Superleague 2011/2012

http://www.soccerplus.gr/article/giati-ligka-den-symplironei-16ada

Η νόβα δεν χρειάζεται να ενημερωθεί… Υπάρχει στο συμβόλαιο με την σουπερλιγκ ότι αν δεν γίνει μια αγωνιστική τότε υπάρχει αποζημίωση 4 χαρτιών… Δεν βγήκε έτσι το νούμερο… Στον ΠΑΟΚ μαζεύουμε και τα κέρματα που πετάει ο κόσμος στους επόπτες θα δώσουμε 250 χιλιάρικα έτσι…?

Και στο κάτω κάτω γιατί να την πληρώσουν οι ομάδες που τα δικαστήρια (αθλητικά και πολιτικά) δεν μπορούν να βγάλουν μια τελεσίδικη απόφαση?

δεν ξέρω αν ενδιαφέρει και κανέναν, αλλά όποιος εχει forthnet στο site της nova έχει δωρεάν το ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ…

*το ειχα πει οτι μπορεί να δούμε τον 8ο της β’ εθνικης…αλλά μιλάμε ετσι και γίνει θα ξεφτιλιστούμε παγκοσμίως…και επειδή οι απο κάτω έχουν άλλα προβλήματα, υπάρχει περίπτωση να εχει διακαιώματα στο να ανεβεί, η… παναχαικη.!! :lol:

*δεν πληρωνόταν καμία ρήτρα στην νοβα…η μη εκδοσή αδειών απο το κράτος λογίζεται σαν γεγονος που δεν είναι στα χέρια της σουπερ λιγκα…το οτι τώρα ο μαρικανης καίγεται για να μην πληρώσουν οι ομάδες χρήματα…

Oταν καταφερνεις να εχεις τοσους δορυφορους, ωστε να κερδιζεις ψηφοφοριες, εισαι αρχοντας…

Και πιο μάγκας όταν βγάζεις ανακοινώσεις με αποτελέσματα τα οποία έχεις προεξοφλήσει γιατι ξέρεις ποιους ψήφους έχεις.! :stuck_out_tongue:

κατά τα άλλα…:

[B]Στέλιος Γιαννακόπουλος[/B]
[B]
“Πολλοί ποδοσφαιριστές δεν παίρνουν καν τον μισθό τους και έτσι αναγκάζονται να μπουν στη διαφθορά και στα στημένα παιχνίδια”[/B]

απο που το ξέρεις?..δεν πιστεύω να έχεις πληροφορίες από παίχτες για μια παλιά σου ομάδα(οχι τον ολυμπιακό) που δεν άφησε χωρίς στήσιμο τίποτα απο ένα σημείο και μετά.? που μέχρι και σύνθημα έγινε στις κερκίδες…θα πας μήπως να τα καταθέσεις όλα αυτά? μπαααα. κανένας άλλος? μπαααα…
πολύ κάθαρση ρε παιδί μου…τέτοιο χέσιμο δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία…

:smiley: :smiley: :smiley:

? τόσο πολύ σου άρεσε? :stuck_out_tongue:

πάντως βλέποντας και το ματς του πανιωνιου-εργοτελη(2-2), δεν είναι τοσο άσχημα τα πράγματα στο επίπεδο της μπάλας…για ελλαδα, στα 3 ματς που είδα μια χαρά μπάλα παρακολούθησα…στο σύνολο, ναι γελάει ο κάθε πικραμένος…αλλά στο καθαρό ποδοσφαιρικό θέαμα καλά είμαστε…για βαλκακια(δεν είναι ειρωνικό…δεν θα συγκρινόμαστε με premier league), μια χαρά…

Ναι, μου άρεσε πάρα πολύ!

χαχα…είναι το μοναδικό ματς που δεν είδα, και δεν είδα και καθόλου στιγμιότυπα…ε η εικόνα δεν λέει κάτι…εκει τον πιάνει…δεν σημαίνει οτι τότε έπεσε…(για έμενα που δεν το είδα)

Δεν έπεσε τότε, δεν είναι χαζός.
Με το που πάτησε περιοχή έπεσε.

Αλλά μου προξενεί περιέργεια το γεγονός ότι στο “μαρινάκειο” πρωτάθλημα με το οποίο έχετε λυσσάξει, ο βάζελος ήδη από την πρώτη αγωνιστική πήρε καθοριστικό υπέρ του σφύριγμα.

Να υποθέσω ότι είναι στάχτη στα μάτια του κόσμου?

δεν ήταν πέναλντι?

δηλαδη με καθε σφύριγμα που θα παίρνει ο παναθηναϊκός θα μας λες αυτό? την γαμήσαμε.! :stuck_out_tongue:

το οτι ο ολυμπιακός μπορεί να εχει κάποιες φημολογούμενες σχέσεις με κάποιες ο ομάδες δεν σημαίνει οτι θα τα σαρώσει όλα…το εχει κάνει πριν το πρωτάθλημα…:pδεν χρειάζεται να γίνει και ρεζίλι…άσε που με ολα αυτά που γίνονται, δύσκολα θα γίνουν εγκλήματα…ηθελημένα τουλάχιστον.

*ακόμη μια πρόβλεψη…όπως είχα πει οτι θα έρθουν ποινές με αφαιρέσεις βαθμών που δεν προβλέπονται απο πουθενά και βγήκα αληθινός, θα πω το ιδιο για ότι γίνει σε κανένα μήνα από τώρα…

**δηλαδη πιστεύεις οτι ο μαρινακης τα έκανε ολα σωστά και ολα νόμιμα εως τώρα,.?!

Oντως. :lol2:

αχαχααχαχα…έλα ρε συ…αφού καταλαβαίνεις πως το λέω…σπρώξιμο θα υπάρχει…εμπόδια σε άλλους θα υπάρχουν…αλλά ολοκληρωτικές διαιτησίες του στυλ του περσινού καραισκακη(και 7 ματς της αελαρας) δεν θα δούμε…

Θα επαναλάβω ότι το γεγονός πως σε μια καθοριστική φάση 50-50 (ο διαιτητής μπορούσε άνετα να δώσει φάουλ έξω από την περιοχή) ο ΠΑΟ πήρε το σφύριγμα και μαζί και το ματς.

Δε με απασχολεί τι έκανε και τι όχι ο Μαρινάκης, δεκάρα δεν δίνω. Προτιμώ να βλέπω μπάλα. Κάποιοι άλλοι προτιμούν να βλέπουν Θωμαΐδη. That’s life…

πλέον και το αυτονόητο θα φαίνεται σαν σφύριγμα υπέρ αυτού που το πήρε και θα είναι αποτέλεσμα παρασκηνιακών ζυμώσεων. ΄
είπαμε, μη το παρακάνουμε κιόλας…

Θα συμφωνήσω ότι το πέναλτι ήταν 50-50 στην καλύτερη, δηλαδή φαίνεται ότι ο παίχτης του ΠΑΟ, νιώθοντας το τράβηγμα στην φανέλα του, δεν κάνει κίνηση να τρέξει για να δεχτεί την μπάλα, αλλά κάνει ξεκάθαρο άλμα εις μήκος, φαίνεται από την στάση του σώματος και από το πως πέφτει. Μια απόρία έχω βέβαια. Γιατί ο διαιτητής καθυστέρησε να σφυρίξει 1,5 δευτερόλεπτο(βέβαια σφύριξε δείχνοντας ταυτόχρονα βούλα);

γιατί του το έδειξε ο βοηθός.

θα έλεγες το ίδιο αν ήσουν οπαδός μικρότερης ομάδας? γιατί είναι εύκολο να λες αυτό που λες, όταν είσαι από την άλλη μεριά…και εγώ μια χαρά μπάλα θέλω να δω…αλλά με αυτά που γίνονται άντε να ευχαριστηθείς…και πόσο για μπάλα να μιλήσεις όταν δεν έχει μείνει τίποτα που να μην είναι αλλοιωμένο?
ακόμη και εσυ που είσαι ολυμπιακός ξεθάβεις κανονισμούς, και μπορείς να διαμαρτύρεσαι…φαντάσου άλλοι που τραβάν τα κερατά τους.!
εγω βγαίνω γραφικός και εσυ αυτός που θέλει να δει μπάλα.! ε δεν είναι και ετσι…

  • έλα να το ξαναπείς αυτό σε ενα μήνα από τώρα…μια χαρά κανονισμούς θα ξεθάβεις τότε, και ας έχει μπάλα…

πάντως και εσυ για το σφύριγμα που πήρε ο παναθηναϊκός είπες:p

Για το σφύριγμα το ανέφερα μόνο και μόνο γιατί υποτίθεται ότι ο Βαγγέλας τα ελέγχει όλα οπότε μάλλον δε θα περιμέναμε από την πρώτη αγωνιστική να πάρει σοβαρό κουκούτσι ο βάζελος. Προσωπικά, μακάρι να πάρει και 5-6 τέτοια ακόμα μπας και βγάλει τη χρονιά γιατί με τέτοια θλίψη που υπάρχει εκεί πέρα θέλουμε να κάνουμε καζούρα και δεν μπορούμε.

Στα υπόλοιπα τώρα:

  1. Δεν είμαι οπαδός μικρότερης ομάδας, τι να κάνουμε. :dunno: Επίσης δεν ζω και στη αφρική που τα παιδιά πεινάνε.

  2. Οι οπαδοί των μικρότερων (και μη) ομάδων είδα να γεμίζουν κάμποσα επαρχιακά γήπεδα το σ/κ. Να υποθέσω ότι είναι υπάλληλοι του Βαγγέλα όλοι αυτοί?

  3. Γιατί δεν μίλαγες για το παρασκήνιο όταν ήταν στα πράγματα ο Βγενό, ο Πατέρας, ακόμα και ο Κόκκαλης? Ξέρεις γιατί? Γιατί η ΑΕΛ με αυτούς τα είχε καλά, τερμάτιζε στην μέση της βαθμολογίας, ενίοτε έβγαινε και Ευρώπη μέσω “επικών” διπλών στο Καραϊσκάκη, έδινε στον ΠΑΟ τον Κλέιτον (δώρο του Βγενόπουλου είχε χαρακτηριστεί), έπαιρνε τον Μελίσση και τον Μάλαρζ και έτρωγε για πλάκα τεσσάρα στο ΟΑΚΑ. Λυπάμαι αλλά όποιος ενοχλείται απ’ το παρασκήνιο, πρέπει να ενοχλείται και όταν η ομάδα του ευνοείται από αυτό.

  4. Σε ένα μήνα ότι κι αν γίνει, πάλι για μπάλα θα μιλάω. Είναι πολύ πιο ωραία αρρώστεια να κοιμάσαι και να ξυπνάς με το 4-3-3 παρά με τον Μαρινάκη και τον Βοργιά.

  5. Δεν ξεθάβω ποτέ κανονισμούς για να “διαμαρτυρηθώ”.