Rockwave Day 3: Metallica, Mastodon, Μy Dying Bride, Dirt Spawn Disease

Καλά ρε, εξωτερικό ήσουν; Εδώ και 2 βδομάδες το λέμε! #-o

:stuck_out_tongue: :lol: :lol: :lol:

Άνθρωπος ήμουν και είμαι!!! 8O

Ok, ok… :cold:

ok τώρα ?

:ok:

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

:smiley: :smiley:

άλλες γραμματοσειρές δεν έχει?:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

δεν ειναι γυφτοι που βαλανε διαφορετικες τιμες αναλογα με το ποσο κοντα εισαι στην σκηνη?

ελεος,ποσο αλλο θα γελοιοποιηθουν οι metallica?

δεν γινεται να πεσουν πιο χαμηλα,εχουν πιασει πατο…

τουλαχιστον η γαρμπη και ο φοιβος παραδεχονται οτι ειναι ποπ και οτι κοιτανε να πουλησουν,αυτοι τι το παιζουν μεταλ?

μη πω τι ειναι…

ρωτησαν τους Venom αν τους αρεσουν οι μεταλικα και απαντησαν: ναι!αν λεγονταν Ica!!!:lol:

Οι μεταλλικα το αποφασισαν αυτο?

Εισαι σιγουρος??:-k

ελα ντε…στις υπολοιπες συναυλιες δεν ισχυει ο διαχωρισμος…τουλαχιστον ετσι ελεγε στο site τους…ενα εισητηριο οχι μαλακιες ελληνικες…

Ακουστε και το κορυφαιο:

Πηγα σημερα ticket house και πηρα ενα βιβλιαρακι οδηγο για το rockwave… Στο τελος λεει και για ταδιαχωριστικα και αναφερει χαρακτηρηστικα: “Το Rockwave Festival ακολουθωντας τις παγκοσμιες οδηγιες για την ασφαλεια του κοινου εφαρμοζει φετος το συστημα δημιουργιας περιοχων.”

Μπορει στο εξωτερικο να υπαρχουν πραγματι μερικες φορες διαχωριστικα, αλλα ΠΟΥΘΕΝΑ οι τιμες δεν ειναι τετοιες…

ΡΕ ΤΙ ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ??? Αχχχαχαχαχαχαχα

:lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: Tha to dei kanenas ksenos diorganwths kai tha pesei katw apo ta gelia! Ta sourgela! Sta megala fests vazoun merikes fores merikes bares gia na moirazetai h piesh, na min exei h prwth seira piesh apo 60.000! Fysika ayto den to kanoun gia na madan tous kakomoirides! Eleos pia, nisafi! Re Aetius, ta 'pame kai s’allo topic. DEN EFTHINONTAI GIA AYTO OI M-E-T-A-L-L-I-C-A.- Aplo einai.

Parepiptontws kai egw pistevw oti h grammatoseira einai toulaxiston aparadekth!:stuck_out_tongue:

sthn tyxh ta les?
re oust poyu sou ftaine oi metallica!
ASXETE!!!

Οι μεταλλικα βγηκαν στον αγγλικο τυπο και ειπαν δεν παιζουμε Heavy metal οι οπαδοι μας βαλανε αυτο το τιτλο!8O 8O 8O

τελος παντων για το ROckwave το μονο που φτεινε οι λεφταλικα ειναι οτι ωαλανε τιμη στην δικη τους μερα υψηλοτερες τιμες για να τα κονομισουν!

Μου την σπαει πολυ που εχει γινει της μοδας να λες τους μεταλλικα λεφταλικα. Ελεος πια. Τι εκαναν? Ολα τα φορτωνετε σε αυτους, ακομα και για οσα φταιει η didi.

Και παλιά τους Testament τους έλεγαν Testallica!!
¶σχετο αλλά τώρα μου ήρθε

Ποτε οι Metallica δεν ειχαν παραδεχθει οτι παιζουν heavy metal.Συγκεκριμενα σε μια παλια συνεντευξη ο Ulrich ειχε πει οτι δεν θελει να υπαρχει μια ταμπελα στο ονομα Metallica οπως thrash metal,heavy metal,…

[-X ρε παιδιια χαλαρωστε…

το νοημα ειναι να παμε και να περασουμε καλα…

να εχει καλο ηχο,καλο καιρο, να εχει εισητηρια,να εχει να παρκαρεις(για οποιον εχει ροδα…), και το τι κανει (και τι θελει) ο καθενας δεν εχει νοημα τωρα…

οποιος θελει παει και οποιος δεν θελει οχι…

η METALLICA ειναι αυτο που ηταν παντα(μεγαλη μπαντα),oi MASTODON ειναι καλοι (πολυ καλοι θα ελεγα…) και οι Μy Dying Bride καλυτερα σε club , αλλα και ετσι παλι γαματοι ειναι…και το ελληνικο band μια χαρα…τι σφαζομαστε…???

:wink: αντε να γουσταρουμε (αν περνουσαν και οι μερες…)

Νέος ως μέλος, μα αναγνώστης τού φόρουμ από παλιά, σας χαιρετώ κι από αυτό το thread! Θα είμαι μέσα (“Ογδοντάρης”, κι ο Θεός βοηθός…). Λόγοι ανωτέρας βίας με απέτρεψαν από το να τους δω το '99, οπότε όσες ενστάσεις κι αν έχω για τη μουσική τους εξέλιξη, το θέμα Napster, την τιμή, την “οργάνωση” τής Didi, κ.ο.κ, ΔΕΝ υπήρχε περίπτωση να τους χάσω ξανά! Από εκεί και πέρα, ευελπιστώ να ισχύει το ότι η Didi προνόησε για αμφιθεατρική κλίση, κι εύχομαι να μην υπάρξουν παρατράγουδα με το διαχωρισμό των θέσεων…Εν γένει, θεωρώ ότι η διοργάνωση των τελευταίων Rockwave ήταν κάθε άλλο παρά ικανοποιητική…Οι τιμές ήταν/είναι δυσανάλογα μεγάλες σε σχέση με τις προσφερόμενες υπηρεσίες: μεταφορά (θα θυμάστε το χουνέρι με τα πούλμαν μετά τους Sabbath, πχ), έλλειψη αμφιθεατρικής κλίσης, ύψος και διαμόρφωση εξέδρας, έλλειψη πάρκιν (κι ας μην έχω αυτοκίνητο εγώ), και λοιπά.
Όπως γράφτηκε συχνά-πυκνά κι από άλλους φίλους εδώ=για να δούμε φέτος…