Punk / Ska Punk κυκλοφοριες

ε καλά, μην το παίρνεις και μετρητοις. ο τύπος ξέρει ότι γράφει σε ένα site που ένα σεβαστό ποσοστό των άλμπουμ που παρουσιάζονται είναι αν όχι καθαρόαιμο πανκ, σίγουρα πανκ related όμως.

Άσε που στο report (του ιδίου συντάκτη) για το λαηβ των Sacred Reich τα λέει και μια χαρά (άσχετο, αλλά ήθελα να το βγάλω από μέσα μου :lol:).

πάντως -ασχετο επισης- στην κριτική των zounds πέρισυ είχε υπερβάλλει (εν τέλη). Όπως και οι περισσοτεροι στην αρχη. Δεν ξερω αν είναι ο ίδιος τύπος, αλλά για το σαιτ γενικά το λέω!

Δεν ξέρω αν είχε υπερβάλλει, εγώ γενικά το περσινό Zounds ακόμα το λιώνω μπάντως:!: Κατα τα άλλα, ναι, εγώ μπορώ να βρω αρκετά παραδείγματα παρόμοια “υπερβολής”. Αλλά μια χαρά είναι το site, ε τώρα μια κριτική και μια βαθμολογία, κλάην στην τελική. Άσε που καταγγέλω το σάητ αυτό για μια μεροληπτική παρουσίαση της Σαλονικιώτικης πανκ σκηνής - έναντι της Αθηναϊκής, που κατά καιρούς έχει κάνει :stuck_out_tongue:

Λεπόν, καιρό έχω να γράψω εδώ.

Το νέο Sonic Avenues, πέρα από τα πρώτα 3 κομμάτια που ΣΚΙΖΟΥΝ, απο 'κει και πέρα τίποτα το ιδιαίτερο.
Neon Piss, πολύ πολύ καλό και όσο περνάει ο καιρός και οι ακροάσεις κερδίζει πόντους…
όπως και το νεό White Lung το οποίο στην αρχή δε μου είχε φανεί για κάτι ξεχωριστό αλλά παίζει σχεδόν καθημερινά από τη μέρα που το πήρα χαμπάρι, το ζητάει ο οργανισμός, πράγμα καλό που σημαίνει οτι έχει ψωμί ο δίσκος. Ίσως μοναδικό μείον η διάρκεια (19:12), αλλά από την άλλη ακούγεται ολόκληρο/ενιαίο και θες κι άλλο, κι άλλο, κι άλλο…8)

Ψιτ, παιδια, ακουσα (και ακουω) απο χθες το ντεμπουτο Bad Brains και την εχω καταβρει, γαματο πανκ και τα ρεγκε ξεσπασματα τα λατρευω (ισως επειδη μου αρεσει και η ρεγκε αρκετα). Αυτο το Sailin’ On ειναι φτιαγμενο για να σου κολλαει στο μυαλο. Γενικα, μεγαλος δισκος.

Τι αλλο ακουω απο τους κυριους? Γενικα, δωστε ινφο, γουσταρω λεμε!

I’m a member of the F.V.K. 8)

To ομώνυμο άλμπουμ είναι χαλαρά το καλυτερό τους για μένα. Καποια στιγμή το είχα προτείνει και στο θρεντ με τις δισκάρες.

[SPOILER]

[/SPOILER]

Από κει και μετά, στο ίδιο στυλ πάνω κατω (με αρκετα κομμάτια από το πρωτο α΄λμπουμ) είναι το Rock For Light οπότε άκουσε το άφοβα και θα γουστάρεις όπως στο πρωτο. Το I Against I είναι το βήμα εμπρος με πιο μεταλλικό ήχο και δοκίμασε το και βλέπεις.

Τα credits στο Ντινο γι [U]αυτο[/U] (Single Mothers) γιατι εκεινος τους ανακαλυψε. Για White Lung ομως παροτι το θελα δε θα γραψω, ασε να υπαρχει μονο η δικη σου επανω.

OΚ, ισως ο τυπας στην κριτικη ηταν λιγο υπερβολικος και μονο τη φετινη χρονια να παρει κανεις μπορει να αποδειξει οτι αυτο που ειπε δεν ισχυει.

Αλλα, το Ardentes των Nervosas ΑΠΛΑ ΕΚΟΨΕ ΚΩΛΟΥΣ.

Μαζι με το ΕΡ των Warsong (αν και υπαρχουν αρκετα φετινα που θελω να τσεκαρω ή να ακουσω παραπανω) ειναι αυτα που με ενθουσιασαν παραπανω απο καθετι αλλο …ισως και λογω γουστου, αφου οι 2 μπαντες αυτες προσεγγιζουν αρκετα το αγαπημενο μου στυλ πανκ.

Για να πουμε και δυο λογια, αρκετη οργη σε συνθεσεις και ερμηνειες (οι οποιες με τις εναλλαγες ειναι απο τα δυνατα σημεια του δισκου), ωραιες χωμενες μελωδιες, εξυπνα και γκρουβατα τυμπανα και γενικα ενα πολυ ωραιο πανκ που βγαζει ενα goth/post-punk feeling (βασικα goth οχι τοσο, απλα υπαρχει αυτη η μαυριλα στις ερμηνειες).

btw, επιτελους αξιωθηκα να ακουσω και το Sorry των White Lung, για το οποιο δε χρειαζεται να πω κατι, αφου τα 'χουν πει αλλοι (καλυτερα απο μενα) καιρο τωρα, παραμονο να συμφωνησω πως προκειται για ΑΡΡΩΣΤΗ ΔΙΣΚΑΡΑ.

Ποιο πραγμα δεν ισχυει;

Τιποτα μωρε, απλα ο τυπας απο το mic.gr εγραψε (και σε υπερβολη, ισως) οτι δε βγαινουν πλεον καλοι πανκ δισκοι και οτι το Ardentes αποτελει εξαιρεση.

Πραγμα, που φετος (και οχι μονο φετος), προφανως, δεν ισχυει.

Νταξ. Καλα πραγματα βγαινουν παντου και συνεχεια, σπουδαια λιγα. Το σπουδαιο ειναι αυτο που θα σε παρει, θα σε καρφωσει στο τοιχο και θα το ακους ενα χρονο σερι. Και πλεον να πω την αληθεια περισσοτερο το βρισκω αυτο σε 7" ή demos παρα σε δισκους (αναλογικα, και γενικα μιλωντας, οχι μονο στο πανκ).

Ποια ντέμο, μόνο λάηβ τζαμάρισμα στους πεζοδρόμους πλέον. :smiley:

χαχαχαχ κουλ ρε! ωραια η κριτικη σε single mothers.

Οσο για white lung ειναι απο τις κριτικες που γραφονται μεσα σε 20 λεπτα. Τοσο αυθορμητα βγαινουν, και δειχνει κατι αυτο (για το εκαστοτε αλμπουμ)

nervosas του εριξα μια δυο αυτιες. Συμπαθεστατο μπορω να πω

αραγες εδω παει αυτό??:-k

την δευτέρα το βράδυ(00:15) ο τηλεοπτικός σταθμός σκαι εχει την εκπομπή [B]Seven Ages of Rock.[/B]
σε αυτό το επεισόδιο ασχολούνται με αυτούς:

Ι belong to the blank generation λεμεεεεεεεεε

CBGB’s, Sire records κλπ ftw

Ο νεος ο νεος ο νεος ειναι ωραιος, μα παντα ευτυχως ο παλιος ειναι αλλιως\:D/

Ξεθαμμα σε μια θρυλικη και αγαπημενη μπαντα. Κάτι σαν τα αλμπουμ των σαμπαθ για το μεταλ, των ζεπελιν για το ροκ, των…

Οι τυποι απλα ανηκουν σ εκεινη την σχολη μπαντων, που ξεκινησαν στα τελη των 60ς / αρχες των 70ς ως pub rock μπάντες, και σίγα σιγά με τα ξεσπάσματα του punk, αλήτεψαν

ακούω το warsong τις τελευταίες μέρες και μου αρέσει. κι ο τραγουδιστής τους μου αρέσει. κι όταν leadάρουν θέλω να παίξω μπουγέλο για κάποιον λόγο :!:

Τελευταιες μέρες είναι ό,τι πρέπει για να νιώθουμε και μεις λίγο καλοκαιράκι, παρά τους 13 βαθμούς κελσίου που είναι κολλημένος ο υδράργυρος. Ο λόγος για το νέο άλμπουμ των [B]Calabrese[/B]:

[CENTER][/CENTER]

Εψαχνα να βρω το “History of Nothing” που έχει ΤΟ κολλητικό ρεφραίν, αλλά οκ, αυτό που πόσταρα είναι το οπενερ. Εντάξ, τα ξέρουμε μοιάζουν με Misfits, εντάξει και μένα με κουράζουν τα πολλά "ουουοοοοοο ουουουοοοοοοοοοοοοοοο"αλλά δεν γαμείς; ΠΝΚ ΡΕ!

Για όποιον δεν τους ξέρει και γουστάρει Oi!/Punk rock 77 να τσεκάρει τους Ten Beers After! Μέλη από Soberphobia, Wasted Utd., Velocity βγάζουν cd-ακι σε λίγο καιρό. Μερικά από τα κομμάτια τους:

kαι The Zounds!!