Για τη μουσικη:
Ποιον χρήστη σέβεσαι περισσότερο για τη μουσική που ακούει? -->manos 87
Με ποιον χρήστη έχεις πιο πολλά κοινά ακούσματα?–> cozy,maria(rhcp)
Ποιος χρήστης ποστάρει και ποστάρει αλλά στη ουσία μόνο βλακείες γράφει?–>bacilus
Ποιον χρήστη περιμένεις να δεις τι θα προτείνει για να το ακούσεις?–> manos87,mule
Ποιον χρήστη θα πρότεινες για συντάκτη?–> -mule,bluezlick
Πιο κολλημένος user–> maria(rhcp)
Πιο ανοιχτόμυαλος user–> -ολοι σχεδον
Πιο επιδειξιομανής user–> ξερω γω?
Για το off-topic:
Ποιον θα μπάναρες αν μπορούσες?–>αρκετους
Ποιος ειναι το μεγαλύτερο ψώνιο?–>δεν εχει δειξει κανεις τετοια δειγματα
Ποιον χρήστη θα πρότεινες για μοντ?–> -bluezlick
Πιο τίμιος user–> dark of the sun
Πιο γραφικός user–> maria(rhcp),crabsody
Πιο δήθεν user–> therion
Πιο συμπαθητικός από κοντά/από μσν user–> δεν εχω μιλησει εκτος φορουμ με κανεναν
Ποιο χρήστη θαυμάζεις πιο πολύ?–> mule γτ εχει δει τους παντες λαιβ
Χρήστης με το καλύτερο humor–> leris bacilus
Πιο politically correct user–>
Πιο αιρετικός στις απόψεις του μα τον γουστάρω user–>
Με ποιον χρήστη (που δεν κάνεις παρέα) πιστεύεις ότι θα έκανες την καλύτερη παρέα?–>maria
Πιο κάφρος user–>ολοι εχουμε εναν καφρο μεσα μας
Πιο “καλό παιδί” user–>lupin
Πιο “γαμώ τα άτομα” user–> lupin,manos87
Βοnus question: Έτσι και ναυαγούσες σε ένα νησί ποιούς 4 χρήστες (2 male 2 female) θα έπαιρνες μαζί σου?
cozy,maria(rhcp),mule,nephelie
:oops: Τhanks buddy!
Ξαφνικά νιώθω ευθύνες να βαραίνουν τους ώμους μου… :lol:
Πριν να ναυαγήσεις σε νησί με εμένα και τον Cozy πρέπει πρώτα να έχεις συνειδητοποιήσει πόσες ώρες κουβέντας για Ολυμπιακό και Deep Purple αντέχεις να ακούσεις… :lol::p:lol:
ολυμπιακος ειμαι και οι ντιπ περπλ μου αρεσουν πολλοι:wink:
ουτως η αλλως τον κοζυ τον διαλεξα και επειδη ενα απο τα αγαπημενα του συγκροτηματα ειναι οι κουιν
έχει περάσει καιρός απο το τελευταίο ποστ, οπότε ας κάνουμε μία ανανέωση
Ποιον χρήστη σέβεσαι περισσότερο για τη μουσική που ακούει? --> Όλους όσους σέβονται και εμένα για τη μουσική που ακούω.
Με ποιον χρήστη έχεις πιο πολλά κοινά ακούσματα?–>Angmar (αν και ταυτόχρονα και αρκετά διαφορετικά), Outlaw και απο ότι έχω παρατηρήσει και με Mule και bluezlick
Ποιος χρήστης ποστάρει και ποστάρει αλλά στη ουσία μόνο βλακείες γράφει?–> Όλοι κατά καιρούς είχαμε μία εποχή που μόνο βλακείες ποστάραμε. Ας πούμε ότι αυτοί που το κάναν μόνιμα δεν γράφουν πια εδώ.
Ποιον χρήστη περιμένεις να δεις τι θα προτείνει για να το ακούσεις?–> Mule, bluezlick, Angmar
Ποιον χρήστη θα πρότεινες για συντάκτη?–> outlaw
Τώρα που έχει περάσει περισσότερος καιρός που είμαι στο φόρουμ, το ξαναγράφω. Όταν θα είμαι παλιά πια, θα το ξαναγράψω ;p
Για τη μουσικη:
Ποιον χρήστη σέβεσαι περισσότερο για τη μουσική που ακούει? --> Όλους λίγο-πολύ
Με ποιον χρήστη έχεις πιο πολλά κοινά ακούσματα?–> με αρκετούς, δε μου’ρχεται καποιος συγκεκριμμένος
Ποιος χρήστης ποστάρει και ποστάρει αλλά στη ουσία μόνο βλακείες γράφει?–> δε ξέρω/δεν απαντώ
Ποιον χρήστη περιμένεις να δεις τι θα προτείνει για να το ακούσεις?–> Υπάρχουν πολλά παιδιά,σε αυτη τη φάση όμως, ενδεικτικά θα πω, το ιφριτ, και τον μανο τον ογδονταεπτα (κυρίως για πιο προγκ ακουσματα)
Ποιον χρήστη θα πρότεινες για συντάκτη?–> οποιονδηποτε έχει πολλές γνωσεις πάνω στο αντικείμενο,δεν είναι κολλημένος και ξερει να βάζει 5 λέξεις στη σειρά
Πιο κολλημένος user–> εχμ…χωρις παρεξηγηση…Μαρια rhcp:-s α, και η Stray Cat ;p
Πιο ανοιχτόμυαλος user–> πολλοί ευτυχως.
Πιο επιδειξιομανής user–> δεν ξερω / δεν απαντω
Για το off-topic:
Ποιον θα μπάναρες αν μπορούσες?–> Έχει μπαναριστεί ήδη 8)
Ποιος ειναι το μεγαλύτερο ψώνιο?–> κάτι έχω στο νου μου…
Ποιον χρήστη θα πρότεινες για μοντ?–> μια κοπέλα, έτσι για το φεμινιστικό του θέματος Το σοφι καπα, τη Νεγκατιβ ή τη φένια.
Πιο τίμιος user–> πως ακριβως οριζεται ο τιμιος γιουζερ ;p
Πιο γραφικός user–> αρκετοί γίνονται γραφικοί στα αθλητικά. και συνηθως είναι μπάουγκς
Πιο δήθεν user–> κανείς
Πιο συμπαθητικός από κοντά/από μσν user–> ΟΛΟΙ όσοι έχω στο μσν, είναι μια χαρά συμπαθητικοί. Και από κοντά όσοι έχω μιλήσει μου’χουν κάνει θετική εντυπωση. (ως τώρα…)
Ποιο χρήστη θαυμάζεις πιο πολύ?–> Ολους όσους γνωριζουν τόσες πολλές δισκογραφίες συγκροτηματων, τραγουδια, μέλη από μπαντες… τι διαλο? που τα θυμαστε? γω έχω προωρο αλτσχαημερ
Χρήστης με το καλύτερο humor–> απ’ότι έχω δει… Βάκιλλος, Χόκαμ
Πιο politically correct user–> dunno
Πιο αιρετικός στις απόψεις του μα τον γουστάρω user–> ντε κσερει/ ντεν απαντα.
Με ποιον χρήστη (που δεν κάνεις παρέα) πιστεύεις ότι θα έκανες την καλύτερη παρέα?–> ε δε κάνω και ουσιαστική παρέα και με κανένα. θα πω όσους μιλάω πιο συχνά στο μσν ή εδω
Πιο κάφρος user–> ολοι οι μπλακοντεθμεταλλαδες. με την καλή εννοια.
Πιο “καλό παιδί” user–>
Πιο “γαμώ τα άτομα” user–>
Βοnus question: Έτσι και ναυαγούσες σε ένα νησί ποιούς 4 χρήστες (2 male 2 female) θα έπαιρνες μαζί σου?
επιφυλλάσσομαι να απάντησω αργοτερα στις 3 τελευταιες. =)
Τώρα που κοντεύω να κλείσω εξάμηνο στο φόρουμ θα γράψω κι εγώ
Για τη μουσικη:
Ποιον χρήστη σέβεσαι περισσότερο για τη μουσική που ακούει? --> τους περισσότερους
Με ποιον χρήστη έχεις πιο πολλά κοινά ακούσματα?–> δεν έχω μετρήσει, πάντως είναι μπόλικοι Ενδεικτικά Dimi_tallica, pumpkin, Angel_Death, necromayhem
Ποιος χρήστης ποστάρει και ποστάρει αλλά στη ουσία μόνο βλακείες γράφει?–> δεξδά
Ποιον χρήστη περιμένεις να δεις τι θα προτείνει για να το ακούσεις?–> χμ…
Ποιον χρήστη θα πρότεινες για συντάκτη?–> ellanor (άλλο που δεν μπαίνει πια)
Πιο κολλημένος user–> Maria(RHCP)
Πιο ανοιχτόμυαλος user–> πάνω-κάτω όλοι
Πιο επιδειξιομανής user–> δεν έχω δει δείγματα…
Για το off-topic:
Ποιον θα μπάναρες αν μπορούσες?–> ευτυχώς έχει μπαναριστεί
Ποιος ειναι το μεγαλύτερο ψώνιο?–> δεν απαντώ
Ποιον χρήστη θα πρότεινες για μοντ?–> NegativeCreep
Πιο τίμιος user–> Bleedin History
Πιο γραφικός user–> Lucifer669, Maria(RHCP) (μερικές φορές), ChesterHetfield
Πιο δήθεν user–> κανείς απ’ όσο καταλαβαίνω
Πιο συμπαθητικός από κοντά/από μσν user–> όλοι όσοι έχω δει λάιβ μια χαρά παιδιά είναι/από μσν necromayhem
Ποιο χρήστη θαυμάζεις πιο πολύ?–> karvou (για τη δουλειά που ρίχνει)
Χρήστης με το καλύτερο humor–> Bacillus
Πιο politically correct user–> Vic Vega
Πιο αιρετικός στις απόψεις του μα τον γουστάρω user–> όλοι οι αιρετικοί μπαναρίστηκαν πριν γραφτώ γαμώτο
Με ποιον χρήστη (που δεν κάνεις παρέα) πιστεύεις ότι θα έκανες την καλύτερη παρέα?–> Stray Cat
Πιο κάφρος user–> Mackintosh
Πιο “καλό παιδί” user–> nephelie, Thorgal, Scourge Of God
Πιο “γαμώ τα άτομα” user–> dark_of_the_sun
Bleedin, Angel_Death, nephelie, Angel of Death (κολλητή γαρ…)
Ε τι να εννοώ, μοδεράτορας είναι, μας έχει “κράξει” για σπαμ ουκ ολίγες φορές, άσε που συνεχώς μας υπενθυμίζει να ρίχνουμε ριπόρτ όταν πρέπει. Σε κάλυψα?