Ολυμπιακός

Α ρε δοκτωρ Λαβ, είναι δυνατόν ο ισχυρός να παίζει ποτέ το 1ο ματς στο γήπεδό του?

κ που να ξερω εγω τι γινεται σε τοσο πρωιμο σταδιο ευρωπαικης διοργανωσης…
καλομαθαμε στα σαλονια…8)

Καλό μας έκανε τελικά η τελευταία θέση των πλέη οφ. Τώρα, όταν θα κληρωθούμε στην Ευρώπη με ΠΑΟ ή ΠΑΟΚ θα έχουμε κόσμο στο Καραϊσκάκη :stuck_out_tongue:

“Σαλόνια” συνηθίζουμε να αποκαλούμε το Champions league. Πόσες φορές έπαιξε ο Πάο εκεί την τελευταία δεκαετία και καλομάθατε κιόλας? Είπαμε καζούρα αλλά όχι και έτσι . Δεν έχεις μπέσα :stuck_out_tongue:

dr.love,αστο οπου και να κανεις καζουρα αποτυχανεις:p

η κουβεντα της ευρωπης δε γινεται με γαυρους… εχω βαρεθει να ακουω για το μεγαλειο του θρυλου στην ευρωπη…

:lol:

Ένεκα και της Μπέσα…αργούμε και θέλουμε και δύο κεντρικούς αμυντικούς, γιατί στο πρώτο παιχνίδι δεν θά’χουμε κανένα…και πολλά άλλα πράγματα, απλά αυτό μας καίει…κατά τάλλα καλή αρχή, και να μην ξανά’ρθει χρονιά σαν την περσινή:):!:

μακαρι.αυτο ελπιζω και εγω

άρχισε ο ψυχολογικος πολεμος…
-εγω δεν δέχομαι αλλον βοηθο εκτος απο τον δικο μου…
-δεν θα εχεις δικο σου…θα έχουμε δικο μας… !! τον μπαντοβιτς…!!!

Τεραστια μαλακια αυτο που παει να γινει με Λινεν.
Και ακομα πιο τεραστια του Κοκκαλη που εκλεισε προπονητη
ενω ηταν στις συζητησεις με Μαρινακη.

Έτσι και τον εξωθήσουν σε παραίτηση για να φέρουμε κανένα γνωστό προπονητή της αρπαχτής θα είναι από τα χειρότερα πρώτα βήματα του Μαρινάκη. Πάντα συμπαθούσα τον Λίνεν (ίσως και για μη ποδοσφαιρικούς λόγους) και ταιριάζει και στη νοοτροπία του Ολυμπιακού, πολύ περισσότερο από Ζίκους, Βαλβέρδες και ΛεΓκουενέδες.

Γαμώ τα επικοινωνιακά μου παιχνίδια μέσα…

+1 σους πανω

αρχισε το παιχνιδι της μιζας παλι

αμα συνεχιστει αυτη η διαφωνια περι βοηθου τον βλεπω να παιρνει πουλο η να παραιτειται ο ιδιος

Μα έχουμε τη χρυσή ευκαιρία να έχουμε έναν προπονητή που μισεί τον Ρεχάγκελ, τον μισεί αντίστοιχα ο Ρεχάγκελ και είναι γνωστός για το κόντρα στο κατεστημένο παρελθόν του και εμείς προτιμάμε προπονητές που θα πουλήσουν εφημερίδες γιατί κάποτε διαχειρίστηκαν ανεπιτυχώς μεγάλα budget; Ειλικρινά, δε θα το χωνέψω αν τον διώξουν. Φέρτε του τον βοηθό προπονητή που θέλει και μη τον ευνουχίζετε μέσα στα αποδυτήρια από την πρώτη μέρα!!!

Μη ντροπιάζεις το σύλλογο από την πρώτη μέρα ρε Μαρινάκη!

Χαζομάρα η πρόσληψή του, που δείχνει τον μη προγραμματισμό της ομάδας:):!:

Εντάξει από την άλλη βέβαια δεν μπορεί ο κάθε προπονητής να φέρνει όποιον θέλει μέσα στην ομάδα επειδή είναι κουμπάρος, γαμπρός, μπατζανάκης κτλ. Ο Μπάντοβιτς μπορεί να μην κάνει για προπονητής όμως έχει αποδείξει ότι ξέρει την ομάδα και μπορεί να βοηθήσει.

Δεν είναι έτσι. Είναι ο βοηθός του όλα αυτά τα χρόνια και όταν έκανε τη συμφωνία με τον Ολυμπιακό το γνώριζαν. Και η αιτία δεν είναι πως δε τους αρέσει ο βοηθός του. Αν δε τους άρεσε θα του έλεγαν να βρει άλλο συνεργάτη. Απεναντίας του φόρτωσαν τον Μπάντοβιτς. Τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, που αντικατέστησε τους 2 προκατόχους του Λίνεν και οι παίκτες τον είχαν για φάπες. Την παραίτηση του επιδιώκει ο Μαρινάκης και όχι το να έχει τον Λίνεν με άλλο βοηθό.

Ήδη τα εξώφυλλα που κάνουν λόγο για Πελεγκρίνι, Άντιτς και λοιπά μεταγραφικά ψέματα, είναι η απόδειξη. Αποκλείεται ο Ολυμπιακός να πει στον οποιοδήποτε άλλο προπονητή “στείλε τους επί χρόνια συνεργάτες σου στο διάολο γιατί σου έχω τον … Μπάντοβιτς”. Το βιογραφικό του Σεγκούρα σήκωνε να πεις τέτοιο πράγμα στον Βαλβέρδε. Το βιογραφικό του Μπάντοβιτς όχι

Στη συνάντηση που έγινε η πλευρά του Ολυμπιακού ξεκαθάρισε στον Εβαλντ Λίνεν πως δεν επιθυμεί για βοηθό του τον Αμντελ Ραμντάν, τον οποίο ο Λίνεν είχε και στον Πανιώνιο. Από την πλευρά του ο Λίνεν αν και στην αρχή επέμενε στη συνεργασία με τον Ραμντάν, τελικά δέχθηκε να έχει βοηθό του κάποιον από τον Ολυμπιακό. Αυτός θα είναι ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς που αν μη τι άλλο γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις.

Contra.gr

α μπραβο

αν φερουν αλλο προπονητη (πχ πελεγρινι, τεριμ) θα του πουν δεν θελουμε το βοηθο σου, πρεπει να σου βαλουμε το μπαντοβιτς?!?!!? τι ειναι ο μπαντοβιτς ρε? εξωθουν τον ανθρωπο σε παραιτηση
προφανως δεν τον θελει το λινεν στην ομαδα και το θεμα ειναι γιατι δεν τον διωχνει αμεσα? τι καθεται και ψαχνει τωρα? η εχεις προπονητη και τον στηριζεις εν λευκω η δεν εχεις και ψαχνεις για αλλο
γιατι με τις μαλακιες που κανουν δινουν πατημα στα κωλοπαιδα να μην τον υπολογιζουν και πολυ τον λινεν, οποτε κλαφτα χαραλαμπε

παντως δεν φαινεται να εχει καταλαβει και πολυ ο μαρινακης τι θελει ο πολυς κοσμος του ολυμπιακου (δηλαδη στηριξη-πιστωση χρονου σε προπονητη, οργανωση ποδοσφαιρικου τμηματος, μεταγραφες παικτων που εχουν να προσφερουν και οχι 35 αρηδες που ψαχνουν την τελυταια αρπαχτη)
θα κανει καμια μαλακια να διωξει το λινεν (σπαζοντας καθε ρεκορ του σωκρατη σε χρονο αποπομπης προπονητη)και να φερει κανα τυπο με 3 εκατομμυρια το χρονο, θα φαει το κεφαλι του και αντε μετα δινε αποζημιωση

Σωστός!!! Μεγάλη ατιμία αυτό που πάει να κάνει ο Μαρινάκης. Λεφτά έχει, ας του δώσει αποζημίωση του Λίνεν αν δεν τον θέλει. Τον Μπάντοβιτς ούτε να τον βλέπω δεν θέλω πλέον…