Η ώρα του λαού #1&2

Παιδιά, συγγνώμη. Δεν ήθελα να παρεξηγηθείτε… Κάρβου δεν είσαι κουβαλητής, αλλά όλα όσα είπες… Λούνατικ, δε μοιάζεις στον ούγκα-μπούγκα. Τα παιδιά μου θα του μοιάσουν και θα τα φορτώνομαι όπως τις αμαρτίες μιας ζωής… :frowning:

εδιτ: πιο αδέξιος στο να ανοίγει θρεντ στο οφφ τόπικ (αλλά οκ κατα τ’ άλλα) user

kostis13.

Εντάξει? :stuck_out_tongue:

Ellanor, σόρυ, αλλά αν τα παιδιά σου του μοιάσουν, τότε μάλλον δε θα είναι παιδιά σου. Άρα τι σε νοιάζει? :stuck_out_tongue:

πάω πίσω στη δουλειά:(

Κι αν η μαμα τους ειναι μαυρη?

οκ τωρα

Οι μαύρες έχουν και ωραία καπούλια… :oops:

τότε θα τον ρωτάνε τον Έλλανορ “μπαμπά, ποτς γένεν εσύ άσπρος?”

Karvou mou dineis to pio sexy toulaxiston esy pou exeis ta pio polla? :frowning:

Πιο αναποφασιστος user.Ελληνικα ή Greeklish?

Dazmaniak

Νταζ, συγχώρεσε με που σε παρέλειψα αυτή τη φορά (σε είχα αναφέρει εκτενώς τις προηγούμενες) :stuck_out_tongue:

Έστω, ας προσθέσω:

Μεγαλύτερος Γνώστης Εναλλακτικών Τρόπων Μαγειρέματος (αχεμ) Που Συνδυάζονται Με Το Άλλο Φύλο user

daz of course.

Ρε νταζ… Μόνο ένας “έξυπνοs, σέξι, όμορφοs, ψηλόs, έξυπνοs (x2), γρήγοροs, αστείοs, σπάμερ user” μπορεί να με εκτιμήσει, άρα τι ανησυχείς? Και εσύ όλα τα έχεις!!!

Ekana quote re terastie :lol: Den blepeis ta s pou prosthesa ? :lol:

Ellanor milame mou brikes mia katigoria monos mou :lol:

Πιο “δε βλεπω μπροστα μου” user

Dazmaniak.

Που ειναι το quote οεο? :stuck_out_tongue:

Eprepe na apokatastiso tin katafori adikia kai taytoxrona aprokalypti epithesi tou Ellanor sto prosopo sou. Eyxaristo…

Sorry…copy ennoousa.

Pio akribologos user…Tolkaros

:DThank you.Μου εφτιαξες τη(σκατενια ομολογουμενως)μερα με αυτο.Θα συνεχισω να μολυνω τα profile των ανυποψιαστων users με ολη τη cult-ιλα των 80’s,κι αυτο ειναι δεσμευση.

Πιο πειναλέουρας γιουζερ-------> καρβου

Μην διαμαρτυρηθεις …το αξιζες…:stuck_out_tongue:

Eμένα πάντως ο Έλανορ με είπε Θεό! Και έχει δίκιο. Φαίνεται στο αβατάρι μου. Και για όσους δεν πείθονται, μια αποκαλυπτική φωτογραφία μου… 8)

Όχι θα με ξεγελούσε ο Αδάμ!!!:p:p:p:p:p:p

σήμερα, η συρταριέρα μου έχει μέσα:

2 κιλά μανταρίνια
energy bars
και κάτι Pringles.

το δέχομαι δικαιωματικά!

:oops::oops::oops:

πότε θες κέρασμα αγαπητε???

Χεχεχε, λίαν συντόμως… :stuck_out_tongue: