Η ώρα του λαού #1&2

:lol::lol::lol:

θενξ έιντζελ, αλλά μ’αυτό το τελευταίο, βλέπω τον μακιντος να σε περιμένει με άγριες διαθέσεις!!!

:lol::lol::lol:

Ωπ.
Αρκετα ‘‘Night*Sky’’ βλεπω.:thumbup:

Να 'σαι καλα man. :wink:

Eιδικα τα εντονα γραμματα με τιμανε ιδιαιτερα. :slight_smile:

Αγριες διαθεσεις?Γιατι αγριες διαθεσεις?

Ε?

:evil:

Και με τον dunno.

Kι εγώ τη λίστα μου:

Για τη μουσικη:

Ποιον χρήστη σέβεσαι περισσότερο για τη μουσική που ακούει? --> Αυτό είναι χαζή ερώτηση ε. Και Πανταζή να ακούει κάποιος τον σέβεσαι.

Με ποιον χρήστη έχεις πιο πολλά κοινά ακούσματα?–> Μμμμ… με πολλούς βασικα, με mano87, panagioti, therion, hokam, vangeli σιγουρα, αλλα και με αλλους.

Ποιος χρήστης ποστάρει και ποστάρει αλλά στη ουσία μόνο βλακείες γράφει?–> maria (RHCP) εύκολα.

Ποιον χρήστη περιμένεις να δεις τι θα προτείνει για να το ακούσεις?–> panagiotis, manos87

Ποιον χρήστη θα πρότεινες για συντάκτη?–> panagiotis, manos87

Πιο κολλημένος user–> Nihilist, SurferRosa, Zafrock (ο πρωτος ειναι μονο μουσικά κολλημενος ε)

Πιο ανοιχτόμυαλος user–> panagiotis

Πιο επιδειξιομανής user–> αλήθεια δεν ξέρω… .

Για το off-topic:

Ποιον θα μπάναρες αν μπορούσες?–> τον freedomofrock γιατι ειναι ενας χαζος μοδερατορας! :Ρ

Ποιος ειναι το μεγαλύτερο ψώνιο?–> oxi_olga, wretch

Ποιον χρήστη θα πρότεινες για μοντ?–> Hokam

Πιο τίμιος user–> ? deathster φιλε.

Πιο γραφικός user–> maria (RHCP), Nightwing

Πιο δήθεν user–> wretch

Πιο συμπαθητικός από κοντά/από μσν user–> βασικα με οσους μιλαω σημαινει οτι μου ειναι συμπαθεις και τους μιλαω, μην τους γραφω ολους τωρα, θα παρει ωρα :Ρ

Ποιο χρήστη θαυμάζεις πιο πολύ?–> δε θαυμαζω καποιον ως… χρηστη :Ρ

Χρήστης με το καλύτερο humor–> Τherion, Hokam, Bacillus

Πιο politically correct user–> a edit: καρβου, μανος87

Πιο αιρετικός στις απόψεις του μα τον γουστάρω user–> εεε anxolιs

Με ποιον χρήστη (που δεν κάνεις παρέα) πιστεύεις ότι θα έκανες την καλύτερη παρέα? --> νομιζω οτι κανω παρεα με αυτους που θελω. ναι.

Πιο κάφρος user–> - μπα… δεεεν.

Πιο “καλό παιδί” user–> deathster, cozy, metal laws

Πιο “γαμώ τα άτομα” user–> therion

Βοnus question: Έτσι και ναυαγούσες σε ένα νησί ποιούς 4 χρήστες (2 male 2 female) θα έπαιρνες μαζί σου? —> τι μονο 4?? πφφ, απο κοριτσακια που δεν ειναι πολλες οι επιλογες μου sofi-k (αν και εξαιτιας της θα βρισκομασταν εκει), dexter (για να παιζουμε με κατι) (ρανια στις αποσκευες αν χωρας εσυ) και απο αγορακια ε ειστε πολλοι δε μπαιζω, θα εριχνα κληρο σε therion, anxoli, hokam, ιφριτ, ρουδι, κρισπ, 87 κτλ κτλ

[CENTER]Δάσκαλος:
||
||
||
[COLOR=“Silver”]_[/COLOR]/
/[/CENTER]

Politically correct = Πολιτικά ορθός, δηλ. αυτός που δεν εκφράζει σαφή γνώμη επί κάποιου θέματος αντίθετα προσπαθεί να συμβιβάσει τα πράγματα και μην προκαλέσει αντιθέσεις ακόμα και όταν η περίσταση το απαιτεί.

ευχαριστω μεγαλε δασκαλε.

Ευχαριστείς αλλά αναφορά μηδέν στο ποστ σου.
Θα το θυμάμαι.

κοιτα καλυτερα νεαρε μου.

Γιατί τον αποκαλείς δάσκαλο?

:lol:
Το δήθεν το καταλαβαίνω, την άποψη σου την σέβομαι, ξέρω “ότι είναι απλά ένα φόρουμ”, αλλά σόρυ, αυτό είναι για γέλια.

Προς wretch και προς ολους δηλαδη, συμβουλη http://www.youtube.com/watch?v=5q406vMoxaU
Στο 1.55 συγκεκριμενα :slight_smile:

χεχε κι αυτή μια άποψη είναι :wink::stuck_out_tongue:

Είμαι απο τους λίγους που πιστεύει οτι αυτη η ταινία αξίζει;

Kαι γω μαζι σου.Αλλα αγαπαμε περισσοτερο σπιρτοκουτο.:wink:

Καλα κι αυτο είναι πολύ καλό. Αλλα πιστεύω το ψυχή στο στόμα είναι πιο ώριμο.

α,ωραίο κόλπο αυτό με το λινκ

Οχι. Οποιος τη δει λιγο υπερβατικα καταλαβαινει οτι προκειται για ταινια που εχει να πει κατι :slight_smile:

Ευτυχως. Όσους έστελνα να την δουν μου έλεγαν οτι απλως έχει γέλιο :S

Σπαμινγκ.Ηταινια τα σπαει και τη βρισκω καλυτερη απο το σπιρτοκουτο με την εννοια οτι πρωτον μου προκαλεσε μεγαλυτερο εκνευρισμο και γενικως αισθηματα πνιγμου ενω και το νοημα της πιστευω ηταν πιο βαθυ.