Η ώρα του λαού #1&2

:lol::lol::lol:

ΡΕ ΜΛΚ, απ’ τη μια κατινοτόπικ αλλά απ’ την άλλη γκρινιάζεις που δε σ’ έβαλα; :roll: Και πες μου δηλαδή σε ποιά κατηγορία ήθελες να σε βάλω μανάριμ. Μήπως “χρήστης που έχετε κοινά ακούσματα”; :stuck_out_tongue:

Βλήδιν. Δεν έχεις καταλάβει κάτι.
Όλοι σε αγαπάνε και περιμένουν ανταπόδωση. Οπότες, πληγωμένοι πάντα θα υπάρχουν…

λίγο ακόμα και θα με βγάλεις οφίσιαλ αρκουδάκι του φλόρουμ! :lol::lol::lol:

O gamospitos με αηδιαστική άνεση, με το καλημέρα, έχει κερδίσει ήδη θέση στους γραφικούς.
Είναι να το χεις…:lol:
:bow2::bow2::bow2:

Δεν το πα γω, εσύ το είπες. Είσαι λούτρινος?
/end of msn

Για τα μουσικά θέματα:
Ποιον χρήστη σέβεσαι περισσότερο για τη μουσική που ακούει? -->
Μule,Παναγιώτη,οutlaw, manos87. Όχι μόνο για τη μουσική αλλά και το πως την ακούνε…
Με ποιον χρήστη έχεις πιο πολλά κοινά ακούσματα?–>
Mε πολλούς. Signal-05,Panagiotis, outlawtorn86, Bleedin, Potofgold,Deathster είναι οι πρώτοι που μου ρχονται.
Ποιος χρήστης ποστάρει και ποστάρει αλλά στη ουσία μόνο βλακείες γράφει?–>
Mέχρι πρότινος η Μαρία (RHCP) αλλά θα της φάει τη θέση ο Lucifer669 ή ο gamospitos
Ποιον χρήστη περιμένεις να δεις τι θα προτείνει για να το ακούσεις?–>
Πολλούς, αλλά κυρίως όσους μπαίνουν στον κόπο να γράψουν 1-2 λόγια για το άλμπουμ εκτός από το να ποστάρουν το εξώφυλλο. Βλέπε και ερώτηση 2.
Ποιον χρήστη θα πρότεινες για συντάκτη?-->
Panagiotis, dazmaniak, signal, shadowcaster κλπ.
Πιο κολλημένος user–>
'Οχι ένας, αλλά ομάδα συγκεκριμένων χρηστών που έχουν μανία καταδίωξης για την αγαπημένη τους ομάδ… μπάντα ήθελα να πω. Ξέρετε εσείς.
Πιο ανοιχτόμυαλος user–>
OutlawTorn86, Panagiotis, rip_noob
Πιο επιδειξιομανής user–>
Ra-ra-sputin (επιβραβευση για την ολονυχτία την ημέρα της προπώλησης των AC/DC)

Για το off-topic:
Ποιον θα μπάναρες αν μπορούσες?–>
Μάλλον το damnation ή το ναβουχοδονόσωρα, αλλά και dark_of_the_spam
Ποιος ειναι το μεγαλύτερο ψώνιο?–>
Όποιος έχει ποστάρει τις περισσότερες φωτογραφίες του στο φόρουμ (για ποιον χτυπά η καμπάνα?)
Ποιον χρήστη θα πρότεινες για μοντ?–>
Deathster
Πιο τίμιος user–>
Toν οutshined, γιατί σ’ ένα μουσικό φόρουμ πρέπει να έχει τα λιγότερα ποστ στο οφτόπικ. Επίσης τον ifrit, γιατί είναι κομμάτια και ποστάρει στις παράωρες εξομολογήσεις ακούγοντας Rory. Tι πιο ροκ και τίμιο από αυτό?
Πιο γραφικός user–>
Nομίζω ο queenrulez. Kαι η παρεούλα που έχει τα πρωτεία του σπαμ. Εσείς κι αν ξέρετε…
Πιο δήθεν user–>
Δήθεν είναι όποιος ποστάρει περισσότερο στο οφτόπικ και λιγότερο στα μουσικά. Είναι πολλοί ρε γμτ.
Πιο συμπαθητικός από κοντά/από μσν user–>
Το Μsn είναι ένα άχρηστο πράμα, οπότε με σειρά γνωριμίας Gracchus, Lupin, Bleedin, Αngmar, Οutlawtorn86, Ifrit
Ποιο χρήστη θαυμάζεις πιο πολύ?–>
Aυτόν με τα περισσότερα ποστ. Αν ο χρόνος είναι όντως χρήμα θα ταν ο Βill Gates. Που το βρήκες τόσο χρόνο για σκότωμα ρε μεγάλε?
Χρήστης με το καλύτερο humor–>
Λέρης γιατί μας φτιάχνει τη διάθεση! Επίσης πάντα γελάω με τα ποστ του Βleedin, hokam, bluezlick
Πιο politically correct user–>
Karvou ftw! Aλλά αυτός είναι μοντ. Οπότε
Πιο αιρετικός στις απόψεις του μα τον γουστάρω user–>
Tolkki και BAN.
Με ποιον χρήστη (που δεν κάνεις παρέα) πιστεύεις ότι θα έκανες την καλύτερη παρέα?–>
Μ’ αυτούς που χω γνωρίσει από κοντά αλλά και με άλλους πολλούς.
Πιο κάφρος user–>
Vedder, μόνο φωτογραφία απ’ το μόριό του δεν έχει ποστάρει ακόμα:?
Πιο “καλό παιδί” user–>
Το Cynic, γιατί είναι τόσο εξεγερμένος που μόνο καλό παιδί σε εισαγωγικά μπορείς να τον πεις.:lol:
Πιο “γαμώ τα άτομα” user–>
Δε θα μπορούσε να 'ναι κανείς άλλος παρά κάποιος με το username dude. http://www.youtube.com/watch?v=sEr8SYqTc3s Επίσης κι ο ζούγκλας δεν είναι κακός.

Βtw, να ευχαριστήσω όσους είπαν καλά πράματα για μένα (οutlaw, BH, GB), αλλά κυρίως αυτούς που θα με στολίσουν (U know the way guys!). Έτσι για να χει ενδιαφέρον το πράμα.

η maria(RHCP) εχει σαρωσει τα παντα ομως

ε ψιιιτ!τωρα που δεν ειναι στο φορουμ ειστε να βρισουμε τους πεππερς;:lol::lol::lol::lol:

ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ ΦΙΛΕ.

Καφρος τολκι βλεπω εδω
καφρος τολκι βλεπω εκει.

Που ειδατε τις καφριλες ρε κατσικανιαρηδες,τραγια!!!
Ομολογω οτι εχω ηρεμισει παρα πολυ και οι καινουριοι δεν με εχουν προλαβει στα φορτε μου.
Επειδη ομως εσεις το ζητησατε θα δωκω τον καλυτερο μου εαυτο.8)

Μαρια Ρουκουζουκου την εκατσες :smiley:

Το θρεντ αυτό δεν το 'χα δει γενικά τόσο καιρό αλλά τώρα που το βρήκα θα ποστάρω κι εγώ για να είμαι ΙΝ.

Για τη μουσικη:

Ποιον χρήστη σέβεσαι περισσότερο για τη μουσική που ακούει? --> Δεν τον σέβομαι για την μουσική που ακούει αλλά για το πάθος με τ’ οποίο την ακούει και οι απόψεις του γι’αυτήν. SurferRosa.

Με ποιον χρήστη έχεις πιο πολλά κοινά ακούσματα?–> Με κανέναν ουσιαστικά γιατί ακούω ό,τι να 'ναι, αλλά πες ίσως με καναν necromayhem και Bleedin History.

Ποιος χρήστης ποστάρει και ποστάρει αλλά στη ουσία μόνο βλακείες γράφει?–> Ένα μεγάλο μέρος του φόρουμ.

Ποιον χρήστη περιμένεις να δεις τι θα προτείνει για να το ακούσεις?–> Κανέναν, κοιτάζω στα διάφορα θρεντς κι αν κάτι μου φανεί ενδιαφέρον θα το κατεβάσω ανεξάρτητα από τον χρήστη.

Ποιον χρήστη θα πρότεινες για συντάκτη?–> Ξέρω γω; Κανέναν μάλλον. (έναν που είχα στο νου τον πρότεινα ήδη αλλού, χοχοχοχο)

Πιο κολλημένος user–> ο Ruthless του electricrequiem.

Πιο ανοιχτόμυαλος user–> Εγώ, ο Bleedin ίσως, ο Nomisterakis, ο rip_noob και μερικοί ακόμα φίλοι μου.

Πιο επιδειξιομανής user–> Εγώ φυσικά, την έχω 20 πόντους.

Για το off-topic:

Ποιον θα μπάναρες αν μπορούσες?–> Όσους σπαμμάρουν ανελέητα χωρίς να έχουν ούτε 1 ποστ ουσίας.

Ποιος ειναι το μεγαλύτερο ψώνιο?–> Κάποιος που την έχει 20 πόντους. Ίσως.

Ποιον χρήστη θα πρότεινες για μοντ?–> Όποιον ψήνεται να κάνει ban users που είπα παραπάνω.

Πιο τίμιος user–> burnin ambition, εύκολα.

Πιο γραφικός user–> maria (RHCP), damnation669, alterground και διάφοροι άλλοι.

Πιο δήθεν user–> Δεν γνωρίζω.

Πιο συμπαθητικός από κοντά/από μσν user–> Nomisteraki ο οποίος είναι φοβερός τύπος γενικά και του κάνω πίπες τώρα για κάποιο λόγο, SurferRosa, Somnambulist και DUDE ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ!

Ποιο χρήστη θαυμάζεις πιο πολύ?–> Isis, Manson_21, Leper_Jesus που είναι κατά 99% σωστοί σ’ όσα λένε στα πολίτικς θρεντς (και ο πρώτος με πολύ ωριμότητα και σοβαρότητα).

Χρήστης με το καλύτερο humor–> BAN, tolkki και Laskos ίσως.

Πιο politically correct user–> Οι Isis, Manson_21, Leper_Jesus

Πιο αιρετικός στις απόψεις του μα τον γουστάρω user–> Δεν γουστάρω τους αιρετικούς, μόνο τους αντίχριστους.

Με ποιον χρήστη (που δεν κάνεις παρέα) πιστεύεις ότι θα έκανες την καλύτερη παρέα? --> Χμ, ίσως freedomofrock, shaman, DUDE :D, necromayhem, Bleedin, και με μερικές χρήστριες θα κάναμε φοβερή παρέα στο κρεβάτι μου.

Πιο κάφρος user–> Εδώ οι περισσότεροι φλώροι είστε οπότε θα πω τον Lasko και τον tolkki. Κι εμένα που το κάνω επίτηδες άλλωστε.

Πιο “καλό παιδί” user–> Nomisteraki, SurferRosa, dude.

Πιο “γαμώ τα άτομα” user–> οι αποπάνω.

Να της δωσουμε και βραβειο ενα τσουρεκι.Ε,τσουρεκια μας τα εκανε με τιους Peppers να μη της δωσουμε και ενα σα καλα παιδια.:p:D

Όλοι με αγαπάνε… :oops:

Ναι αλλα σε έχω με μεγάλη διαφορά8)

5 chars

Ποιον χρήστη σέβεσαι περισσότερο για τη μουσική που ακούει?
Ο Somnabulist. Eίναι ο άνθρωπος που ΡΙΠΑΡΕ nsync (τονίζω το ρίπαρε) και μου έστειλε, μέσα σε ζητοκραυγές.

Με ποιον χρήστη έχεις πιο πολλά κοινά ακούσματα?
Με τον Somnabulist. Ακούει signal lost και agent orange.

Ποιος χρήστης ποστάρει και ποστάρει αλλά στη ουσία μόνο βλακείες γράφει?

Ποιον χρήστη περιμένεις να δεις τι θα προτείνει για να το ακούσεις?
Ο Somnabulist. Δεν ποστάρει ποτέ πλέον.

Ποιον χρήστη θα πρότεινες για συντάκτη?
Τον captain clegg. Γαμάει και το άβαταρ γατί που είχε. Α και τον Somnabulist

Πιο κολλημένος user?
Εγω (όχι ο Somnabulist)

Πιο ανοιχτόμυαλος user
Ο Somnabulist. Έχει τα σινγκλάκια των Savage Garden και γουστάρει us power. Savage garden όχι savage grace

Πιο επιδειξιομανής user
Ο Somnabulist. Γράφει καμμιά φορά ανά εξάμηνο για να καμμιά θείλα.

Ποιον θα μπάναρες αν μπορούσες?
Τον Somnabulist. Τι γράφεις ανά εξάμηνο ρε πούστη!

Ποιος ειναι το μεγαλύτερο ψώνιο?
Εγώ. Μόλις πήρα το audio sonic love affair των dubrovniks και την δισκογραφία ΤΑΝΚ. έχω μπλογκ, είμαι μούρη, έχω φωτογραφία με τον j mascis…ωχχχ. O somnabulist.

Ποιον χρήστη θα πρότεινες για μοντ?
Ο Somnabulist. Mπάινει ανά εξάμηνο.

Πιο τίμιος user
O somnabulist. Δεν παρανομεί, δεν πίνει και δεν καπνίζει. Είναι τίμιος. Ακούει boy bands και power electronics.

Πιο γραφικός user
xa, ο alterground. και ο somnabulist.

Πιο δήθεν user

Πιο συμπαθητικός από κοντά/από μσν user
O Somnabulist. Mοιάζει με τον φθόγγονα. Και κάποτε είχε μαλλί ελληνικής ταινίας δεκαετίας 50 με κωνσταντάρα.

Ποιο χρήστη θαυμάζεις πιο πολύ?
Tον Somnabulist. Έχει έρθει street attack.

Χρήστης με το καλύτερο humor

Πιο politically correct user

Πιο αιρετικός στις απόψεις του μα τον γουστάρω user
o θεός

Με ποιον χρήστη (που δεν κάνεις παρέα) πιστεύεις ότι θα έκανες την καλύτερη παρέα?
Mε τον Somnabulist. Δεν κάνουμε παρέα μόνο σε κανα λαιβ και ρακόμελο.

Πιο κάφρος user
O Somnabulist. Μου έμαθε τους dark wizard.

Πιο “καλό παιδί” user
Ο Somnabulist. Μου έμαθε τους toxic holocaust

Πιο “γαμώ τα άτομα” user
!!! O SOMNABULIST !!! Θα του δώσω 100 cd το σάββατο

Λες να ποστάρει; Δεν έκλεισε κι εξάμηνο ρε πούστη μου =P

να γραφες σωστά και το nickname του, τι καλά που θα τανε.

ε τι να κάνουμε, δεν έχουν όλοι ψευδώνυμα dude.

Ποιον θα λέγατε να αλλάξει το ψευδώνυμο του επειδή δεν βγάζεις νόημα!
TON SOMNABULIST

να καταλάβαινες και τι έγραψα, καλά θα ήτανε #-o