Η ώρα του λαού #1&2

ηρεμια guys!μεχρι και το μικρο το καταλαβε!#-o

Για τα μουσικά θέματα
Ποιον χρήστη σέβεσαι περισσότερο για τη μουσική που ακούει? --> Cozy
Με ποιον χρήστη έχεις πιο πολλά κοινά ακούσματα?–> Metal Laws
Ποιος χρήστης ποστάρει και ποστάρει αλλά στη ουσία μόνο βλακείες γράφει?–> Angmar,freedomofrock
Ποιον χρήστη περιμένεις να δεις τι θα προτείνει για να το ακούσεις?–> Maiden1979,metzikof,Metal Laws
Ποιον χρήστη θα πρότεινες για συντάκτη?–> Maiden1979
Πιο κολλημένος user–> Nihilist
Πιο ανοιχτόμυαλος user–> ChrisP,Manos69
Πιο επιδειξιομανής user–> Angmar,Karja,Drifter

Για το off-topic:
Ποιον θα μπάναρες αν μπορούσες?–> RockAndRoses,Ellanor
Ποιος ειναι το μεγαλύτερο ψώνιο?–> Aloe
Ποιον χρήστη θα πρότεινες για μοντ?–> Ellanor,ChrisP και μέσα απ’το στρατόπεδο.
Πιο τίμιος user–> Manos69,Sofi-k,ChrisP,Deathster
Πιο γραφικός user–> Angmar,RockAndRoses,Sharuman
Πιο δήθεν user–> Wretch,Zafrock,Ellanor
Πιο συμπαθητικός από κοντά/από μσν user–> Ellanor/Bacillus
Ποιο χρήστη θαυμάζεις πιο πολύ?–> Maiden1979 για ευνόητους λόγους
Χρήστης με το καλύτερο humor–> Hokam,Unholy,Therion
Πιο politically correct user–> karvou
Πιο αιρετικός στις απόψεις του μα τον γουστάρω user–> montecristo,Nihilist
Με ποιον χρήστη (που δεν κάνεις παρέα) πιστεύεις ότι θα έκανες την καλύτερη παρέα?–> Hokam,Cozy
Πιο κάφρος user–> Angmar
Πιο “καλό παιδί” user–> Manos69,ifrit
Πιο “γαμώ τα άτομα” user–> Therion

Βοnus question: Έτσι και ναυαγούσες σε ένα νησί ποιούς 4 χρήστες (2 male 2 female) θα έπαιρνες μαζί σου?
Therion και tolkki,sofi-k και Rangel

Τελικα η κλικα με αγαπαει πολυ. Μαλλον επειδη δεν ακουω Scorpions.:lol:

βρε χαζούλη όλα αυτά τα γράφουμε για πλάκα… γιατί δεν έχεις χιούμορ, ε ? ε ? Ε ? :lol:

Πολυ αστειο το αποπανω. Γι αυτο ετρεξες ν απαντησεις στο αντιστοιχο του Ανχολη :stuck_out_tongue:

Σοβαρα τωρα, ελπιζω την επομενη φορα που θα σας δω απο κοντα να μη το παιζετε παλι κουλ και φιλικοι, ε;:slight_smile:

δεν έπιασες το ύφος μου… :frowning:

Ουφ κούραση. Τι γκρίνιες που στε όλοι ρε γαμώτο. Τζώνη δεν το λέω μόνο για σένα σοβαρά. Καλά τα λέει ο Σάκης τελικά. Chill out ρε.

Μπα, δεν εχω να σχολιασω κατι αλλο. Τα υπολοιπα απο… κοντα.:lol:

Εγω γιαυτο δεν γραφω εδω.Δεν εχω καμια ορεξη να εξηγησω τι και γιατι μετα.

δουλευε ρε!

Eλα ντε, τι γκρινιάζετε;

Αφού ο σκοπός του τόπικ είναι ο ΤΣΑΚΩΜΟΣ \m/

Anyway, κανω ενα σοβαρο post. Για καποιο λογο δεν αρχισα να απαριθμω τα αρνητικα στο προηγουμενο post μου, εκτος στα περι ενος ατομου που ανετα μπορω να εξηγησω ή να απολογηθω. (edit: αναφερομαι στον Καργια που ειχε απαξιωτικη σταση προς ολους). Δε νομιζω το τοπικ να εχει humorιστικο χαρακτηρα. Απλα ο καθενας λεει τη γνωμη του συμφωνα με οτι σκεπτεται. Αλλα ας μου απαντησει καποιος τι αστειο βρισκει στα παραπανω. Το χω απορια.

Το προβλημα μου δεν ειναι τι γραφει ο Ρουντι, αλλα αφου δε με γουσταρεις εσυ κι η παρεα σου, και το ξερουμε κι οι δυο, γιατι απο κοντα μου το παιζεις κουλ κι απο νετ γραφεις τετχοια, ε;:slight_smile:

Eγω δεν κανω διακρισεις,σας μισω ολους!:smiley:

κ κάπου εδώ πλησιάζουμε σιγά-σιγά προς το τέλος της βραδιάς…

παιδια υπαρχουν και τα πμ

π.οστ μ.ισους?

αχαχαχ!με καταλαβες…λοιπον πλακωθειτε!

Ρε παιδιά, μια ειλικρινή ερώτηση. Σας φαίνεται λοιπόν τόσο διασκεδαστικό αυτό το τόπικ? Διασκεδάζετε με το να αναδεικνύετε δημόσια σε ένα φόρουμ ποιούς πάτε και ποιούς όχι, ποιούς θεωρείτε ψώνια, ποιοί σας τη σπάνε, κλπ?

Δε λέω, έχει τη φάση του. Αλλά αφού το βλέπετε πως είναι παρεξηγήσιμο. Α, όχι πάντα. Μερικές φορές ο άλλος τσαντίζεται, και με το δίκιο του.

Δε ξέρω τι να πω. Δε θα ήθελα να κλειδωθεί, αλλά αφού βλέπετε πως δημιουργούνται έριδες εδώ μέσα. Τέσπα, θα δούμε.

αυτο που λες ειναι λιγο περιεργο.απο τη μια δεν σαρεσει,απο την αλλη δεν θες να το κλειδωσεις.mmm…

Ούτε μου αρέσει, ούτε δε μου αρέσει. Έχει τη φάση του λέω. Απλά είναι προβληματικό απο τη φύση του να γίνονται τέτοιες “ψηφοφορίες” μέσα στο φόρουμ. Απο κοντά σε μια παρεά τέτοια παιχνίδια είναι πολύ ομορφότερα. Εδώ στο φόρουμ βγαίνουν διάφορες κακίες, μπηχτές, και χύμα επιθέσεις μερικές φορές. Σε ένα φόρουμ, που δεν έχει την αμεσότητα της απο κοντά επαφής, και αυτό το κάνει χειρότερο. Και ο άλλος μπορεί να θιχτεί (επιμένω, με το δίκιο του).

Θα ρωτήσω λοιπόν ξανά. Διασκεδάζετε έτσι ρε παιδιά?