Η ώρα του λαού #1&2

Ωπα, δεν το είχα καταλάβει ότι ήταν Ο Nightwing :stuck_out_tongue: Νόμιζα ήσουν κοπέλα :-s

Απλά αυτό το “μικρά” μου χτύπησε λίγο στο μάτι αλλά να, δε θα κάτσουμε να σκάσουμε κιόλα. Αν γίνουμε ποτέ μεγάλοι γιούζερς, θα σας δείξουμε, χα!

@shaman, έξυπνο υπονοούμενο “τα πιάνω όλα στον αέρα” κι έτσι; :stuck_out_tongue:

το οφφτόπικ θα συνεχιστεί αγόρια κ κορίτσια ?

οχι νταξει σκαμε.

Κάντε ντιλιτ όλα τα οφφ τοπικ ποστς και συγχωρήστε μας :slight_smile:

Α καλά άρχισαν τα όργανα το μπουζούκι εργάζεται…
Δεν σταματάμε καλύτερα τα όποια προσωπικά λέω εγώ - δεν γίνεται ρε παιδιά να αρέσουμε σε όλους that’s life- γιατί αν αρχίσουμε πάλι δεν θα χουμε τελειωμό???
Και να το κάνουμε για πλάκα κομμάτια να γίνει δυστυχώς όμως υπάρχουν κι προσωπικές επιθέσεις και προσβολές και άλλα πολλά εμπριμέ και εννοείται ότι δεν παίρνω τίποτε προσωπικά ούτε θίγομαι για κάτι προς θεού ο καθείς την άποψή του λέει αλλά μερικές φορές έχουμε ξεφύγει όλοι μας δυστυχώς…

Ε δεν είχα απαντήσει σε αυτό , ας γράψω και γω…

[SIZE=“4”]Για τα μουσικά θέματα:[/SIZE]
Ποιον χρήστη σέβεσαι περισσότερο για τη μουσική που ακούει? --> Σέβομαι τον καθέναν ότι και να ακούει…
Με ποιον χρήστη έχεις πιο πολλά κοινά ακούσματα?–> Αρκετοί χρήστες καλύπτουν μεγάλη γκάμα από ακούσματα , αλλά θα λεγα Bacillus, ifrit…
Ποιος χρήστης ποστάρει και ποστάρει αλλά στη ουσία μόνο βλακείες γράφει?–> λέμε για τους συχνούς χρήστες έτσι? δεν μου ρχεται κανένας , δεν λέω για τους σπάμερς καθώς δεν μετράει τι λένε.
Dimi_tallica κόψε το Hetfieldofanboiliki:p

Ποιον χρήστη περιμένεις να δεις τι θα προτείνει για να το ακούσεις?–> ότι και να προτείνει κάτι κάποιος , αν με ενδιαφέρει θα το ακούσω:)
σίγουρα ωστόσο μερικών ατόμων έχει μια βαρύτητα η γνώμη , του panagiotis στα thrash…

Ποιον χρήστη θα πρότεινες για συντάκτη?–> panagiotis άνετα , hokam , Darth_Vader , led_zeppelin , dyingfreedom
Πιο κολλημένος user–> χωρίς να αποδοκιμάζω τα κολλήματά τους…nihilist (μαρέσει το κόλλημά του με μερικές μπάντες γιατί συμφωνώ απόλυτα , πχ In Flaymz:p…) , Maiden1979 (λατρεύω το κόλλημα με Maiden , δεν μαρέσει η αποδοκιμασία του για Opeth:p) και βεβαίως όσοι αποθεώνουν και γκαβλώνουν άσχημα με samples 3-20"
Πιο ανοιχτόμυαλος user–> manos87, Dazmaniak, Davidian,Angmar , Vangelis ,ChrisP, panagiotis και ο Σορτσάκιας βεβαίως βεβαίως…
Πιο επιδειξιομανής user–> Αngmar

[SIZE=“4”]Για το off-topic:[/SIZE]
Ποιον θα μπάναρες αν μπορούσες?–> Κανέναν. Χρειαζόμαστε και τους γραφικούς και τους σπάμερς και όλους.
Ποιος ειναι το μεγαλύτερο ψώνιο?–>δεν ξέρω…ο Μοντεχρήστος?
Ποιον χρήστη θα πρότεινες για μοντ?–> Tolki γιατί είναι κάφρος , hokam , Deathster, dexter_
Πιο τίμιος user–> ε?
Πιο γραφικός user–> damnation669 , Unholy Martyr , Bacillus , Ναβουχοδονόσορ , (oι 2 μεσαίοι με την καλή ένοια)
Πιο δήθεν user–> δεν ξέρω.
Πιο συμπαθητικός από κοντά/από μσν user–>όλα τα παιδιά που έχω γνωρίσει είναι τουλάχιστον συμπαθητικοί , και στην Αθήνα που είχαμε βγει (ή είχαμε μια γνωριμία απλά) και εδώ Θεσ/νίκη, χωρίς να ξέρω αν έχουν την ίδια γνώμη για μένα.
Από κοντά ειδική αναφορά στους nihilist , manos87 , METAL_LAWS , heatseeker, Maiden1979, ifrit από κοντά και Ράνια , Defix , Lady Starlight στο msn

Ποιο χρήστη θαυμάζεις πιο πολύ?–> τον Maiden για τα κατορθώματά του
Χρήστης με το καλύτερο humor–> Hokam, Tolki
Πιο politically correct user–> Ε 3-4 απόψεις έχω δει μόνο , led_zeppelin θα έλεγα…
Πιο αιρετικός στις απόψεις του μα τον γουστάρω user–> Nihilist . Unholy_Martyr
Με ποιον χρήστη (που δεν κάνεις παρέα) πιστεύεις ότι θα έκανες την καλύτερη παρέα?–> nihilist , Kayser , manos87
Πιο κάφρος user–> Tolki
Πιο “καλό παιδί” user–> πάλι από κοντά όσους έχω δει λέω, manos87 , dexter_ ,heatseeker,ronie , ifrit
Πιο “γαμώ τα άτομα” user–> led_zeppelin ,Bacillus Therion ,Unholy_Martyr , dexter_ , Ράνια

Βοnus question: Έτσι και ναυαγούσες σε ένα νησί ποιούς 4 χρήστες (2 male 2 female) θα έπαιρνες μαζί σου? Maiden79 για ατέλειωτες μουσικές συζητήσεις , led_zeppelin (για μαθηματικά , μουσική και μαλακίες) και από κοπέλες όλες είναι καλοδεχούμενες…:slight_smile:

[-X
τσ…τσ…
Αν θέλετε να ξέρετε κάνω αποτοξινωση. Δε θα αναφερω τον αρχοντα για μια βδομαδα. ΝΑΙ ΜΠΟΡΩ. Είμαι η Δήμητρα και είμαι καλά.
Συκοφάντες, λασπολόγοι!!
:stuck_out_tongue:

το λοιπόν,
προσθέτω:
Ποιον χρήστη περιμένεις να δεις τι θα προτείνει για να το ακούσεις?–>
τον δάσκαλο Nihilist.

καταφερες και εκανες νηστεια μιας εβδομαδας?8O8O
εγω μεχρι 2 μερες εχω αντεξει, μετα επαθα στερητικο συνδρομο:lol:

Για τα μουσικά θέματα:
Ποιον χρήστη σέβεσαι περισσότερο για τη μουσική που ακούει? --> Σέβομαι τον κανέναν ότι και να ακούει…εκτος απο κατι χαμενα που ακουνε λαικα παρακμιακα. Ευτυχως δε παιζουν τετοια ατομα εδω. Και μην πεταχτει κανενας τωρα και πει εγω ακουω, γιατι θα τον επιπληξω.
Με ποιον χρήστη έχεις πιο πολλά κοινά ακούσματα?–> Μαλλον με τον φλωρο τον Zafrock, ακουει mayhem και μεθυσμενα ξωτικα αλλα ακουει και μικρο μου πονυ.
Ποιος χρήστης ποστάρει και ποστάρει αλλά στη ουσία μόνο βλακείες γράφει?–> Παω να δω στον καθρεφτη (κριση αυτογνωσιας)
Ποιον χρήστη περιμένεις να δεις τι θα προτείνει για να το ακούσεις?–> Angmar/Nihilist/Leper Jesus/Deathster/Outlawtorn. Δεν ειναι λιγες οι φορες που εχω παρατηρησει ταυτιση αποψεων σε μουσικα θεματα, οποτε τους “παρακολουθω”. Ειμαι ελευθερος αν ενδιαφερεται κανεις (:
Ποιον χρήστη θα πρότεινες για συντάκτη?–> Panagiotis χαλλλαρα.
Πιο κολλημένος user–> Α, δε θα πρωτοτυπησω. Κι εγω Damnation.
Πιο ανοιχτόμυαλος user–> manos87
Πιο επιδειξιομανής user–> Επιδειξιομανης. Επιδειξιομανης! Επιδειξιομανης??

Για το off-topic:
Ποιον θα μπάναρες αν μπορούσες?–> Δατς ΓουαηΣ, Ανχολη και ντεντ. Αλλα δε μπορω :confused:
Ποιος ειναι το μεγαλύτερο ψώνιο?–> Ο βεντερ. Ολο για κατι σταρμπακς λεει και παπαρια μεντολες :Ρ
Ποιον χρήστη θα πρότεινες για μοντ?–> Shortsman! Τον βρισκω αρκετα πολυδιαστατο (:
Πιο τίμιος user–> ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ. Δεν υπαρχει αυτο. Πιο τιμιος!χαχαχαχα. Ο rock. Οταν ηταν ταμειας στο σχολειο, δεν πηρε ουτε ενα € στη ζουλα.
Πιο γραφικός user–> dexter_, therion, scourge. Οχι τιποτα αλλο, αλλα λενε γραφικο με την “καλη εννοια” τον βακιλλο. Και εσεις με την καλη εννοια ειστε ρε.(λα)
Πιο δήθεν user–> Δατς Γουαης. (αν διαφωνει ο ιδιος οτι ειναι δηθεν, του δινω 6 μηνες χρονο να απαντησει)
Πιο συμπαθητικός από κοντά/από μσν user–> Rudolf, Sofiκ, Greywind. Α! ξεχασα το μπαουγκ τον μακ :Ρ
Ποιο χρήστη θαυμάζεις πιο πολύ?–> Γιατι να θαυμαζω καποιον? Ειμαι αθαυμαστος σαν ανθρωπος. Αρα δεν απαντω.
Χρήστης με το καλύτερο humor–> Hokam και Led. Χαλλλαρα σε λεω. Αλλα ο hokam εχει και το συν οτι ειναι γλυκουλης.
Πιο politically correct user–> Ellanor, Isis. αν και το κορεκτ ειναι υποκειμενικο.
Πιο αιρετικός στις απόψεις του μα τον γουστάρω user–> Ανχολης.
Με ποιον χρήστη (που δεν κάνεις παρέα) πιστεύεις ότι θα έκανες την καλύτερη παρέα?–> Bleedin History, Keyser
Πιο κάφρος user–> Tollki!
Πιο “καλό παιδί” user–> Ronieς
Πιο “γαμώ τα άτομα” user–> Τα ιφριτς και οι μπουγατσοφατσες!

Βοnus question: Έτσι και ναυαγούσες σε ένα νησί ποιούς 4 χρήστες (2 male 2 female) θα έπαιρνες μαζί σου?
Δλδ αν ναυαγουσα, θα ερχοταν ενα μοντελο ξερω γω και θα μου ελεγε, διαλεξε 2 αγορια και 2 κοριτσα απο το ροκινγκ και γρηγορα. Και εγω καπνιζοντας πουρο θα συγκρινα στατιστικα διαφορους γιουζερ(?).Και αμα δε διαλεγα και γρηγορα μηπως το μοντελακι θα με βασανιζε με πεοληχεια?

Εχει πλακα αυτο το θρεντ.

εκαμα εδιτ, γιατι στο πρωτο edit ειχα κανει λαθος εντιντ.

:)με συγκινείς … αχ, έρωταααα…:-({|=

Το βιολι σου εσυ…

Φιλτατε Βακιλε μ’εχετε συγκινησει απιστευτα.Τωρα μπορω κι εγω να σας βαλω στη κατηγορια "Πιο συμπαθητικός από μσν user μιας και ανεχτηκες τα links που σου εστειλα.Αξιος.

Εγώ σε βάζω στους πιο γλυφτράκια γιούζερς, βραβείο πρώτης δημοτικού.

Εγω παρεξηγηθηκα.

Εγώ χάρηκα! Αναφέρομαι δεύτερη φορά στο thread! Yahooo! :smiley:

Εσυ χαθηκες.Μπουστη.

Που?Στο δασος?

Αχ, δέχτσα έχεις απόλυτο δίκιο! Συμφωνώ μαζί σου! Επίσης πιστεύω ότι είσαι η καλύτερη γιούζερ! :smiley:

Κέρδεψα το βραβείο τώρα?

Ναι.Στο Σεηχ-Του.

Χαίρομαι που εγώ και η Φένια γράψαμε ιστορία :smiley: