Η ώρα του λαού #1&2

Καταπληκτική ιδέα μου έδωσες!Αν κατέβω υποψήφιος όμως δεν θα μπορώ να γράφω συχνά στο forum,καταλαβαίνεις…:stuck_out_tongue:

Έχεις ένα δίκιο. Αλλά απλά θα πω “μη σοβαρεύετε σε χαλαρά threads”! Σιγά την κατάθεση ψυχής που κάνουμε… (Για να αποδείξω ότι δεν… θίγομαι, με προτείνω ως πιο κακόφωνη γιούζερ! Είμαι σίγουρα!)

:stuck_out_tongue:

Σ’εχω.

http://www.youtube.com/watch?v=o_j-HTmd58U

Μα γιατί,το τη κατάθεση ψυχής που γίνεται εδώ την έχω ξαναδεί μόνο στο “από καρδιάς” του μικρούτσικου,άντε και στο “αξίζει να το δεις” όταν είχαν φέρει emo.

Κοιτα μονο μη πετυχεις κανενα γκαντεμη εκει μεσα και εχεις προβλημα μετα(δε λεω τ’ονομα του για τους γνωστους λογους).

Μπα,δε πιστεύω σε τέτοια.Αν και όπως είπα,δεν θα κατέβω γιατί μετά δεν θα γράφω στο forum και οι mods θα πάθουν στέρηση.

μιας και δεν σας ξερω καλα…καταλαβατε

Ποιον χρήστη σέβεσαι περισσότερο για τη μουσική που ακούει? -->εμμμ,οποιον ακουει πορωτικα black sabbath
Με ποιον χρήστη έχεις πιο πολλά κοινά ακούσματα?–>αν και δεν ξερω τι ακουει ο καθενας σας,μαντευω με davidian,dazmaniak
Ποιος χρήστης ποστάρει και ποστάρει αλλά στη ουσία μόνο βλακείες γράφει?–>εμμμ,δεν ξερω
Ποιον χρήστη περιμένεις να δεις τι θα προτείνει για να το ακούσεις?–>κανεναν
Ποιον χρήστη θα πρότεινες για συντάκτη?–>το ellanor η τον νταρθ βειντερ
Πιο κολλημένος user–>δεν ξερω
Πιο ανοιχτόμυαλος user–>μαντευω dazmaniak,manos87
Πιο επιδειξιομανής user–>den jerv

Για το off-topic:
Ποιον θα μπάναρες αν μπορούσες?–>kanenan
Ποιος ειναι το μεγαλύτερο ψώνιο?–>δεν ξερω
Ποιον χρήστη θα πρότεινες για μοντ?–>ellanor
Πιο τίμιος user–>τι ακριβως θελετε να πειτε με αυτο?
Πιο γραφικός user–>δεν ξερω
Πιο δήθεν user–>dunno
Πιο συμπαθητικός από κοντά/από μσν user–>δεν ξερω
Ποιο χρήστη θαυμάζεις πιο πολύ?–>δεν εχω αποφασισει αν θαυμαζω καποιον
Χρήστης με το καλύτερο humor*–>δξ
Πιο politically correct user–>δεν ξερω
Πιο αιρετικός στις απόψεις του μα τον γουστάρω user–>δξ
Με ποιον χρήστη (που δεν κάνεις παρέα) πιστεύεις ότι θα έκανες την καλύτερη παρέα?–>davidia,vedder,ellanor,unholy,shaman,faceless-rania,dead,cozy
Πιο κάφρος user–>δξ
Πιο “καλό παιδί” user–>cozy
Πιο “γαμώ τα άτομα” user–>dj

Βοnus question: Έτσι και ναυαγούσες σε ένα νησί ποιούς 4 χρήστες (2 male 2 female) θα έπαιρνες μαζί σου?

davidian,για να με πριζει με disturbed και τη μασκοτ τους(:stuck_out_tongue: )ellanor,για α με πριζει που δεν ακουγα floyd,η vedder επειδη εχει πλακα,απο females,faceless rania μιας και ηταν το πρωτο κοριτσι που ειδα και ακουγε μεταλλικα(οχι στο φορουμ,γενικα)και som μιας και εχουμε την ιδια ηλικια.(νταξ ειμαι μικροτερο για να κανα μηνα!)μουαχαχα.

αυτα λοιπον…

Χμ στους ανοικτομυαλους να προσθεσω Νταζ και Παναγιωτη. Αναρωτιεμαι πως τους ξεχασα.:-s

1. Έχεις βάλει 5 άτομα.

2. Ξέρεις πολλές ερωτευμένες με την Emma Watson? :stuck_out_tongue:

Όπα,τι εννοείς?

Ο φίλος με είπε “η vedder”.

Ελπίζω μόνο να με πέρασε έτσι για γκόμενα και να μην οφείλεται σε καμιά φώτο :stuck_out_tongue:

Μάλλον εννοούσε ellanor ή vedder.

Μπορεί να μην είδε φωτό και να σε πέρασε για παιδεραστού λεσβία.:lol: :lol:

Όντως. Να τι παθαίνεις όταν δεν βάζεις τόνους :stuck_out_tongue:

Όχι.
Στις πικς μοιάζει με κορίτσι.
Μπερδεύτηκε.

εδιτ: αναθεμα τα συγχρονισμενα ποστ.
Ρε ο βεντερ έχει και το π@π@ρι.

Ρε τι κορίτσι,δεν υπάρχουν κορίτσια με 1,90 ύψος.

Ποιον χρήστη σέβεσαι περισσότερο για τη μουσική που ακούει? --> Αngmar,Tolkki,ChrisP

Με ποιον χρήστη έχεις πιο πολλά κοινά ακούσματα?–> Mackintosh,Tolkki (σε κάποια που μου έχει προτείνει),Εllanor (στους Anathema) και με κάποιους άλλους που δε θυμάμαι!:stuck_out_tongue:
Ποιος χρήστης ποστάρει και ποστάρει αλλά στη ουσία μόνο βλακείες γράφει?–> για μένα ο that’s why
Ποιον χρήστη περιμένεις να δεις τι θα προτείνει για να το ακούσεις?–> μέχρι στιγμής ό,τι έχει προτείνει ο tolkki για ατμοσφαιρικά κλπ μου αρέσουν, όπως και ο angmar και Mackintosh (katatonia ftw!:D)
Ποιον χρήστη θα πρότεινες για συντάκτη?–> χμ…ellanor
Πιο κολλημένος user–> εγώ με τους ΗΙΜ πριν 1-2 χρόνια :lol:
Πιο ανοιχτόμυαλος user–> χμ…karvou+cozy
Πιο επιδειξιομανής user–> ντουνο

Για το off-topic:
Ποιον θα μπάναρες αν μπορούσες?–> that’s why
Ποιος ειναι το μεγαλύτερο ψώνιο?–> freedomofrock!muhahahahahaha!
Ποιον χρήστη θα πρότεινες για μοντ?–> ellanor
Πιο τίμιος user–> ντουνο
Πιο γραφικός user–> δεν ξέρω
Πιο δήθεν user–> και πάλι δεν ξέρω
Πιο συμπαθητικός από κοντά/από μσν user–> Mackintosh,karvou,cozy,freedomofrock,dark of the sun,NegativeCreep,OxiOlga,Thorgal,Angmar,Nihilistκλπ κλπ κλπΠοιο χρήστη θαυμάζεις πιο πολύ?–> τον red pyramid γιατί δεν κόλλαγε πουθενά!Γύρνα πίσω πλάτωνααα!
Χρήστης με το καλύτερο humor*–> ellanor+karvou
Πιο politically correct user–> δεν ξέρω
Πιο αιρετικός στις απόψεις του μα τον γουστάρω user–>nihilist!πες κανένα καλό λόγο για αυτά που ακούω!:frowning:
Με ποιον χρήστη (που δεν κάνεις παρέα) πιστεύεις ότι θα έκανες την καλύτερη παρέα? δε μου έρχεται κάποιος…με κάποιους απλώς θα ήθελα να κάνω περισσότερη παρέα
Πιο κάφρος user–> led zeppelin και ellanor (με την καλή έννοια!)
Πιο “καλό παιδί” user–> Τhorgal+Cozy
Πιο “γαμώ τα άτομα” user–> Mackintosh+Freedom+Dark of The Sun

Βοnus question: Έτσι και ναυαγούσες σε ένα νησί ποιούς 4 χρήστες (2 male 2 female) θα έπαιρνες μαζί σου?
NegativeCreep,Dark of The Sun,FreedomOfRock,OxiOlga

Για τα μουσικά θέματα:

Ποιον χρήστη σέβεσαι περισσότερο για τη μουσική που ακούει? --> Akis272, Maiden79, Eagleheart

Με ποιον χρήστη έχεις πιο πολλά κοινά ακούσματα?–>Akis272, Maiden79, Eagleheart, Damnation669, Faceless Rania, Leris

Ποιος χρήστης ποστάρει και ποστάρει αλλά στη ουσία μόνο βλακείες γράφει?–>WISE, tolkki, zafrock, ks9

Ποιον χρήστη περιμένεις να δεις τι θα προτείνει για να το ακούσεις?–> Akis272, Maiden79

Ποιον χρήστη θα πρότεινες για συντάκτη?–> Maiden79, Damnation669 , Darth Vader

Πιο κολλημένος user–> Nihilist

Πιο ανοιχτόμυαλος user–> σιγουρα οχι εγω…:stuck_out_tongue: :smiley:

Πιο επιδειξιομανής user–> Witchild

@ Nephelie: Δεν είμαι ψωνάρα ρε σκασμένο :frowning:

Τι λες ρε! Αυτος ειναι πολεμιος του μεταλ!