Κλισε που σας σπανε τα νευρα!

Βσκ δν ειναι ακριβως κλισε, αλλα τι στο διαολο, ολοι οι σχολιαστες ειναι γκαντεμηδες. Δν εξηγειται αλλιως, καθε φορα που θα πουν “ο ταδε εινα σημερα ο καλυτερος παικτης” η “ειναι αλανθαστος σημερα” η κατι τετοιο, εκεινη ακριβως την στιγμη θα κανει λαθος αυτος ο παικτης. Καθε φορα ομως!
Και παντα μετα θα πουνε “τον ματιασαμε!”

Aγαπημένη ατάκα Σακελλαρόπουλου, σε ΚΑΘΕ γκολ που μπαίνει, σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ λεπτό (δεν πα’νάναι στο 5’, στο 40’, στο 62’ ή στο 88’):
[SIZE=“3”]“ένα γκολ σε κρίσιμο σημείο!” [/SIZE]
εντάξει λοιπόν…

Κοίτα 2 επιλογές έχει αφού η κάμερα επιβάλει τον εκφωνητη να πεί κάτι. Μπορεί να πει την κλισέ φράση που γράφεις πάνω ή μπορεί να πει “Πω-πω κάτι μ#*νια σήμερα στο γήπεδο”. Νομίζω το δεύτερο θα τον βάλει σε μπελάδες με το εσρ δεν νομίζεις…:lol::lol::lol:

πωπω!φανταζεσαι να πει καμια μερα κανενας σωτηρακοπουλος <<τι κ@βλ@ ειναι αυτη που καθεται στους επισημους!>>γελαω και που το σκεφτομαι:lol::lol:

(βαριά φωνή)
Κύριοι, η μπάλα τιμωρεί…
Επισης τιμωρεί η δασκάλα στο σχολείο, ο Θεός (όταν έχει νεύρα), μία αυταρχική Βουλγάρα που ξέρω :stuck_out_tongue: και κάμποσοι άλλοι, υποθέτω.

κλισε ειναι οι μαλακες που λενε bolognez αντι να πουν μακαρονια με κιμα και τα μαλακισμενα που λενε ολη την ωρα τεσπα

Την καρμπονάρα όμως πώς να τη λέμε; :-s Μακαρόνια με κρέμα γάλακτος, μπέικον και μανιτάρια;

Πες την οπως θες,κατα ραφαελβιτζιλ δεν ειναι μαλακια αυτο που θα πεις,αλλα εσυ εισαι ο μαλακας και το κλισε.Μαζι.

Πες μας τι είναι και τα κουσέ τώρα.

Κλισέ είναι να βλέπεις τύπους που δεν ξέρουν ότι άλλο πράγμα είναι τα μακαρόνια με κιμά κι άλλο πράγμα η Μπολονέζ.

σε ποιό άθλημα συμβαίνουν όλα αυτά??? :-s:-s:-s

μάλλον στο ιταλικό ποδόσφαιρο…:cold:

δηλωσεις νεοαποκτηθεντων ποδοσφαιριστων:
-Ειμαι ενθουσιασμενος που ηρθα σε εναν μεγαλο συλλογο,θα προσπαθησω να δικαιωσω την διοικηση και τον προπονητη που με επελεξαν,ο κοσμος ειναι φανταστικος κλπ,κλπ

όταν το “ταμπούρι άμυνα” μεταφράζεται ως “σωστή διαχείριση του ματς”…[-X

Που λενε καποιοι παικτες “Δεν θα πηγαινα ποτε στον αιωνιο αντιπαλο(βλεπε οσφπ,παο,αεκ,αρης παοκ κοκ)”,και μετα 1-2 χρονια τους βλεπεις να παιρνουν μεταγραφη εκει που οι ιδιοι ειχαν πει οτι δεν θα πηγαιναν ποτε.

η ως “διαβασε καλα τον αντιπαλο”

ναι και τοτε λενε “ειμαι επαγγελματιας κλπ κλπ”…

Οταν βλεπω στα πρωτοσελιδα ,κυριως πριν απο ντερμπυ με μια απο τις 3 αθηναικες ομαδες εκεινα τα αστεια
“11 KAMIKAZI OI ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΗ/ΠΑΟΚ/ΗΡΑΚΛΗ”(ναι,τους βλεπεις,με τα καλασνικοφ και ζωσμενοι με εκρηκτικα και πυροκροτητη στο χερι,ΔΕΝ ΜΑΣΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΛΕΜΕ!) που προσπαθουν να μεταδωσουν αυτη την ηλιθια φανατιλα.

Επισης μου την σπανε οι κολλημενοι οπαδοι που περιμενουν απο τον νεοαποκτιθεντα χιλιανο/ουρουγουανο/πακιστανο/μογγολεζο κλπ να τραβαει το ιδιο ζορυ με αυτους οταν παιζει ενα ντερμπυ αναμεσα σε “αιωνιους αντιπαλους”(αλλο ενα ΒΛΑΜΜΕΝΟ κλισε) και να παιξει πιο δυνατα/να δωσει και κλοτσιες στην ψυχρα αμα λαχει,απλα για να τους κανει το κεφι.

Τους σεβόμαστε, αλλά δεν τους φοβόμαστε…
11 εμείς, 11 και αυτοί… (σύνολο…23, αλα Μητσικώστας doing Kαραγκούνης) :smiley:

Κλισε…η ιστορική ομάδα τάδε…μου την δίνει στα νεύρα…αν είναι αυτές οι ομάδες ιστορικές, τότε η Μπαρτσελόνα π.χ. τι είναι…προιστορική:p:!: