P a p a r d e l a s

Εκανε κατι…

Σ’εκλασε.:stuck_out_tongue:

Τη πιάνεις, της μιλάς και ξεκαθαρίζονται τα πάντα.

Clean n clear και καθάρισες που λέει και το σποτάκι:P

χαχαχαχα…κακε…ρε whatsis…15 ειμαι…αλλο θαρρος εχω εγω…κ αλλο εσεις…

Είσαι μέγας!:lol:

βρε ας γινει τπτ με αυτην και ας μην αξιωθω να τελειωσω την ποιητικη μου συλλογη…

Τί ακούς τώρα, Παπαρδέλα;

:expressionless:

papardelrocking.gr

Κούρασε.

Μα, ποιός ειναι αυτος ο παπαρδέλας ;;

ο “The next big thing”:stuck_out_tongue:

Λολ, ποιός θα περίμενε ότι σε τέτοιο τοπικ θα είχαμε τέτοια υπερ-ποστ.

Μπράβο ρε σαντοουκάστερ!

Πιστευω οτι πρεπει να χτιστει ενα αγαλμα του parardela. Eιναι το λιγοτερο που θα μπορουσε να κανει καποιος για αυτο το παιδι - θαυμα. Συνεχισε ετσι φιλε, ΕΜΕΙΣ ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ Σ’ ΑΚΟΥΜΕ. ( η στην προκειμενη περιπτωση, για να σε διαβαζουμε, αλλα τεσπα )

:respect::bow::bow::bow:

ναι οντως!..πρεπει να ναι απτα πιο φιλοσοφημενα ατομα εδω μεσα…!:respect:

λοιπον παιδια…τα 8 τηλεφωνα μου χθες φαινεται επιασαν τοπο…μπαινω το πρωι στο site των ΕΛΤΑ ταχυμεταφορες και κανω ακομα ενα track & trace…βλεπω οτι εχει ανανεωθει η σελιδα του πακετου μου και η κιθαρα βρισκεται απο προχθες στο κεντρο διαλογης Θεσσαλονικης σε κατασταση αποστολης!!!

Γουάου.Πήγες κόντρα στο σύστημα και νίκησες:p

χαχα ναι…κερδισα μια charvel,καμια σχεση οπως μου την περιεγραψε ο τυπος με ραγισμα στην ακρη του μανικιου και με ενα κομματι να λειπει απο την ακρη του μανικιου…επισης κερδισα και την απωλεια ενος παξιμαδιου απτο 1 απτα 3 locking nuts του τρεμολο και μια μαχη με τα κουρδιστιρια…κατα τα αλλα καλα μωρε…

εμ αφου πηρες κιθαρα που δεν την ειχες δει πριν τι περιμενες…

εννοειτε ρε φιλε οτι φταιω…anyway το θεμα το λυνω…το φιλοσοφησα και μαζι με τον πατερα μου…για την φετα που λειπει στην μυτη της ταστιερας,εχει εναν φιλο του ο οποιος θα μου την “τριψει” δινωντας της παλι την γωνια που ειχε και θα την περασει μετα ολη την ταστιερα ενα βερνικι και τζι τζι…για το ραγισμα εχει παλι φιλο ο πατερας μου,θα τοποθετησουμε μια ξυλοβιδα πιανοντας τα κομματια του ραγισματος που ουτε θα φαινεται και ουτε γατα ουτε ζημια…για τα λοκινγκ νατσ δεν ειναι τπτ…θα παω σε ενα μαγαζι,θα αγορασω και θα τα αντικαταστησω…

η κιθαρα εκτος απο αυτα τα 2 σημεια ειναι σε αψογη κατασταση για τα 20+ χρονια της…!!!1987…η ταστιερα της ειναι σαν βουτηρο,το τρεμολο τζι τζι…επισης θα της χοσω εναν seymour duncan super distortion και μπορει να αλλαξω τα βιδακια για το κουρδισμα στο τρεμολο γιατι αυτα ειναι λιγο χοντρα και δυσκολευομαι…

oκ αλλα φαντασου να τα ειχες ετοιμα ολα αυτα.Τελως παντων θα την βρεις εσυ την ακρη ρε αφου εισαι ο ΠΑΠΑΡΔΕΛΑΣ.σε μια κιθαρα θα κολωσεις:)
παντος η κιθαρα φενετε πολυ καλη

ναι ρε…εννοειται πως θα ταν γαματα να μην ειχε τπτ…αλλα φαντασου οτι για μια το ιδιο αξιολογη κιθαρα σαν αυτη θα δινα 700 ευρα εδω ελλαδα…και σκεψου οτι εδωσα 300…και ειναι και του 1987…+1 δηλαδη στην απστολη μου να φερω πισω τα 80’s…!τωρα εχω μια αλλη απορια…για παιδια απο Σαλονικα…ξερετε καναν καλο “μαστορα” στις κιθαρες που να του την παω,και με προσοχη να μου φτιαξει αυτα που θα του πω?ειδικα γ τ τρεμολο θελω…

__Υπάρχουν πολλοί και καλοί :wink:

__Δεν ασχολούμε με το άθλημα ώστε να ξέρω πολλά, αλλά κάποιος ΕΜΠΕΙΡΟΣ Θεσσαλονικιός κιθαρίστας, θα σε κατευθήνει μια χαρά. Εχει έναν στη Ναυαρίνου κοντά και ένας που εγώ εμπιστεύομαι 100% είναι ο Ντουνούσης (α-πίστευτος κιθαρίστας) που έχει μαγαζί που πουλάει κιθάρες (κιθαράρες) και έχει και workshop επισκευής. Είναι πολύ κοντά στον Λευκό Πύργο δίπλα “Oval”, “Ραψωδία” (ή έχει κλείσει αυτό)) κλπ σε ένα στενάκι που βλέπει την πλατεία εκεί μπροστά.

__Ωχ, άκυρο!! Εψαξα να σου βρω διεύθυνση κλπ (μιας και το κατάστημα της Θεσσαλονίκης -“Ζωζέφ”- είχε πολύ καλό όνομα για service και εξαιρετικές τιμές) και διαπίσωσα πως… έκλεισε! :frowning:

__Ξέρω γω…; Ψάξε στα forum για σχετικό θέμα “επισκευή κιθάρας” και αν δεν υπάρχει άνοιξε ένα (π.χ. “επισκευή κιθάρας -Θεσ/νίκη”) για να τραβήξεις την προσοχή μελών που δεν μπαίνουν εδώ (…:D) και μάζεψε γνώμες. 8)