Η ώρα του λαού #1&2

Ντάξει καμάρι μου εσύ, πολεμιστή μου, αδικημένο και παρεξηγημένο ηρωικό νιάτο, ντάξει.
Χαλαρώστε όμως. Επίσης θα ήθελα κάπου εδώ να τονίσω ότι το πολλ ζητάει να πούμε τη γνώμη μας για τον Έλλανορ, τον Ανχόλη, τον Καρβού, και όχι τον Αποστόλη, τον Τάκη, την Αθανασία. Το ότι κάποιος θεωρεί κουτή την ιντερνετική περσόνα του αλλουνού δεν είναι λόγος να μη φάτε το μεσημέρι ως “Αποστόλης, Τάκης, Αθανασία”, ή να εμπλακείτε σε περιπτύξεις των τριών (τουλάχιστον). Άρα τα κλειδώματα, οι παρεξηγήσεις και τα “πίσω από την οθόνη σου μάγκας είσαι έλα πες τα μου από κοντά ρε τσόγλανε” τα ακούμε βερεσέ.

Γενικά μιλάω, για το σκοπό του τόπικ. Και άλλων τόπικ. Του Έλλανορ είναι μόνο η πρώτη παράγραφος και τον αγαπάμε ούτως ή άλλως. Μην χαλιέστε για βλακείες.

Το ζητουμενο ομως ειναι οτι οι περισσοτεροι γνωριζονται και προσωπικα, οποτε οι προσβολες δε μενουν στα πλαισια του φορουμικου ιματζ

Παλικάρια, εδώ κρίνουμε ιντερνετικές περσόνες.

Τώρα αν οι χ/ψ άλλοι γνωρίζονται προσωπικά και προσπαθούν να την πουν ο ένας στον άλλον μέσω αυτού του θρεντ για συγκεκριμένους ή μη λόγους, τότε αυτό εκτός από χαζό είναι και κάπως παιδιάστικο, αχα?

Επίσης, γενικώς, τσακωμοί μέσω ιντερνέτ για μένα είναι από τα πιο ανώριμα πράγματα έβερ. Γι’ αυτό να το κάνετε. Μ’ αρέσει να γελάω. Σοβαρά :smiley:

@ Unholy και Μάνο, μακάρι να ήταν όπως τα λέτε, αλλά ας μην είμαστε αφελείς, δεν είναι έτσι. Μπορεί εσείς ειδικά να σκέφτεστε έτσι, αλλά δε σκέφτονται έτσι οι περισσότεροι. Ειδικά απο τη στιγμή που αρκετοί απο μας έχουμε γνωριστεί απο κοντά και ήδη έχουμε σχηματίσει κάποιες παρέες. Δε γίνεται να μην επηρεαστούμε απο την σφαιρική μας γνωριμία με τον άλλο (εντός και εκτός φόρουμ), να βγάλουμε κατά κάποιο τρόπο την εικόνα του εκτός και να εστιάσουμε μόνο στα του φόρουμ. Δεν είναι τυχαίο οτι ψηφίζουμε για φίλους μας κλπ άτομα με τα οποία αρκετοί απο μας κάνουμε όντως παρέα έξω, θάβουμε άτομα τα οποία όντως μας έχουν δώσει αφορμές να θάψουμε και εκτός κλπ…

Όπως το Τόπικ Σου Φίλε Χρήστη, όπου τα κουτσομπολιά έδιναν και έπαιρναν. Και φυσικά δεν αφορούσαν μόνο τα του φόρουμ…

Και τα λέει αυτά κάποιος που γουστάρει τέτοιου είδους φάσεις. Αλλά μόνο με τους φίλους.

Εγώ δεν είπα ότι τα πράγματα είναι έτσι ή ότι είναι διαφορετικά. Είπα πως θα έπρεπε να είναι. Και εγώ προσωπικά πάντα ενεργώ ακριβώς με αυτόν τον τρόπο.

Δλδ αν κάτσω να την πω έμμεσα σε κάποιον μέσω φόρουμ, μετά θα κοιταχτώ στο καθρέπτη και θα αρχίσω να με δουλεύω. Παρομοίως και αν παρεξηγηθώ με κάποιον μεσω ιντερνέτ.

Έχουμε κάμποσες σκοτούρες στην πραγματική ζωή(λεεεεεμε τώρα). Αν ήταν να είχαμε και στη βιρτσουαλ ρηαλιτυ ζήτω που καήκαμε. :smiley:

σοφά μίλησε ο μοδ.

Οκ, εμένα το point μου είναι απλό και ξεκάθαρο: σταματήστε τις ΚΑΤΙΝΙΕΣ. Όποιος το πιασε το πιασε, όποιος όχι πρόβλημα του, συνεχίζουμε.

Και μετα το ποστ τολκι:

Αυτα.
Επισης αν εχετε προβλημα με την απαντηση/ψηφο καποιου προτεινω να καθιερωσουμε καποιο σημειο κατω απο καποια γεφυρα οπου θα βγαζουμε μαχαιρια. Κερναω μπυρες για τους θεατες. Συνελθετε λιγο και χαλαρωστε ρε. Το χιουμορ δεν εξαντλειται μονο στο να κανουμε επιμελως αστεια ποστ ουτε στο να βαζουμε γλωσσιτσες σε spoiler.

Να.:stuck_out_tongue:

Το οτι θεωρω οτι δεν εχεις καθολου χιουμορ και οτι γραφεις ακαταληπτα πραγματα δε σημαινει οτι σε αντιπαθω.
Οπως δεχεσαι τη θετικη κριτικη (οταν σε ψηφισαν σαν ποιοτικοτερο χρηστη) μαθε να δεχεσαι και την αρνητικη.Αν πιστευεις λοιπον οτι δε σε συμπαθω (που αν ισχυει κατι τετοιο ειναι δικαιωμα μου) και τα γραφω ολα αυτα γι’αυτο το λογο,ΑΥΤΟ δειχνει κομπλεξ…
Αν το να κρινεις καποιον ονομαζεται κομπλεξ το να εξαρτασαι απο την καλη ή κακη (ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ) κριτικη των αλλων πως ονομαζεται?

Τα εξω δεν εχουν να κανουν με τα μεσα διαφορετικα θα ειχα καταθαψει τον Ανγκμαρ :stuck_out_tongue:

Στην τελικη αν ειχα κατι μαζι σου θα σου τα ελεγα ή μεσω μουσουνου ή απο κοντα.Ουτε τη γκομενα μου εχεις φαει ουτε λεφτα.Οποτε no offense…

Και επισης η αντιδραση σου ειναι τρανο παραδειγμα οτι οντως δεν εχεις χιουμορ :smiley: Παραδεξου ομως οτι με αγαπας πολυ :smiley:

Άμα κλειδωθεί πάντως για το ότι δεν άρεσε στον 'Ελλατον η ψήφος που (δεν) έφαγε, θα αρχίσω τις ψιλές. Με ισχύ και κομπλεξισμό.

Ποιον χρήστη σέβεσαι περισσότερο για τη μουσική που ακούει? --> darth, panagiotis, mule, fortune-teller klp
Με ποιον χρήστη έχεις πιο πολλά κοινά ακούσματα?–> -
Ποιος χρήστης ποστάρει και ποστάρει αλλά στη ουσία μόνο βλακείες γράφει?–> διαβάζω συνειδητά μόνο συγκεκριμένους users οπότε τα νικς των άλλων δεν τα συγκρατώ.
Ποιον χρήστη περιμένεις να δεις τι θα προτείνει για να το ακούσεις?–> αρκετοί
Ποιον χρήστη θα πρότεινες για συντάκτη?–> -
Πιο κολλημένος user–> δεν μου έρχεται κάτι, ναβουχοδονόσορας έχει κάποια γερά κολλήματα, τουλάχιστον έχει γνώση όσων του αρέσουν.
Πιο ανοιχτόμυαλος user–> fortune-teller
Πιο επιδειξιομανής user–> -

Απάντησες σε 2 ερωτήσεις.

4 ξεκάθαρες βλέπω εγώκαι μια ντεμί . μας αναγκάζει κανείς να απαντήσουμε παραπάνω;

1. Βλέπεις λάθος.
  2. Ε είναι σπαμ ρε μάγκα το σχεδόν κενό ποστ σου. Μπορείς να συμπληρώσεις τα κενά με τον Έλλανορ πχ.

Ωχου, αφήστε στα παιδιά το τόπικ τους να παίξουν. Ειλικρινά, αν πάει να κλειδωθεί θα διαμαρτυρηθώ.

Όσο αφορά εμένα, να μου επιτρέπετε (αν έχετε την καλοσύνη ε) να είμαι ο εαυτός μου και να αποφεύγω όσο γίνεται να θάβω ή να προσβάλλω κάποιον συγκεκριμένα μέσα απο τέτοια παιχνίδια μέσα σε ένα φόρουμ. Δε το γουστάρω, δεν είναι το στυλ μου, δε τη βρίσκω έτσι. Εσείς άμα γουστάρετε ελεύθερα.

@Τολκι παλικάρι μου, άσ’το. Όπως βρίσκεις ακατάληπτα αυτά που γράφω, έτσι θα βρεις ακατάληπτη και οποιαδήποτε σοβαρή απάντηση πάω να σου δώσω τώρα (ο ίδιος έτσι είπες). Ασ’ το λοιπόν. Cheers.

με κατηγορείς για σπαμ εσύ, σοβαρέψου και σταμάτα τους ουροκοταγκισμούς, δεν σου πάνε.

Δεν το ελέγχω. Απλά είμαι ουρολάγνος.

Ποστς ον-τοπικ βρωμεροι σαλιαγκες.

Ok μαναρι εχεις δικιο.

Χρηστης με το καλυτερο χιουμορ λοιπον ----> ΕΛΛΑΝΟΡ

Ok χαρηκες τωρα?Μετρας…

Λογικά ο Damnation θα πρέπει να εχει αυτοκτονήσει τώρα…ε?Ο χειρότερος χρήστης της χρονιάς βγήκε…
Σοβαρευτείτε λίγο παιδιά και chill out…:wink: καλοκαιρι ειναι…απολαυστε την pina colada σας στην παραλία…και αφήστε το θάψιμο και τις παρεξηγήσεις για τον χειμωνα που ειναι καιρος για τριο