Ε δεν είχα απαντήσει σε αυτό , ας γράψω και γω…
[SIZE=“4”]Για τα μουσικά θέματα:[/SIZE]
Ποιον χρήστη σέβεσαι περισσότερο για τη μουσική που ακούει? --> Σέβομαι τον καθέναν ότι και να ακούει…
Με ποιον χρήστη έχεις πιο πολλά κοινά ακούσματα?–> Αρκετοί χρήστες καλύπτουν μεγάλη γκάμα από ακούσματα , αλλά θα λεγα Bacillus, ifrit…
Ποιος χρήστης ποστάρει και ποστάρει αλλά στη ουσία μόνο βλακείες γράφει?–> λέμε για τους συχνούς χρήστες έτσι? δεν μου ρχεται κανένας , δεν λέω για τους σπάμερς καθώς δεν μετράει τι λένε.
Dimi_tallica κόψε το Hetfieldofanboiliki:p
Ποιον χρήστη περιμένεις να δεις τι θα προτείνει για να το ακούσεις?–> ότι και να προτείνει κάτι κάποιος , αν με ενδιαφέρει θα το ακούσω:)
σίγουρα ωστόσο μερικών ατόμων έχει μια βαρύτητα η γνώμη , του panagiotis στα thrash…
Ποιον χρήστη θα πρότεινες για συντάκτη?–> panagiotis άνετα , hokam , Darth_Vader , led_zeppelin , dyingfreedom
Πιο κολλημένος user–> χωρίς να αποδοκιμάζω τα κολλήματά τους…nihilist (μαρέσει το κόλλημά του με μερικές μπάντες γιατί συμφωνώ απόλυτα , πχ In Flaymz:p…) , Maiden1979 (λατρεύω το κόλλημα με Maiden , δεν μαρέσει η αποδοκιμασία του για Opeth:p) και βεβαίως όσοι αποθεώνουν και γκαβλώνουν άσχημα με samples 3-20"
Πιο ανοιχτόμυαλος user–> manos87, Dazmaniak, Davidian,Angmar , Vangelis ,ChrisP, panagiotis και ο Σορτσάκιας βεβαίως βεβαίως…
Πιο επιδειξιομανής user–> Αngmar
[SIZE=“4”]Για το off-topic:[/SIZE]
Ποιον θα μπάναρες αν μπορούσες?–> Κανέναν. Χρειαζόμαστε και τους γραφικούς και τους σπάμερς και όλους.
Ποιος ειναι το μεγαλύτερο ψώνιο?–>δεν ξέρω…ο Μοντεχρήστος?
Ποιον χρήστη θα πρότεινες για μοντ?–> Tolki γιατί είναι κάφρος , hokam , Deathster, dexter_
Πιο τίμιος user–> ε?
Πιο γραφικός user–> damnation669 , Unholy Martyr , Bacillus , Ναβουχοδονόσορ , (oι 2 μεσαίοι με την καλή ένοια)
Πιο δήθεν user–> δεν ξέρω.
Πιο συμπαθητικός από κοντά/από μσν user–>όλα τα παιδιά που έχω γνωρίσει είναι τουλάχιστον συμπαθητικοί , και στην Αθήνα που είχαμε βγει (ή είχαμε μια γνωριμία απλά) και εδώ Θεσ/νίκη, χωρίς να ξέρω αν έχουν την ίδια γνώμη για μένα.
Από κοντά ειδική αναφορά στους nihilist , manos87 , METAL_LAWS , heatseeker, Maiden1979, ifrit από κοντά και Ράνια , Defix , Lady Starlight στο msn
Ποιο χρήστη θαυμάζεις πιο πολύ?–> τον Maiden για τα κατορθώματά του
Χρήστης με το καλύτερο humor–> Hokam, Tolki
Πιο politically correct user–> Ε 3-4 απόψεις έχω δει μόνο , led_zeppelin θα έλεγα…
Πιο αιρετικός στις απόψεις του μα τον γουστάρω user–> Nihilist . Unholy_Martyr
Με ποιον χρήστη (που δεν κάνεις παρέα) πιστεύεις ότι θα έκανες την καλύτερη παρέα?–> nihilist , Kayser , manos87
Πιο κάφρος user–> Tolki
Πιο “καλό παιδί” user–> πάλι από κοντά όσους έχω δει λέω, manos87 , dexter_ ,heatseeker,ronie , ifrit
Πιο “γαμώ τα άτομα” user–> led_zeppelin ,Bacillus Therion ,Unholy_Martyr , dexter_ , Ράνια
Βοnus question: Έτσι και ναυαγούσες σε ένα νησί ποιούς 4 χρήστες (2 male 2 female) θα έπαιρνες μαζί σου? Maiden79 για ατέλειωτες μουσικές συζητήσεις , led_zeppelin (για μαθηματικά , μουσική και μαλακίες) και από κοπέλες όλες είναι καλοδεχούμενες…