Πφ. Γυναίκες!

Ουτε εγω.Θα συνεχισουμε οταν θα εχεις ξεμεθυσει :wink:

Φιλαράκο Τολκκι καλά μας τα έλεγες, το πρώτο σου ποστ όμως είναι κάργα ειρωνικό ή κρύο. Διάλεξε και πάρε. Εφόσον ο άλλος προσβλήθηκε πιστεύω πρέπει να κόψεις την “πλακίτσα” χωρίς περεταίρω ειρωνίες ή κρυάδες. :wink:

Φιλιά! :hippy:

Γιεα. :hippy: Φαντασου να μου την εμπαινες!

Φιλαρακο Ζαφειρη θα απαντησω σε εσενα αφου εισαι νομιμος εκπροσωπος του Ανγκμαρ κοινως δικηγορος του.
Δεν εχω κανενα λογο να ειρωνευτω τον Ανγκμαρ.Αν ηθελα να του την πω θα του την ελεγα στεγνα οπως τη λεω σε πολλους ανα καιρους.Αν παρεξηγηθηκε οντως ο Γιαννης θα μπορουσε να το λυσει μεσω μσν πραγμα που δεν εκανε.Τριτο και τελευταιο καλο θα ηταν να κοιτας τη δικη σου τη δουλεια και να μη μπλεκεις τα μπουτια σου οπου να’ναι.

Γλωσσοφιλα!

Γυναικες…περιεργα πλασματα,που εχουν απασχολησει την ανδρικη σκεψη απο την εποχη που ειμασταν ακομα στις σπηλιες(για να μην πω στα δεντρα ή στο εργαστηριο γενετικης καποιου εξωγηινου πολιτισμου…ουαου!!!)…παραξενες…περιεργες…αλλοκοτες…αλλοπροσαλες…κυκλοθυμικες…ερωτιαρες…
ζηλιαρες…φανταχτερες…κυριαρχες…θηλυκες…απαιτητικες…απαραιτητες…αιθεριες…υποχθονιες…αγγελικες
και διαβολεμες ταυτοχρονα…ευαισθητες και σκληρες…καυτες και παγερες…ολες οι χαρες και ολα τα κακα απο εκει πηγαζουν…το γιν και γιαν της υπαρξης μας …το νερο και η φωτια…γη και υδωρ…οι Δρ Τζεκυλ και Μιστερ Χαιντ του ανθρωπινου ειδους…ναι ολα αυτα ειναι οι γυναικες…τις χρειαζομαστε οσο το οξυγονο που αναπνεουμε,οσο το νερο που πινουμε και το φαγητο που τρωμε…και το χειροτερο ειναι πως δεν υπαρχει γιατρεια απο την αρρωστια μας για αυτες…και το ακομα χειροτερο…δεν θελουμε να θεραπευτουμε…

Νικος Summoning

Τζονυ επειδη καπου αμφιταλαντευομουν για εσενα μετα το τελευταιο μιτινγκ σημερα μου ελευσες την απορια.
Δεν σηκωνεις πλακα και το σεβομαι οποτε την κοβω.
Καλο θα ηταν ομως να βλεπεις οτι οταν ξεκινας χαβαλε πανω σε ενα θεμα

να μαθεις να τον δεχεσαι :wink:

Και ήταν ωραίο θέμα για να θάψουμε γαμώτo :frowning:
μη τσακώνεστε.

παρακαλώ συνεχίστε τον τσακωμό σας ΕΔΩ

ον τοπικ

δεν εμπιστεύομαι κάτι που αιμορραγεί 5 μέρες και δεν ψοφά … :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Δικηγορος δεν ειναι. Και λογους να μου την μπεις εχεις. Αστασαπια νο2. Γιαυτο και δε μιλησα στο εμεσεν. Το θεμα εληξε και μη κανεις το χαζο. Φιλακια :hippy:

εδιτ: 1. δε μιλαω γι αυτο το θεμα 2. συνεχιζεις να κανεις πως δε καταλαβαινεις και 3. προσβαλλες το ζαφειρη ενω ειπε γνωμη.

Φαουλ! :hippy:

Μονος λογος για να στην πω σοβαρα ειναι αν μου εχεις φαει την γκομενα.
Τωρα τι λεμε πανω στον χαβαλε κι εσυ αρπαζεσαι…

[QUOTE=Guardian_of_the_blind;253891

δεν εμπιστεύομαι κάτι που αιμορραγεί 5 μέρες και δεν ψοφά … :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :p[/QUOTE]

κλεμμένη ατάκα απο South park…θα έπρεπε να σου κάνουνε μύνηση αλλά τουλάχιστον έκλεψες απο του καλύτεορυς:p :stuck_out_tongue:

και αυτό το αίμα σημαίνει ζωή:wink:

Οκ. Μείνε με την απορία τοτε. :hippy: Ξερεις τι εννοω. :hippy:

Μουχαχχα South Park ε??

(σορρυ που χώνω τη μυτούλα μου,αλλά παραδεχτείτε αγόρια…μας αγαπάτε…αλλά κι εμείς σας αγαπάμε…)

Μόνο αυτοί μας αγαπανε, εμεις δεν τους αγαπάμε!

Λάθος. Εμείς αγαπάμε τα σκυλιά. :expressionless:

ε? :lol:

κι εμεις τις γάτες:p

Εγώ πάντως δεν έχω τίποτα με τι γυναίκες, είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου.

Παντως εχετε πολλα κοινα με τις γατες ενω οι αντρες μοιαζουν πιο πολυ με τους σκυλους(και οχι με τα γουρουνια και τους γαιδαρους ,οπως καποιες κομπλεξικες και ανοργασμικες ισχυριζονται!!!:twisted: )…αν η γατα δεν γινει αυτο που θελει αυτη τσαντιζεται και μπορει ακομα και να φυγει!!ο κακομοιρης ο σκυλος τα υπομενει ολα και λεει και ευχαριστω…παντα με βαση τα στερεοτυπα ετσι…καθε περιπτωση πρεπει να εξεταζεται ξεχωριστα…
Νικος Summoning

:o:blink::cold:

ελα ελα καλό ητανε ε