Post Rock/Metal κυκλοφορίες (+μπάντες)

Νομιζω οτι εχουν αναφερθει και τα 2 σε αυτο το τοπικ.Το Shora σιγουρα μιας και το εχω αναφερει εγω. 8)
Τεραστιες κυκλοφοριες!
Οσον αφορα τα Isis οτι και να πουμε ειναι λιγο.Δισκοι διαμαντια!

Οι Ιταλοί At the soundawn μας δίνουν μια πολύ ενδιαφέρουσα φετινή κυκλοφορία με αρκετά κάφρικα φωνητικά, πολύ μελωδικά κοψίματα, post μέρη, πολλές μπολιασμένες ετερόκλητες επιρροές και γενικά ενα πολύ ελπιδοφόρο ντεμπούτο. Ομολογώ ότι στην αρχή δε μου αρεσε πάντως

πολυ καλοι οι απο πανω.

θα προτεινω κι εγω κατι φρεσκο.
λεγονται exxasens και ειναι απ’την ισπανια.
ινστρουμενταλιες το περισσοτερο του ντεμπουτου τους, με ορισμενα σαμπλακια και λιγα πετακτα φωνητικα(στα ισπανικα!), δυνατα ξεσπασματα εκει που πρεπει και γενικα πολλα χρωματα.
θυμιζουν god is an astronaut και ομολογω οτι δεν το περιμενα, γιατι το ποστροκ εχει κορεστει πλεον και καθε τι καινουργιο το ακουω προκατηλειμμενα.

Grayceon?post-rock/metal με progressive στοιχεία και πολλές διαφορετικές επιρροές, λίγο sludge, λίγο doom με αντρικά και γυναικεία φωνητικά. Η χρήση του τσέλου παράγει πολύ ενδιαφέρων ήχο. Έχουν κάνει και ένα split με τους Giant Squid.

Τσεκάρετε οπωσδήποτε : http://www.myspace.com/grayceon

Και μιας και αναφέρθηκαν οι φοβεροί και τρομεροί Isis ακούστε και τους Omega Massif: http://www.myspace.com/omegamassif

Μαγικη λεξη!

Οσον αφορα τους Omega Massif τους εχει αναφερει και ο Signal.Πολυ καλοι !

και οι 3εις τους ησαν υπεροχοι, το omega εχει πολυ ομορφα πραματα μεσα.
και οι Giant Squid ετοιμαζουν καινουργιο με το ονομα “The Ichthyologist”.

Μπράβο για την αναφορά σε Grayceon. Φοβερό συγκρότημα

Μπράβο και από μένα και για τους 3 :slight_smile:

Εχει ακουσει κανενας τους My Own Private Alaska ?
Πιανο,τυμπανα,φωνη.Δεν ειναι ποστ ροκ αλλα πιο πολυ εδω ταιριαζουν.

Σε αγαπάω :smiley: , τους ανακάλυψα εδώ και καιρό επειδή ψάχνομε με emo/screamo.

Μόλις τελείωσαν την ηχογράφηση του καινούριου τους δίσκου, αν και ο ross robinson με προβληματίζει λίγο για την μουσική που παίζουν.

Για όσους δεν ξέρουν πρόκειται για ένα συγκρότημα που αποτελείται απο 3 μέλη. Φωνητικά,πλήκτρα και drums.
Ναι δεν έχουν κιθάρα.

και 2 live.

Μιας και αναφέρθηκε το γαλλικό emo οι daitro έχουν βάλει tbc (To be confirmed) για Θεσσαλονίκη :vibrate:

Φίλε rip_noob (και όλοι οι υπόλοιποι συμφορουμίτες βέβαια!) άκουσε αν θέλεις τους Envy. Παίζουν κάτι παραπλήσιο σε αυτό που ψάχνεις νομίζω. Το κακό(?) είναι οτι οι στίχοι τους είναι στα γιαπωνέζικα:) )αλλά η μουσική τους έχει ενδιαφέρον.

myspace: http://www.myspace.com/officialenvy

Τους ξερουμε!Και τους ειχαμε αναφερει και παλιοτερα.Βγαλανε ενα εκπληκτικο Split με τους Jesu φετος!
Ακουσε το!

Έγινε…θα το ακούσω οπωσδήποτε. Δεν θυμόμουν οτι είχαν ήδη προταθεί οι Envy.

Χαιρετώ

Seven Nautical Miles - Every Ocean Reversed

www.myspace.com/sevennauticalmiles

Εννοείται πως ακούμε envy :slight_smile:

Μεγαλειωδες!Ειχα πολυ καιρο να το ακουσω.

Με πρίζωσες τώρα. Πάω να το βάλω κι εγώ :smiley:

Αυτο το - ρε παιδι μου ποσο πιο τελειο μπορει να γινει ?

Μόνο εγώ είμαι παράξενος που μου αρέσουν όλα εκτός από αυτό; :-s

March Into The Sea EP άνετα το κορυφαίο τους.