Π.α.ο.κ

Έπρεπε δηλαδή να γίνουν τα επεισόδια στη Λαμία για να καταλάβουν στον ΟΠΑΠ πως οι ΠΑΕ δεν αξίζουν φράγκο; Έστω κι έτσι, τουλάχιστον δε θα χρεωθεί το κράτος 1,5 εκ.? για έργα που οφείλει ιδιώτης να κάνει κι όχι το κράτος.

ο οπαπ δεν ειναι δεκο γαμω, ΑΕ ειναι

:lol:

Πρώτον, ο ΟΠΑΠ είναι ΑΕ, όπου τουλάχιστον το 51% των μετοχών πρέπει να ανήκει στο δημόσιο.
Δεύτερον, αν το κράτος δεν εμπλεκόταν στον ΟΠΑΠ, τώρα δε θα συζητούσαμε για το γήπεδο του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ κι ο κάθε ΠΑΟΚ θα έτρωγαν τη χυλόπιτα τους, μιας και η ΑΕ δεν έχει απολύτως κανένα λόγο για να χρηματοδοτήσει έργα που δεν είναι δικιά της αρμοδιότητα και που δε θα της φέρουν κανένα κέρδος (ειδικά αν έχουν καταστραφεί μετά από 3 μήνες ή 2 ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ).
Τρίτον, ήδη έχεις από ΔΕΚΟ επιχορήγηση που από μόνο του είναι τεράστιο σκάνδαλο, οπότε μην παίζεις με τη τύχη σου γιατί θα τη φας την καζούρα.
Τέταρτον, καλό είναι πέρα από τον ΠΑΟΚ να είσαι και πολίτης. Μη το κάνεις για σένα, αλλά για τη σύνταξη του παππού σου.

ασχολιαστο το απο πανω ποστ:lol::lol:

Γιατι, απο τα επεισοδια στη λαμια καταλαβε ο ΟΠΑΠ οτι οι ΠΑΕ δεν αξιζουν φραγκο??

Δεν ειναι δυσκολο να καταλαβει κανεις οτι απλα βρεθηκε η αφορμη που περιμεναν, αφου δεχτηκαν τοσες πιεσεις για να ανακαλεσουν την αποφαση τους…

Θελω να δω αν σε 2 χρονακια πεσει καμια θυρα, θα χρεωνετε ολοι το φταιξιμο στους ιδιωτες η στο κρατος που δε βοηθησε μια ΠΑΕ που αδυνατουσε να πληρωσει για να γινουν τα εργα…

Τα οποια εργα στην τελικη θα γινονταν για την ασφαλεια των πολιτων,που τυχαινει να ειναι οπαδοι του ΠΑΟΚ…

Κλασσικα β.ελλαδα ειμαστε πολιτες β κατηγοριας, και ξαναλεω γαμω την μπαναγια, οι ΓΑΥΡΟΙ να μην μιλανε για κρατικες βοηθειες

:lol::lol::lol:

που ναι το αστειο;

Είσαι μικρός και για αυτό γράφεις βλακείες. Ο Ολυμπιακός από το 1997 έως το 2004 έπαιζε στο ΟΑΚΑ γιατί το Καραϊσκάκη δεν πληρούσε τις προδιαγραφές της ΟΥΕΦΑ για το champions League και όπως όφειλε η ΓΓΑ χέστηκε για αυτό και δεν έδινε φράγκο. Αν ήθελε ο Ολυμπιακός έπρεπε να πληρώσει από τη τσέπη του για να το φτιάξει. Πράγμα που δεν έκανε και για αυτό αντί για τον Πειραιά παίζαμε στο Μαρούσι για τόσα χρόνια (ναι, έχει διαφορά). Το κράτος δεν έχει κανένα λόγο να δώσει λεφτά στον ΠΑΟΚ (ίσα ίσα, ο ΠΑΟΚ χρωστάει στο δημόσιο) και σε όποιον αρέσει. Ούτε εμένα μου αρέσει που έπρεπε να γίνουν τα επεισόδια για να κοπούν τα λεφτά, αλλά έστω κι έτσι, η τελική απόφαση είναι 100% σωστή και δίκαιη.

Πάντως εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να έρθετε να παίξετε σε κάποιο από τα γήπεδα της Αθήνας. Το ΟΑΚΑ π.χ. είναι μεγάλο και θα βγάλει ο ΠΑΟΚ περισσότερα λεφτά από το Καυτατζόγλιο. Και αν η Τούμπα είναι ακατάλληλη, η ευθύνη βαραίνει 1) την πολεοδομία που το αφήνει ανοικτό και 2) τον ΠΑΟΚ που δε το φτιάχνει. Εγώ είμαι υπέρ και του να κλείσουμε την Τούμπα αν είναι όσο κατεστραμμένη λέτε και ο ΠΑΟΚ δεν έχει διάθεση να τη φτιάξει.

Πως θα βγαλει παραπανω απο Καυταντζογλειο ρε συ; Ξεχνας μηπως το κοστος του πανε ελα των οπαδων Θεσσαλονικη-Αθηνα;

Συμφωνώ με αυτό.

Η αιτιολόγηση ότι κόβουν τη χορηγία για το γήπεδο μιας ΠΑΕ γιατί γίνανε επεισόδια στο final-4 του χάντμπολ είναι αστείο. Έτσι πατάσσεται η βία? Ας γελάσω, όσο υπέυθυνα είναι τα σωματεία άλλο τόσο είναι και το κράτος. Λύσεις υπάρχουν και είναι απλές.

Ε, τότε φίλε μου αφού η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αδυνατεί να πληρώσει για τα έργα, να πάρει το κράτος την ιδιοκτησία του γηπέδου και να πληρώνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ νοίκι μέσω ενός σεβαστού ποσοστού απ’ τα εισιτήρια.

Αν είστε β’ ή γ’ κατηγορίας είναι γιατί το επιλέγετε εσείς και μόνο.

Κάνεις λάθος σύγκριση.

Το Καραϊσκάκη δεν ήταν ποτέ ιδιοκτησίας του Ολυμπιακού (και ο Εθνικός εκεί έπαιζε πχ.) και ο Ολυμπιακός δεν όφειλε να πληρώσει τίποτα για την ανακατασκευή του.

Το σκάνδαλο με τον Ολυμπιακό δεν ήταν ότι του πληρώσανε το γήπεδο αλλά τα κέρδη που αποκόμιζε ο ίδιος ο Κόκκαλης (και όχι ο Ολυμπιακός) μέσω της Καραϊσκάκης Α.Ε.

Η σύγκριση δεν είναι ίδια, αλλά είναι παρόμοια. Και σε εκείνη την περίπτωση το κράτος δεν όφειλε να πληρώσει από τη τσέπη του όσα ζητούσε η ΟΥΕΦΑ για Ch.L. ώστε να παίξει ο Ολυμπιακός. Στάδιο προδιαγραφών Ch.L. στην περιοχή παρείχε (ΟΑΚΑ), όπως παρέχει και τώρα (Καυτατζόγλιο). Το τι θα έκανε ο Ολυμπιακός/ΠΑΟΚ ήταν δικό τους θέμα. Αν ήθελαν σώνει και καλά να παίξουν κάπου αλλού, τότε έπρεπε να τα βάλουν από τη τσέπη τους.

Η Καραϊσκάκη ΑΕ τώρα είναι άλλου παππά ευαγγέλιο και η απόφαση δεν ήταν “χτίστε γήπεδο στον Ολυμπιακό γιατί του το χρωστάμε για να παίζει εκεί Ch.L.”. Η απόφαση ήταν “φάγαμε τα λεφτά, Ν.Φιλαδέλφεια δε μπορεί να χτιστεί γήπεδο όπως λέγαμε στο φάκελο για τους Ολυμπιακούς, βρείτε κανέναν με λεφτά (π.χ. Κόκκαλης) να το χτίσει μέσα σε 2 χρόνια, δίχως να αυξηθεί ο προϋπολογισμός του Αθήνα 2004 κι άλλο, και δώστε του ό,τι νταβατζιλίκι ζητήσει”.

Για λέγε λοιπόν αφού είναι τόσο απλή η λύση…:-k

Θα πάω στα άκρα και θα πω λουκέτο σε όλες τις ομάδες και τον γελοίο φανατισμό τους, αθλητισμός και οπαδισμός είναι διαφορετικά πράγματα. Το όπιο του λαού είναι η μπάλα και το ξέρετε, σπαταλάτε τόσο χρόνο για κάτι ασήμαντο όπως είναι μια ποδοσφαιρική ομάδα που δεν προσφέρει τίποτα το ουσιαστικό στην κοινωνία.

Και μην ακούσω ότι προωθείται ο αθλητισμός και άλλες μπαρούφες, το ποδόσφαιρο ναι αλλά τα υπόλοιπα αθλήματα υποφέρουν και πέρνουν ψιλά από το κράτος. Να σπρώχτεί η νεολαία σε άλλα αθλήματα και να παταχθεί η “ομάδα-σύμβολο” και τότε θα δούμε πρόοδο στον αθλητισμό.
Να μην πάιζει ούτε για τα λεφτά όυτε για την “φανέλα” το άτομο αλλά γιατί του αρέσει. :wink:

*σορρυ δεν το ειδα…ακουγα ISIS

εμ τι ειναι…??

αμα η λαρισα ας πουμε εχει υποβαλει σχεδια για εργα στον νομο 2πλασια απο οτι εχει υποβαλει η θεσσαλονικη…
και με πορους και με ολα…απο προγραμματα και απο χιλια δυο που εχει δικαιωμα ο καθε νομος…
αλλα οταν δεν γινονται τα εργα λετε β διαλογης πολιτες
ανθρωπους καραγκιόζηδες εχετε ενα σωρο εκει πανω…
ψηφιζετε τυπους που ειναι στην τηλεοραση και ντυνονται καρναβαλια παντα εκτος τις ημερες των καρναβαλιων

τα παντα θα γινουν απο μονα τους…
χαλαρααααα

εκτος και αν υπαρχει μονο το ποδοσφαιρο γιατι μονο αυτο σε ενδιαφερει…(που και εκει εσυ μια χαρα αδικεις τους απο κατω σου.)

αυτη η καραμελα στη θεσσαλονικη ειναι απιστευτα πικρη…
αμα ακομη λες “μας ρανουν μας κανουν” τι να πω…
δεν υπαρχει καμια ελπιδα

Να σου πω και γω δεν εχω ξεκαθαρισει ακομα μεσα μου τι ειναι δικαιο να γινει…
Μου φενοταν λογικη η “χορηγεια” του ΟΠΑΠ γιατι απλα με συνεφερε…
Δεν νομιζω πως θα θεωρουνταν σκανδαλωδεις η αποφαση να μας δωσουν λεφτα,οπως λενε οι αδελφοι συμπολιτες, (εχουν γινοι και πολυ χειροτερα μην τρελαθουμε,ολοι στο ιδιο καζανι βραζουμε…) αλλα ετσι οπως ειναι τα οικονομικα της χωρας δεν υπαρχει χωρος για τετοια ανοιγματα…
Το συμπερασμα ειναι οτι οδευουμε απο το κακο στο χειροτερο

αν σταματήσουν να βγαίνουν ευρώπη για 2-3 χρόνια οι ομάδες όπως έκανε η αγγλία θα δούμε αν ξαναγίνουν επεισόδια

το γαματο ειναι οτι λογω αυτης της επιχορηγησης,τα διαρκειας της νεας σεζον εμειναν ιδια τιμη με τη περσινη,ενω προοριζοταν για 10% αυξηση λογω της βελτιωσης του γηπεδου…τους λενε οκ θα σας δωσουμε τα λεφτα για το γηπεδο,απο σημερα αρχιζουν και πωλουνται στις παλιες τιμες και ανακοινωνεται το απογευμα οτι δε θα δωσουν τα χρηματα…

βασικα λεφτα θα μαζεψετε αν επιτελους πληρωνουν αυτοι που μπαινουν τσαμπε…

8O8O8O8O8O8O
ΟΜΙΤΖΙ, ΠΑΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ, ΧΡΥΣΕ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ!

Σοβαρα τωρα, ποσοι νομιζεις οτι μπαινουν τζαμπα;

οταν ειναι σολντ αουτ και δεν υπαρχει εισητηριο για δειγμα δεν γινεται να μπεις αλλιως εκτος απο τζαμπε…και το να μη μπεις δεν ειναι επιλογη…και περα απο αυτο…γινεται εδω και μηνες της πουτανας με τους σεκιουριταδες…που καλυτερα να σε σκοτωσουν παρα να μπεις τζαμπε ξερω γω…πας να πηδηξεις απο πανω τα τουρνικε και σε τραβανε κατω.