Για τα μουσικά θέματα:
Ποιον χρήστη σέβεσαι περισσότερο για τη μουσική που ακούει? --> dazmaniak
Με ποιον χρήστη έχεις πιο πολλά κοινά ακούσματα?–> αν και δεν ταυτίζονται πλήρως, έχω αρκετά κοινά με manos87, montecristo, chrisp, dazmaniak, lunatic, και όλους όσους γουστάρουν pink floyd
Ποιος χρήστης ποστάρει και ποστάρει αλλά στη ουσία μόνο βλακείες γράφει?–> τώρα να πω πως δεν έχω παρατηρήσει, θα με πιστέψετε? Πάντως οι απαντήσεις που δόθηκαν ως τώρα πιστεύω έχουν βάση
Ποιον χρήστη περιμένεις να δεις τι θα προτείνει για να το ακούσεις?–> dazmaniak
Ποιον χρήστη θα πρότεινες για συντάκτη?–> dazmaniak (με διαφορά το άτομο με τις πληρέστερες γνώσεις εδώ όσο αφορά τον ευρύτερο - πλην μέταλ - χώρο της ροκ μουσικής), panagiotis
Πιο κολλημένος user–> όλοι οι κολλημένοι μεταλλάδες του φόρουμ (σας έχουμε ανάγκη!)
Πιο ανοιχτόμυαλος user–> outlawtorn86, manos87, isis
Πιο επιδειξιομανής user–> karja (αν και έχει φάει καιρό τώρα μπαν…)
Για το off-topic:
Ποιον θα μπάναρες αν μπορούσες?–> αυτούς που γράφουν μόνο βλακείες σε σοβαρά θέματα (υπάρχουν τέτοιοι?)
Ποιος ειναι το μεγαλύτερο ψώνιο?–> χμμμμ… να γίνω κακός τώρα ή να μη γίνω… :-k :roll:
Ποιον χρήστη θα πρότεινες για μοντ?–> κανέναν! (moderation sucks!) Α, μπορεί να πρότεινα κανέναν απο τους spammers μπα και στρώσουν λιγάκι με αυτό τον τρόπο…
Πιο τίμιος user–> bluezlick, led zeppelin, ronie, coyote, isis, corpsette (στα ακούσματα της, γι’ αυτό την αγαπάμε)
Πιο γραφικός user–> τα κολλημένα μυαλά γενικώς
Πιο δήθεν user–> …
Πιο συμπαθητικός από κοντά/από μσν user–> ronie, mackintosh, led zeppelin, isis, corpsette, rope, coyote (και τουλάχιστον άλλα 5-6 άτομα με τους οποίους μιλάμε)
Ποιο χρήστη θαυμάζεις πιο πολύ?–> dazmaniak
Χρήστης με το καλύτερο humor*–> χμμμ, να πω εμένα?!
Πιο politically correct user–> karvou
Πιο αιρετικός στις απόψεις του μα τον γουστάρω user–> vic vega
Με ποιον χρήστη (που δεν κάνεις παρέα) πιστεύεις ότι θα έκανες την καλύτερη παρέα?–> χμμ, mandrake, darthvader, somnambulist, panagiotis
Πιο κάφρος user–> tolkki (παλιότερα), unholy martyr
Πιο “καλό παιδί” user–> ronie, coyote
Πιο “γαμώ τα άτομα” user–> όλοι όσοι ανέφερα πάνω στις συμπαθειες
Βοnus question: Έτσι και ναυαγούσες σε ένα νησί ποιούς 4 χρήστες (2 male 2 female) θα έπαιρνες μαζί σου?
Ronie και led zeppelin απο άντρες (έχει γίνει εξάλλου αυτό με το νησί…), eexmm, οι γυναίκες βγαίνουν πάνω απο 2! Έστω, Corpsette (γιατί είναι θεά), Rope (για τις ατελείωτες συζητήσεις που ξέρω οτι θα κάναμε), NegativeCreep (για την όλη πνευματική ανάταση!), Dimi_tallica, Lena_MDM (γιατί έταιρες είναι πολύ καλά κορίτσια), Lunatic (για τον όλο χαβαλέ), α, και η Lida (που χάθηκε?) για να χορεύουμε στους ρυθμούς του μπόνγκο!.. Αυτές μάλλον! (εε, αν είναι να πάμε σε νησί, ας περάσουμε καλά τουλάχιστον!) 8)