Η ώρα του λαού #1&2

τις αρεσκείες μας δηλώνουμε…αν δεν γουστάρουμε κάποιον/κάποια ή δεν μας γουστάρει εκείνος/εκείνη,είναι δικό μας/δικό του-της πρόβλημα :slight_smile:
end of spamming

Δεν έχεις κι άδικο. Γι’ αυτό και προσωπικά αποφεύγω όσο γίνεται να μοιράζω αρνητικές ψήφους στον κόσμο μέσα απο ένα φόρουμ, τι να γίνει, δεν είμαι και 19 χρονών, με όσους τα πάμε καλά τα πάμε και το ξέρουν οι ίδιοι, και τους άλλους άστους εκεί που είναι, έτσι λέω εγώ.

Αλλά για την ώρα έχει χαβαλέ πιστεύω το τόπικ. Αν πια φτάσει σε σημείο καφρίλας και κατιναριού, τότε ας κλειδωθεί.

Δεν είμαι ψώνιο.

Μην κοιτάξεις πιο κάτω.

μα εννοείται πως αν κάποιος με πει “μαλάκα” το εννοεί και το πιστεύει. Αυτό τι σημαίνει? Πως εγώ θα πρέπει να πω “α ωραία… δε το είπε για να με προσβάλλει. Τι γλυκός που είναι!”? Όχι. Και εγώ όταν βρίζω κάποιον το εννοώ. Αυτό τι σημαίνει πως δε τον βρίζω?

Μη δικαιολογείτε την αγένεια μερικών από τις ψήφους αποκαλώντας την “ειλικρινή κρίση”. Παραμένουν αγενείς και έξω από το πνεύμα του φόρουμ όπως εγώ το βλέπω και το νιώθω. Στο κάτω κάτω της γραφής δε βλέπω γιατί θα πρέπει χρήστες να ανέχονται να τους χαρακτηρίζουν κάποιοι ανώνυμα μέσω ίντερνετ (πολλοί έχουν ποστάρει και θα ποστάρουν στο μέλλον αν μείνει ανοικτό το τόπικ) και αυτοί να μη μπορούν να απαντήσουν.

Δηλαδή τι να πω εγώ σε κάποιον που πιθανώς μελλοντικά να με ψηφίσει “πιο σπασοκλαμπάνια user”? Να τον ψηφίσω “πιο παλιοχαρακτήρα user”? Από τη στιγμή που δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να απαντήσει απρεπώς στις ψήφους που του δίνονται, τίμιο είναι και από τη μεριά μας να μην αφήνουμε να τους δίνετε τέτοιους ψήφους.

Όπως και να έχει, το θέμα θα αποφασιστεί από τους moderators και administrator. Aς μη ξεφύγει η συζήτηση περαιτέρω. Στο κάτω κάτω της γραφής μπορεί να διαφωνούν μαζί μου τα παιδιά. Καλή συνέχεια με τις ψήφους…

αστο,μιλαμε για φαινομενο

Για τα μουσικά θέματα:
Ποιον χρήστη σέβεσαι περισσότερο για τη μουσική που ακούει? --> shortsman, hokam
Με ποιον χρήστη έχεις πιο πολλά κοινά ακούσματα?–> shortsman σίγουρα, δε θυμάμαι ακριβώς τι ακούνε οι άλλοι :frowning:
Ποιος χρήστης ποστάρει και ποστάρει αλλά στη ουσία μόνο βλακείες γράφει?–> εεε δε μου έρχεται κάποιος στο μυαλό αλλά από τους μπαναρισμένους, ο κάργιας χαλαρά
Ποιον χρήστη περιμένεις να δεις τι θα προτείνει για να το ακούσεις?–> κανέναν μάλλον
Ποιον χρήστη θα πρότεινες για συντάκτη?–> hokam χαλαρά
Πιο κολλημένος user–>κολλημένος είναι ο camelspotter αλλά το παραδέχεται κι ο ίδιος νομίζω… :stuck_out_tongue:
Πιο ανοιχτόμυαλος user–> dexter
Πιο επιδειξιομανής user–> εεεε αρκετοί για διαφορετικούς κιόλας λόγους… μου έρχεται τώρα ο drifter…

Για το off-topic:
Ποιον θα μπάναρες αν μπορούσες?–> ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ
Ποιος ειναι το μεγαλύτερο ψώνιο?–> aloe
Ποιον χρήστη θα πρότεινες για μοντ?–> hokam
Πιο τίμιος user–> έχουμε και άτιμους;
Πιο γραφικός user–> με την κακή ή την καλή έννοια; :slight_smile: Με την καλή, ο Αξλ!
Πιο δήθεν user–> θα στραφώ προς Wretch
Πιο συμπαθητικός από κοντά/από μσν user–> όλοι όσοι έχω γνωρίσει με πανελάχιστες εξαιρέσεις. Κερδίζουν οι μπουγατσοφάγοι λόγω αγάπης!
Ποιο χρήστη θαυμάζεις πιο πολύ?–> dexter
Χρήστης με το καλύτερο humor*–> και πιο κρύο: HOKAM!
Πιο politically correct user–> karvou
Πιο αιρετικός στις απόψεις του μα τον γουστάρω user–> αιρετικός+αυτοσκοπος=όχι αιρετικός :frowning:
Με ποιον χρήστη (που δεν κάνεις παρέα) πιστεύεις ότι θα έκανες την καλύτερη παρέα?–> α πολλοι… Ενδεικτικά, rania, sofik.
Πιο κάφρος user–> πφ δεν ξέρω
Πιο “καλό παιδί” user–> dexter και ronie!
Πιο “γαμώ τα άτομα” user–>ε, τους ξέρω καλύτερα άρα κερδίζουν οι μπουγατσόφατσες!

Βοnus question: Έτσι και ναυαγούσες σε ένα νησί ποιούς 4 χρήστες (2 male 2 female) θα έπαιρνες μαζί σου?
Therion, Axl, Rania, Sofik! Ο σορτσάκιας εννοείται ε! Δε συγκαταλέγεται στα γιούζερς. Αλλά ρε γμτ αδικώ κι άλλα αγαπημένα γιούζερς… :frowning:

edit: τώρα είδα ότι προτείνεται για κλείδωμα… Σταδιάλα να πάτε παρεξηγιάρηδες!

Για τα μουσικά θέματα:
Ποιον χρήστη σέβεσαι περισσότερο για τη μουσική που ακούει? --> linkin
Με ποιον χρήστη έχεις πιο πολλά κοινά ακούσματα?–> linkin
Ποιος χρήστης ποστάρει και ποστάρει αλλά στη ουσία μόνο βλακείες γράφει?–> chrisp,thats why(αλλα γουσταρω) και λιγο bacilus!:stuck_out_tongue:
Ποιον χρήστη περιμένεις να δεις τι θα προτείνει για να το ακούσεις?–> κανεναν!και κυριως οχι τον nihilist
Ποιον χρήστη θα πρότεινες για συντάκτη?–> manos87
Πιο κολλημένος user–> συμφωνω με sofi-k!ειμαστε κολλημενοι και σε οποιον αρεσει!
Πιο ανοιχτόμυαλος user–>Manos87
Πιο επιδειξιομανής user–> κανεις

Για το off-topic:
Ποιον θα μπάναρες αν μπορούσες?–> κανεναν!θα προσκαλουσα και αλλους στο οφ τοπικ!
Ποιος ειναι το μεγαλύτερο ψώνιο?–> karvou xexe!
Ποιον χρήστη θα πρότεινες για μοντ?–> thats why στο χαλαρο ομως!
Πιο τίμιος user–> mike stan
Πιο γραφικός user–> Sharuman
Πιο δήθεν user–> Wretch
Πιο συμπαθητικός από κοντά/από μσν user–> nihilist
Ποιο χρήστη θαυμάζεις πιο πολύ?–> κανεναν
Χρήστης με το καλύτερο humor–> bacilus
Πιο politically correct user–> ??
Πιο αιρετικός στις απόψεις του μα τον γουστάρω user–> freedomofrock
Με ποιον χρήστη (που δεν κάνεις παρέα) πιστεύεις ότι θα έκανες την καλύτερη παρέα?–>thats why,dead
Πιο κάφρος user–> nihilist
Πιο “καλό παιδί” user–> ifrit
Πιο “γαμώ τα άτομα” user–> Therion,dexter

Ποιον χρήστη σέβεσαι περισσότερο για τη μουσική που ακούει? --> oλους
Με ποιον χρήστη έχεις πιο πολλά κοινά ακούσματα?–> rudolf
Ποιος χρήστης ποστάρει και ποστάρει αλλά στη ουσία μόνο βλακείες γράφει?–> dead
Ποιον χρήστη περιμένεις να δεις τι θα προτείνει για να το ακούσεις?–>montecristo
Ποιον χρήστη θα πρότεινες για συντάκτη?–> ellanor
Πιο κολλημένος user–>[b] damnation
Πιο ανοιχτόμυαλος user–> chrisP
Πιο επιδειξιομανής user–>angmar

Για το off-topic:
Ποιον θα μπάναρες αν μπορούσες?–> no one
Ποιος ειναι το μεγαλύτερο ψώνιο?–> karja
Ποιον χρήστη θα πρότεινες για μοντ?–> chrisP
Πιο τίμιος user–> “τιμιος γιουζερ” :-s
Πιο γραφικός user–> sonambulist
Πιο δήθεν user–>
Πιο συμπαθητικός από κοντά/από μσν user–> chrisP, sofi-K, led zeppelin, demon cleaner
Ποιο χρήστη θαυμάζεις πιο πολύ?–> RoPe
Χρήστης με το καλύτερο humor*–> unholy, tollki, hokam, chrisP
Πιο politically correct user–>chrisP
Πιο αιρετικός στις απόψεις του μα τον γουστάρω user–> davidian
Με ποιον χρήστη (που δεν κάνεις παρέα) πιστεύεις ότι θα έκανες την καλύτερη παρέα?–> dexter
Πιο κάφρος user–> tollki
Πιο “καλό παιδί” user–> panagiotis, vangelis, bluezlick
Πιο “γαμώ τα άτομα” user–> πολλοι

Βοnus question: Έτσι και ναυαγούσες σε ένα νησί ποιούς 4 χρήστες (2 male 2 female) θα έπαιρνες μαζί σου?
sofi-K, dexter, hokam, scourge of god

Για τα μουσικά θέματα:

Ποιον χρήστη σέβεσαι περισσότερο για τη μουσική που ακούει? --> ε νομιζω οτι για μουσικες προτιμησεις τουλαχιστον δεν μπορεις να σεβεσαι ή να μη σεβεσαι καποιον, αρα ολους
Με ποιον χρήστη έχεις πιο πολλά κοινά ακούσματα?–> με manos87, panagiotis (εκτος αν προκειται για μερικά πολυ τρου και βαρια μετσαλ) και hokam (για κατι καμμενα 70s προγκ ροκ συγκροτηματα)
Ποιος χρήστης ποστάρει και ποστάρει αλλά στη ουσία μόνο βλακείες γράφει?–> o damnation μου ρχεται τωρα.
Ποιον χρήστη περιμένεις να δεις τι θα προτείνει για να το ακούσεις?–> συνηθως angmar, μανος87, panagiotis (ισχυει η προηγουμενη παρενθεση) και daz
Ποιον χρήστη θα πρότεινες για συντάκτη?–> panagiotis στο πολυ χαλαρο
Πιο κολλημένος user–> maiden με μια περιεργη θετικη εννοια και damnation με την τερμα αρνητικη
Πιο ανοιχτόμυαλος user–> μανος87, panagiotis
Πιο επιδειξιομανής user–> angmar

Για το off-topic:

Ποιον θα μπάναρες αν μπορούσες?–> montecristo (ενας μοδ λιγοτερος)
Ποιος ειναι το μεγαλύτερο ψώνιο?–> αλοε δικαιολογημενα
Ποιον χρήστη θα πρότεινες για μοντ?–> κι αλλον?? xoxo, τον ανχολη :roll: :smiley:
Πιο τίμιος user–> deathster, metal_laws. πιο τιμιοι, πιο ησυχοι που δεν προκαλουν κτλ, ολα μαζι πανε αυτα
Πιο γραφικός user–> Ναβουχοδονόσωρ
Πιο δήθεν user–> rangel
Πιο συμπαθητικός από κοντά/από μσν user–> ifrit, led zeppelin, ρουδι, θεριο, ανχολης, σοφικ, ρανια, μανος, δασκαλος ντεθστερ, nihilist, μεταλ_λοζ, …
Ποιο χρήστη θαυμάζεις πιο πολύ?–> ε δε νομιζω οτι θαυμαζω καποιον απο δω. χωρις να υποτιμω κανεναν, αλλα δεν θαυμαζω καποιον απο ενα φορουμ
Χρήστης με το καλύτερο humor*–> ρουδι, θεριο, χοκαμ και σοφι. κι αλλοι ομως
Πιο politically correct user–> καρβου
Πιο αιρετικός στις απόψεις του μα τον γουστάρω user–> ανχολακος
Με ποιον χρήστη (που δεν κάνεις παρέα) πιστεύεις ότι θα έκανες την καλύτερη παρέα?–> η παρενθεση δεσμευει. δεν ξερω, τυχαια ειναι αυτα.
Πιο κάφρος user–> χμ, κανεις μαλλον, δε ξερω
Πιο “καλό παιδί” user–> cozy, manos87, deathster, metal laws
Πιο “γαμώ τα άτομα” user–> ανχολης, ιφριτ, ρουδι, σοφικ, παναγιωτης, nihilist

Βοnus question: Έτσι και ναυαγούσες σε ένα νησί ποιούς 4 χρήστες (2 male 2 female) θα έπαιρνες μαζί σου? θεριο, σοφικ, ιφριτ, ρουδι. κι αλλους ομως ρε.

Για τα μουσικά θέματα:
Ποιον χρήστη σέβεσαι περισσότερο για τη μουσική που ακούει? manos87, potofgold, Angmar, ellanor, somnambulist, signal-05, dazmaniak, Deathster, Maiden1979
Με ποιον χρήστη έχεις πιο πολλά κοινά ακούσματα? ?
Ποιος χρήστης ποστάρει και ποστάρει αλλά στη ουσία μόνο βλακείες γράφει?damnation
Ποιον χρήστη περιμένεις να δεις τι θα προτείνει για να το ακούσεις?–>κανέναν
Ποιον χρήστη θα πρότεινες για συντάκτη?–>DarthVader
Πιο κολλημένος user–>damnation, camelspotter
Πιο ανοιχτόμυαλος user–>manos87, Angmar, ellanor
Πιο επιδειξιομανής user–>damnation

Για τα μουσικά θέματα:

Ποιον χρήστη σέβεσαι περισσότερο για τη μουσική που ακούει? --> Η μουσική δεν κάνει τον ανθρωπο …Ειναι απλά θέμα γούστου
Με ποιον χρήστη έχεις πιο πολλά κοινά ακούσματα?–>με manos87, panagiotis,ks9,dazmaniak,outlawtorn86…
Ποιος χρήστης ποστάρει και ποστάρει αλλά στη ουσία μόνο βλακείες γράφει?–> damnation,wise
Ποιον χρήστη περιμένεις να δεις τι θα προτείνει για να το ακούσεις?–> dazmaniak,manos87,chrisp,panagiotis
Ποιον χρήστη θα πρότεινες για συντάκτη?–> maiden1979,panagiotis,manos87
Πιο κολλημένος user–> damnation,nihilist (άλλο αν είναι αλάνι)…
Πιο ανοιχτόμυαλος user–> manos87,panagiotis,ellanor,dazmaniak,vangelis
Πιο επιδειξιομανής user–> angmar

Για το off-topic:

Ποιον θα μπάναρες αν μπορούσες?–> Κανέναν…Ολοι εχουν ενα λόγο ύπαρξης στο φορουμ
Ποιος ειναι το μεγαλύτερο ψώνιο?–> Αλοε,rudolf
Ποιον χρήστη θα πρότεινες για μοντ?–> unholy martyr,hokam
Πιο τίμιος user–> Metal Laws,rychehead,deathster,bluezlick
Πιο γραφικός user–> Sharuman
Πιο δήθεν user–>Dimi Tallica :stuck_out_tongue:
Πιο συμπαθητικός από κοντά/από μσν user–>Eχει πολλούς/ες η λίστα
Ποιο χρήστη θαυμάζεις πιο πολύ?–> Κανέναν…
Χρήστης με το καλύτερο humor*–> Ηokam,Therion,Bluezlick
Πιο politically correct user–> Karvou,Ellanor
Πιο αιρετικός στις απόψεις του μα τον γουστάρω user–> Unholy
Με ποιον χρήστη (που δεν κάνεις παρέα) πιστεύεις ότι θα έκανες την καλύτερη παρέα?–>Hokam
Πιο κάφρος user–> Tolkki,unholy
Πιο “καλό παιδί” user–> Cozy,manos87,rasputin,metal laws
Πιο “γαμώ τα άτομα” user—Therion,Hokam,Panagiotis,

Βοnus question: Έτσι και ναυαγούσες σε ένα νησί ποιούς 4 χρήστες (2 male 2 female) θα έπαιρνες μαζί σου? Φένια,Αλοε,Μaiden1979 καi Dazmaniak

Να κάνω μια παρέμβαση σxετική με τη φύση τέτοιων τόπικ και παιχνιδιών γενικότερα.

Κακά τα ψέματα, με ερωτήσεις όπως “το μεγαλύτερο ψώνιο”, “πιο σπαστικός user” ή δε ξέρω και γω τι άλλο, είναι παρεξηγήσιμο το συγκεκριμένο θρεντ (όπως και όλα αυτά τα “παιχνιδάκια” με τις αξιολογήσεις κλπ). Τάχα τυχαία, τάχα “είμαστε όλοι μια παρέα”, και “δε μας ενοχλεί” και “τα λέμε όλα για πλάκα”, αλλά πιστεύω πως δε σκέφτονται όλοι με τον ίδιο τρόπο. (ειδικά απο τη στιγμή που είναι γεγονός, πως, όχι, δεν είμαστε “όλοι μια παρέα”). Ειδικά όταν υπάρχει μια κάποια σχετική έλλειψη οικειότητας ανάμεσα σε άτομα.

Αλλά απο κει και πέρα επαφίεται στην ωριμότητα του καθένα το αν θα επιλέξει να προσβάλλει κάποιον απο εδώ μέσα (μέσα απο ένα φόρουμ, τι κατινιά), ή όχι. Θέλω να πιστεύω πως τα παιδιά που ποστάρουν εδώ λίγο πολύ το ξέρουν αυτό.

(ναι, οκ, όλοι διψάμε για μαλλιοτραβήγματα του τύπου “ποιάν είπες ψώνιο μωρήηη!” και “εμένα είπες χειρότερο γιούζερ ρε μλκ?”, έχουν πλάκα, είναι κάτι σαν άρτος και θεάματα ένα πράγμα, αλλά ξέρω γω, καταντούν και λίγο γελοία απο ένα σημείο και έπειτα!)

(και εδώ τελειώνει αυτή η τόσο φλώρικη και ξενέρωτη παρέμβαση μου) :D:thumbdown:

Συμφωνώ με ellanor και για τους ίδιους λόγους είμαι κατά τέτοιων θρεντς (όχι απαραίτητα επειδή είδα το νικ μου να φιγουράρει σε “άσχημες” θέσεις) εκτός του ότι δεν γράφω. Καλύτερα να το δείξεις στον άλλον ξερωγώ ότι δεν το πας (πχ να πάρεις θέση όταν βλέπεις κάτι που δεν σου αρέσει) παρά να το δείχνεις δημόσια μόνο και μόνο να δούμε πόσο έξω από τα δόντια τα λες και για το κουτσομπολιό. Είναι κάπως κατινιά, παραδεχτείτε το. Αυτό όσων αφορά τις “κακές” θέσεις αφού όλοι γι’ αυτό κοιτάμε το θρεντ. Για τις καλές θέσεις μπορούμε και το δείχνουμε και απ’ ότι βλέπω φαίνεται κτλ κτλ. Αυτά.

εντάξει…εδώ δεν είμαστε μονάχα για χαιδεύουμε αυτιά και να λέμε πόσο αξιαγάπητοι είμαστε…μπορούμε να αναφέρουμε και τις δυσαρέσκειες μας…αρκεί,όπως αναφέρθηκε,να το δείχνουμε και εκτός αυτού του θρεντ…πχ. για τον/την(δεν ξέρω τι είσαι :-s )Wretch,δεν έχω δει να έχει ειπωθεί κάτι πάνω στο ότι είναι δήθεν(εκτός και αν είναι σε πολύ παλιότερα ποστς),ενώ για τον damnation,έχω δει πάμπολα…

εγω ρε απο που και ως που ποσταρω χωρις ουσια?τι να πουνε και κατι αλλοι με 15.000 ποστ!μουαχαχαχα!

ειμαι ο θεος του φορουμ.ευχαριστω.

Για τα μουσικά θέματα:
Ποιον χρήστη σέβεσαι περισσότερο για τη μουσική που ακούει? --> αν και λιγο οξυμωρο το να συνδυαζουμε την λεξη σεβασμος με μουσικα γουστα θα πω τους: Maiden1979, panagiotis, freedomofrock
Με ποιον χρήστη έχεις πιο πολλά κοινά ακούσματα?–> Maiden1979, χαλαρα κιολας!
Ποιος χρήστης ποστάρει και ποστάρει αλλά στη ουσία μόνο βλακείες γράφει?–> :roll:
Ποιον χρήστη περιμένεις να δεις τι θα προτείνει για να το ακούσεις?–> Maiden1979 (για ολα), panagiotis, angmar (thrash), dazmaniak (aor)
Ποιον χρήστη θα πρότεινες για συντάκτη?–> daz, Maiden1979, darth_vader
Πιο κολλημένος user–> χμ… αρκετοι, αλλη με την θετικη εννοια του πιστου ακολουθου και αλλη με την εννοια αυτου που φοραει παρωπιδες
Πιο ανοιχτόμυαλος user–> manos87, davidian
Πιο επιδειξιομανής user–> karja, ROCK AND ROSES

Για το off-topic:
Ποιον θα μπάναρες αν μπορούσες?–> οποιον γινεται προσβλητικος εναντι των υπολοιπων γιουζερς, για την ωρα δεν υπαρχει καποιος ή δεν μου ερχεται στο μυαλοΠοιος ειναι το μεγαλύτερο ψώνιο?–> χμ… α ρο νοου
Ποιον χρήστη θα πρότεινες για μοντ?–> καμμια γυναικα αλλα οχι την σοφι-κ, μην καταρευσει το φορουμ ντε
Πιο τίμιος user–> τιμιος?? #-o
Πιο γραφικός user–> damnation
Πιο δήθεν user–> χμ…
Πιο συμπαθητικός από κοντά/από μσν user–> πολλοι, freedomofrock, fenia, mackintosh, davidian, cozy, rudolf, therion, scourge of god, bacillus (respect!), Maiden1979
Ποιο χρήστη θαυμάζεις πιο πολύ?–> METAL_LAWS (πολυ θεος το παιδι)
Χρήστης με το καλύτερο humor–> Unholy_martyr, led_zeppelin (come back!)
Πιο politically correct user–> χμ…
Πιο αιρετικός στις απόψεις του μα τον γουστάρω user–> o bluezlick νομιζω!
Με ποιον χρήστη (που δεν κάνεις παρέα) πιστεύεις ότι θα έκανες την καλύτερη παρέα?–> πολλους
Πιο κάφρος user–> nihilist (μην ποσταρεις πολυ στο φορουμ! βγαζεις τον κακο σου εαυτο να παρει! :stuck_out_tongue: ), unholy_martyr, led_zeppelin
Πιο “καλό παιδί” user–> freedomofrock, fenia
Πιο “γαμώ τα άτομα” user–> παλι αυτος ο METAL_LAWS

Βοnus question: Έτσι και ναυαγούσες σε ένα νησί ποιούς 4 χρήστες (2 male 2 female) θα έπαιρνες μαζί σου? Τον Maiden1979 για να κανουμε ατελειωτες μουσικες συζητησεις, τον Χοκαμ για να μας λεει ανεκδοτα και αλλες δυο ωραιες που να πλενουν τα ρουχα και να μαγειρευουν.

Αχ να και ένας άνθρωπος που εκτιμά τις παλιές παραδοσιακές ελληνικές οικογενειακές αξίες:lol: :lol: :lol: .

On Topic

Για τα μουσικά θέματα:
Ποιον χρήστη σέβεσαι περισσότερο για τη μουσική που ακούει? --> Μάλλον Angmar, Signal05, Panagiotis
Με ποιον χρήστη έχεις πιο πολλά κοινά ακούσματα?–> Signal05, Angmar, Manos87 μάλλον
Ποιος χρήστης ποστάρει και ποστάρει αλλά στη ουσία μόνο βλακείες γράφει?–>Dead
Ποιον χρήστη περιμένεις να δεις τι θα προτείνει για να το ακούσεις?–> Angmar, Signal05, Panagiotis
Ποιον χρήστη θα πρότεινες για συντάκτη?–> Panagiotis(κινητή Thrash, Prog Rock και ελληνικό Punk εγκυκλοπαίδεια όλα σε ένα και συμφέρει), dazmaniak(ακούει τα πάντα, μα τα ΠΑΝΤΑ λέμε), Vangelis, Signal05(ψάχνεται πολύ με τη νέα σκηνή), Ellanor(Γράφει γαμάτα και θα μου άρεσε πολύ να έγραφε και σε κάποια στήλη για μη μουσικά θέματα όπως κινηματογράφος ή ειδικά για βιβλία), Vangelis
Πιο κολλημένος user–> Maiden1979, Ναβουχοδονόσωρ, Damnation669
Πιο ανοιχτόμυαλος user–> manos87, Dazmaniak, Davidian, Vangelis
Πιο επιδειξιομανής user–> Δεν μου έρχεται κάποιος στο μυαλό

Για το off-topic:
Ποιον θα μπάναρες αν μπορούσες?–> Κανέναν. Δε μου αρέσει η ιδέα να διώχνω κόσμο.
Ποιος ειναι το μεγαλύτερο ψώνιο?–> Δεν παρακολουθώ τρελά τα Off topic και δεν μπορώ να εκφέρω και σοβαρή γνώμη εδώ.
Ποιον χρήστη θα πρότεινες για μοντ?–> Tolki γιατί δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να μη σβήνει τις καφρίλες.
Πιο τίμιος user–> Δεν ξέρω μάλλον Greywind γιατί είναι χαμηλών τόνων, δεν πετάγεται εκεί που δεν τον σπέρνουν και τον μύησα και στο Dark Side Of The Force:D , Faceless_Rania
Πιο γραφικός user–> damnation669
Πιο δήθεν user–> δεν ξέρω.
Πιο συμπαθητικός από κοντά/από μσν user–> δεν ξέρω κανέναν από κοντά
Ποιο χρήστη θαυμάζεις πιο πολύ?–> Hokam
Χρήστης με το καλύτερο humor–> Unholy_martyr, Manos87, Bluezlick, Hokam, Tolki
Πιο politically correct user–> Karvou
Πιο αιρετικός στις απόψεις του μα τον γουστάρω user–> Bluezlick, Nihilist
Με ποιον χρήστη (που δεν κάνεις παρέα) πιστεύεις ότι θα έκανες την καλύτερη παρέα?–> Ellanor, Manos87
Πιο κάφρος user–> nihilist (Τι Priest και αηδίες ειναι αυτά που ακούτε ρεεε:lol: ), Tolki.
Πιο “καλό παιδί” user–> freedomofrock, Vedder, Greywind, Red Pyramid, Ellanor
Πιο “γαμώ τα άτομα” user–> Manos87, Tolki, Unholy_Martyr

Βοnus question: Έτσι και ναυαγούσες σε ένα νησί ποιούς 4 χρήστες (2 male 2 female) θα έπαιρνες μαζί σου? Manos87, Ellanor, Faceless_Rania, Sofi-K μάλλον.

Σε αυτό το σημείο να κάνω μια παρατήρηση! Στην πρώτη ερώτηση, ποιον χρήστη σέβεσαι περισσότερο για τα ακούσματα εξ’ αρχής εννοούσα ότι τον “σέβεσαι” γι’ αυτά που ακούει, παρόλο που ακούτε εντελώς διαφορετικά πράγματα. Σε αντιπαράθεση με το ακριβώς από κάτω, “με ποιον έχεις τα περισσότερα κοινά ακούσματα”.
Βέβαια, εγώ το διατύπωσα λάθος οπότε go on.

Ε τότε σε αυτή την περίπτωση από εμένα Allman και Bluezlick.