Όνειρα

ονειρωξεις λεγονται.
και ναι γ@μει (κυριολεκτικα :p) ο συνδιασμος lucid dream και ονειρωξης!!! :D:D:D

να πω ότι δε σου φαίνεται…

Όχι ρε γμτ… Έκανα λάθος; Θαιοριτηκός ήθελα να γράψω. Άτιμο πληκτρολόγιο… :lol: Αυτό γίνεται όταν δεν γράφεις απ’ το σπίτι!

Aλλο το τσοντο-ονειρο και αλλο η ονειρωξη ομως.
Τσοντο-ονειρα βλεπω κι εγω αλλα ονειρωξη ποτε δεν ειχα

συμφωνω.
αλλα συνδυασμος τσοντο-ονειρου και Lucid Dream, και να μην καταληξει σε ονειρωξη δεν γινεται! :stuck_out_tongue:
ειναι αλλη φαση μιλαμε!

σχωράτε με που διακόπτω τη ροή του thread, αλλά πρέπει να τακτοποιήσω ένα post που ξέφυγε και που η θέση του είναι εδώ. :country:

:bow::bow::bow:

το οτι πεθαινω στο ονειρο και ξαναγενιεμαι σαν να ειμαι σε βιντεοπαιχνιδι μετριεται για lucid dream…?

nope…
εκτος κι αν καταλαβες οτι ησουν σε ονειρο, και με την θεληση σου το εκανες αυτο.

Ο ονειροκριτης της γιαγιας μου παντως λεει οτι αν πεθανεις στο ονειρο σου, ειναι καλο.

Παντως περα απο την πλακα και το χαζοποστ μου, αυτο ειναι ενα θρεντ που θα μπορουσε να μεταφερθει στο podium καθως περα απο την καθε μαλακια που βλεπει ο καθενας μας στον υπνο του, μπαινει και θεμα για αναλυσεις ονειρων και την ψυχολογια πισω απο αυτα. Πως επιδρα το υποσυνειδητο και ολα αυτα τα ωραια.

Εκτος αν υπαρχει ηδη αλλο παρομοιο θρεντ εκει :-k

Πςςςςςςς εχω διαβασει ΤΑ ακυρα εδω μεσα…εγω θα γραψω τρια ονειρα που χω δει και τα θυμαμαι, και που μου φανηκαν πολυ καμενα

  1. Ημασταν λεει με το σχολειο σε πολυημερη εκδρομη κι εγω με αλλα τρια φιλαρακια ειχαμε αραξει στο δωματιο και ειχαμε απλωσει κουβερτα στο πατωμα και παιζαμε ποκερ. Ειχαμε ο καθενας διπλα του απο ενα τασακι γεματο αποτσιγαρα (χωρις να μπορω να αναγνωρισω απο τι τσιγαρα ητανε, παντως γελαγαμε συνεχεια :stuck_out_tongue: :naughty:) και εναν ναργιλε στη μεση. Ακριβως διπλα στο δωματιο μας ηταν το δωματιο κατι κοριτσιων. Αναμεσα στα δωματια μας δεν υπηχε τοιχος και το δωματιο των κοριτσιων ητανε λιγο υπερυψωμενο σε σχεση με το δικο μας. Και εκει που καθομασταν και αραζαμε λοιπον με το ποκερακι μας και το τσιγαρο μας, καθε λιγο και λιγακι εμπαινε στο δωματιο μια αγγλικου που ειχα στο γυμνασιο για να δει αν καπνιζουμε, και ο ενας απο τους φιλους μου οπως καθοταν οκλαδον, σηκωνοταν στον αερα οπως οι βουδιστες και φυσαγε τον καπνο στο φωτιστικο του δωματιου.

  2. Εχω δει οτι ηταν μεσημερι και εγω ετρωγα φακες με την κουταλα απο την κατσαρολα, και ταυτοχρονα επινα Jack Daniel’s

  3. Εχω δει οτι ημουν φυλακισμενος σε μια φυλακη, η οποια ηταν ιδια με το σχολειο μου, αλλα δεν βρισκοταν εκει που βρισκεται το σχολειο μου. Βρισκοταν εκει που βρισκεται το στρατιωτικο αεροδρομιο της Ταναγρας αν εχετε παει. Το περιεργο ηταν, οτι αντι για το προαυλιο του σχολειου, εξω υπηρχαν διαφοροι χωροι του αεροδρομιου πχ αποθηκες, τα τεραστια υποστεγα που επισκευαζουν τα αεροπλανα κλπ, και εκοβαν βολτες φανταροι, ΑΛΛΑ οι γυρω δρομοι ηταν οι δρομοι που βρισκονται γυρω απο το σχολειο μου. Με αυτα και με ‘κεινα, καταφερνω με καποιον περιεργο τροπο να βγω εξω απ’ το κελι μου, και αρχισα να κοβω βολτες στο “προαυλιο”-“αεροδρομιο” και συναντουσα πολλους φανταρους οι οποιοι δεν μου ελεγαν τιποτα. Καταφερα σε μια φαση να δραπετευσω μεσα απο μια τρυπα του φραχτη, και καβαλησα μια μωβ αγωνιστικη Enduro που κατα τυχη ηταν παρκαρισμενη απ’ εξω. Στα καπακια αρχισε να με κυνηγαει η αστυνομια με μηχανες, και σε μια φαση κατεβηκα, πηγα σε ενα Everest που στην πραγματικοτητα ειναι διπλα στο σχολειο μου, πηρα ενα πεϊνιρλι η ενα σαντουιτς δεν θυμαμαι και μια κοακολα, και ενω οι αστυνομικοι με εβλεπαν, και περασα απο διπλα τους ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ δεν με επιασαν…τελικα ξανακαβαλησα τη μηχανη και εφυγα…μετα δεν ξερω αν με κυνηγησαν γιατι ξυπνησα :stuck_out_tongue:

ΥΓ ναι γαμησα τη συνταξη στις προτασεις-παραγραφους, αλλα ετσι οπως ηταν τα ονειρα, παλι καλα που τα θυμαμαι :stuck_out_tongue:

εμενα μου αρεσει το skill των μαθηματικων στα ονειρα την ωρα που παει να σε παρει ο υπνος ομως και εξηγω:

ονειρευεσαι οτι εισαι θελεις να πας σε ενα μαγαζι και δεν εχει τραπεζια να κατσεις.
-το σκεφτεσαι
-σιχτηριζεις την τυχη σου
-σκεφτεσαι τι να κανεις τωρα και που να πας
-και μετα λες"αφου ρε ονειρο βλεπω μπορω να κανω οτι γουσταρω" και τοτε χρησιμοποιεις το skill “εστω οτι υπαρχουν αδεια τραπεζια” και ετσι πολυ απλα πας και καθεσαι.

η αν λερωσεις το πατωμα στο ονειρο σου με καποιο φαι,γαλα,αναψυκτικο μετα σκεφτεσαι γαμω θα με κραξουν τωρα και τετοια και μετα λες “εστω πατωμα δεν εχει λεκε” και καθαρισες.

και γαμω σε λεω.

Ημουν που λετε στο χωριο μου.
Στην πλατεια του χωριου, απεναντι απο το σπιτι μου, καθοταν ο Καρατζαφερης μαζι με αλλα στελεχη του ΛΑΟΣ και φωναζε εκνευρισμενος κρατωντας ενα αποκομα εφημεριδας.
Βγαινω εξω στο μπαλκονι, του λεω τι φωναζεις ρε μαλακα, και μου δειχνει την φωτογραφια οπου ηταν αυτος σε γελοιογραφια που ειχαν ζωγραφισει μελη του ΝΑΡ.
Γελαω, τον μπινελικωνω λιγο στο χαβαλε, και του λεω στο τελος γελωντας ‘‘ε και τι να κανουμε, δεν θα κατσω εγω να απολογηθω για κατι που σχεδιασαν οι Ναριτες’’.
Τσαντιζεται αυτος, ανεβαινει πανω στο σπιτι μου και αρχιζουμε να πλακωνομαστε !
Τον χτυπαω στην κοιλια τον χοντρο, παει να με πιασει με λαβη, τον ριχνω κατω.
Αρχιζει και με εκνευριζει στα σοβαρα ο τυπος γιατι εγω γελουσα και τον ειρωνευομουν με την φωτογραφια και αυτος απειλουσε εμενα.
Οποτε αρπαζω το πορτραιτο του Αρη Βελουχιωτη απο τον τοιχο του σπιτιου (που δεν υπαρχει στην πραγματικοτητα στο χωριο) και του φωναζω με θυμο δειχνοντας του τον Αρη επιδεικτικα:
’’ ΩΣ ΕΔΩ ΣΕ ΑΝΕΧΤΗΚΑ !!! ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ !!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ <<ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ>> (εννοωντας ολη την ιστορια και δραση του παππου μου) ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ !!! ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ ΡΕ $@%#$*&&^$@$ ΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΚΚΚΚΚΓΓΓΓΓ !!! ‘’

για καποιο λογο μου ηρθε η επιθυμια να μοιραστω μαζι σας την εμπειρια μου με τον αγαπητο Προεδρο. :lol:

κλαίω με την εικόνα στο μυαλό μου.
ο Night*Sky με την εικόνα του βελουχιωτη στα χέρια να βρίζει τον καρατζαφερη :lol:

Ήμουνα στη Λεωφόρο λέει,κερδίζαμε 1-0 τον Ολυμπιακό με γκολ του Λέτο από ασσίστ του Κατσουράνη και το γήπεδο έγερνε πραγματικά.

2 καλά σε 3 μέρες που θυμάμαι.

έχουν φτάσει οι φίλοι μας οι εξωγήινοι και έχουν δώσει διορία 85 λεπτά σε έναν αντιπρόσωπο της ανθρωπότητας να μαζέψει όσους μπορεί σε ενα μέρος(στο γήπεδο της γειτονιάς μου) για να γίνει η τελική αναμέτρηση μεταξύ των διεκδικητών της γης. αυτός φυσικά είμαι εγώ.
πρέπει μέσα σε 85 λεπτά να βρίσκω κάποιον γήινο , να τον πείθω οτι πρέπει να σώσουμε την γη και να τον πηγαίνω στο γήπεδο. μετά εχω απο την αρχή 85 λεπτά να κάνω το ίδιο.
με θυμαμαι να πηδάω ταράτσες, αυτοκίνητα, να μπουκάρω απο παράθυρα, να τραβάω κόσμο. αλλά νομίζω οτι μάζεψα καμιά 25αρια.
μετά ξύπνησα. κρίμα. ήθελα να δω ποιος νίκησε

είμαι με τον [B]lupin[/B]*(:!:slight_smile: γύρω από την φωτιά σε μια είσοδο δάσους και συζητάμε με την [B]Kristin Scott Thomas[/B] και τον [B]anthony hopkins[/B](not sure) για το πως μπορεί να γίνει η απόλυτη ταινία μεταξύ Sci-Fi και κοινωνικού δράματος με σκοπό την παγκόσμια αφύπνιση του ανθρώπου για παντοτινή ειρήνη και εκμετάλλευση της ανθρώπινης, μη εξερευνημένης, δύναμης που ακόμη δεν έχει βγει προς τα έξω και να φανερώσει για ποιο λόγο είμαστε εδώ.
επίσης είχαμε και το μυαλό μας σε μια πυγολαμπίδα που ειχε όλες τις απαντήσεις και προσπαθούσαμε να την πείσουμε να μην πάει μέσα στο δάσος καθώς είναι το ΔΑΣΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ.!
:expressionless:

*και μου λέτε εμένα μετά, έχετε την ζέστη που έχουμε εδώ λαρισα.
**δεν εχω δει στην ζωή μου καν πως είναι ο Lupin

:lol::lol::lol: η ξεπλυμενη μονο ναλειπε και ναχαμε κανα πιπινι, θα ηταν ολα κομπλε

υγ. ειναι απλα ΓΑΜΑΤΟΣ!

είδα όνειρο ότι πήγα στο σινεμα με φίλους, όπου ήταν η παγκόσμια πρεμιέρα του χομπιτ και μόλις έφτασα ανακάλυψα ότι είχα εισιτήριο για τις πρώτες θέσεις. και κει λοίπον που ψάχνουμε για τις θέσεις, τελικά καταλήγω να κάθομαι μπροστά, στα δεξιά της αίθουσας. και πέρα από τα όμορφα γκομενάκια που κάθονταν δίπλα μας, τελικά καθόμουν τόσο δεξιά που έβλεπα τη μισή οθόνη, διότι παρεμβαλλόταν ο τοίχος ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων(ασάφεια). και όλοι χαιρόντουσαν και ζητωκραύγαζαν, ενώ εγώ ήμουν στεναχωρημένος και κοίταγα το κενό.

Αν ομως ακουγες Manowar, θα ειχες γαμησει τα γκομενακια και ολοι θα ημασταν ευτυχισμενοι!!! :stuck_out_tongue:

Παίζαμε εκτός με Athletico,στο πρώτο λεπτό βάζουμε γκολ και στο 90 ο Baraja ο οποίος έπαιζε επιθετικός κάνει μια τρίπλα,χάνει την μπάλα αλλά πιέζει και την ξανακερδίζει μέσα στην περιοχή την μπάλα και κάνει το 2-0.Κλειδώναμε το πρωτάθλημα λέει.