ellanor
November 27, 2008, 5:29pm
Παιδιά, συγγνώμη. Δεν ήθελα να παρεξηγηθείτε… Κάρβου δεν είσαι κουβαλητής, αλλά όλα όσα είπες… Λούνατικ, δε μοιάζεις στον ούγκα-μπούγκα. Τα παιδιά μου θα του μοιάσουν και θα τα φορτώνομαι όπως τις αμαρτίες μιας ζωής…
εδιτ: πιο αδέξιος στο να ανοίγει θρεντ στο οφφ τόπικ (αλλά οκ κατα τ’ άλλα) user
kostis13.
Εντάξει?
karvou
November 27, 2008, 5:30pm
Ellanor, σόρυ, αλλά αν τα παιδιά σου του μοιάσουν, τότε μάλλον δε θα είναι παιδιά σου. Άρα τι σε νοιάζει?
πάω πίσω στη δουλειά:(
tolkki
November 27, 2008, 5:31pm
karvou:
Ellanor, σόρυ, αλλά αν τα παιδιά σου του μοιάσουν, τότε μάλλον δε θα είναι παιδιά σου. Άρα τι σε νοιάζει?
πάω πίσω στη δουλειά:(
Κι αν η μαμα τους ειναι μαυρη?
ellanor
November 27, 2008, 5:32pm
Οι μαύρες έχουν και ωραία καπούλια… :oops:
karvou
November 27, 2008, 5:32pm
τότε θα τον ρωτάνε τον Έλλανορ “μπαμπά, ποτς γένεν εσύ άσπρος?”
Karvou mou dineis to pio sexy toulaxiston esy pou exeis ta pio polla?
tolkki
November 27, 2008, 5:33pm
dazmaniak:
πιο έξυπνοs, σέξι, όμορφοs, ψηλόs, έξυπνοs (x2), γρήγοροs, αστείοs, σπάμερ user…
…KARVOU
Πιο αναποφασιστος user.Ελληνικα ή Greeklish?
Dazmaniak
ellanor
November 27, 2008, 5:34pm
Νταζ, συγχώρεσε με που σε παρέλειψα αυτή τη φορά (σε είχα αναφέρει εκτενώς τις προηγούμενες)
Έστω, ας προσθέσω:
Μεγαλύτερος Γνώστης Εναλλακτικών Τρόπων Μαγειρέματος (αχεμ) Που Συνδυάζονται Με Το Άλλο Φύλο user
daz of course.
karvou
November 27, 2008, 5:35pm
Ρε νταζ… Μόνο ένας “έξυπνοs, σέξι, όμορφοs, ψηλόs, έξυπνοs (x2), γρήγοροs, αστείοs, σπάμερ user” μπορεί να με εκτιμήσει, άρα τι ανησυχείς? Και εσύ όλα τα έχεις!!!
Ekana quote re terastie :lol: Den blepeis ta s pou prosthesa ? :lol:
Ellanor milame mou brikes mia katigoria monos mou :lol:
tolkki
November 27, 2008, 5:38pm
Πιο “δε βλεπω μπροστα μου” user
Dazmaniak.
Που ειναι το quote οεο?
karvou:
Ρε νταζ… Μόνο ένας “έξυπνοs, σέξι, όμορφοs, ψηλόs, έξυπνοs (x2), γρήγοροs, αστείοs, σπάμερ user” μπορεί να με εκτιμήσει, άρα τι ανησυχείς? Και εσύ όλα τα έχεις!!!
Eprepe na apokatastiso tin katafori adikia kai taytoxrona aprokalypti epithesi tou Ellanor sto prosopo sou. Eyxaristo…
Sorry…copy ennoousa.
Pio akribologos user…Tolkaros
:DThank you.Μου εφτιαξες τη(σκατενια ομολογουμενως)μερα με αυτο.Θα συνεχισω να μολυνω τα profile των ανυποψιαστων users με ολη τη cult-ιλα των 80’s,κι αυτο ειναι δεσμευση.
Lunatic
November 27, 2008, 5:41pm
Πιο πειναλέουρας γιουζερ-------> καρβου
Μην διαμαρτυρηθεις …το αξιζες…
Eμένα πάντως ο Έλανορ με είπε Θεό! Και έχει δίκιο. Φαίνεται στο αβατάρι μου. Και για όσους δεν πείθονται, μια αποκαλυπτική φωτογραφία μου… 8)
Όχι θα με ξεγελούσε ο Αδάμ!!!:p:p:p:p:p:p
karvou
November 27, 2008, 5:49pm
σήμερα, η συρταριέρα μου έχει μέσα:
2 κιλά μανταρίνια
energy bars
και κάτι Pringles.
το δέχομαι δικαιωματικά!
Amarath
November 27, 2008, 5:49pm
:oops::oops::oops:
πότε θες κέρασμα αγαπητε???