RIP Chester Bennington

Σοβαρα τωρα ??

Κριμα νεος ανθρωπος, εφαγε πολυ πιεση με το νεο αλμπουμ… δε το αξιζε αυτο.

Τι έγινε ρε? Πάμε καλά? Είναι δυνατόν? Τι σοκ ήταν αυτό.

1 Like

Ποσο κριμα γαμωτο, 41 χρονων.

2 Likes

Δεν γίνεται ρε. Τι σκατα ; τους δίνουν καμιά μαλακισμενη συνταγογραφηση και τους θολώνει ακόμα περισσότερο το μυαλό ;

Κρίμα γαμωτο.

1 Like

Σοκ … Κρίμα

2 Likes

Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική

Το μόνο κοινό είναι ότι κάποια στιγμή, (προφανώς απ τα γεγονότα), το μυαλό και το κορμί δεν αντέχει άλλο

Αυτός ο δρόμος είναι πιο σκληρός και δύσκολος απ όσο βλέπουμε. Εμείς γινόμαστε μάρτυρες μόνο της fortune & fame πλευράς της

Απ ότι φαίνεται έχει και πολύ σκοτεινά μονοπάτια . Αλκοόλ, ναρκωτικά , κατάθλιψη και λοιπούς προσωπικούς “δαίμονες”

Κάτι πρέπει να γίνει με αυτό επιτέλους. Αυτά είναι συνέπεια πνευματικής και σωματικής αφαίμαξης των καλλιτεχνών

Κρίμα ρε πούστη. Μεγάλωσα με Linkin Park , μέχρι τον 3ο δίσκο ήμουν αρρωστακι . Η εφηβεία μου όπως είπα

Καλό ταξίδι και τα σέβη μου

7 Likes

Παιδιά είναι πολύ κρίμα πραγματικά. Τι να πω R.I.P. :cry:

1 Like

Τι να πει κανεις ρε γαμωτο. Κριμα.

1 Like

πολυ κριμα!!
μεγαλο το σοκ!!
R.I.P.

1 Like

Σκατά. Πριν μερικές μέρες ήταν σε περιοδεία και τον πετύχαινα να χαζολογάει στο twitter.

Ακόμα θυμάμαι το σοκ που είχα φάει πριν δεκακάμποσα χρόνια βλέποντας το Live in Texas, έχοντας ακούσει μετρημένα κομμάτια εδώ κι εκεί. Τιμημένες εποχές limewire. Την προσμονή, τα παράπονα και το λιώσιμο του Minutes to Midnight. Τις συναυλίες στη Μαλακάσα. Τα ταξίδια με συνοδεία το Thousand Suns και τα καλοκαιρινά ξυπνήματα με Living Things. Την instant-λατρεία στο Hunting Party και τις κατάρες στο μέινστριμ που τους ξέγραψε.

Ακόμα και το φετινό, μέσα σε όλα του τα στραβά, άφηνε την ελπίδα ότι το ψάξιμο θα τους πήγαινε κάπου κι ότι είχαν ακόμα πράγματα να πουν. Δεν ξέρω τι θα αποφασίσει να κάνει ο Shinoda με τους υπόλοιπους, αλλά χωρίς Bennington δεν.

Σκατά.

2 Likes

Πω πω οτι ναναι…

at the end it doesn’t even matteeeeeeeeeeer…

:frowning:

Δεν ημουν ποτε τεραστιος φαν, αλλα ο τυπος ειχε μοναδικη φωναρα.

Καλά ευκολότατα, θα συνεχίσουν, εδω είσαι και εδώ είμαι. Τα φράγκα είναι ΠΟΛΛΑ. Μη σε πω οτι και reality μπορεί να κάνουν για να βρούν τον επόμενο, βλεπε ΙΝΧS (που είχαν και αυτοκτονημένο frontman) όχι ότι κάνανε και “κάτι” μετά και οι LP ήταν σε κάμπη ούτως ή αλλιώς, αλλά…

Κριμάς. 2 κομμάτια μ άρεσαν έβερ, αλλά δεν μπορεί να πείς οτι είναι χαρούμενο να ακούς οτι κάποιος αυτοκτόνησε.

Ω ΣΚΑΤΑ!!!

Τωρα το ειδα! Το βλεπω πρωτη πρωτη ειδηση και μενω μαλακας :open_mouth:

Ολη μας η εφηβεια αυτη η φωνη. Το σοκ του numb. Η αφισα απο εποχες meteora. Η αναμονη του minutes to midnight το οποίο μπορει να μην ειχε σχεση με τα προηγουμενα, αλλά τοτε το 2007 μετά το τελος των πανελληνιων αυτος ο δισκος επαιζε συνεχεια (αν ειναι δυνατον εχουν περασει δεκα χρονια απο τοτε. ποτε? :pensive:).

Καπου αργοτερα άλλαξαν τα ακουσματα. Μαλλοον δεν εχω ακουσει αλλον τους δισκο ολοκληρομενο. Αλλα ω Θεε, το Hybrid theory. Το Hybrid Theory.

Άλλη μια ταλαιπωρημενη ψυχή άφησε αυτον τον κοσμο. Αν υπαρχει το οτιδήποτε μετα από εδώ, ας ελπίσουμε να έχει βρει ηδη την ειρήνη.

2 Likes

Η απαλεψια παει συννεφο,weiland,cornell και τωρα chester,ολοι τους ειχαν θεματα με αλκοολισμο,ναρκωτικα,απαλεψιες.Ο chester εφαγε και τρελο μπουκαλιδι για το τελευταιο δισκο που δεν αρεσε στους hard die fans.RIP…Τελικα ο κομπειν εδωσε το συνθημα και ακολουθησαν και αλλοι.

Η μικρή μου ιστορία με τους Linkin Park είναι το 2007 που είχε βγει το Minutes To Midnight το είχα βάλει στο mp3 μου και το άκουγα για να με πάρει ο ύπνος όσο ήμουν φαντάρος. Ε στο δεύτερο κομμάτι είχα σβήσει :stuck_out_tongue: Όπως και να έχει υπήρχε εποχή που άκουγα τα 2 πρώτα τους με σχετική ευχαρίστηση θα έλεγα. Στη συνέχεια δεν άκουσα κανέναν ολόκληρο δίσκο τους.
Είναι μεγάλο το σοκ να μαθαίνεις ότι ένας τόσο νέος άνθρωπος με μεγάλη καριέρα, χρήμα, δόξα, οικογένεια φεύγει με αυτόν τον τρόπο. Και είναι διπλό το σοκ μετά και το Cornell. Κρίμα και πάλι κρίμα.

3 Likes

Το μόνο σίγουρο.

1 Like

Τον είχαν βιάσει μικρό και δεν το χε επιλύσει το έφερε βαρέως και έλεγε οτι “γινοταν” κομμάτια οταν το σκεφτόταν. Επίσης με 6 παιδιά 2 γάμους, παροτι δεν πρεπει να τ αφήσεις, σημαίνει οτι κ αυτό δεν πήγενε καλά και μετά έχεις και την καριέρα σου, η οποία υποθέτω ήταν σε κάμψη (δεν λέω οτι επαίζε σε 50 άτομα, λέω οτι έπεφταν όμως σε κάθε δίσκο), επομενως αυτά και ποιος ξέρει τί άλλο σε συνδυασμό με ναρκωτικά / ξύδια κτλ… ΔΕΝ είναι δύσκολο να θολώσεις.

Κριμα. κι εγω μονο το Hybrid Theory γουσταρα που ειχα αυθεντικο και βρισκεται σε καποια κουτα στο πατρικο. απο εκει και περα δε μπορω να πω οτι μου αρεσε η υπολοιπη μουσικη τους. πιστευω οτι η στροφη σε νεο ηχο στο καινουργιο οντως τον επηρεασε αρνητικα. μαζι με τα υπολοιπα που προυπηρχαν. ειναι πουτανα η καταθλιψη, ο καρκινος της ψυχης!

εδω και το μπουκαλιδι που ανεφερε ο ΚΙΜΙ

2 Likes

Ακόμα κι αν οι μετά του Meteora δουλειές τους δε μου λένε κάτι συνολικά (με εξαίρεση το The Hunting Party), πάντα τους είχα σε μεγάλη εκτίμηση γιατί έγραφαν τη μουσική που γουστάρουν. Αλλά το One More Light μου έκατσε καλά γενικά και είναι πολύ ομορφούλι.

Αυτό που πάντα γούσταρα στους LP, και ειδικά σε Chester και Mike είναι ότι φαίνονται πολύ down to earth τύποι. Ούτε σταριλίκια, πάντα μια αγκαλιά με το κόσμο κάτω είτε παίζαν σε κλαμπ είτε σε φεστιβάλ.

Ο Chester είναι τεράστια φωνή. Με τα screams κλπ δε το πολυπιάνεις αλλά σε κάτι ακουστικά του Crawling, Breaking The Habit ή στο Rolling in the Deep με γυμνή τη φωνή του είναι απλά υπέροχος.

Αυτό το Live in Texas και το Rock Am Ring 2004 με έχουν σημαδέψει.

Επίσης ναι, είναι πολλά τα λεφτά για να το διαλύσουν αλλά έχουν την ίδια σύνθεση εδώ και 20 χρόνια. Θα δείξει.

Θα λείψει πολύ πάντως.

3 Likes

Κριμα, πολυ κριμα… Το Hybrid Theory και το Meteora ειναι τα αλμπουμ τους τα οποια μου αρεσαν πολυ, τοτε τις εποχες γυμνασιου-λυκειου εχω συνδεσει πολλες στιγμες με αυτους τους δισκους, θυμαμαι να ειναι κοινα ακουσματα με φιλους που ακουγαν εντελως διαφορετικη μουσικη απο εμενα κατα τα αλλα. Απο εκει και περα τα υπολοιπα αλμπουμ δεν μου ελεγαν κατι, τα τελευταια 2-3 δεν τα εχω ακουσει καν. Παντως ηταν καλοι σε αυτο που εκαναν, τουλαχιστον στα πρωτα τους χρονια που τους ειχα παρακολουθησει.

Δυστυχως η καταθλιψη ειναι οντως ο “καρκινος της ψυχης” οπως ειπε πετυχημενα και ο Voider και δεν ξερω ποσο τυχαιο ειναι που αυτοκτονησε ανημερα των γενεθλιων του φιλου και ειδωλου του Chris Cornell ο οποιος αυτοκτονησε 2 μηνες πριν και ο Chester ειχε τραγουδησει στην κηδεια του…

2 Likes