Sonisphere Greece 2011

Ρε σιγά το χώμα που είχε χθες!! Έχεις πάει σε πιο παλιές συναυλίες στο terra vibe όπως rockwave & maiden το '08? Εκεί να δεις σκόνη και κακό!

Απο το 2004 και μετα μου λειτουργησε το terra vibe καθε χρονια δεχονταν τις περσινες!

αλήθεια?? :-k να σου πω ποτέ δεν είχα ξεμείνει με μάρκες στην τσέπη ωστε να τις πάρω μαζί μου και του χρόνου…οπότε μάλλον κάνω λάθος…
πάντως δεν πιστεύω να ηταν τόσοι αυτοί που ήρθαν με περσινές μάρκες, ώστε να θεωρηθεί οτι πήγαν να τα κονομησουν απο αυτό…

επισης δεν ξέρω αν μετράει οτι πλέον μιλαμε για Sonisphere fest…

και με ‘‘fuck it all,fuck this world’’ για υποκρουση:lol:

Κι ομως στο ταμειο μου ειπαν οτι ηταν πολλοι που ειχαν αυτο το παραπονο. Τελος παντων…λεπρομερειες μπροστα σε αλλα!

Μετά τις εμφανίσεις των δύο ελληνικών συγκροτημάτων, τη σκυτάλη πήραν οι Virus, πρώτο ξένο group της ημέρας. Πραγματικά ήμουν πολύ περίεργος να τους ακούσω, αφού μόνο το όνομα τους είχα ακουστά. Δυστυχώς, από τα πρώτα λεπτά της εμφάνισης τους τα μηνύματα, τουλάχιστον σε εμένα, δεν ήταν ενθαρρυντικά. Το «οι Voivod συναντούν μουσικά τους Katatonia και παντρεύουν στοιχεία με πολλές avant garde πινελιές» στυλ τους μάλλον κούρασε από κάποιο σημείο και μετά. Έκανα μεγάλη προσπάθεια να τους ανεχτώ, αλλά μάταια. Είναι από τις ελάχιστες φορές που περιμένω με τόση αγωνία ένα group να τελειώσει το set list του. Αυτό που ακουγόταν ήταν ένα συνονθύλευμα ήχων και τίποτα παραπάνω. Ο καθένας προσπαθούσε να παίξει και καλά τεχνικά, χωρίς όμως ιδιαίτερη επιτυχία, με αποτέλεσμα να βγαίνουν από τα ηχεία βουητά και όχι μουσική. Κοιτώντας γύρω, σχεδόν όλοι όσοι ήταν περιμετρικά κοντά μου είχαν τα ίδια συναισθήματα. Ευτυχώς, γιατί ένιωθα κάπως παράξενα. Από την άλλη, ο κόσμος που ήταν κάτω από τη σκηνή εν μέρει έδειχνε κάποιο ενδιαφέρον. Ο καθένας έχει το γούστο του, βεβαίως, και σίγουρα δεν το αλλάζει. Λυπάμαι αν στεναχωρώ τους όποιους οπαδούς τους, αλλά τουλάχιστον για εμένα ήταν η πιο κουραστική και βαρετή εμφάνιση μπάντας που έχω παρακολουθήσει. Ίσως αν ποτέ αλλάξουν μουσική πορεία να τους ξανακούσω. Μέχρι τότε υπάρχουν εκατοντάδες άλλα groups να ασχοληθώ.

Θοδωρής Μηνιάτης

Μπράβο ρόκιν! =D>

Στο πνεύμα αυτό προτείνω ανταπόκριση Φίλιππου Αλέκου από 30 SECONDS TO MARS και Τσιμπλάκου από EYHATEGOD/CHURCH OF MISERY.

Να καταθεσω και εγω την καθαρα υποκειμενικη μου γνωμη.

Γενικα: Τα παντα πολυ ακριβα, μεσα και εξω. Απαραδεκτα ακριβα.
Ο ηχος μετριος προς κακος, εκτος απο Maiden, που ηταν καλουτσικος, ειναι φανερο οτι η μεταλ στη χωρα μας αντιμετωπιζεται ως θορυβος και οχι ως τεχνη, γι’αυτο και οι ηχοληπτες ή τα συστηματα τους κοιτουν να δωσουν ενταση και οχι ποιοτητα. Εαν δεν γνωριζες τις συνθεσεις, σε λιγα κομματια ξεχωριζες τί επαιζαν οι μπαντες.
Ευτυχως το ωραριο τηρηθηκε ικανοποιητικα, οπως και ο χωρος των 2 σκηνων ηταν καλος και το πλαστικο που εμποδιζε την χωματολουσια.
Οσον αφορα τα εισιτηρια, εγω ειχα 80αρι και μαλλον καλως επραξα, παρ’ολο που θεωρουσα τρελη γκαφα και ηλιθιοτητα αυτο το διαχωρισμο. Εν τελει ομως, ενιωσα και λιγο μαλακας, βλεποντας πολλους να μπαινουν pitch a εχοντας δωσει 59ευρω. Εγω προσωπικα θα σεβομουνα το τι πληρωσα και τι πληρωσαν οι αλλοι. Αλλα εδω η κουβεντα μπορει να ξεφυγει οποτε ασ’το.

Nightfall: Ο ηχος τους εριχνε. Μετριοι και ως εμφανιση και ως συνθεσεις. Δικαιουνταν κατι παραπανω με καλυτερο ηχο, δε νομιζω ομως οτι γενικα ειναι αδικημενοι ως μπαντα απο τη θεση τους στο φεστιβαλ και το στερεωμα γενικοτερα. Τοσο αξιζουν, δηλαδη οχι και τοσο πολυ.

Moonspell: Δεν ξαναμιλαω για τον κακο ηχο. Τους ειδα μισους, ελεω Gojira. Μου αρεσαν αρκετα. Θα μπορουσαν να εχουν επιλεξει πιο συναυλιακα κομματια, δεδομενου και το οτι δεν επαιζαν μπροστα στο κοινο τους, και κατι ψιλοdoom wolfshadιες ισως θα ηταν καλυτερο να λειπουν. Απολυτα σεβαστη μπαντα, τιμια, με εναν γαματο Ribeiro. Θα τους ξαναεβλεπα, περιμενω εμφανιση σε κλειστο χωρο.

Gojira: Ηξερα τι να περιμενω, μιας και απο την ακραια metal μουσικη, ειναι οι αγαπημενοι μου. Νομιζω οτι η καθηλωτικη τους εμφανιση και η τρελη ανταποκριση του κοσμου δειχνει γιατι ειναι απο τις καλυτερες νεες μεταλ μπαντες διεθνως. Πολυ σφιχτο παιξιμο, τρελο παθος, πολυ τρελα, επαφη με το κοινο, απιστευτη αποδοση απο ολους, διψα για να κατακτησουν τον κοσμο. Φρεσκοι, νεοι, ωραιοι, κερδισαν πολλους νεους οπαδους, πορωσαν πολλους που τους αγαπουν. Οσο περναει ο καιρος, θα ανταμειβονται, διοτι προσφερουν κατι πολυ καλο σε τετοιες εποχες.

Mastodon: Μετανιωνω ακομη που λογω της προβολης των περιοδικων, εχω ενα δισκο τους και μου πηραν δωρο αλλον εναν. Ποτε δεν μου αρεσαν, και ειναι απο τις ελαχιστες μπαντες που δεν κατανοω γιατι αρεσουν και στους αλλους σε βαθμο υστεριας. Μετριος ηχος, μετρια αποδοση, οχι παθος, μα πανω απ’ολα αντισυναυλιακες και μετριες συνθεσεις.

Slipknot: Αρκετα καλοι. Δεν τρελαινομαι γενικα, διοτι ειναι λιγο παραπανω nu metal για τα γουστα μου (σε σημεια νομιζω οτι ραπαρουν με μπρουταλ φωνητικα). Αναγνωριζω την επιτυχια τους και καταλαβαινω γιατι τους γουσταρει τρελα πολυς κοσμος. Εχουν ευφυια, αν μη τι αλλο, μονο που και αλλες μπαντες με σχεδον 4 μελη επανω στη σκηνη χωρις πρωτευοντα ρολο που μονο χτυπιουνται σαν παλαβοι θα εκαναν ωραιο σοου. Σε σημεια πορωθηκα, γουσταρα, ηταν παθιασμενοι, καλο σοου, διαφορετικο απο τα συνηθισμενα αρα και ελκυστικο. Θα τους ξαναεβλεπα.

Rotting Christ: Λιγο παραπανω απο οτι περιμενα για αυτους. Σχεδον τελειοι. Τρελο παθος, επικοινωνια με το κοινο, αυτοσαρκαστικη διαθεση, το κοινο τρελαθηκε, ωραια επιλογη τραγουδιων. Η καλυτερη ελληνικα μπαντα, με το σπαθι τους. Οι καλυτεροι πρεσβευτες της ελληνικης μουσικης διεθνως. Μπραβο, χιλια μπραβο.

Iron Maiden: 9/10. Οι Maiden ενα 9αρι το εχουν σε καθε εμφανιση. Ειναι τοσο επαγγελματιες, που παντα θα κανουν τρομερες συναυλιες. Ολα οπως τα ξεραμε, σε βαθμο τελειοτητας. Αφαιρω το 1 διοτι παρ’ολο που συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ με το να παιζουν κομματια απο το νεο δισκο και τα γουσταρω, στη συναυλια φανηκε οτι ο κοσμος δεν ταυτιστηκε πολυ ακομα με αυτα. Κοβω 1 γιατι απλα δεν εγινε ο παροξυσμος που περιμενεις απο αυτη τη μπαντα, ενας παροξυσμος που εγινε το 2008, με την ονειρικη σετλιστ. Ομως κοιτουν το παρον οι Maiden και εχουν βαθυ ηθος και ποιοτητα σε ο,τι κανουν. Ο καθενας περναει πολυ καλα σε καθε συναυλια τους. Ηθελε ενα κλικ για να απογειωθει, αλλα περασα γαματα.

Εγω σ αυτο περι Gojira θα προσθεσω κατι που πεταξα νωριτερα στα πεταχτα, εχω ενα φιλαρακι που δεν ακουει μουσικη που βγηκε μετα το '90 (πιανετε το υποννοουμενο ενιγουεη) αλλα ελα ομως που ‘‘αυτοι οι Gojira ρε φιλε, δεν το περιμενα να μου αρεσουν, παιζουν πολυ δυνατα τα παλικαρια’’ κλπ. Κανονικα θα επρεπε να λεμε ολοι δλδ ποσο συνουσιασαν οι Gojira το μισο μεταλ για δευτερη συνεχη φορα κι οτι πρεπει να παιχτει πακετο Mastodon/Gojira στο Gagarin το συντομοτερο γι αυτο προβληματιστειτε.

Πεστα μωρε!!!

Κατι αλλο για Σλιπνοτ.Στην αρχη ο Κορευ φοραγε την παλια μασκα και μετα εβαλε την καινουργια.Γενικα οι μασκες ειχαν μερικες διαφοροποιησεις.

καντο γουδι και εισαι οκ.πολυ μικρο το γκαγκαριν για τετοιο πακετο.συμφωνω με οσα λες αλλα εννοειται δεν μειωνουμε και την αξια των παλιοτερων συγκροτηματων

παιδια οι gojira εντυπωσιασν περισσοτερο απο ολους χθες…
οι μειντεν το ξεραμε οτι θα ηταν οι καλυτεροι με διαφορα
και οι σλιπνοτ με ολο αυτο το σοου τις μασκες και τα λοιπα εχουν καλη σκηνικη παρουσια αλλα ειναι και ποσα ατομα…
οι gojira με την σκηνικη τους προυσια και μονο και τα απιστευτα τραγουδια τους γαμησαν το συμπαν πραγματικα οσοι δεν τους ξερανε επαθαν κοκομπλοκο!

να πω και γω την άποψη μου.
με το που έφτασα terravibe μετά από λίγο άρχισαν οι gojira. ένιωσα τόσο κωλόφαρδος που δεν έχασα δευτερόλεπτο. ντάξει τα λόγια μου είναι περιττά γι’αυτήν την μπαντάρα. περίμενα περισσότερα τραγούδια από το from mars to sirius διότι είναι το αγαπημένο μου άλμπουμ, αλλά δεν πειράζει! ενέργεια πάνω στην σκηνή και στο κοινό. έμεινα πολύ ευχαριστημένος, δεν χορταίνονται με ΤΊΠΟΤΑ όμως…

ένα νεράκι περίμενα ο φούστης να πάρω και έκανα 15 λεπτά. αυτό με τις μάρκες είναι ό,τι χειρότερο. έχασα τουλάχιστον 2-3 τραγούδια από mastodon, και απο τα αγαπημένα μου όμως! τά άκουγα από το ταμείο αλλά νιώθω σα να μην τα άκουσα. ντάξει να βάλουν στο# το Pitch A γιατί πολύ απλά ξενέρωσα την ζωή μου με την μεγάλη σκηνή. παρόλ’ αυτά οι mastodon ήταν πολύ γαμάτοι.

rotting christ μετά. (στους slipknot άραζα στο γρασίδι της μικρής σκηνής.) τους έβλεπα πρώτη φορά γιατί τους είχα χάσει τον ιανουάριο. τους κατευχαριστήθηκα. χάος γένετο, the sign of evil existence, transform all suffering into plagues και τα μυαλά στα κάγκελα. στο non serviam ήμουν ένας από αυτούς που ανέβηκαν πάνω στην σκηνή(μπλούζα μέιντεν, μακρύ σχετικά ξανθό μαλλί). μου την έσπασαν αυτοί που έβγαιναν φωτογραφία με τον σάκη την ώρα του τραγουδιού. μωρά.

μέιντεν…έβλεπα πρώτη φορά. ευχόμουν να παίξουν το dance of death και ναι, το έπαιξαν…μόλις είδα το το εξώφυλλο από πίσω έκανα σαν τρελός. ξενέρα όμως με το καινούργιο άλμπουμ αλλά ήταν αναμενόμενο. γι’αυτό βέβαια δεν μάζεψε και πάρα πολύ κόσμο, σε σχέση με πέρσυ δλδ.
μετά από αυτό το λάιβ ολοκληρώθηκα σαν άνθρωπος… πονάει ο σβέρκος μου σαν τρελός. ας ελπίσουμε για κάτι παρόμοιο του χρόνου με μπάντες που δεν έχουμε δεί, αλλά και μπάντες που έχουμε ξαναδεί:!:

Και κατι αλλο.DIDI ΓΑΜΙΕΣΑΙ.
Νταξ καταπινουμε την Πιτς Α με τα πολλα.Βαλε τουλαχιστον παντου πλαστικο οπως περυσι μωρη ΒΡΩΜΟεταιρια.Γαμω το μονοπωλιο σου μας εφαγε η σκονη.



Χτες δεν ημουν σε θεση να γραψω οποτε το κανω τωρα.

Μπηκα μεσα λιγο πριν τους Moonspell και μετα απο μια βολτα στο merchandise που πηρα t-shirt του The Final Frontier tour που εχει τον Eddie με μια κιθαρα και κραταει την γη και tour book πηγα στο Pitch A για Moonspell.

Παμε λοιπον. Εχω ακουσει Moonspell αλλα οχι πολυ και δεν ηξερα τι να περιμενω. Μου φανηκαν πολυ καλοι. Πολυ ορεξατος ο Ribeiro και γενικα μεγαλη μορφη, καλος ηχος και γουσταρα στα Vampiria, Wolfshade και Alma Mater. Μπραβο τους, δυνατη μπαντα.

Μετα ηρθε η σειρα των πολυαγαπημενων μου Mastodon. Δεν ξερω τι λετε, εγω ξερω οτι μου αρεσαν παρα πολυ και ο ηχος μου φανηκε καλυτερος απο το 09… Το setlist του 09 μου αρεσε περισσοτερο λογω πιο πολλων κομματιων απο το Crack The Skye, αλλα χτες μου φανηκε οτι ηταν καλυτεροι και πιο ορεξατοι. Απεδωσαν αψογα τα πολυ δυσκολα μουσικα θεματα τους και λογω αυτης της δυσκολιας που εχει η μουσικη τους να αποδωθει ζωντανα ισως χανουν στην επαφη με το κοινο. Ο Troy ομως (που ειχε και περιεργο βαμμενο μαλλι) μου φανηκε πιο “star” χτες, επαιζε πιο πολυ με τον κοσμο με ματιες κτλ απο τις προηγουμενες εμφανισεις τους. Ημουν πολυ μπροστα στα δεξια οπως κοιτας την σκηνη, χτυπιομουν, φωναζα και γενικα το ευχαριστηθηκα. Απλα θεωρω οτι ειναι δυσκολη μπαντα για οποιον δεν εχει επαφη με την μουσικη τους. Τους ευχαριστηθηκα παντως, αντε φερτε τους σε headline εμφανιση σε club τωρα.

Στην συνεχεια ειδα Slipknot για δευτερη φοα (η πρωτη το 09). Εχω ακουσει τους δισκους τους, αλλα δεν μου πολυαρεσουν, αδιαφοροι μου ειναι θα ελεγα, αλλα εχω καποια επαφη. Ειδα την συναυλια χαλαρα, αφηνοντας χωρο σε αυτους που γουσταραν. Μου αρεσε ομως αρκετα το σοου τους, μου φανηκαν καλυτεροι του 09. Γενικα ειναι μπαντα που ειναι καλη σε αυτο που κανει, το live πανηγυρι πανω στην σκηνη με τα 8 χτες (τελικα δεν ειχαν τον Donnie Steele αντικαταστατη του Paul Gray) ατομα να χτυπιουνται, να χοροπηδανε κτλ… Ενεργητικοι και μου αρεσε η ιδεα με την στολη του Paul Gray διπλα στα ντραμς…

Ηθελα να δω Rotting Christ αλλα δεν υπηρχε περιπτωση να μην ειμαι μπροστα στους Maiden οποτε δεν πηγα. Περασα μονο σε μια στιγμη που ειχε ανεβει και ο Ribeiro και ειδα οτι ειχαν πολυ κοσμο και χαρηκα γιατι εχουν δουλεψει πολυ τοσα χρονια.

Και παμε στο κυριως πιατο της βραδιας. Iron Maiden ή αλλιως η αγαπημενη μου μπαντα ολων των εποχων. Ημουν 3η, 4η σειρα απο το καγκελο κεντρο προς δεξια και ειχα την τελεια-ιδανικη οπτικη στην σκηνη. Δεν περνουσαν τα λεπτα μεχρι να ερθει η ωρα να βγουν και οταν αρχισε να παιζει η εισαγωγη του Satellite 15… The Final Frontier η καρδια μου χτυπουσε σε απιστευτους ρυθμους. Με το που σκασανε στην σκηνη ουρλιαζα σαν μανιακος και η πωρωση ειχε χτυπησει κοκκινο. Η αποδοση τους ηταν εξαιρετικη και για ακομα μια φορα ηταν [B][SIZE=“3”]Α-Ψ-Ο-Γ-Ο-Ι[/SIZE][/B]… Και τα 16 κομματια του setlist τα απεδωσαν τελεια και αν επρεπε να επιλεξω την πιο μετρια στιγμη ηταν ισως το El Dorado, Αλλα σε ολα τα αλλα εσπειραν. Ο chief Harris με αντοχες εφηβου αλωνιζε την σκηνη και ερχοταν συνεχεια προς την πλευρα μας και καθε φορα με επιανε παροξυσμος… Για την αποδοση του καμμια εκπληξη αλανθαστος οπως παντα. Τα εδωσε ολα, τραγουδαγε τους στιχους και εδειχνε να γουσταρει τρελα. Απλα ο αρχηγος το 'χει ακομα… :bow2: Ο Dickinson επισης ηταν φοβερος με [B][SIZE=“3”]ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ[/SIZE][/B] αποδοση και σε κανει πραγματικα να απορεις καθε φορα πως μπορει να τραγουδαει τοσο τελεια τρεχοντας στην σκηνη και κανοντας ακροβατικα… Ο ανθρωπος ειναι [B][SIZE=“3”]ΘΕΟΣ[/SIZE][/B], ισως ο καλυτερος metal τραγουδιστης αυτη την στιγμη, ο καλυτερος frontman και εχει αντοχες αθλητη. Η αποδοση του ηταν περα απο καθε προσδοκια και για οσους λενε οτι ξινισε και στραβωσε με τα καπνογονα, κατα την γνωμη μου καλα εκανε. Και εγω γουσταρω το ολο εφε, αλλα απο την στιγμη που μπορει να γινει επικινδυνο καλα κανει και νευριαζει. Παμε στους 3 κιθαριστες. Ο Janick Gers που τον ειχα συνεχεια μπροστα μου ηταν οπως παντα ενεργητικος, “ποζερι” με την καλη εννοια και τα εδωσε ολα. Δεν επιασα καποιο λαθος και γουσταρα πολυ με το παθος και την πωρωση του, οπως και αυτος γουσταρε απο οτι φαινοταν. Ο Dave Murray που τον εβλεπα λιγοτερο ηταν ο γνωστος καλος Murray, με καλη αποδοση, γελαστος, αλλα τον ηθελα λιγο πιο ενεργητικο. Ο Adrian Smith που ειναι ο αγαπημενος μου κιθαριστας απο τους 3 και αυτος πολυ καλος με το γνωστο του υφος, τρομερη αποδοση, πιο κινητικος απο τον Murray και εξαιρετικος στα σολο. Και τελος ο Nicko McBrain αψεγαδιαστος, χωρις καθολου λαθη. Τον εβλεπα ελαχιστα κρυμμενο πισω απο το τεραστιο drum kit του, αλλα οσο τον ειδα ηταν με ενα μονιμο χαμογελο και τα εδωσε ολα οπως καθε μα καθε φορα.

Τα σκηνικα της περιοδειας ηταν παρα πολυ ωραια με τον διαστημικο σταθμο που εχει στηθει πανω στην σκηνη και ο Eddie μου αρεσε πολυ. Αν και οταν βγηκε το εξωφυλλο του The Final Frontier δεν μου αρεσε και ειχα απογοητευτει λιγο, με τον καιρο τον συνηθισα και χτες στην συναυλια γουσταρα τρελα. Τρομερος ο Eddie που εκανε τα γνωστα του παιχνιδια με τον Gers και επαιξε και κιθαρα!!! Αυτο ειδικα μου αρεσε τρελα και δεν το ηξερα γιατι επιτηδες δεν ηθελα να δω βιντεακια πριν το live. Το ειχα δει σε καποιες φωτο, αλλα κουναγε και τα χερια σαν να παιζει κανονικα. Η κορυφη ομως ηταν ο τεραστιος Eddie που βγηκε πισω απο τα ντραμς στο Iron Maiden. Πανικος, χαμογελουσα και ενιωθα σαν παιδακι… Βγηκαν πρωτα σιγα σιγα τα χερια και μετα το γαματο κεφαλι με τα κοκκινα ματια που γυριζε δεξια αριστερα… Α ρε Eddie…

Τα κομματια τα ευχαριστηθηκα ολα το Satellite 15… The Final Frontier επειδη ηταν το πρωτο και ξεσπασε ολο το αγχος και η ανυπομονησια, τα πολυαγαπημενα κομματια-συντοφοι ζωης 2 Minutes To Midnight, Fear Of The Dark, Iron Maiden, The Number Of The Beast, Running Free… Απο τα καινουρια εκτος του πρωτου μου αρεσαν περισσοτερο το Coming Home και το When The Wild Wind Blows και λιγο λιγοτερο το El Dorado και το The Talisman. Στα 2 απο το Brave New World το The Wicker Man και το Blood Brothers τα εδωσα ολα και ανατριχιασα στο δευτερο. Και τα 4 καλυτερα κομματια χτες μου φανηκαν το διαχρονικο και παντα μα παντα υπερπωρωτικο The Trooper, το Dance Of Death που παιχτηκε πρωτη φορα στην Ελλαδα και η θεατρικη ερμηνεια του Dickinson ηταν ονειρικη, το The Evil That Men Do στο οποια μου σηκωθηκαν ολες οι τριχες και το αγαπημενο μου κομματι ολων των εποχων το Hallowed Be Thy Name…

Συνολικα λοιπον μια αναμενομενη εξαιρετικη εμφανιση απο την μεγαλυτερη Heavy Metal μπαντα ολων των εποχων και ολων των πλανητων… Δεν μου ελειψε τιποτα, δεν ξενερωσα με τιποτα και ολα ηταν ιδανικα και τελεια. Αυτοι ειναι οι Iron Maiden.:bow::respect:

Και τελος το καλυτερο. Ηθελα οπωσδηποτε να πιασω κατι απο την μπαντα (με προτιμηση στα περικαρπια του αρχηγου) και πηγα λιγο πιο κεντρικα στο Running Free. Μετα απο μαχες και πολυ σπρωξιμο [B][SIZE=“4”]ΕΠΙΑΣA ΜΠΑΓΚΕΤΑ ΤΟΥ NICKO MC BRAIN!!![/SIZE][/B] Τρελαμενος απο την χαρα μου βρισκω την παρεα μου και βλεπω τον κολλητο μου να χαμογελαει με το ματι να γυαλιζει και να κραταει περικαπριο απο τον Janick Gers!!! Κωλοφαρδη η παρεα χτες…

Εν κατακλειδι μια τελεια απο ολες τις αποψεις μερα χτες, ακομα φυσικα δεν εχω συνελθει και εκτος των αναμνησεων πλεον το δωματιο μου κοσμει μια μπαγκετα του Nicko…

H γνωμη σου (βασικα ο κομπασμος του τυπου ‘‘ειμαι τοσο προοδευτικος που οταν ηταν να παιξουν οι Αιρον Μειντεν εγω ΕΦΥΓΑ’’) ειναι ποζερια, δηθεν και για γελια.

Εκτος αμα ειναι τρολλινγκ δλδ, οποτε παιρνω πισω οτι εγραψα και δινω συγχαρητηρια.

Η αγαπημενη μου metal μπαντα ειναι οι Priest οποτε προφανως και δεν εχω προβλημα του τυπου ‘‘παρελθοντολαγνιες’’ κλπ. Πιο παππους, τους χανουμε δλδ. Το προβλημα μου για χτες ειναι πολυ διαφορετικο, απο τους Slipknot πλεον εχω πολυ υψηλα κριτηρια μιας και δεν ειναι τιποτα γεροι και μου δινουν την εντυπωση πως το εχουν χασει για καποιους χι ψι λογους. Δε γινεται δλδ στο Λυκαβυττο να παιζουν επισης μικρη διαρκεια σετ, στον πιο ακαταλληλο γι αυτους χωρο, να κερδιζουν στις εντυπωσεις με ευκολια και μαλιστα χωρις τον Κλοουν. Για μενα ο Κορεη δε πιανει πια τον παλς οβ δε μαγγκοτς, πριν ημασταν μαγγοτς, τωρα ειμαστε φρεντς εντ φαμιλη, δε μου βγαζει το φιλινγκ που περιμενω απο αυτον ως περφορμερ γιατι καπου μου φαινεται χορτασμενος. Καταλαβαινω οσους γουσταραν παρολα αυτα, απλα κραταω ακομα την εικονα του τι ηταν καποτε οι Σλιπκνοτ και διατηρω τα ιδια (θεορατα) κριτηρια.

Τωρα για Maiden τι να πω. Το σετλιστ ηταν μετριο ακομα και γι αυτους που γουσταραν το τελευταιο αλμπουμ (κρινοντας απο δικα τους σχολια), παναθλιος Γκερς ξανα, στο Wickerman κατι στιχοι πηγαν βολτα, και καποιος ανεφερε οτι σπαστηκαν απο τα καπνογονα. Και; ΟΛΑ τα παραπανω μου βγαζουν κουραση, το καθενα για διαφορετικο λογο. Δεν περιμενω να παιζουν οπως ηταν στα 20, αλλα εισαι χεντλαινερ στο σονισφιρ, σεβασου λιγο τον κοσμο σου για ονομα του θεου. Κι αμα πεφταν οι πωλησεις εκει να δειτε πως θα ξεθαβαν παλια κομματια με το κιλο - να μιλησω για τους πολυαγαπημενους μου Priest που εβγαλαν ενα απ τα καλυτερα setlist των τελευταιων 20 ετων τους επειδη εφυγε ο KK…? :wink: . Απλα δε χαριζομαι σε καμια μπαντα ακομα κι αν τη θεωρω αγαπημενη μου, επειδη σκεφτομαι παντα το ενδεχομενο "αν δεν εγραφε επανω Maiden/Priest/μπουρδουμπουρδου αλφα εψιλον, τι θα σκεφτομουν αραγε;;’’.

Γιατι το λες αυτο ρε συ;Πραγματικα δεν το καταλαβαινω:-k

Γιατι σε οποιο παλιο κομματι εμπαινε να σολαρει σκεφτομουν σε παρακαλω σταματα. Τιποτα το καινουργιο ε, απο παλια σκοτωνε σολος παιζοντας οτι του κατεβει σε φασεις. Απλα πλεον αρχισε να με πειραζει αρκετα εως πολυ.

Εννοεις λαθη και το λοιπα;Δεν παρατηρησα τοσο αθλια εμφανιση οσο λες παντως ρε συ.Βασικα το αντιθετο,μου αρεσε παρα πολυ.