Προταση για Rockipedia

Πότε ειπώθηκε αυτό; Και τι σημαίνει;
Αλλιώς τα θρεντ θα έπρεπε να λέγονται "Νέες κυκλοφορίες στο τάδε είδος"
Εγώ νόμιζα ότι στο Rockipedia βάζαμε καλούς δίσκους από κάθε είδος…
Whatever…

Ε κυριως αυτα ποσταρονται μωρε και εσυ ! Παλιοβαζελε ! :stuck_out_tongue:
Δεν υπαρχει καποιο οριο απλα ειναι θρεντ που αφορουν μουσικες που ειναι
και επικαιρες !

Ε κυριως αυτα ποσταρονται μωρε και εσυ ! Παλιοβαζελε ! :stuck_out_tongue:
Δεν υπαρχει καποιο οριο απλα ειναι θρεντ που αφορουν μουσικες που ειναι
και επικαιρες !

μεταφέρετε τα θρεντ στο τοπικ groups & artists , όπως έγινε κ με το NWOBHM thread . :):!:

Δε νομίζει ότι θα βοηθήσει ιδιαίτερα αυτό, στο Groups & Artists κι αν γίνεται ο κακός χαμός από θρεντς (for a reason εκεί βέβαια). Ο σκοπός είναι να μην είναι θαμμένα αυτά τα θρεντ επειδή έχουν ένα κάποιο ενδιαφέρον. Η μόνη λύση είναι αυτό που λέει ο Ντέθστα, ξεσκαρτάρισμα στα διάφορα και στα δημοψηφίσματα, γιατί έχουμε πνιγεί στα ανούσια θρεντ (που το μόνο που εξυπηρετούν είναι να δίνουν άλλοθι συμμετοχής στο μουσικό κομμάτι του φόρουμ στους σπάμμερς). Βέβαια δεν έχω ιδέα τί έχουν στο μυαλό τους, αλλά όπως είπα θέλω να πιστεύω ότι κάτι θα βρουν για να το λύσουν αυτό το θέμα.

Είχα γράψει στο Blues-Soul-Gospel-Funk thread αυτή την πρόταση.

Πέραν του brein.d3d δεν υπήρξε άλλη απάντηση οπότε το ποστάρω κι εδώ.
Καταλαβαίνω πως το να συμπεριληφθεί η country ίσως φαίνεται περίεργη σε κάποιους αλλά νομίζω πως κολλάει. Πέρα από το προαναφερθέν “πάρε δώσε”, νομίζω πως κολλάει και με τους τακτικά συμμετέχοντες στο εν λόγω thread, 4-5 είμαστε, πείτε απόψεις.

Αντώνη, δε θα μπορούσατε απλά όσοι έχετε country ακούσματα να τα ποστάρετε στο θρεντ με τα folk; Νομίζω ότι κολλάει ακόμα περισσότερο.

Πέρα από την καθαρή country, υπάρχουν κάποια group που αν ενδιαφέρουν κάποιον, πιστεύω είναι κύρίως αυτούς που προανάφερα. Βασικά, έχω σταματήσει να ασχολούμαι ιδιαίτερα με το thread που αναφέρεις γτ δεν μου κάνουν πολύ κλικ όσα ποστάρονται.

Συν του ότι αν αρχίσω να ποστάρω τέτοια ακούσματα


ή τέτοια

θα με βρίζουν και δικαιολογημένα.:stuck_out_tongue:

Πας καλά ρε! Ποιός θα σου βάλει χέρι για Woody Guthrie! Αν ποτέ συμβεί κάτι τέτοιο ρίξε σύρμα να πάμε όλοι μαζί να του την πέσουμε.

Χωρίς πλάκα ρε, στο θρεντ με τα φολκ έχουν ποσταριστεί κατά καιρούς πράγματα που έχουν πολλή country μέσα τους, κάποια μπορεί να είναι αγνή παρθένα βλαχιά, κάποια άλλα μπορεί να βάζουν κι άλλα ωραία μέσα όπως γκοθ πινελιές, τζαζιές, πιο ευρωπαϊκές φολκ μουσικές κτλ., αλλά η ουσία παραμένει. Η country είναι παραδοσιακή μουσικής της Βόρειας Αμερικής. Έτσι δεν είναι; Ειλικρινά νομίζω ότι το ιδανικό θρεντ γι’ αυτήν είναι το θρεντ της φολκ.

Θα μπορούσε η country να συμπεριλαμβάνεται στο blues thread, ναι, αλλά θα μπορούσε να συμπεριλαμβάνεται και στο folk thread (με μετονομασία του από “folk rock” σε “folk & country”, κάπως έτσι).

Νομίζω στο folk thread θα ταίριαζε περισσότερο, ήδη στο άλλο συμπεριλαμβάνουμε soul & funk & gospel.

Όντως, τώρα που το ξανασκέφτομαι, ίσως να είναι καλύτερα έτσι όπως λέει ο ellanor.
Θα ανέβει και η επισκεψιμότητα του folk thread (λέμε τώρα!).

επειδη δεν παρακολουθω κανενα απο τα δυο θρεντ, αν γινεται να τα ποσταρεις στα ομορφα τραγουδια αυτα :!:

ΟΚ, δεν διαφωνώ, μπορείτε να το κάνετε.

Η μόνη μου ένσταση είναι πως πιστεύω ακράδαντα ότι το target group που έχει το ένα θρεντ και το άλλο είναι αρκετά διαφορετικά.

Anyway, επειδή όπως ξαναείπα δεν ασχολούμαι πολύ με το Folk thread, ίσως να ξέρετε καλύτερα.:stuck_out_tongue:

Μάλιστα κύριε.

Ωραία λοιπόν, θα ανοίξουμε νέο θρεντ με τίτλο “Όμορφα Folk & Country Τραγούδια”. :stuck_out_tongue:

Άσχετα αν τα συγκεκριμένα ακούσματα όντως αφορούν περισσότερο αυτούς που συχνάζουν στο blues thread (καθότι “παλιακά” και έχουν συγγενέψει σε στιγμές) κανονικά πρέπει να μπουν στο folk thread. Δεν πειράζει που ο όρος folk έχει μπλεχτεί τελευταία πάρα πολύ με το indie και γενικά οποιοδήποτε ροκάκι έχει ακουστική κιθάρα και mellow μελωδίες.

Η πρώτη μου πρόταση είναι να ονομαστεί το thread “folk/country” και να το επεκτείνουμε τρόπον τινά.

Πάντως να σημειώσω ότι η ροκηπήντια γενικά αφορά είδη που είναι ζωντανά και βγαίνουν κυκλοφορίες πολλές κάθε χρόνο κτλ κτλ. Εξαρχής δεν ήταν σκοπός της η αρχειοθέτηση και συζήτηση “παλιών” κυκλοφοριών. Οπότε αν θες να μιλήσεις για αυτά που έγραψες, ένα όμορφο θρεντ στο “διάφορα” ή στο “κυκλοφορίες” με τίτλο “Οι country μουσικές των 60’s-70s” μαζί με ένα ωραίο poll θα εξυπηρετούσε πολύ περισσότερο -και αυτή είναι η δεύτερη πρότασή μου.

Ας γίνει folk/country, μάλλον το καλύτερο.

Δεν διαφωνώ για το δεύτερο, ειδικά αν δεις το blues-soulgospel-funk thread του οποίου είμαι τακτικός πελάτης, ποστάρω συνέχεια για νέες κυκλοφορίες (όπως και άλλα παιδιά). Αλλά γενικά είναι ωραία να ποστάρεις και πιο παλιά πράγματα, και νομίζω συμβαίνει σε όλα τα θρεντ του rockipedia λίγο πολυ…:-s

δεδομένου οτι θέλουμε να βοηθήσουμε τα παιδιά που ποστάρουν εκεί, αν θέλετε, οι 5 δυνατοί χρήστες, κάντε μια εσωτερική ψηφοφορία κ πείτε μας που θέλετε να χώσουμε την country κ εμείς θα την βάλουμε

:slight_smile:

Η επιλογή της δημιουργίας ενός θρεντ με την ονομασία Folk/Country (Rock) μου φαίνεται η καλύτερη. Βάζω και το ροκ σε παρένθεση έτσι ώστε μαζί με τις κλασικές δουλειές φολκ και κάντρυ, να μπορούν να ποστάρονται και μουσικοί ή δίσκοι που προέρχονται από το είδος singer/songwritter και αποτελούν το συνδετικό κρίκο του παραδοσιακού (φολκ) με το νέο που προέκυψε από τη φολκ διαμαρτυρία της δεκαετίας του '60. Σε περίπτωση που γίνει αποδεκτή αυτή η επιλογή, το θρεντ είναι έτοιμο, το ξεκίνησε ο hopeto πριν κάνα χρόνο και πρέπει να βολοδέρνει στα αζήτητα του “Διάφορα”, παρότι κάποια στιγμή είχε ζητηθεί να μεταφερθεί στο rockipedia!

Μόντε μιας και 2-3 άτομα που συμμετέχουμε σε εκείνο ήδη έχουμε συμφωνήσει για το folk/country thread που είναι και γνώμη άλλων όπως φαίνεται, και επειδή αν περιμένουμε να ασχοληθούν οι χρήστες μάλλον δε θα γίνει τίποτα :stuck_out_tongue: αν θέλετε το κάνουμε εκεί.
Συμφωνώ και με Country Joe με την διαφορά πως δεν μου αρέσει εκείνο το θρεντ όπως το έκανα. :stuck_out_tongue: Βαριέμαι και να το βρω.:lol:

αν είναι να φορτώσετε το μπλουζ συμφωνω με το folk/country αλλιώς μόνο country. και το σωστό θα ηταν να είχαμε soul/funk ξεχωριστά από τα μπλουζ…