Παναθηναϊκός

Για μενα στο τελος επρεπε να βαλει Σοφο που μπορουσε μεσα στην ρακετα να παρει κανα φαουλ και να πηγαινε στης βολες και για περιφερειακο σουτ αφου ολοι πλην Διαμαντιδη και Τσαρτσα ειχαν σπασει την μπασκετα ας εβαζε τον Μπραμος μηπως και εβαζε τιποτα

Sent from my iPhone using Tapatalk

Παντως νομιζω οποιαδοτε κουβεντα περι ρομαντισμου/ηθικης παει περιπατο,οταν μετα απο δυο επισημα ματς κανατε σημειο αναφορας και μπροσταρη(μεσω εξωφυλλων κλπ)εναν παικτη που παλια εκανε ‘‘ελατε’’ και αλλα ομορφα στη πρασινη εξεδρα και ακουγε με τη σειρα του για Σκλαβενιτες και πιτογυρα.Αν αναφερεσαι ομως στα χθεσινα και μονο,πιστευω οτι οταν η εξεδρα με το που ακουμπας τη μπαλα σε οριζει σαν(πλεον)σπεσιαλ εχθρουλη εχεις καθε δικαιωμα να αντιδρασεις ως τετοιος στη συνεχεια.Που σιγα κιολας το ξεσαλωμα.

(εκτος αν οσοι πηγατε γηπεδο ειδατε τιποτα πιο χοντρο που εμεις απο τη τιβι δε το πηραμε χαμπαρι)

Προφανώς θα’χε θέμα με την άμυνα και θα έπρεπε να μπει σε λογικές αλλαγών ανά επίθεση Λάσμε/Σόφο. Κάτι που δε γίνεται για 2-3’. Ίσως έπρεπε να το ρισκάρει.
Γενικότερα μην ξεχνάμε ότι για τον Πεδουλάκη ήταν το πρώτο ντέρμπι, με 10 νέους παίκτες.
Και το είχε το φάρδος ο γάβρος να πέσει αυτό το ματς 2η αγωνιστική, και στο οακα κιόλας. Καλά εδώ φτάσανε τελικό το 10 περνώντας πάνω απ’τα θηρία Πρόκομ και Παρτίζαν.
Χρειάζεται χρόνος,το αν είναι στη σωστή κατεύθυνση το όλο εγχείρημα θα δείξει.
Ναι,φαίνονται ξεκάθαρα κενά, τα οποία θα μπορούσαν να είχα προσεχθεί περισσότερο (πεντάδα με Σόφο Πάνκο δεν υφίσταται αμυντικά στη ρακέτα πχ)
Φάνηκε ξεκάθαρα ότι όλοι σχεδόν ήταν ψαρωμένοι, εκτός των 2 παλιών, και του Σόφο.

Αυτά είναι τα αστεία της εξέδρας. Δε μ’ενδιαφέρει, προσωπικά δεν έχω ούτε είχα κανένα μένος με Σόφο, Παπαλουκά, Σπανούλη στο γήπεδο.
Τα του Σκλαβενίτη και η εμπάθεια με Παπαλουκά σε τεράστιο βαθμό, μου φαίνονται εμετικά.
Καταλαβαίνεις γενικότερα απ’τις αντιδράσεις αν κάποιος απλά κάνει τη δουλειά του όπως ο Σπανούλης, και αν κάποιος θέλει να προκαλέσει, που κι αυτό μέσα στο παιχνίδι είναι.
Στο τέλος λέει έκανε μια χειρονομία στην εξέδρα,δεν το’δα, αλλά γενικότερα είχε μια στάση εκδικητική ας πούμε, δικαίωμά του, απλά τον κάνει μαλακάκο. Καλά να’ναι, έχει προσφέρει πολλά και σ’εμάς.

Για γέλια ο φετινος ΠΑΟ στο μπάσκετ…σας βλέπω να συναγωνίζεστε τον ΑΡΗ και τον Κολοσσο για την τρίτη θέση…δεν υπάρχει αυτή η ομάδα που ειδα και μιλάμε για μια ομάδα που όταν επαιζές στο ΟΑΚΑ επι Ομπραντοβιτς χεζόσουνα απο τον φόβο σου εκεί μέσα
Πραγματικά φέτος αν δεν πάρετε παίχτες θα θυμήσετε εποχές ζούρου στον Ολυμπιακό

βλέπω το παρακολουθεις και τακτικά εκτός των άλλων…
ο γκαλης έφυγε…

χαχα παει και να το παιξει γνωστης ο κακομοιρης :lol::lol:

Don’t feed the troll ρε σεις.

:lol::lol::lol:

κατι λενε για παρουσία της χρυσής αυγης στο ματς σήμερα.
αν ισχύει, σας παρακαλώ, κάψτε τα ολα και εγω θα γίνω παναθα

Ολοι μαζι οι φασιστες !

Η παρουσία τους θα είναι στην κερκίδα της Λάτσιο?

ναι. προφανώς. αλλιώς θα είχαμε μέτωπα σε ολο το γήπεδο

Ειδικα αμα ειναι και οπαδοι της Ρομα μαζι με τους δικους μας βλεπω να γινεται μακελειο σημερα

Sent from my iPhone using Tapatalk

αυτο δεν ειναι ματς. παρτούζα ειναι! :lol:
ε μωρέ. απο που θα έρθουν οπαδοί της ρομα?

Ειμαστε αδελφοποιημενοι.Πολλες φορες και δικοι μας οπαδοι εχουν βρεθει στο Ολυμπικο

Sent from my iPhone using Tapatalk

α ναι? δεν το ήξερα. μαγεία λοιπόν. ας ξεκινήσει το ματς. :lol:

crimson mate , cross-thread συμβουλή: επειδή είμαστε για κλάμματα και βλέπω να τον πίνουμε πάλι, όχι σήμερα το “Naked”. Δε θα το αντέξεις μαζί με ήττα από φασίστες. :?

ετσι και αλλιώς δεν θα το έβλεπα σήμερα.βέβαια υπάρχει μια πιθανότητα να μην δω και το ματς αλλά θα δείξει.

*τωρα με τρώει να ξαναφουντωσω το θεμα το πως γίνεται να υποστηρίζεις μια ομάδα και να μην εχεις σχέση με τις μαλακίες τους, αλλά βαριέμαι και δεν θέλω να παρεξηγούμαι.