SepticFlesh - The Great Mass

Ρε δεν γίνεται αυτό που λές δεν το καταλαβαίνεις? Όρισαν ανώτερα μυαλά πρίν απο σένα, τι είναι ποιοτικό, τι ξεπουλημένο, ακόμα και τι ηλικία πρέπει να έχεις για να γουστάρεις ένα δίσκο…και μη λες ότι είναι θέμα γούστου στη τελική, γιατι χαλάς τη δυναμική της “ξερολίασης” τους…Είπαμε τα βγάλαν τα φράγκα τους οι Flesh, ολόκληρες συμφωνικές πληρώνουν, αντέ και από το επόμενο που θα γίνουν εκατομμυριούχοι θα αφήσει και την full-time δουλεία στην τράπεζα ο Βαγενάς μπας και καταφέρει να ακολουθήσει την μπάντα στην περιοδεία της…αν όχι, έχουν και τους κάργα εμπορικούς chaostar απο πίσω να σιγοντάρουν…:wink:

[SPOILER]μη λες ειρωνικες μαλακιες ρε! οι σεπτικ ειναι η καλυτερη μπαντα σε ολο τον κοσμο![SPOILER]το εβαλα σε σποιλερ γιατι μερικοι ενοχλουνται απο τα ανουσια ποστ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΡΟΚΙΝΓΚ[/SPOILER][/SPOILER]

Τι τέλειο θρεντ πάντως, τα έχει όλα :!:

Τον άκουσα τον δίσκο… Τον κατατάσσω στην ίδια κατηγορία δίσκων με το τελευταίο Dimmu Borgir. Με άλλα λόγια, ψαρωτικοί δίσκοι - ανάλογα το αυτί βέβαια :wink:.
Όχι μόνο μουσικά αλλά γενικά και σαν παραγωγές. Φωτογραφήσεις, image, packaging, προώθηση κ.ο.κ.

Στο ψητό τώρα. Είναι καλός δίσκος; Συμπαθητικός απλά, πιστεύω. Η υπερφόρτωση με χορωδίες, ορχήστρες δε μου λέει κάτι. Πλαστική παραγωγή σε σημείο που στα δικά μου αυτιά καταντά εκνευριστική. Δίσκος καθαρά entairtaining χαρακτήρα, που ξεχνιέται εύκολα στην πάροδο του χρόνου.

Ότι πρόσφεραν τα παλικάρια μέχρι το Sumerian Daemons. Αν και έχω να το ακούσω πάρα πολλά χρόνια, άλλο αυτί τότε ίσως τώρα να άλλαζα γνώμη.

Έχω ξενερώσει άπειρα με αυτό το θρεντ. Δεν έχω σκοπό να γράψω άλλη άποψη για το άλμπουμ βασικά (και χεστήκατε όλοι κιόλας έτσι και αλλιώς) γιατί έχει χαθεί κάθε ίχνος λογικής, χειρότερα από το θρεντ των maiden.

Λες και απαγορεύεται να γουστάρεις τους Septic Flesh στα τελευταία 3 άλμπουμ να πούμε. Και όχι τίποτα άλλο αλλά ρε συ deadmeat τι θες και απαντάς συνέχεια, είναι φανερό πως εκνευρίζεσαι και λες και μερικά άκυρα και δυστυχώς ναι δείχνεις φανμπους.

Οι υπόλοιποι που την λέτε στον deadmeat δεν ήρθατε στο θρεντ για να πείτε γνώμη για τους Septic, οι πιο πολλοί χεσμένους τους έχετε έτσι και αλλιώς (δεν είναι κατηγορία αυτή btw) ήρθατε για να συνεχίσετε το φλεημ του Nomisteraki και μόνο. Αν δεν είχε ποστάρει αυτός τις αρχικές παπαριές (κάτι για τον πεο του θυμάμαι) εδώ μέσα θα ήμασταν ακόμα στην 3η σελίδα ξέρω γω.

Κοίτα να δεις που οι Septic έγιναν σαν τους Metallica και δεν το πήραμε χαμπάρι ρε πούστη μου. Ρε τι μπάντα έχουμε εδώ στα Ελλάντα ρεεεεεεε

στηριζουμε σωστο flame!

εμένα μαρέσει αυτό το thread κ ας μπαίνουν μαλακισμένα σαν τον elmarad που δεν έχουν ούτε χίουμορ … :smiley:
μπαίνει ένας pumpkin και μπαλανσάρει με θείλες φιλιπίδη :lol:

την ηλικία την ρώτησα για να προσδιορίσω πόσο ειναι το ever σου … εγώ καθόλου χεσμένους δεν τους έχω … μέχρι και το προηγούμενο αλμπουμ τα έχω σε cd …μπορώ να εκφέρω άποψη ή μπα ?

Τέσπα deadmeat ρε φιλε εφτιαξες μια λίστα με 30 αλμπουμς ξέρω γω και 6-7 μπάντες (από τις πιο mainstream που παίζουν στο σύμπαν) … λες και οτι οι SF βγάζουν αριστουργήματα … ε ρε φίλε δεν είναι θέμα γούστου …

εγώ πάντως πάω στην ομάδα του νομιστεράκι γιατί δεν μπορώ άλλο χοντρή με δαντέλα και καρφί να μιλάει για αριστουργήματα του φωτοσοπ* και να κάνει λες και αναλύει έργα του Kadinsky … :smiley: nomisteri for the victory

*[SPOILER] και σε μουσικό επίπεδο ακριβώς για το ίδιο πράμα μιλάμε … [/SPOILER]

Που σαι ΒΒΒ, οταν με βρίζουνε γουστάρω σε 2ο πρόσωπο και χωρίς σμάιλς και λοιπά φρου-φρου ε? Do it properly. Φτάνεις σε δηθενία το νομιστερακι, που βρίζεται μόνος του. Και επειδή επαναλαμβάνομαι, φυσικά είναι και θέμα γούστου και η ηλικία είναι άλλο ένα βλακώδες επιχείρημα…το χέσατε το θρεντ.

+++

Δεν αξιζει ουτε να διαβασεις το θρεντ πλεον, ποσο μαλλον να γραψεις, θα μπει το ναουμ κιετς νομιστερακι και οι φιλοι του (τα τρολλς παντα κυνηγανε σε αγελες) και θα κανουν πλακιτσα και θα σε ειρωνευτουν ναουμ κιετς. Πολυ πλακα σου λεω δικε μου.

Ωστε οι Φλες εκτος απο το Χαμμερ τα εχουν καλα και με το Τερροραηζερ (και ολο τον διεθνη τυπο προφανως), διασυνδεσεις οχι μαλακιες, ρε μπας και ειναι Μασωνοι? Σιωνιστες?

oxi oi Flesh ρε ζωάδι … η season of mist λέμε … ανάγνωση γαμώ τα σχολεία σας.

ελμαραντ δεν θα σουν μαλάκας αν διάβαζες αυτά που γράφω και έριχνες κανα επιχείρημα να με αντικρούσεις…

επίσης διαφωνώ γιατί το τόπικ , αντίθετα με τον δίσκο , εξελίσσεται καταπληκτικά. :lol:

στα παπαρια μου οτι θεωρεις τα αλμπουμ που εβαλα μεινστριμ. ντροπη ειναι? δηλαδη οι dying fetus η οι suffocation ειναι μεινστριμ? παιζουν σε αρενες η παιζονται στο ραδιοφωνο? το οτι ειναι πολυ καλες ντεθ μεταλ μπαντες δεν σημαινει οτι ειναι και μεινστριμ. ωχ, ασε που εβαλα και τους βεκτορ που δεν ειναι μεινστριμ. τι μαλακας ειμαι ε?

αυτη ειναι η λιστα με τα αγαπημενα μου αλμπουμς καλως η κακως. προφανως εχω ακουσει πολλα μουσικα σκατα στη ζωη μου, δεν εξηγειται αλλιως.

[SPOILER]το θεμα ειναι αλλου ομως: σου εβγαλα μια λίστα με 40 αλμπουμ γιατι δεν εχω ακουσει 1500 αλμπουμ η και παραπανω στη ζωη μου ως τωρα. εχω ακουσει 400. δεν εχω την δυνατοτητα να ακουω 20 αλμπουμ το μηνα. καθομαι και ακουω 5-6 το μηνα γιατι θελω να τα “λιωνω” και οχι στο 2ο ακουσμα να τα απορριπτω. γιατι εχω μαθει να αγαπαω τη μουσικη και να διαβαζω τις συνεντευξεις μετα.[/SPOILER]

και επειδη η μπολνταρισμενη φραση δειχνει οτι εισαι νομιστερακης 2, αστο καλυτερα. ξερω 100αδες ανθρωπους που λατρευουν το κομιουνιον. αλλα οι πιο πολλοι δεν ζουν σε αυτη τη χωρα που κυριαρχει ο κομπλεξισμος και το “να ουμ” που λεει και ο απο πανως…

@DEAD: μην αγχωνεσαι, δεν εκνευριζομαι οσο φαινεται! αλλα, τι ακυρο ειπα που ειναι τοσο εντονο πια? ειναι τοσο κακο που λατρευω αυτα τα 3 αλμπουμ τους?

Βασικά αυτό

Για τον δίσκο τώρα… στα δικά μου, ανώριμα και συνηθισμένα στο καταραμένο μεηνστρημ αυτια, ακούγεται μια χαρά. Και δυο μην πω. Ίσως να φταιει που γουσταρω συμφωνικές, τσελα και λοιπα έγχορδα σε συνδυασμό με -τριγκαρισμενες ή όχι- δικασες, dunno.

Ειδικά από το Rising και μετά το λιωσιμο δεν περιγραφεται.

Αφήνοντας στην άκρη, προσωπικές διαμάχες, χαρακτηρισμούς, τρόλλινγκ και φλέημινγκ, συγκέντρωσα κάποιες γνώμες (αρνητικές) για SF και δίσκο:

[SPOILER]

[/SPOILER]

Φαντάζομαι ότι είναι προφανές στον οποιονδήποτε ότι είναι προσωπικές γνώμες, διατυπωμένες σε ένα φόρουμ και ακόμα πιο προφανές ότι δεν επιβάλλεται να τις ενστερνιστεί κάποιος.

Επίσης πρόκειται για γνώμες που είναι λογικό να τσιτώνουν τους φανς της μπάντας και του δίσκου. Το ερώτημα είναι γιατί, όσοι γουστάρετε, αντί να αντιπαραθέσετε τα κατά τη γνώμη σας θετικά/άψογα/γαμάτα σημεία του δίσκου, παραπονιέστε για “το πού πάει το θρεντ κι ο κόσμος μας Νίκο Τσιαμτσίκα” και “η υπερεθνική ελιτ των μέταλ τρολς αποφάσισε ότι ο δίσκος είναι για τα σκουπίδια” και λοιπά κλαψομουνιάσματα?

Γενική ερώτηση δηλαδή, δε θέλετε στα φόρουμ να διατυπώνονται αρνητικές γνώμες για οτιδήποτε?

βασικα-και δεν εχω καμια ορεξη να αρχισουμε να μαλωνουμε-το λαθος ξεκιναει απο εσενα (στην προκειμενη) και τον νομιστερακι τοτε που σε ενα θρεντ για το αλμπουμ ξεκινατε να μιλατε για αλλα. προφανως και ισχυουν οσα λες αλλα με τον τροπο που το κανεις ξανααναβεις τη φωτια…

ασχοληθειτε με το αλμπουμ. ακουστε το και θαψτε το. αυτο δεν θα ενοχλησει. αλλα ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ. εκει κολλαμε ολοι οι αλλοι.

Εμένα? Δεν έχω πει τίποτα για SF εγώ όμως. Άρα κάτι λάθος διάβασες.

Ό,τι υπάρχει μέσα στο spoiler είναι αρνητικές γνώμες είτε για τους σύγχρονους SF γενικά, είτε για τον δίσκο, είτε για κομμάτια του δίσκου.

μα ακριβως αυτο λεω οτι εσυ δεν λες τιποτα γι αυτους οπως και ο νομιστερ. ερχεστε, στο θρεντ για το καινουριο αλμπουμ, και τη λετε χωρις να το εχετε καν ακουσει στους αλλους. δεν εχει νοημα. αυτη η συζητηση ας γινει αλλου η πουθενα απο την αποψη οτι γινεται μπουρδελο καπου που δεν πρεπει να γινεται. αν με πιανεις…

αυτο ειναι το τελευταιο ποστ που κανω εδω. θα τα παρουμε λιγο τα πραγματα εξαρχης.
ο τιτλος γραφει SepticFlesh, οποτε και να μην εχει ακουσει καποιος το αλμπουμ εχει το δικαιωμα να γραψει την αποψη του για τη μπαντα και το πως βλεπει εκεινος τη πορεια του μεχρι αυτο το αλμπουμ. πως γινεται σε αλλα θρεντς να λεμε “θα γαμαει οπως και τα προηγουμενα;”. το οτι τρολλαρα Deadmeat ηταν βεβαιο απ’ τη στιγμη που μεχρι και στο τελευταιο του ποστ παραδεχεται οτι ακουει το λιωνει και δε πολυψαχνεται, οποτε λεει ακριβως πιο κομψα την ουσια απ’ οτι εγραψα στα αρχικα ποστ. το ζητουμενο ειναι οτι διαφωνησα στο οτι ειναι η ποιοτικοτερη ελληνικη μπαντα. καθως μπαντα ηταν και οι στερεο νοβα και η μπαντα που παιζεις με τα φιλαρακια σου διασκευες αηρον μεηντεν. πουθενα δεν ειπα την αγαπημενη μου ελληνικη μπαντα, γιατι υπαρχουν εκατονταδες ειναι δυσκολο μεσα σε τοσα ειδη. μπορεις να ξεχωρισεις, οχι ομως να διαλεξεις.

η συνεχεια ειχε να κανει με οι 2 συνηγορους. ο ενας ειναι elmarad ο οποιος και μπλεχτηκε στη κουβεντα και προσπαθησε να επιχειρηματολογησει αλλα το μονο που εκανε ειναι να μιλησει μεχρι τις φτερνες υποκειμενικα και να σκεπαζει συνεχως με τα ιδια πραματα τα ποστ ανθρωπων που ηθελαν να πουν οτι συμφωνουν μαζι μου, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΟΥΣΙΑ και οχι στο τρολλιν,τους εβαλε στο ιδιο τσουβαλι, το δηθεν στο βαζω στο κωλο φιλε μου(ριπορτ νο1). και ο δευτερος συνηγορος ηταν ο morgoth, ο οποιος ποτε και πουθενα δεν ειπε τιποτα, ουτε για τη μπαντα, ουτε τεκμηριωσε τις μαλακιες που ελεγε(ριπορτ νο2)και γενικα την ειδε εριστικος μονο με μενα, επειδη εκανα την αρχη. απ’ τη στιγμη λοιπον που πριζετε το πουλι ανθρωπων οτι ολα ειναι θεμα γουστου και οτι μιλαμε υποκειμενικα, θα δεχεστε την αποψη και των εξω. αν θελετε απλα να κανετε κλικα και να γραφετε μονοι σας θα
το δεκτω, αρκει να βαλετε μια ταμπελα απεξω.

επικρωτω λοιπον το χωσιμο του νταρθ γιατι εμιλησε σωστα. κατι που δεν εκαναν οι επομενοι.

ντετμιτ προφανως και δεν εχεις μεγαλη μουσικη εμπειρια, δεν στην ειπε κανεις γι’ αυτο, τα ισοπεδωτικα σχολια ομως οταν δεν εχεις μεγαλη μουσικη εμπειρια ειναι που πειραζουν. επισης εχουμε κοινο αγαπημενο πατατονια αλμπουμ ^^

Σε ποιον την είπα για σέπτικ φλες? Μπορείς να μου υποδείξεις? Ευχαριστώ.

Ούτε με ενδιαφέρει προσωπικά αν η κουβέντα γίνεται εδώ, στο τόπικ του Groups & Artists ή στο “Βαριέμαι, πείτε ότι σας κατέβει”. Έτσι είναι οι συζητήσεις, ξεκινάνε από κάπου και καταλήγουν κάπου αλλού πολλές φορές.

Παρολαυτά στο γαμημένο το σπόηλερ υπάρχουν ον τόπικ αρνητικές απόψεις για τον δίσκο (πχ Isis, Xemnas) ή κομμάτια του (πχ Red Rum, Nomisteraki, Γράκχος).

Το ερώτημά μου παραμένει λοιπόν, θα θέλατε εδώ πέρα να λέγονται μόνο θετικές απόψεις, γιατί θίγεστε με τις αρνητικές?

Γιατί όταν πχ ο Χ χρήστης πει “ήμαρτον με τα τριγκαρισμένα πλαστικά τύμπανα και τα πιο-τυποποιημένα-δε-γίνεται δήθεν ντεθ μεταλ ριφφς” και η απάντηση του Υ από κάτω είναι κλαψομούνιασμα του στυλ “μάλιστα, ο αποπάνω τρολ αποφάσισε ότι ο δίσκος είναι κακός, τι να πούμε τώρα εμείς οι αδαείς” εγώ αυτό καταλαβαίνω.

Μη με βάζεις στο στόμα σου γελοίε, το δικό μου ποστ δεν το κανες κουότ!

Το αλμπουμ ειναι ωραιο και ατμοσφαιρικο…συνεχεια του κομιουνιον. Ακουγεται ευχαριστα.