Η ώρα του λαού #1&2

Eγω θα παρω πινα κωλαδα!!!

Καλα ο damnation ειναι μορφη μονο και μονο που δεν αρχισε το κλαψομουνιασμα που τον ψηφισαν 7 στους 10 σε ολες τις αρνητικες κατηγοριες! :lol:

Προβλέπονται δύσκολοι καιροί για το forum…καιροί πολέμων και δολοφονιών.

Εσυ δεν αποχωρησες σημερα?

Είσαι ο 2ος που μου κάνει την ερώτηση.Αν ερευνήσεις το post μου στο βαριέμαι πείτε ότι σας κατέβει θα δεις.Άλλωστε μπροστά σε τέτοια συμφορά πως μπορώ να μην postάρω? Εδώ σφάζονται αδέρφια.

Θα παρει και βραβειο σε λιγο

Να παρω μετρα για κασες δηλαδη?

Καλό θα ήταν να αρχίσεις…

Ακομα δε γυρισες σπαμαρεις.Α μπες μσν

stop the spam plz

Τωωωωωρα?

Ρε χαλαρώστε καλοκαιριάτικα να πούμε,φόρουμ και θρεντ είναι.
Όποιος θίγεται από δώθε να στείλει εξώδικα και μια ζεστή τυρόπιτα.
Κάντε κάνα μπανάκι,βοηθάει.
Θα επιστρέψω με μεγκαποστ

δυστυχώς επειδή όλοι δεν έχουν το ίδιο χιούμορ κ επειδή κανείς μας δεν μπορεί να καθορίσει το επίπεδο του χιούμορ των άλλων, αν γίνει κάποιο παράπονο το θρεντ θα κλειδωθεί.

Σταματώ το σπαμάριζμα με τα 2 σημεία παρακάτω

1.Το ποστ μου ήτανε γενικό για ό,τι είδα στο θρεντ,όχι για το τελευταίο ποστ
2.Ε,να κάνουν παράπονα απ’την αρχή αφού ξέρουν το ύφος του θρεντ.Αυτά τα “χαχαχαχουχ” όταν είσαι στους καλούς γιούζερς που γίνονται “ξεκατίνιαζμα” όταν είμαστε στους κακούς,αχμ,σαχλαμάρα.

ρούδι δεν έχω να προσθέσω κάτι παραπάνω. το θρεντ αντιβαίνει 2 από τους κανόνες του φόρουμ, αλλά αφού θεωρούμε πως (ακόμα τουλάχιστον) γίνεται με καλή προαίρεση, μένει ως έχει. αν υπάρξει πάντως κάποιο επίσημο παράπονο στους mods, the topic sleeps with the fish

ρε νεοι ειστε για γέλια ολοι σας!
εχουμε ενα τοπικ τοσα χρονια εχουμε γελασει απειρα κ ερχεστε εσεις κ το μαματε κ αυτο…

ποπο για τπτ δεν ειστε τελικα…

αλλα λογικο μου φαινεται … εαν απο τα 10 σας καθεστε σε εναν υπολογιστη κ δεν εχετε βγει εξω να τρεξετε να παιξετε κ να ζησετε βγαζετε ολα σας τα κομπλεξ εδω…

μπλουζ μην τσιτώνεις. όσο παραμένει η αγάπη ανάμεσά μας, θα μείνει κ το τόπικ… αγάπη

Έχει δίκιο ο Σάκης μεχρι ένα σημείο…Δεν μπορεί να κλέινει κάθε φορά ότι χαβαλεδιάρικο τοπικ υπάρχει επειδή μερικοι δεν ξέρουν να συμπεριφέρονται…

Αυτό :slight_smile: Και δεν καταλαβαίνω γιατί ακόμα το θρεντ είναι υποψήφιο για λοκ. Οκ, μετά να προσβληθού και στις Εμεσενικές Κουβέντες γιατί παραβιάζεται το απόρρητο. χασμουρητά