Ολυμπιακός

Εχετε πλακα που καθεστε και συζητατε λες και το παιχνιδι ειναι ενα φυσιολογικότατο όπου και οι δυο ομάδες παιζουν για την νικη… :lol:

αφου ζητησω συγνωμη απο τον Μανσον που συζηταμε για μπαλα σε θρεντ αθλητικων και δν καθομαστε να κλαιμε σαν τις χηρες ή που δν κυνηγαμε φαντασματα συνεχως σε καθε ποστ που γραφουμε να πω και γω για το ματς οτι,

  • εμενα ο Βολος δε μου αρεσε καθολου σημερα και βασικα ηταν η πιο ευκολη φετινη μας νικη.Τωρα το αν απλα ηταν σε καkη μερα ή ειναι “το πιο παραρτημα” μας ειμαι σιγουρος πως θα προσφερθουν να απαντησουν αρκετοι κομπλεξικοι παρακατω :smiley:

  • παντως ημασταν καλοι,με κορυφαιους Φουστερ και Ριερα κατ εμε.

  • Ο Μιραλας πεφτει συνεχως η αποδοση του και ελπιζω να βγουν να ξεκαθαρισουν την κατασταση απο την διοικηση για το τι θα γινει γτ ειναι προφανες πως εχει επηρεαστει απο ολο αυτο.Αν και εγω υποψιαζομαι πως δν ψηνεται και τοσο να μεινει τλκ ο ιδιος.Επισης ο Ιμπα οσο το μποι του λειπει τοσα νευρα εχει σε καθε ματς…

  • Για να τα λεμε ολα,υπηρχε πεναλτυ στη φαση του Τορο και μας χαρισε και 2-3 καρτες ο Καλοπουλος ε .

  • Και τελος ειμαι ο μονος που θεωρει για το ματς της Τεταρτης, πως το οτι θα γινει κεκλεισμενων + το ολο κλιμα που θα υπαρχει απεξω θα ναι ΚΑΤΑ μας τελικα ?Αλλωστε με την Τουμπα “καζανι” που λεει και το συνθημα περναμε καθε χρονο αεροπορια και πολλες φορες ευκολα.

Ωραίο πράμα να τη “φοράς” στα παραρτήματα.Κρίμα που δεν έχει πολλά και η Πανάθα να γουστάρουμε κάθε Κυριακή.
Και το γράφω εδώ γιατί το Βόλο το γουστάρω σαν ομάδα, απλά σήμερα αναγκαστικά έπρεπε να κουραδοποιηθεί.
ΦΕΡΤΕ ΟΦΗ ΠΙΣΩ ΡΕΕΕ! :frowning:
Κατά τα άλλα ναι έχετε καλύτερη ομάδα κλπ κλπ.Σπουτσομς.Προκαλείτε και θα σας πω εγώ τι θα πάθετε.Θα δείτε εσείς. :lol:
Γαριδάκη είσαι τρέλα.

ναι ντε, αλλα πες και για το ματς με τον καραγεωργιου

παντως η δημιουργικοτητα ειναι αστειρευτη: οπου δεν κερδιζει με διαιτησια, κερδιζει με φιλικα! πραγματικα αξιοθαυμαστο!

Έλα μωρές πλάκα κάνω.Αφού έχει τελειώσει για φέτος,θα ήταν κατάντια να κλαίγεται κανείς.
Αλλά τώρα μη λέμε οτι, αν δεν έχει, τουλάχιστον δεν κάνει προσπάθειες να φτιάξει φιλικά σωματεία.
Απο 1829 με τον Μπότσαρη τέρμα έχουμε να δούμε κάποιο πρωτάθλημα τελείως καθαρό.Απλά τώρα είστε εσείς και θα τρώτε γιούχα εσείς.Ουυυυυυυυ! :slight_smile:

Για αυτό μια ζωή θα σας έχει ο ολυμπιακός στην φάπα γιατί νομίζετε ότι είμαστε το ίδιο…
Ο ολυμπιακός είναι το πιο καθαρό ΣΩΜΑΤΕΙΟ στην Ελλάδα…ο ΠΑΟ έχει κάνει σκάνδαλα και έχει προέδρους που κάνουν ντού στα κανάλια επειδή πήραν ένα πέναλτυ που δεν ήταν…

:lol3::lol3:

[SPOILER]

:lol3::lol3:[/SPOILER]

[SPOILER]

:lol3::lol3:[/SPOILER]

[SPOILER]

:lol3::lol3:[/SPOILER]

[SPOILER]

:lol3::lol3:[/SPOILER]

Δίκιο έχει ο Μάνσον σε όλα, ο Ολυμπιακός κερδίζει ή με διαιτησία ή με παραρτήματα. Γι αυτό και στην Ευρώπη δεν κάνουμε τίποτα τα τελευταία χρόνια (αν εξαιρέσουμε δύο προκρίσεις από ομίλους τσάμπιονς λιγκ και άλλη μια από όμιλο ΟΥΕΦΑ που ήταν και ο δυσκολότερος που έχει τύχει σε ελληνική ομάδα στην τότε διοργάνωση).

Η ΑΕΚ για παράδειγμα που δίνει κάθε αγωνιστική ματς-ντέρμπι σαν αυτό με την Ξάνθη (μιλάμε σκύλιασαν οι ακρίτες!) έχει κάνει τη χώρα μας περήφανη στις διεθνείς διοργανώσεις.

μάρθες βούρτσες και βασιλάκηδες καίλες όλου του κόσμου, ενωθείτε

Και κλάμα η κυρία! Επέστρεψε ο δυνάστης! :wink:

Να βγει ο Καραλής στο τηλέφωνο που πανηγύριζε όταν την έκανε ο Κόκκαλης! :lol:

Να πω την ταπεινη μου αποψη για τον Μιραλλα; Νταξει δε σκοραρε αλλα πιστευω οτι ηταν καλος, αρκετες φασεις ξεκινησαν απ αυτον και αν ειχε κολλησει κανα γκολακι θα γραφαμε παλι σημερα τα κλασσικα. Χανει ταχυτητα στην κορυφη με Παντελιτς αλλα μαλλον βλεπει οτι ειναι ανυπαρκτος ο Ρομενταλ και ανωμαλος ο Ζαιρι γι αυτο τον βαζει δεξια.

Ίσως να τον βάζει δεξιά για να την σπάσει και στον μανατζερ που ζητάει τον ουρανό με τα άστρα…

Όχι, τον βάζει δεξιά γιατί έχει δει ότι με Πάντελιτς η ομάδα λειτουργεί κάπως καλύτερα. Ο Μάρκο πάντα έχει 1-2 αμυντικούς πάνω του, μπορεί να βάλει πλάτη και να σπάσει τη μπάλα δημιουργώντας κενούς χώρους. Η διαφορά του Μιραλάς στα τελευταία ματς είναι ότι δεν κάνει γκολ τις ευκαιρίες που έχει. Και όταν έπαιζε σέντερ φορ (όπου αν παρατηρούσε κανείς προσεκτικά, ξεκίναγε πάντα εκτός περιοχής και συνήθως από αριστεράωτην κίνησή του), δεν έκανε πάνω από 3-4 ευκαιρίες, απλά σκόραρε.

Ναι όντως, πάντως κακά τα ψέματα με Μαρκο η ομάδα χάνει σε ταχύτητα μπροστά.
Τζεμπουρ πως σας φάνηκε? Θέλει ακόμα χρόνο αλλά κράτησε μπάλα και γενικά ήταν επικίνδυνος.

ο μιαραλας μπροστα ειναι μεν γρηγορος αλλα ειναι για οταν θες να παιξεις περισσοτερο την κοντρα και οχι οταν κανεις παιχνιδι.

οπως και να χει ο παικτης πρεπει να μεινει, εκει θα ειναι μαγκας ο μαρινακης, οχι με τους ελευθερους τζιμπουρ και χαβιτους

Παραφραζεις τα λεγομενα μου ελαφρως αλλα δεν πειραζει. Να διαβαζεις ξερεις φανταζομαι οποτε δεν ειναι δικο μου προβλημα το άλλα να λεω και άλλα να καταλαβαινεις.

δλδ με αυτά που γράφεις δεν θες να δείξεις ότι ο Ολυμπιακός έχει παραρτήματα παντού και πως το πρωτάθλημα είναι κάλπικο? εγώ αυτό κατάλαβα.

Προφανως και θελω να πω αυτο. Αυτό δεν σημαίνει όμως οτι απαξιωνω τις δυο προκρίσεις του στους 16 της Ευρωπης τα δυο προηγουμενα χρονια. Απλα εκανα μια εκτιμηση πως επειδη ο Ολυμπιακός είναι νέα ομάδα και οι ομάδες δενονται μεσα απο συνθηκες πιεσης, κατι στο Ολυμπιακός φέτος δεν εχει συνηθήσει (αρέσει, δεν αρεσει ετσι ειναι) του χρόνου στην Ευρωπη θα τρωει τα μουτρα του και οι γαβροι θα αναρωτιούνται γιατι γίνεται αυτό ενώ στην Ελλάδα κυριαρχει. Ε, λοιπόν αυτό θα γίνεται επειδη δεν θα έχει συνηθίσει να αγωνίζεται σε συνθήκες πίεσης. Αλλα ξαναλέω το τι θα κάνει ο Ολυμπιακός του χρόνου στην Ευρωπη είναι απλή εκτιμηση και δεν εχω μπλέξει καν το τι εκανε τα προηγουμενα χρονια, ο Κρισπ το μπλέκει λες και δεν καταλαβαίνει τι γραφω. Επίσης, το ότι η ΑΕΚ δεν έχει παραρτήματα και κάθε παιχνίδι της στην Ελλάδα είναι ντέρμπι δεν σημαίνει ουτε οτι η ΑΕΚ εχει ομάδα ουτε ότι αυτόματα θα γαμήσει και θα δείρει στην Ευρωπη χωρίς να έχει ομάδα, αυτό είναι ένα ακόμα αυθαίρετο συμπέρασμα του Κρισπ που δεν καταλαβαίνω γιατι μπλέκεται με το ότι το πρωτάθλημα έχει γεμίσει με υποκαταστήματα του Ολυμπιακού. Εγω παντως δεν τα εμπλεξα οποτε το να επικαλείται δικά μου λόγια για να λεει κατι τετοιο, ε, ειναι λίγο ότι να’ναι.

Λολ, τι ειπε ο Ρομαντικ ρε… 8O