Η ώρα του λαού #1&2

Μια και οι κατηγοριες που ειναι για καλο δεν πουλανε-κλασικα-λεω να τις αντικαταστησουμε με μερικες απ τις κατωθι,ωστε να αποκτησει λιγο παραπανω ενδιαφερον το τοπικ και μερικους μωλωπες παραπανω μερικοι users.

Προτασεις…

Πιο"Θελω να τον/την δειρω user":
Πιο"Ανωριμος"user:
Πιο"Κατινα"user:
Πιο"Mε θυμασαι ρε που*τη?"user:
Πιο"Κανγκουρας"user:
Πιο"Αμορφωτος-αξεστος-Κρο Μανιον-ουγκ-ουμ"user:
Πιο"Θελω να τον/την γνωρισω και να δουμε μαζι τη συλλογη μου απο γραμματοσημα"user:
Πιο"Ασχημος"user:
Πιο"Παρα πολυ ασχημος"user:
Πιο"Ρε μην τολμησεις να ξαναποσταρεις στο οι φατσες σας 2 η επιστροφη"user
Πιο"Εισαι τοσο χαλια που αν με πλησιασεις περναω και τον Μπολτ στο τρεξιμο"user:
Πιο"Κακοντυμενος"user:

Incubus, ωραία τα λες. Ιδανικά θα έλεγα.

Στο χέρι σας είναι παιδιά με τον τρόπο που συμπεριφέρεστε στο φόρουμ αν ο άλλος θα είναι άνετος ή όχι. Θυμίζω, ο άλλος δε σας βλέπει ούτε δε σας ακούει για να καταλάβει τι λέτε και πότε η “φορουμική περσόνα” του άλλου μεταπηδάει στην συνολική εικόνα του εκτός φόρουμ - μια που θυμίζω, αρκετός κόσμος γνωρίζεται και απο κοντά (αυτό το τελευταίο είναι που κάνει τη διαφορά βασικά).

Και γιατί να ασχολείσαι με το τι λέει ο καθένας θα μου πεις? Αυτό όντως ισχύει, και είναι και το πιο ισχυρό επιχείρημα μάλλον. Και μεις με τη σειρά μας προσπαθούμε να συμβιβάσουμε τα άκρα εδώ πέρα.

Τέλος πάντων, δε θέλω να το αναλύσω άλλο το θέμα. Πείτε αν θέλετε κι άλλοι τη γνώμη σας και βλέπουμε.

ΥΓ - Θεωρώ χρήσιμο τον διάλογο, και ας μην ακολουθεί τη ροή του τόπικ. Εξάλλου συζήτηση πάνω σε αυτό το τόπικ είναι, επομένως δε βγαίνει εκτός θέματος.

ναι ωραια τοτε να ανοιξω και γω ενα τοπικ με ερωτησεις του στυλ:ποιος σας σπαει πιο πολυ τα @@?ποιον θα θελατε να σκοτωσετε απο δω μεσα?ποιον μισειτε πιο πολυ!αλλα μην πειραξει κανεναν γτ δεν γνωριζομαστε μεταξυ μας.και καλα εγω που δεν με νοιαζει ο,τι και να γραψουν γτ δεν ειναι κανα ανωριμο παιδακι να παιρνει σοβαρα τις π*πες που γραφουν για μενα.αλλα καποιος που(οπως εχει ειπωθει) μπορει να πειραχθει…?ε?ε?

εντιτ:χοκαμ με προλαβες μαν

Αυτό το “αχ ρε παιδιά,με ψηφίζετε πιο γαμάτο γιούζερ,σας ευχαριστώ” και μετά “ε,ας κλειδωθεί,με βάλατε στις χειρότερες κατηγορίες” είναι σαν τη φάτσα του ντίλαν μόραν μετά από χανγόβερ.
Ο χόκαμ είπε τα αυτονόητα και Εμεις οι Users τον ευχαριστούμε για αυτό.
Ωραίες οι κατηγορίες του,θα επανέλθω με γκίκαποστ.

Ρε έλλανορ επέτρεψε μου. Στην αρχή γιατί έβλεπες πως έχει χαβαλέ και μετά κατέληξε σε ξεκατίνιασμα; Αφού οι γ*******ς-κατηγορίες δεν άλλαξαν.

'Αλλαξαν τα άστρα.

Λοιπόν, επειδή 4-5 απο σας αναφέρεστε προσωπικά σε μένα με το επιχείρημα “όταν λένε καλά λόγια γουστάρεις, όταν όχι αλλάζεις γνώμη”, θα αναγκαστώ να εξηγήσω.

Καταρχάς τα λόγια που έγραψα, αρκετά πίσω, συμπηλρώνοντας τον karvou, ήταν τα εξής:

Δεν έχεις κι άδικο. Γι’ αυτό και προσωπικά αποφεύγω όσο γίνεται να μοιράζω αρνητικές ψήφους στον κόσμο μέσα απο ένα φόρουμ, τι να γίνει, δεν είμαι και 19 χρονών, με όσους τα πάμε καλά τα πάμε και το ξέρουν οι ίδιοι, και τους άλλους άστους εκεί που είναι, έτσι λέω εγώ.

Αλλά για την ώρα έχει χαβαλέ πιστεύω το τόπικ. Αν πια φτάσει σε σημείο καφρίλας και κατιναριού, τότε ας κλειδωθεί.

Με λίγα λόγια είναι στον χαρακτήρα μου να αποφεύγω να κακοχαρακτηρίζω κάποιον χωρίς αφορμή μέσα απο ένα φόρουμ. Γι’ αυτό και αποφεύγω να μοιράζω αρνητικές ψήφους γενικά. Ποιούς πάω και ποιούς όχι, τους το δείχνω με άλλο τρόπο, εκτός φόρουμ βασικά, απο την όλη μου στάση απέναντι τους.

Αυτά περί κατιναριού που λέω δεν αναφέρονται μόνο στον εαυτό μου, αλλά γενικά. Αν κάποιος προσβληθεί, θιχτεί απο κάτι, αν πάει ο άλλος και αρχίσει τους εμπαιγμούς γι’ αυτόν. Για μένα, για τον Κώστα, για την Μαρία, για όλους. Αρκεί να το δείξει οτι ενοχλήθηκε φυσικά.

Προσοχή, γιατί μπορεί να ερμηνεύσατε ως “ενόχληση” δική μου κάποιο σχόλιο που έκανα που απευθυνόταν απλά με σαρκασμό στον άλλο (κάτι που όντως έγινε).

Υπάρχουν τρόποι και τρόποι φυσικά να χαρακτηρίσεις τον άλλο. Μπορεί να γράψεις κάτι γι’ αυτόν αλλά να αφήσεις να εννοηθεί πως “οκ, σε πειράζω και λίγο, μη το πάρεις προσωπικά ή κάτι τέτοιο”. Και μπορεί να μη το κάνεις, όπου τότε ενδεχομένως απλά να θες να του τα χώσεις μέσω αυτού του παιχνιδιού. Έτσι όμως μετατρέπεται σε ένα νέο Τόπικ Σου Φίλε Χρήστη. Και αυτό είναι που δε μου αρέσει και θεωρώ “κατιναριό”. Μη το κάνεις ρε φίλε. Ασχολήσου με κάτι άλλο, μη χαραμίζεις έτσι τον χρόνο σου σε ένα φόρουμ, δε λέει.

Και αυτό πάει για μένα, όπως είπα, για τον Κώστα, για την Μαρία, για όλους. Οι οποίοι έχουν κάθε δικαίωμα να ενοχληθούν απο κάποιο χαρακτηρισμό αν γουστάρουν. Μη μασάτε το χαπάκι του “παρεξηγησιάρη”. Δεν έχουν όλοι εδώ την ίδια οικειότητα μεταξύ τους, ούτε είναι όλοι μια παρέα.

Δε θέλω να κλειδωθεί το τόπικ. Θα ήθελα όμως να αποφευχθούν αν γίνεται κάποιοι “παρεξηγήσιμοι” χαρακτηρισμοί απέναντι σε άτομα τα οποία ενδεχομένως να στεναχωρηθούν απο αυτούς. Και στην τελική, αν θέλετε ντε και καλά να κακοχαρακτηρίσετε κάποιον (επειδή “αυτή είναι η πλάκα του παιχνιδιού”), είναι στο χέρι σας πως θα το κάνετε.

Μπαίνω στο φόρουμ για να γράψω για την μουσική, για τα βιβλία, να πω καμιά άποψη σε κάποιο απο τα “σοβαρά” θέματα, άντε να γράψω και καμιά βλακεία καμιά φορά. Με τα υπόλοιπα θα ήθελα να ασχολούμαι όσο λιγότερο γίνεται και να μην έχω έγνοιες γι’ αυτά…

Αυτά, ελπίζω να έγινα κατανοητός.

ΥΓ - Και ακόμα και τώρα, που κάνουμε έναν διάλογο εδώ μέσα, βλέπω ειρωνίες. Και φοβάμαι πως θα ακολουθήσουν κι άλλες… Όπως είπα, είναι στο χέρι του καθενός τελικά…

Σε ευχαριστώ τότε που αναγκάστηκες να εξηγήσεις. Θα πω δυο φορές προσευχή πριν κοιμηθώ.
Κοίταξε τώρα, σαφώς και έχεις το δικαίωμα να παρεξηγηθείς, αλλά είναι μάλλον πολύ κακό για το τίποτα. Αυτός που θα το γράψει, το πολύ-πολύ να σε έχεις δει 2-3 φορές. Στη καλύτερη περίπτωση, αλλιώς δε σε έχει δει ποτέ και μάλλον δεν πρόκειται. Δηλαδή τόσο πολύ σε νοιάζει η γνώμη αυτού του ανθρώπου; Και ναι ρε αδερφέ δε σε συμπαθούν όλοι, όπως και κανέναν δεν τον συμπαθούν όλοι. Get used to it. Εγώ ως 19χρονος έτσι τα βλέπω τα πράγματα λοιπόν.

Και γω ως 27χρονος, με τον δικό μου χαρακτήρα και τη δική μου προσωπικότητα, νιώθω οτι με κουράζουν όλα αυτά.

Αλλά τι να γίνει, εσείς που τα γουστάρετε αξιοποιείστε τα όπως προτιμάτε. Στο χέρι σας είναι. Όπως είναι και στο χέρι σας η όποια κατάληξη έχει τελικά αυτό το τόπικ.

Καλά, δεν σκέφτομαι όλη τη μέρα την ώρα του λαού ή το φόρουμ γενικότερα. Απλά ναι εγώ θεωρώ ότι έχει πλάκα το τόπικ. Εσύ όχι. Ε παράτα το ρε παιδάκι μου. Ωχού πια. Εσύ κουράζεις εμένα με τη σειρά σου δηλαδή. Διυλίζουμε τον κώνωπα τόση ώρα.

Τι έγινε, σε κουράζω? Με ρώτησες τη γνώμη μου, στην είπα. Τι ήθελες δηλαδή?

Τελικά Ο,ΤΙ και να πούμε, θα πάτε να μας τη βγείτε.

Έλεος, κουράστηκα να ασχολούμαι και να προσπαθώ να είμαι ήπιος και ευγενικός. Το αφήνω στους υπόλοιπους moderators το θέμα.

Τζάμπα στεναχωριέστε.
Το τόπικ αφορά users κ όχι άτομα.

Δηλαδή αφορά τα posts που κάνουμε.

Αν κάποιος πει ότι γράφω βλακείες δεν με προσβάλλει, αν με πει ψώνιο ως user πάλι δεν με προσβάλλει.
Απλά κάνει μια εκτίμηση με βάση τα post μου.

Αμήν. Κάνε και ένα ξεκαθάρισμα όλων αυτών το ποστς που έκανες πριν κουραστείς γιατί πηδήχτηκε το τόπικ. Υπάρχει και το μσν. Ευχαριστώ.

Αφού λοιπόν έγινε ο - σκόπιμος - διάλογος, επαναφέρουμε το θέμα στην τελευταία του ψηφοφορία.

Μόνο που επιτρέψτε μου, όσο αφορά την άποψη “εδώ κρίνουμε φορουμικές περσόνες” και όχι “άτομα”, να είμαι πολύ επιφυλακτικός, για εκείνους που γνωρίζονται και απο κοντά και έχουν σχηματίσει τις παρέες τους.

Αυτά. Playground mode on.

Τότε οποιαδήποτε αρνητική κριτική στο φόρουμ μπορεί να οφείλεται στο ότι γνωριζόμαστε από κοντά. Άρα δεν έχει νόημα να συζητάμε αν δεν συμφωνούμε.

Επαναλάβατε παρακαλώ, δεσποινίς μου :slight_smile:

Αγόρι είναι…

Aπλά ήθελε να τον προσβάλλει ρε.

χοχοχο,παίξτε μικρά κι ασήμαντα γιουζεράκια μέχρι να έρθει ο μεγάλος και σημαντικός!

ντροπη,ντροπη,τσιπα δεν εχετε πανω σας κυρια δεχτερ μου.τσιπα!:p:p