Η ώρα του λαού #1&2

φιλε μου και απο κοντα στην παρεα ειναι χαλια αυτο να γινεται!!ο αλλος ερχεται σε πολυ δυσκολη θεση ειδικα αν δεν ξερει τον αλλον καλα.τι λεμε τωρα?οι καφριλες εχουν και τα ορια τους.οταν ξεφευγει το πραμα υπαρχουν αλλες μεθοδοι.

εγω προσωπικα δεν διασκεδαζω…

Έχεις δίκιο και καλά κάνεις και το τονίζεις. Ασφαλώς όταν αναφέρομαι σε “παρέα” μιλάω για παρέα φίλων, όπου δε θάβονται μεταξύ τους και όπου ξέρει ο ένας τον άλλον… Γιατί αλλιώς ασφαλώς και η καφρίλα παραμένει καφρίλα…

Για πείτε και οι υπόλοιποι. Διασκεδάζετε με αυτό τον τρόπο?

αρα αυτο σημαινει οτι αυτο που γινεται εδω μεσα δεν ειναι μεταξυ “φιλων” και οτι η κοινοτητα αρεσκεται στο να κραζει αβερτα.

Πιστευω οτι ο απωτερος σκοπος ενος φορουμ ειναι η επικοινωνια και καλως ή κακως οταν επικοινωνεις με κοσμο παντα θα υπαρχουν συμπαθειες και αντιπαθειες.Οπως και στην “πραγματικη” ζωη ετσι και δω πιστευω υπαρχει εμφυτη η περιεργεια και το “αγχος” μερικων για το αν ειναι συμπαθεις ή οχι.Δεν νομιζω οτι υπαρχει κανεις απο μας που να μην αναρωτηθηκε καποια στιγμη το τι αποψη εχουν οι αλλοι-συγκεκριμμενοι και μη- για την παρτη του σε μια παρεα ή σε μια ομαδα.Ως γνωστον επειδη οι χαρακτηρες ποικιλουν και πολλοι αποφευγουν τις κατα μετωπον αντιπαραθεσεις,προτιμουν να κρατανε τις σκεψεις τους για τους εαυτουληδες τους ή να πετανε μπηχτες,οποτε γενικα υποθεσεις μπορεις να κανεις μονο για το τι πραγματικα σκεφτονται.Οταν καλυπτεται καποιος λοιπον απο μια σχετικη ανωνυμια,βρισκει την ευκαιρια και ξεσπαθωνει και ουσιαστικα σκεφτεται φωναχτα.Ε και?Δεν ειναι το θεμα της διασκεδασης,στην τελικη πολλα θεματα δεν προσφερουν καθολου διασκεδαση,ισα ισα μονο χασμουρητα(βλ.Τι ακουτε τωρα?,Τι Φαγατε Σημερα? κτλ) αλλα δεν παραπονιεται κανεις.
Για τα ατομα που γνωριζονται και εκτος φορουμ μεταξυ τους,νομιζω οτι εφοσον ξερουν ηδη ποιοι τους αντιπαθουν και ποιοι τους συμπαθουν δεν θα πρεπε να παρεξηγουνται.Θελω να πω,οκ,δεν εμαθαν πια και κατι καινουριο υποθετω…
Για τα ατομα τωρα που δεν γνωριζονται προσωπικα και ειναι απλα φορουμικες περσονες,ε σορρι κιολας,ποιος δινει ενα σκατο(copyright Ανχολης) τι σκεφτεται καποιος που δεν εχουν γνωρισει και ισως δεν γνωρισουν και ποτε.
Θελω να καταληξω λοιπον στο οτι ενα τετοιο τοπικ απλα εξυπηρετει την περιεργεια καποιων για το τι “ιντερνετικο” χαρακτηρα βγαζουν προς τα εξω και ισως καποιοι να το βρισκουν αστειο το να γραφουν οτι ο ταδε ειναι “κολλημενος” ή ο δεινα ειναι “ψωνιο”.Προφανως εχουν καποιο λογο να το πιστευουν αυτο και νομιζω οτι μπορουν ολοι οσοι ψηφισαν να δικαιολογησουν απολυτα την καθε τους ψηφο.
Ας φερω ενα παραδειγμα,προσωπικα την ψηφο για το Μεγαλυτερο Ψωνιο πχ θα το δινα στον Καργια.Ουτε τον ξερω,ουτε με ξερει,αλλα αυτο μου βγαζει με τα ποστ που κανει και αυτο κρινω.Αυτοι που τον ξερουν απο κοντα μπορει να εχουν αντιθετη αποψη και ισως να ειναι και η σωστη αλλα κρινοντας με βαση τα οσα εχει πει εδω κατα καιρους εχω σχηματισει αυτην την αποψη.
Τεσπα,θα συμφωνησω με Σακη,Δεχτσα και κανα 2 αλλους λεγοντας απλα,χαλαρωστε και γελαστε ακομα κι αν καποιος δε σας χωνευει στην τελικη.Τοση πολλη σημασια εχει πια?:wink:

Χαχαχ hokam εσείς οι Σαλονικοί (εσύ, ο Σάκης, η Δέχτερ) είστε πολύ πιο άνετοι, ίσως και γιατί και μεταξύ σας οι σχέσεις σας είναι πιο ισορροπημένες! 8)

Ένηγουεη, your point taken. Πείτε και οι άλλοι.

Ή γιατι ειμαστε εντελως ανισορροποι…:stuck_out_tongue:

Βρε ελλανορ μαναρι μου, αφου πλεον μπορεις, γιατι δεν το κλειδωνεις και το κουραζουμε με ψυχοκοινωνικη αναλυση των ψηφων μεσω συστημικης προσεγγισης των χαρακτηρων που κρυβονται πισω απο καθε νικνεημ καθως και τον τροπο διασκεδασης αυτων;

Καλό μου Σόφι, αυτό ήθελες να πεις τόση ώρα? Ρώτησα τη γνώμη σας. Ο hokam ήδη μου είπε, όπως και ο wise. Δε θα κάνω κάτι απλά επειδή “μπορώ”. Αγαπώ τις συζητήσεις. Εσύ αν ήσουν στη θέση μου μπορεί και να το κλείδωνες χωρίς δεύτερη σκέψη. Αλλά επειδή εγώ βλέπω πως το όλο θέμα είναι αμφιλεγόμενο, περιμένω να πάρω και καμιά άποψη παραπάνω. Θα είναι χρήσιμη και στην κουβέντα που θα κάνουμε μεταξύ μας οι mods.

Got it?

Ειμαι Η σοφι, για τους φιλους ΤΟ.
Την γνωμη μου την εχω πει παραπισω, αμφιλεγομενο ειναι το θεμα της θανατικης ποινης, εγω μ’αυτα γελαω.:lol:

Γέλα όσο θες.

Καμία άλλη γνώμη?

Μη σπαμάρετε.

Κι εγώ είμαι από αυτούς που διασκεδάζουν διαβάζοντάς τα. Κι ας μην έχω αναφερθεί πουθενά ως τώρα παρά μόνο από τον DarthVader. Από την άλλη μπορεί κάποιος να θεωρήσει πως αυτό είναι καλό, γιατί ίσως μου κακοφαινόταν να είμαι στις “κακες” λίστες (λέμε τώρα).

Λίγο-πολύ όμως, νομίζω πως κάποιος σε γενικές γραμμές ξέρει τι προφίλ πουλάει προς τα έξω. Για παράδειγμα, είναι σχεδόν δεδομένο το γεγονός οτι ο damnation669 θα έπαιρνε αρνητικές ψήφους με αυτά που έγραφε περί ιού του metal και αυτό φαινόταν ήδη από ειρωνικά posts στα αντίστοιχα threads. (Ή ότι ο |WISE| με τον ChrisP ίσως είχαν αμοιβαία αντιπάθεια λόγω του διαλόγου τους περί Linkin Park, ας πούμε, όπως ο dead είναι δεδομένο ότι είναι spammer και θέτει υποψηφιότητα για το “γράφει, γράφει και τίποτα δε λέει”.) Κοινό μυστικό ήταν. Το θέμα είναι αν ενοχλεί τον damnation669 συγκεκριμένα (και τον κάθε damnation669) και γενικά το forum και το επίπεδό του η δημοσιοποιήσή του κοινού αυτού μυστικού.

Θέλω να πω πως λογικά ο καθένας λογικά πρέπει ή τουλάχιστον θα έπρεπε να ξέρει ήδη τι γίνεται και να μην τον πειράζει… Ταυτόχρονα, θα είναι, φαντάζομαι, ωραίο για μη politically correct users να δουν τον εαυτό τους σε κατηγορίες όπως “αιρετικός στις απόψεις του, αλλά τον σέβομαι”…

Προτείνω να μείνει ακλείδωτο παρά τα ψήγματα κατινιάς και ρουφιανιάς που μπορεί να εμπεριέχει…

^^
Ωραιος ο metallicaς απο πανω!!
+1

να ρωτησω κατι?
ωραια.λενε 10 μου αρεσει,αλλοι 7 δεν μαρεσει ξερω γω,τι θα γινει?μηπως να κανουμε και κανα πολ για το αν πρεπει να μεινει ανοιχτο η οχι?εννοω δεν αποσκοπει πουθενα μου φαινεται.γτ να γινει η χαρη στους 10 και να μεινει ανοιχτο και γτ οχι στους 7?απλα δεν καταλαβαινω.

Ο Χοκαμ τα ειπε και παλι απλα και ωραια.
Να τον ακουτε.

Θα ψηφίσει κανας αλλος?:lol:Πολύ το σπαμάραμε το θέμα…

δεν εχω ξαναγραψει εδω, προσωπικα ουτε σκοπο εχω, αλλα εφοσων αυτο το θρεντ υπαρχει απο το 2005, εμεις γιατι να το παιξουμε μαγκες και καλα και να το κλεισουμε?
στο κατω κατω, ο, τι και να πει καποιος για οποιονδηποτε, δε σημαινει αντιπαθεια, ειναι απλως προσωπικη αποψη, η το πως φαινεται στον καθενα αυτα που γραφει ο αλλος. το θεμα ειναι να μην μετατρεπεται η γνωμη σε αγενεια, και στο τελος να γινουν οι φιλοι εχθροι. εγω θα το αφηνα ανοιχτο, μονο να προσεχουμε τι λεμε και να χρησιμοποιουμε λιγο χιουμορ, για να μην υπαρχουν παρεξηγισεις.

η να αλλαξουν μερικες απο τις κατηγοριες που μπορει να ενοχλουν τον αλλον.

H’ να μη μας νοιαζει τοσο η γνωμη ατομων που μας ξερουν απο καθολου εως ελαχιστα.
Πως σας φαινεται αυτο?

αυτο ακριβως σκεφτομουν τωρα. εγω παντως δε γραφω, γι αυτον ακριβως το λογο.