ποσταρουμε μπαντες που γουσταρουμε και ζηταμε απο τους γνωστες κατι παρομοιο…
προφανως δεν γινεται να χουν τον ιδιο ηχο αλλα να προτεινουμε οσο γινεται πιο κοντα ε…και προφανως προσδιοριζουμε οσο μπορουμε το τι ζηταμε με συγκεκριμενα αλμπουμ…8)
ξεκιναω με manes[vilosophe,how the world came to an end] kylesa[spiral shadow]
και άμα σε ψήνει, πιάσε και [B]Torche[/B], το πρώτο [B]Black Tusk[/B], γενικότερα η σκηνή της Georgia πάνω-κάτω έτσι είναι (οκ, οι Torche δεν είναι από την Georgia αλλά)
Λοιπόν, από το how the world came to an end κρατάω τη μίξη γαλλικού ραπ/funk/electro με black metal, και σου προτείνω [B]diapsiquir[/B]. Πολύ περισσότερο industrial avant garde, αλλά θα βρεις πολύ έντονα παρόμοια στοιχεία - συν τους γαλλικούς στίχους.
Τώρα το vilosophe έχω να το ακούσω από τότε που βγήκε, θυμάμαι αμυδρά post black, αλλά για να σε παραπέμψω πρέπει να το ξανακούσω. Μου θύμιζε κάτι ανάμεσα σε Radiohead-ok computer και ulver εποχής perdition city.
Mπορείς να δοκιμάσεις επίσης [B]Ephel Duath - Through my dog’s eyes.[/B]
Θα μου’ρθουν κι άλλα νορβηγικά post, απλά πρέπει να ξανακούσω το άλμπουμ.
[SPOILER]Πέρα από πλάκα, οι White Zombie είχαν αρκετά προσωπικό ήχο, για κάτι όσο το δυνατόν ανάλογο ψάχνεις -προφανώς πέρα από Rob Zombie- Ministry μεσαίας περιόδου και Pitch Shifter (1991-1993) [/SPOILER]
:lol:
ΟΚ, δεν έχω ακούσει ούτε Ministry(:oops:) ούτε και Pitch Shifter,οπότε θα ξεκινήσω με τους πρώτους που είναι και πιο “βασικοί” φαντάζομαι
Ευχαριστώ Μπλιντιν:)
Eπειδή βλέπω ότι οι Μινιστρι εχουν μεγάλη δισκογραφια,όταν λες μεσαίας περιόδου ξεκινάω από psalm 69 πχ?