Η ώρα του λαού #1&2

Συγκινήθηκα:cry::cry: Ευχαριστώ Jadesword!

ποιος ειναι αυτος ρε παιδια?

κι εγώ! :smiley:
Θενξ Τζέιντς
Η τιμιότης μου στη διάθεσή σας!:lol:

O κρε(β)ατογεμιστρας!

γμτ 4 μερες ελειψα και εχω χασει τα καλα μαλλον…

Για κάποιον μπορείτε. Για τον Καρβού όχι.

Ας κανω κι εγω καποιες μικροαλλαγες

Για τη μουσικη:
Ποιον χρήστη σέβεσαι περισσότερο για τη μουσική που ακούει? --> τους περισσοτερους
Με ποιον χρήστη έχεις πιο πολλά κοινά ακούσματα?–>Red Pyramid,Angmar,Dazmaniak,Mr_whatsisname,Shaman,Bacillus,Captain_Clegg,Red Rum,Leper Jesus
Ποιος χρήστης ποστάρει και ποστάρει αλλά στη ουσία μόνο βλακείες γράφει?–>Διαφοροι,αλλα ας μη πω ονοματα
Ποιον χρήστη περιμένεις να δεις τι θα προτείνει για να το ακούσεις?–>Stelios86(ωρες ωρες εχει καλες προτασεις),Dazmaniak
Ποιον χρήστη θα πρότεινες για συντάκτη?–>Panagiotis
Πιο κολλημένος user–> Maria(RHCP)
Πιο ανοιχτόμυαλος user–>Ellanor,Angmar,Red Pyramid,Dazmaniak,Bledin,Signal

Για το off-topic:
Ποιον θα μπάναρες αν μπορούσες?–>κανεναν
Ποιος ειναι το μεγαλύτερο ψώνιο?–> δεν απαντω
Ποιον χρήστη θα πρότεινες για μοντ?–>Davidian
Πιο τίμιος user–>Panagiotis,Shaman,Mr_whatsisname,Freedom
Πιο γραφικός user–> Maria(RHCP)(ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ PEPPERS!!)
Πιο δήθεν user–> κανεις
Πιο συμπαθητικός από κοντά/από μσν user–>Nephellie,Chili,Shaman,Dimi_tallica,Cynic
Ποιο χρήστη θαυμάζεις πιο πολύ?–>Angmar,Dazmaniak,Davidian
Χρήστης με το καλύτερο humor–> Bacillus,Darth Vader(εισαι μεγας σ’αυτον το τομεα),Dude
Πιο politically correct user–> Vic Vega
Με ποιον χρήστη (που δεν κάνεις παρέα) πιστεύεις ότι θα έκανες την καλύτερη παρέα?–>Red Pyramid,Shaman,Davidian
Πιο κάφρος user–> Mackintosh,Necromayhem(με τη καλη την εννοια παντα)
Πιο “καλό παιδί” user–> nephelie,Red Rum,Mr_Whatsisname,Freedomofrock
Πιο “γαμώ τα άτομα” user–>Red Rum,Mr_whatsisname,Panagiotis,Davidian,Wise
Βοnus question: Έτσι και ναυαγούσες σε ένα νησί ποιούς 4 χρήστες (2 male 2 female) θα έπαιρνες μαζί σου?
Chili,Nephellie,Shaman,Mr_whatsisname

η αλλιως τσιμπουκοπνιχτης. παντως εδω θα παραπονεθω στους μοντς. δεν φτανει που μπαναρετε τετοιους χρηστες με φαντασια, σβηνετε και τα ποστ και να τα αποτελεσματα.

Το ιδιο ειναι.

Εγω δεν νομιζω να εχω πολλες αλλαγες.
Λογικα το σιχαμα δεν θα το χα βαλει καπου, το βανω στο καφρογιουζερ και το ΜαριαΡΧΤΠ στους γραφικους.

όντως ρε παιδιά… αυτά τα ποστς πρέπει να μενουν τουλάχιστον στο “καλύτερες ατάκες” (ακα το Μουσείο του Φόρουμ):smiley:

Γιάννα+Γιώργο με συγκινήσατε!και καλό παιδί και επιλογή για ναυάγιο!:cry:
Κι επειδή ζήλεψα και πάει καιρός από τότε που πόσταρα εδώ (νομίζω δηλαδή) ξαναγράφω!:smiley:

Για τη μουσικη:
Ποιον χρήστη σέβεσαι περισσότερο για τη μουσική που ακούει? --> όλους απλώς σέβομαι λίιγο παραπάνω αυτούς που ακούνε πολλάα είδη, όπως Angmar+Nomisteraki+manos87
Με ποιον χρήστη έχεις πιο πολλά κοινά ακούσματα?–> χμ…Mackintosh,Dark_of_the_sun, Angel_Death (κλώνος!), ellanor κυρίως
Ποιος χρήστης ποστάρει και ποστάρει αλλά στη ουσία μόνο βλακείες γράφει?–> bacillus και rudolf
Ποιον χρήστη περιμένεις να δεις τι θα προτείνει για να το ακούσεις?–> Angmar σίγουρα και Angel_Death
Ποιον χρήστη θα πρότεινες για συντάκτη?–> outlawtorn86, Panagiotis
Πιο κολλημένος user–> Maria(RHCP)- μου θυμίζεις εμένα όμως πριν κάτι χρόνια με τους ΗΙΜ-, |WISE| και stray cat με τους LAM (αλλά σας συμπαθώ ε!!:D)
Πιο ανοιχτόμυαλος user–> οι περισσότεροι είναι…
Πιο επιδειξιομανής user–> χμ…δε μου έρχεται κάποιος

Για το off-topic:
Ποιον θα μπάναρες αν μπορούσες?–> despinaki που το έφαγε και μόνιμο στον unholy
Ποιος ειναι το μεγαλύτερο ψώνιο?–> δεν υπάρχει κάποιος
Ποιον χρήστη θα πρότεινες για μοντ?–> NegativeCreep (πάμε ρε μαρίνα!:D), panagiotis, Bleedin History
Πιο τίμιος user–> Νecromayhem (ειλικρινής αγάπη για τα σουβλάκια!):lol:, outlawrorn86, Jadesword
Πιο γραφικός user–> Maria(RHCP) (και πάλι για το θέμα των peppers!) κι εγώ με τη Φινλανδία!:stuck_out_tongue:
Πιο δήθεν user–> rudolf…:confused:
Πιο συμπαθητικός από κοντά/από μσν user–> σχεδόν όλοι όσοι ξέρω είναι…ενδεικτικά: ΝegativeCreep,Dark,Freedom, Mac, outlawtorn86, Angmar,Nihilist, και κλασικά karvou/cozy

Ποιο χρήστη θαυμάζεις πιο πολύ?–> karvou+angmar
Χρήστης με το καλύτερο humor–> χαλαρά ο led zeppelin και ο karvou
Πιο politically correct user–> Panagiotis
Πιο αιρετικός στις απόψεις του μα τον γουστάρω user–> χμ…δε μου έρχεται κάποιος
Με ποιον χρήστη (που δεν κάνεις παρέα) πιστεύεις ότι θα έκανες την καλύτερη παρέα?–> Angel_Death,Jadesword (ομάδα drow!:lol:), και με τους υπόλοιπους που κάνω ήδη
Πιο κάφρος user–> led zeppelin
Πιο “καλό παιδί” user–> Thorgal, Scourge Of God, outlawtorn86
Πιο “γαμώ τα άτομα” user–> dark_of_the_sun γιατί είναι ένας και μοναδικός!και φυσικά NegativeCreep
Βοnus question: Έτσι και ναυαγούσες σε ένα νησί ποιούς 4 χρήστες (2 male 2 female) θα έπαιρνες μαζί σου?
Angel_Death, Μac, NegativeCreep, Jadesword (και το Ρακομελάκι αλλά επειδή είναι δίδυμο πάμε πακέτο!:p)

Ο ρουντολφ πιο δηθεν απο μενα;[-X

Σ’ ευχαριστω Νεφ!!:D:oops:

Για να γραψω και γω!:smiley:

Για τη μουσικη:
Ποιον χρήστη σέβεσαι περισσότερο για τη μουσική που ακούει? --> όλους απλώς σέβομαι λίιγο παραπάνω BAN,Angmar,Deathster,Nihilist,Panagiotis,Bleedin.
Με ποιον χρήστη έχεις πιο πολλά κοινά ακούσματα?–> χμ…βλεπε ‘‘Ποιον χρήστη σέβεσαι περισσότερο για τη μουσική που ακούει?’’
Ποιος χρήστης ποστάρει και ποστάρει αλλά στη ουσία μόνο βλακείες γράφει?–> Papardelas
Ποιον χρήστη περιμένεις να δεις τι θα προτείνει για να το ακούσεις?–> Angmar,Νihilist,Deathster.
Ποιον χρήστη θα πρότεινες για συντάκτη?–> Panagiotis,Shadowcaster
Πιο ανοιχτόμυαλος user–> οι περισσότεροι είναι…:wink:
Πιο επιδειξιομανής user–> δε μου έρχεται κάποιος

Για το off-topic:
Ποιον θα μπάναρες αν μπορούσες?–> κανεναν!Για κατι μεγαλες στιγμες γελιου ζουμε!:smiley:
Ποιος ειναι το μεγαλύτερο ψώνιο?–> δεν μου ρχεται καποιος
Ποιον χρήστη θα πρότεινες για μοντ?–> NegativeCreep, Οutlawtorn
Πιο τίμιος user–> Αρκετοι!:wink:
Πιο γραφικός user–> Maria(RHCP)
Πιο δήθεν user–> Σοφι! (Αφου το ζητησε και παντα με την καλη εννοια!:D)
Πιο συμπαθητικός από κοντά/από μσν user–> Όλοι οσοι ξερω απο ΜΣΝ.

Ποιο χρήστη θαυμάζεις πιο πολύ?–> Αngmar,Bleeding,Nihilist,Isis
Χρήστης με το καλύτερο humor–> Bacillus,Therion,Bleeding,Tolkki,Χοκαμ
Πιο politically correct user–> Isis,Panagiotis
Πιο αιρετικός στις απόψεις του μα τον γουστάρω user–> Δε μου έρχεται κάποιος
Με ποιον χρήστη (που δεν κάνεις παρέα) πιστεύεις ότι θα έκανες την καλύτερη παρέα?Jadesword,Dexter,Ντιμιταλικα(μονο γυναικες:p)
Πιο κάφρος user–> Δε μου ρχεται καποιος συγκεκριμενος.
Πιο “καλό παιδί” user–> Σκουρτζος,Νεφελη,Δεχτσα
Πιο “γαμώ τα άτομα” user–> dark_of_the_sun,Δεχτσα,Βλεεδιν
Βλεεδιν και Βακιλο,Jadesword και Δεχτσα.

Θενξ βρε συντσιλιβιθρόνιε!!! :slight_smile:

αλλα…

ΤΙΜΙΟΤΕΡΗ ΑΤΑΚΑ ΟΦ ΔΕ ΦΑΚΙΝ ΣΕΝΤΣΟΥΡΥ ΛΕΜΕ!
:lol3::lol3::lol3::bow::bow:

Thank you Νεφέλη+Νέκρο, με τιμάτε απεριόριστα! :slight_smile:

Μπαχαχαχ, θενξ Φενριζ!
Δωράκι:

Ας ενημερώσω κι εγώ τη λίστα μου:

Για τη μουσικη:
Ποιον χρήστη σέβεσαι περισσότερο για τη μουσική που ακούει? --> Όλους, γιατί να μην τους σέβομαι; :-s
Με ποιον χρήστη έχεις πιο πολλά κοινά ακούσματα?–>Μμμμ… Δεν ξέρω, δεν παραπροσέχω τι ποστάρει ο καθένας ότι ακούει. Μάλλον με τον σορτσμαν ;Ρ
Ποιος χρήστης ποστάρει και ποστάρει αλλά στη ουσία μόνο βλακείες γράφει?–> Papardelas, Dark of the sun, Freedomofrock και αρκετοί άλλοι, απλά έγραψα το τοπ 3.
Ποιον χρήστη περιμένεις να δεις τι θα προτείνει για να το ακούσεις?–> manos87, Hokam.
Ποιον χρήστη θα πρότεινες για συντάκτη?–> Panagiotis, Hokam.
Πιο κολλημένος user–> οι γιουζερίνες που μας τα κάνουν τσουρέκια με τον φρου :frowning: Σόρι κορίτσια! :frowning:
Πιο ανοιχτόμυαλος user–> μουσικά μάλλον ο dazmaniak.
Πιο επιδειξιομανής user–> μμμ… δεν ξέρω.

Για το off-topic:
Ποιον θα μπάναρες αν μπορούσες?–> Lucifer669 και κανα 2 ακόμα τρομαχτικά ΜΕΤΑΛΛΑ που έχουν πάντα δίκιο, σίγουρα θα υπάρχουν.
Ποιος ειναι το μεγαλύτερο ψώνιο?–> δεν ξέρω
Ποιον χρήστη θα πρότεινες για μοντ?–> Baccilus!
Πιο τίμιος user–> ?
Πιο γραφικός user–> Lucifer669, και οι φρου-maniacs (σορρυ κορίτσια :()
Πιο δήθεν user–> Σόφι επειδή παραπονέθηκε πριν! Είσαι πολύ δήθεν λοιπόν :smiley:
Πιο συμπαθητικός από κοντά/από μσν user–> οι μπουγάτσες όλες, o Φενριζ, ο Ιφριτς, ο Φακεν Μπρουζ (Λα Βακιλλους δεν είσαι πλέον μπουγάτσα! :*), Ράνια, Σόφικάπατο, Χρισπ, ε όλοι μάλλον :Ρ

Ποιο χρήστη θαυμάζεις πιο πολύ?–> μμμ δεν ξέρω
Χρήστης με το καλύτερο humor–> Θεριό, Χοκαμ, Βλαξλ
Πιο politically correct user–> δεν βάζω τον Καρβου, έτσι για την έκπληξη! :Ρ
Πιο αιρετικός στις απόψεις του μα τον γουστάρω user–> εεε δεν ξέρω
Με ποιον χρήστη (που δεν κάνεις παρέα) πιστεύεις ότι θα έκανες την καλύτερη παρέα? --> Με αυτούς που έγραψα στο “ποιοι είναι πιο συμπαθητικοί από ΜΣΝ/από κοντά”.
Πιο κάφρος user–> -
Πιο “καλό παιδί” user–> Σκούρτζος, Φένια, δε μου έρχονται άλλοι :Ρ
Πιο “γαμώ τα άτομα” user–> μπουγάτσες, Βλαξλ, Φενριζ.
Δεν απαντάω γιατί είναι πολλοί! δέχτερ Τους πιο συμπαθητικούς πάντως, οπότε ανατρέξτε στην ανάλογη κατηγορία :Ρ (είναι παραπάνω από 4 αλλά what the hell)

Xαχαχ θενξ Δεχτσα!:smiley:

Δωρακι!!

Της μοιαζεις:

:p:p:D

Ρε μαλάκα αυτό είναι δωράκι για μένα. (:*
Α! Και αυτό το Βλαξλ μου ραγίζει τη καρδιά ):*

Λα μαλακ Βάκιλλους, εσύ βολέψου με τη Φακεν Μπρουζ!
Θενξ Φενριζ! :stuck_out_tongue:

Ας γράψω και εγώ τον πόνο μου.

Για τη μουσικη:
Ποιον χρήστη σέβεσαι περισσότερο για τη μουσική που ακούει? --> Αρκεί η μουσική μου ακούει να έχει μπάσο,κιθάρα,drums.
Με ποιον χρήστη έχεις πιο πολλά κοινά ακούσματα?–> nephelie(κλώνος!),Night*Sky,pumpkin,Faceless_Rania.
Ποιος χρήστης ποστάρει και ποστάρει αλλά στη ουσία μόνο βλακείες γράφει?–> bacillus και rudolf
Ποιον χρήστη περιμένεις να δεις τι θα προτείνει για να το ακούσεις?–> Angmar σαφώς και Night
Sky
Ποιον χρήστη θα πρότεινες για συντάκτη?–> ellanor,Bleedin History
Πιο ανοιχτόμυαλος user–> το 95% είναι και έτσι πρέπει να είναι.
Πιο επιδειξιομανής user–> dunno

Για το off-topic:
Ποιον θα μπάναρες αν μπορούσες?–> despinaki,δεν έχω κανένα πρόβλημα με κανέναν άλλον.
Ποιος ειναι το μεγαλύτερο ψώνιο?–> dunno
Ποιον χρήστη θα πρότεινες για μοντ?–> Bleedin History
Πιο τίμιος user–> Jadesword,Bleedin History
Πιο γραφικός user–> Maria(RHCP)
Πιο δήθεν user–> dunno
Πιο συμπαθητικός από κοντά/από μσν user–> σχεδόν όλοι όσοι ξέρω είναι…ενδεικτικά: ΝegativeCreep,ellanor,Mackintosh,rasputin,freedomofrock,bleedin history,Jadesword και από msn nephelie

Ποιο χρήστη θαυμάζεις πιο πολύ?–> Angmar,karvou,bleedin history
Χρήστης με το καλύτερο humor–> πάντα γελάω από τα έξυπνα ποστ του Bleedin History
Πιο politically correct user–> dunno
Πιο αιρετικός στις απόψεις του μα τον γουστάρω user–> dunno
Με ποιον χρήστη (που δεν κάνεις παρέα) πιστεύεις ότι θα έκανες την καλύτερη παρέα?–> nephelie,Nightsky,pumpkin,Faceless_Rania
Πιο κάφρος user–> Mackintosh χαλαρά!
Πιο “καλό παιδί” user–> Thorgal, Scourge Of God, outlawtorn86,nephelie
Πιο “γαμώ τα άτομα” user–> Bleedin History
Bleedin History,Night
Sky,nephelie,Jadesword.

Ουσιαστικά είμαι ερςτευμένος με τον Bleedin…:oops::oops:

Now playing: Shinedown - Atmosphere
via FoxyTunes