Greywind
3η φορα! :Ρ
Χαιρεσαι που εσυ και η Φενια. (σκετο)
Greywind
3η φορα! :Ρ
Χαιρεσαι που εσυ και η Φενια. (σκετο)
Για τα μουσικά θέματα
Ποιον χρήστη σέβεσαι περισσότερο για τη μουσική που ακούει? --> ChrisP
Με ποιον χρήστη έχεις πιο πολλά κοινά ακούσματα?–> ChrisP, rock, Starstruck
Ποιος χρήστης ποστάρει και ποστάρει αλλά στη ουσία μόνο βλακείες γράφει?–> Ο γνωστός
Ποιον χρήστη περιμένεις να δεις τι θα προτείνει για να το ακούσεις?–> Κανέναν.
Ποιον χρήστη θα πρότεινες για συντάκτη?–>Ηοkam
Πιο κολλημένος user–> Damnation, ΖΑΡΑΤΟΥΣΤΡΑ
Πιο ανοιχτόμυαλος user–> ChrisP,Manos
Πιο επιδειξιομανής user–> Angmar
Για το off-topic:
Ποιον θα μπάναρες αν μπορούσες?–> Τον γνωστό, τον Θέριο, τον Kourou
Ποιος ειναι το μεγαλύτερο ψώνιο?–> Κανείς
Ποιον χρήστη θα πρότεινες για μοντ?–>Ηοkam, ChrisP.
Πιο τίμιος user–> Cozy, Manos, Freedom
Πιο γραφικός user–>RockAndRoses
Πιο δήθεν user–> Wretch
Πιο συμπαθητικός από κοντά/από μσν user–> Δεν έχω γνωρίσει κανέναν
Ποιο χρήστη θαυμάζεις πιο πολύ?–> ChrisP
Χρήστης με το καλύτερο humor–> Hokam χαλαρά
Πιο politically correct user–> Ellanor
Πιο αιρετικός στις απόψεις του μα τον γουστάρω user–> KARJAς!!!
Με ποιον χρήστη (που δεν κάνεις παρέα) πιστεύεις ότι θα έκανες την καλύτερη παρέα?–> Δεν ξέρω
Πιο κάφρος user–> Thats
Πιο “καλό παιδί” user–> Manos
Πιο “γαμώ τα άτομα” user–> Hokam και πάλι.
Βοnus question: Έτσι και ναυαγούσες σε ένα νησί ποιούς 4 χρήστες (2 male 2 female) θα έπαιρνες μαζί σου?
Leris, Hokam, κορίτσια όποιες θένε.
για τον βακιλλο λες ετσι?:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Δεν ξέρω δεν απαντώ δεν προκαλώ. Πήρα πμ και υποτίθεται ότι πρέπει να συμμορφωθώ.
Μα το να πεις οτι γραφω μονο βλακειες δεν ειναι τιποτα το κακο. Ισα ισα που μ’αρεσει να βλεπω το ονομα μου εδω μεσα (:
Πφφ. Ιντερνετοπέφτουλες και σπαστικοί users και καθυστερημένοι users και ποιοτικοί vs μη-ποιοτικοί users και users με πονόδοντο και users με δυσκοίλια. Βαρέθηκα. Παρουσιάζω κάποιες ολοδικές μου κατηγορίες, όπως εγώ τις γουστάρω, και όπως θα γούσταρα γενικά, με βάση τα δεδομένα των τελευταίων 2 μηνών και αποκλειστικά από το off-topic.
Ποιο αγαπούλης user
WISE aka Wise-ούκος
Ποιο Αγνή Καρδιά Από Γνήσιο Μέταλλο αρσενικός user
Freedomofrock
Ποιο Αγνή Καρδιά Από Γνήσιο Μέταλλο θηλυκός user
Jadesword
Ποιο έχω σαν πρότυπο μου έναν χοντρό κλανιάρη, αλλά άμα γουστάρω γράφω γαμώ την ποίηση user
Mackintosh
Ποιο Χρυσός Άνθρωπος user
Amarath (χρυσός, aka, περιμένω κέρασμα :P)
Ποιο γούτσου αρκουδάκι θηλυκός user
Nephelie
Ποιο Ακτιβιστής-Μαχητικός-Εμπρός στον Αγώνα! user
Corpsette (αρκεί να δείτε το πάθος με το οποίο εκφράζει τις απόψεις της στο θρεντ για τους κώλους και τα βυζιά!)
Μεγαλύτερος Δάσκαλος/Καθηγητής/Σοφός user
Bluezlick φυσικά. Και αν με ρωτήσετε τι διδάσκει, η απάντηση είναι γνωστή φυσικά… τον χίππικο έρωτα! :hippy:
Ποιο Φτυστός Στο Άβαταρ Του user
Lunatic & Tolkki (πλάκα κάνω ε, μη μου παρεξηγηθείτε! Αν και ξέρω πως δε πρόκειται 8)).
Ποιο Θεός user
Bleedin φυσικά. Πρώτο γιατί για να τον κοιτάξεις εκεί ψηλά που βρίσκεται πρέπει να σου βγει ο σβέρκος και δεύτερο, γιατί, όπως και να το κάνουμε, κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται.
Ποιο Αδικημένος user
Ένα σωρό παιδιά που δε πολυσυμμετέχουν στο off-topic και είναι κρίμα, μια που πιστεύω αξίζει να το εμπλούτιζαν!
Ποιο Κατάλληλος για να οργανώσει Ξέφρενο Πάρτυ user
Bacillus of course. Με τόσους φίλους που έχει και θα καλούσε θα γινόταν τρελό γλέντι!
Ποιο Μου Λείπουν οι Ατάκες του user
Rope (καταραμένο ίντερνετ)
Ποιο Θα Έπρεπε Να Γράφει Συχνότερα Στο Φόρουμ user
Ronie
Ποιο Γεμίζω τα Προφίλ Σας Με Βίντεο Από Καλτ Ταινίες Επειδή Είμαι Ο Ίδιος Καλτ Μορφή user
Outlawtorn εννοείται. ΨΙΤ, Ψάλτης, όλη η eightιλα μαζεμένη. Ομολογώ έχει πολύ γέλιο πάντως…!
Ποιο Μπήκα σα Χείμαρρος και με Πήρε το Ρεύμα και Έφυγα user
Areldia. Ελπίζω να μην έφυγε κανονικά!
Ποιο Πυρ Γυνή και Θάλασσα user
NegativeCreep
Ποιο Ανοιχτόμυαλος στα ακούσματα του user
Όσοι ακούνε σκυλάδικα, και ειδικά για τις γυναίκες, όσες τα τιμάνε χορεύοντας πάνω στα τραπέζια!
Ποιο «κουβαλητής» user
Karvou. Αν το moderation είναι μια φορά δύσκολο, η δουλειά του αγαπητού karvou είναι ακόμα δυσκολότερη!
Ποιο Βάνδαλος/Φανατικός Οπαδός/Φόβος και Τρόμος user
Dimitallica
Ποιο καλό παιδί user
Κανένας! Όλοι είστε ρεμάλια! (η αλήθεια είναι πως έχει πολλά καλά παιδιά αυτό το φόρουμ…)
Ποιο σπαστικός/δήθεν/ιντερνετοπέφτουλας/βλάκας/ψεύτικος/κομπλεξικός/κουτοπόνηρος/πονηρόκουτος/γκάου μπίου/ πρέπει και να θάψω ντε και καλά/φλώρος/φολς/ποζεράς/κολλημένος κλπ κλπ κλπ user
νια νια :bleh::bleh::bleh:
:oops::oops::oops::oops: αγάπες
:blow::blow::blow: μίσος …μοιάζω με τον Ογκουνσότο.??
Καλά για ολους ειπες καλα λογια κ εμενα Ογκουνσότο???
Εκτος αν εννοουσες οτι εγω μοιαζω με το αβαταρ του τολκι.και ο τολκι με τον Ογκουνσοτο…που θα το δεχτω ταπεινά…
Όχι, ο ουγκα-τέτοιος δε μοιάζει με κανέναν. Μόνο με κάτι ζουλού που μου ρχονται στο νου.
μπορεί να μη μοιάζετε, αλλά αν περάσεις κανένα κοκαλάκι απ’τη μύτη ίσως… Σκέψου το… :p:lol:
ΟΓΚΟΥΝΣΟΤΟ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ
emoticon wrestling[-X
Αααα… όσο πάει σε συμπαθώ περισσότερο
Καλύτερα, ειδικά αν είναι και πρώτη του κουβέντα… Το “μαμά/μπαμπά” είναι ξενέρωτο… Ενώ το ΟΥΓΚΟΥΝΣΟΤΟ…
@ ευχαριστώ τρουμεταλτζέηντς.
εδώ ρε είπε εμένα νεροκουβαλητή!
Αντί να με βάλει “πιο έξυπνο, σέξι, όμορφο, ψηλό, έξυπνο, γρήγορο, αστείο, σπάμερ χρήστη” πήγε και με έκανε κουβαλητή
Εεε, δεν είπα οτι κουβαλάς νερά!
Εξάλλου οι άντρες-κουβαλητές πάντα ήταν ελκυστικοί στις γυναίκες.
…και οι νεροκουβαλητες για τη διψα…Το λόγο άλλαξε ελλανορ αμεσως…Θα χυθει αιμα σου λεω…
πιο έξυπνοs, σέξι, όμορφοs, ψηλόs, έξυπνοs (x2), γρήγοροs, αστείοs, σπάμερ user…
…KARVOU
καλα εμενα δεν με εβαλες πουθενα… καλα καλαααααααααααα
Μπράβο ρε νταζ… Το ήξερα πως κόβει το μάτι σου