Περαν πλακας, τους συγκεκριμενους τους ανεφερα επειδη στα ειδη που δε γουσταρουν δε σχολιαζουν / ασχολουνται. Πολυ σημαντικου ατου που καμια φορα ξεχναμε…
ακριβως.αφου ρε εβαλα πεντε λεγοντας ellanor η vedder:p
Φτου γαμωτο,κι εγω ξεχασα καποιους.Κασερινο(sorry man,patton 4 life) για τους λογους που αναφερει πιο πανω ο angmar και τον dazmaniak για τις πολλες γνωσεις του.α,και τον wise με τον οποιο εχουμε κοινα ακουσματα απ’οτι καταλαβαινω(respect bro).
Να συμπληρώσω και γω τον Davidian στους ανοιχτόμυαλους (άτομο που τη βρίσκει με Machine Head όσο και με Cure δε μπορεί παρά να είναι ανοιχτόμυαλο στα μουσικά του γούστα), τον Angmar σε κείνους τους οποίους σέβομαι για τις μουσικές τους γνώσεις (κυρίως όσο αφορά το μέταλ), τον hokam στα άτομα που θα πρότεινα για συντάκτη και τον keimis στις γενικότερες (έστω και εντός φόρουμ μόνο) συμπάθειες!
Εγώ την βρίσκω με At the Gates και Moby
Χμ, τι να σας πω, εγώ προτιμώ να σας θάβω με την παρέα μου, είναι πιο οικογενειακό το κλίμα και έχει και χαβαλέ. Επίσης όσους συμπαθώ κι εκτιμώ το ξέρετε, άρα…
Φανταστικό τόπικ! Θα επανέλθω με υπερπόστ.
ΡΙΧΤΕ ΛΑΔΙ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ
ΡΙΧΤΕ ΛΑΔΙ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ
Γιατι δεν παίζετε pl3 ρε παιδιά??? που κ οικογενειακά είναι και χαβαλέ εχει
Για τα μουσικά θέματα:
Ποιον χρήστη σέβεσαι περισσότερο για τη μουσική που ακούει? --> Outshined
Με ποιον χρήστη έχεις πιο πολλά κοινά ακούσματα?–> Ifrit νομίζω.
Ποιος χρήστης ποστάρει και ποστάρει αλλά στη ουσία μόνο βλακείες γράφει?–> kourou, rockandroses
Ποιον χρήστη περιμένεις να δεις τι θα προτείνει για να το ακούσεις?–> Ωραία ερώτηση, αλλά.
Ποιον χρήστη θα πρότεινες για συντάκτη?–> DyingFreedom.
Πιο κολλημένος user–> Angmar.
Πιο ανοιχτόμυαλος user–> Μουσικά; Δεν τα πάω και καλά αλλά κανά Κρισπ ή Ίφριτ.
Πιο επιδειξιομανής user–> Angmar.
Για το off-topic:
Ποιον θα μπάναρες αν μπορούσες?–> RockandRoses
Ποιος ειναι το μεγαλύτερο ψώνιο?–> Aloe
Ποιον χρήστη θα πρότεινες για μοντ?–> Sofi-k
Πιο τίμιος user–> Manos87
Πιο γραφικός user–> Angmar
Πιο δήθεν user–> montecristo
Πιο συμπαθητικός από κοντά/από μσν user–> Rudolf, Ifrit / Thatswhy (!)
Ποιο χρήστη θαυμάζεις πιο πολύ?–> mrwhathisname για τη φωτό με κιθάρακαιneedmoneyfortheboat. Έρωτας.
Χρήστης με το καλύτερο humor–> Led θα πω, και θα το ξέρετε.
Πιο politically correct user–> karvou
Πιο αιρετικός στις απόψεις του μα τον γουστάρω user–> Nihilist. Όχι αιρετικός. Αλλά κάπως.
Με ποιον χρήστη (που δεν κάνεις παρέα) πιστεύεις ότι θα έκανες την καλύτερη παρέα?–> Cozy, Nihilist, dexter.
Πιο κάφρος user–> Thatswhy.
Πιο “καλό παιδί” user–> Ifrit.
Πιο “γαμώ τα άτομα” user–> Rudolf. Ωραίος τύπος.
Βοnus question: Έτσι και ναυαγούσες σε ένα νησί ποιούς 4 χρήστες (2 male 2 female) θα έπαιρνες μαζί σου?
Ifrit, Rudolf γιατί πάνε μαζί. Τις κοπέλες θα τις έπαιρναν αυτοί γιατί εγώ θα διάλεγα τις λάθος. Μιλάμε για ειλικρινέστατη, μη διπλωματική απάντηση.
Για τα μουσικά θέματα:
Ποιον χρήστη σέβεσαι περισσότερο για τη μουσική που ακούει? --> O σεβασμος δεν εχει να κανει με τη μουσικη…
Με ποιον χρήστη έχεις πιο πολλά κοινά ακούσματα?–> Με κανεναν
Ποιος χρήστης ποστάρει και ποστάρει αλλά στη ουσία μόνο βλακείες γράφει?–> ellanor
Ποιον χρήστη περιμένεις να δεις τι θα προτείνει για να το ακούσεις?–> Κανενα
Ποιον χρήστη θα πρότεινες για συντάκτη?–> Μaiden,panagiotis
Πιο κολλημένος user–> ολοι οι manowarαδες
Πιο ανοιχτόμυαλος user–> panagiotis
Πιο ποιοτικος user–> Αngmar
Για το off-topic:
Ποιον θα μπάναρες αν μπορούσες?–> zafrock (αναπνεει διχως λογο)
Ποιος ειναι το μεγαλύτερο ψώνιο?–> ρουντολφ
Ποιον χρήστη θα πρότεινες για μοντ?–> panagiotis
Πιο γραφικός user–> zafrock,ποτισμενοι με τον ιο του μεταλ χρηστες
Πιο δήθεν user–> Κρισπ
Πιο συμπαθητικός από κοντά/από μσν user–> Λενα ΜΔΜ
Ποιο χρήστη θαυμάζεις πιο πολύ?–> tolkki
Χρήστης με το χειροτερο humor–> ελανορ
Χρήστης διχως humor–> ελανορ
Πιο politically correct user–> Μανος
Με ποιον χρήστη (που δεν κάνεις παρέα) πιστεύεις ότι θα έκανες την καλύτερη παρέα?–> panagiotis
Πιο κάφρος user–> Nihilist παλια.Τωρα εχει γινει φλωρουμπα
Πιο “καλό παιδί” user–> Καρβου
Βοnus question: Έτσι και ναυαγούσες σε ένα νησί ποιούς 4 χρήστες (2 male 2 female) θα έπαιρνες μαζί σου?
τον ζαφροκ για να τον ταραξω στη φαπα,τον ποτ οβ γκολντ και την βουτυριαδου για να θαβουμε ατελειωτα και την Λενα για να μιλαει και να με νανουριζει
Πάντως εγώ θα αντάλλαζα τα κορίτσια της bonus ερώτησης με αγόρια.Όχι τπτ άλλο, αλλά άμα είσαι μόνη με πολλά αγόρια σε φροντίζουν πιο πολύ.Σαν το βασιλικό.Σαν την μπιγκόνια που ανθίζει πέρα από κάθε προσδοκια. Σαν σαν δεν ξέρω…άλλα ψήνομαι να με φροντίζει όλος ο πλανήτης.call me the queen bitch
Εγώ πάντως τον damnation θα τον ψήφιζα ως γιουζερ με το καλύτερο χιουμορ…
Το λοιπον,
καθομανε και βαριόμανε, οπότε είπα να ριξω μια ματιά στο θρεντ όπου ποσταρουμε τις φάτσες μας (δλδ, τις δικιές σας για να είμαι πιο ακριβής.)
Επιτρέψτε μου να δώσω τα παρακάτω βραβεία:
Το Βραβείο καλύτερης φωτογραφιας πάει στους Unholy Martyr και Hokam
To βραβείο καλύτερων μαλλιών πάει στον Nihilist (by far)
Το βραβείο της πιο αγγελικής φάτσας του φόρουμ πάει στη Lena_ MDM (στανταρO:) )
Εεεε, ο τόλκι ξέχασε να με ψηφίσει σε όλες τις “ποιον αντιπαθείς πιο πολύ εδώ μέσα!” κατηγορίες! Νιώθω παραμελημένος…
Και κομπλεξικός; Χαλαρώστε ρε γκρινιάρηδες.
Εχει δικιο ο απο πανως γιατι να γκρινιαζεις οταν σε θαβουν.
Έχει πλάκα το πως αντιστρέφονται οι όροι και οι σημασίες μερικές φορές, ειδικά σε αυτό το φόρουμ. Έτσι λοιπόν “κόμπλεξ” έχει εκείνος που ενοχλείται απο την προσβολή και όχι εκείνος που προσβάλει. Αυτός είναι “υγιής” (ειδικά όταν προσβάλλεις κάποιον που δε σου έχει κάνει κάτι, μεγάλη μαγκιά ε) :roll:
Προτείνω να μετονομαστεί το θρεντ στο “Τόπικ Της Κατίνας”.
Το ότι δε σε προσέβαλλε -δεν σε ανέφερε καν!!!- και μπήκες και κλάφτηκες γιατί συνήθως σε προσβάλλουν μπουχουχου και “βρίστε με και τώρα, αντέχει η καρδιά της μάνας” είναι που σχολίασα. Δηλαδή είναι αστείο το ότι περίμενες ποστ του Τόλκκι και έτρεξες να το διαβάσεις για να δεις τι σου λέει, και επειδή δε σε έβρισε σου έκανε χαλάστρα και πρέπει να παραπονεθείς κάπως. Κακομοιριές. Όβερ εντ άουτ.
Συνεχίστε ον τόπικ όμως, δε σκοπεύω να δικαιώσω κανέναν καρβού ;ρ
Σορρυ, δε βγάζω νόημα απ’ όσα λες. Άσε που βασικά δεν κατάλαβες καθόλου τι έγραψα και γιατί (μη προσπαθείς να ψυχολογήσεις μια απάντηση κάποιου που δε ξέρεις απο ένα φόρουμ, θα πέσεις έξω, πίστεψε με). Πάντως δε θα κάτσω να εξηγήσω κιόλας γιατί το έγραψα, ε? Όποιος κατάλαβε κατάλαβε.
Και επιμένω, γιατί ποιά τόοοοση θέληση και λαχτάρα να μειώνουμε κάποιον μέσα απο ένα φόρουμ? Και στο καπάκι, να αρνούμαστε την αντίδραση του βγάζοντας τον παρεξηγησιάρη? ( και δικαιολογώντας έτσι τον εαυτό μας, μη νιώσουμε και ενοχές ξέρω γω). Σόρρυ, αλλά αν μας χτυπήσεις δε θα πούμε φχαριστώ, ούτε θα γυρίσουμε και το άλλο μάγουλο. :roll: