έκανε κουότ το ποστ του κριμσον (http://rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=1038088&postcount=6248) και από κάτω έγραψε το bold.
όμως κρίμσον είσαι οφφτοπικ εδώ ε :P.
έκανε κουότ το ποστ του κριμσον (http://rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=1038088&postcount=6248) και από κάτω έγραψε το bold.
όμως κρίμσον είσαι οφφτοπικ εδώ ε :P.
είπα οτι η αεκ έχει πρόβλημα στα εκτός έδρας και οτι αν φάει πρώτη γκολ δείχνει να έχει πρόβλημα…και ότι ελπιζω η αελαρα να βάλει πρώτη ενα γκολ…(αύριο στο κύπελλο)
και από αυτό το συγκλονιστικό μου ποστ ο άλλος τα πήρε και άρχισε τα βρισίδια…
τι να πει κανείς…
EDIT: είμαι οφ τοπικ που το έγραψα εδώ? εεε, sorry…
εχουν γνωση οι φυλακες
Κρίμα να χαθεί!
ρε μαλάκες!!! Ντουμοσπάμποτ!!!
Μόνο εδώ αυτά. :’) :’)
Ναι, αλλά δεν του αρέσουν οι Red Fang
Και τον παρακάλεσα την επόμενη φορά να κάνει σωστά quote!
Edit!!!
:arrow: [B]Originally Posted by [/B][B]ΝΟΝΟΣ ΠΑΠΑΡΔΕΛΑ [/B]
GRACCHUS_BABEUF δεν χρειάζεται να είσαι τόσο γραφικός στις περιγραφές σου. Ο πνευματικός μου υιός είναι ακόμα παρθένος. μην του μολύνεις τα μυαλά με τέτοιες χυδαίες εικόνες. Σε μερικά χρόνια θα γαμήσει κι αυτός ;). Σκέφτομαι να τον πάω στις πουτάνες. χμμμ θα δούμε…
το επος αυτο που ποσταριστηκε?
Στο θρεντ ‘‘πιο ομορφη ηθοποιος/τραγουδιστρια’’.
:lol3::lol3:
Ουφ, και πάνω που είδα ότι σβήστηκε και φοβήθηκα ότι χάθηκε για πάντα.
Ωραίος ο Αλέξης.
Οριακα το προλαβα ε !
Οταν πηγα να το κανω quote για να το κανω copy/paste, ειχε ηδη σβηστει, αλλα ετυχε εκεινη τη στιγμη να το κουοταρει ο shaman για να ποσταρει καρδουλες, οποτε το πηρα απο το δικο του ποστ, δευτερολεπτα πριν χαθει οριστικα !
Και η τυχη δουλευει για μας !
το κράτησα κι εγώ σε screenshot μωρέ, όλα κουλ.
Λοιπόν, ειλικρινά ΜΗΝ κάνει κάνα αστείο κάνας mod κ μπανάρει τον anisixo.
Είναι ιδιαίτερα σοβαρός λόγος για ν’αποσυρθώ κ εγώ οριστικά κ αμετάκλητα. [-X
( Some will follow…)
12345
:lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3::lol3:
Δε μπορεί ρε φίλε!!! Πόσο απίστευτος!!!
Χθες που το διέγραψα δε το πολυμελέτησα, τώρα όμως μπορώ με σιγουριά να πω. Κάθε λογαρισμός (μπαναρισμένων ή μποτ) που διαγράφαμε αν έκανε τέτοια ποστ, το φόρουμ θα ήταν πολύ ομορφότερο.
Δυστυχώς οι περισσότεροι απλά γράφουν μπούρδες.
Δεν έχω δει την ταινία αλλά 'νταξ:lol::lol::lol::lol::lol:
Να ρωτήσω κάτι; Από την στιγμή που ο Epitaph έχει φάει το ban, πως γίνεται να ποστάρει; Δεν είναι με IP η όλη φάση; (όχι ότι με χάλασε το ποστ) απλά σκάλωσα τώρα!