να πάω μαζί του!!! ΠΟΟΟΟ κολοφορδία

Δε θα με χάλαγε να ξαναπάω… Αλλά το ένα μου αυτί ακόμα βουίζει, οπότε δεν είμαι για πολλά…:stuck_out_tongue:

Όσον αφορά τα προηχογραφημένα… Δε μας λέτε ρε παιδιά πού τα ακούσατε; Άλλο το “χώνω reverb, παραμορφώσεις και delay για να ακούγεται πιο εντυπωσιακό” και άλλο το playback. Καλά, για την κιθάρα δεν το σχολιάζω καν…

Το live ήταν επικό!
Ο ήχος δυνατός όπως ακριβώς αρμόζει στους Manowar!
Οι πόρτες άνοιξαν στις 20:10 περίπου.
Οι Θεσσαλονικείς Crosswind άνοιξαν την συναυλία βγαίνοντας στη σκηνή στις 21:00 περίπου και τελειώσαν στις 21:40.Έδωσαν μια εξαιρετική εμφάνιση κατά τη γνώμη μου δείχνοντας επαγγελματισμό.
Οι ΤΕΡΑΣΤΙΟΟΙ MANOWAR ανέβηκαν στη σκηνή στις 22:15 και παίζοντας αληθινό Heavy Metal ξεσηκώνοντας το κοινό και μας αποχαιρέτησαν στισ 00:40.
Καταπληκτική εμφάνιση από πλευράς και των δύο συγκροτιμάτων!
Η φωνή μου έκλεισε,επειδή τραγουδούσα σε κάθε τραγούδι :smiley:
Άντε και του χρόνου!
HAIL AND KILL!

εχω να πω 4 πραγματα:

  1. γαμησανε
  2. γαμησανε
    3.γαμησανε
  3. πήρα μπακετα!!!

Υ.Γ
other bands play-manowar kill
ετσι απλά κορίτσια :slight_smile:

Πώς τα κατάφερες ρε θηρίο;
Εγώ ζητούσα πένα και μπακέτα,αλλά δεν έδιναν γιατί δεν είχαν έλεγαν.
Μετά 00:55 έφυγα.

αν σου πω οτί μου ήρθε στο κεφάλι θα με πιστέψεις??? :stuck_out_tongue:

:smiley:
Άρα είμαι γκαντέμης:p