Η ώρα του λαού #1&2

Το κακό είναι ότι την μια λέτε ότι είναι μπάζο και την άλλη λέτε ότι έχω δίκιο (δηλ. ότι δεν είναι μπάζο) γι’ αυτό είπα ότι με μπερδεύουν τα γούστα σας…εκτός του bleedin που είναι τσέχο-γενικότερα μήλος:p

@Angmar
Μου’χει βγει το όνομα ότι είμαι κακόγουστη (όπως και του πυραμίδα) αλλά είμαι σίγουρη ότι κανείς από’ σας δεν έχει ούτε ένα επιχείρημα γι’ αυτό (αφού ποστάρω δίμετρα μπουμπούκια χάρμα οφθαλμών!!) :lol:

α οχι, μη το παιρνεις ετσι. Κρινοντας απο προσωπικες εμπειριες, εχω καταληξει στο οτι οι γυναικες δεν εχουν γουστο στις γυναικες. Αφου ολες ζουλεβουν κατι ξοανα.

bump!

Σοβαρο ποστ περι μουσικων.

Ποιον χρήστη σέβεσαι περισσότερο για τη μουσική που ακούει? --> Surferosa & Somnambulist. Για τη ολη νοοτροπια.

Με ποιον χρήστη έχεις πιο πολλά κοινά ακούσματα?–> Πολυ δυσκολη ερωτηση, επειδη θελω να επιλεξω εναν. μ. Somnambulist.

Ποιος χρήστης ποστάρει και ποστάρει αλλά στη ουσία μόνο βλακείες γράφει?–> Δεν ξερω. Τα post που δε με ενδιαφερουν συνηθως προσπερνωνται.

Ποιον χρήστη περιμένεις να δεις τι θα προτείνει για να το ακούσεις?–> Somnambulist, The Drug, Deathster, DyingFreedom, NoMisteraki, Surferosa, Plunderer. Ειναι κι αλλοι, απλα αυτους εμπιστευομαι περισσοτερο.

Ποιον χρήστη θα πρότεινες για συντάκτη?–> Darth.

Πιο κολλημένος user–> Πολλοι, αλλα κανενος το κολλημα δε μου ειναι ενοχλητικο. Ολοι εχουν απο δαυτο, μηδενος εξαιρουμενου.

Πιο ανοιχτόμυαλος user–> Somnambulist. Ανετα.

Πιο επιδειξιομανής user–> Μμ, θα ελεγα την αφεντια μου, αλλα πιστευω πως ο Drifter με ξεπερνα. Και ναι, ειμαι λιγο ποζερουλης, τι να κανω. =\

Πιο φιλικά προσκείμενοι του σλόγκαν ‘‘γνωστοί - άγνωστοι’’ (εχει συγκεκριμένη ερμηνεία)–> Deathster, Red Rum, The Drug, Bleeding, Panagiotis. Είναι κι άλλοι λογικά, απλά τα γούστα μας δε συμπίπτουν τόσο και μου διαφεύγουν.

1. Καλύτερος user —> ChrisP, ειναι καλο παιδι
  2. Χειρότερος user —> Therion, ολο εξυπναδες ειναι
  3. Ποιοτικότερος user —> Isis, Shadowcaster
  4. Πιο όμορφος user —> ολοι οσοι κανω παρεα
  5. User που δεν έχετε γνωρίσει και θα θέλατε —> Stray Cat, απο περιεργεια:p
  6. Πιο καθυστερημένος/σιχαμένος user —> papardelas
  7. Πιο spammer —> dark_of_the_sun, freedomofrock, δυστυχως και στα μουσικα
  8. Μεγαλύτερος ιντερνετοπέφτουλας —> Μackintosh

Πφ, νόμιζα το τίτλο τον έχω χάσει καιρό τώρα:(

Σχωρα με, δεν παρακολουθω πολυ φορουμ τελευταια, παντως παλι στην οικογενεια μενει

Ακριβώς ό,τι χρειαζόμουν… :(:(:frowning:

Καπα, αγαπημενος γιουζερ ποιος ειναι…?? ε…?? εε??? <3

Και λυπάσαι βλάκα; Ευτυχως που δεν τον έχασες…

Αντε και γαμησου μωρη!

Ε, φενια, αυτος σε βριζει.

θεριε θα φας ποντο αν συνεχιστει αυτο! μη βριζεις τη σοφια.

αγαπημενος χρηστης: shaman.

Που, στο ί-άρ? :lol::lol::lol::stuck_out_tongue:
Ο συγκεκριμένος πάντως είναι συμπαθέστατος όντως. Μόνο στη μπάλα τα χαλάει λίγο όταν βαριέται.

Γενικά πάντως υπάρχουν πολύ καλοί τύποι εδώ μέσα. Κι όσοι έχω γνωρίσει από κοντά είναι όλοι ένας κι ένας. Ειδικά ο μπαναρισμένος με το εξώφυλλο ρος δε μπος περιπτωσάρα.#-o

Επίσης τον απόπάνω τον είχα για πολύ ότινάναι, αλλά παρακολουθώντας ένα ένα τα ποστ του κατάλαβα τη ροή της σκέψης του και τον έχω ψιλοσυμπαθήσει. Βέβαια τώρα που ο παπαρδέλας έχει πάει για BANιο, τι θα κάνουμε χωρίς βαρβάρους μου λες ρε νομίστερ?:expressionless:

PS1: όποιος θέλει μου εξηγεί το μπαν αυτό γιατί το έχασα.
PS2: To σπαμάρισμα έχει φτάσει σε πιο υψηλά επίπεδα από τις γιόμες στο Σισέ. Κοινώς κάποιοι το χουν παραγ*μήσει σε επικά επίπεδα.

απαντηση στο πμ
αν εννοεις το μπαν του παπαρδελα κατι εγινε μεταξυ αυτου και του therion στο thread καλυτερες ατακες που εχετε ακουσει η πει.Ο therion ελεγε διαφορα και ο παπαρδελας αρχιζε και εβριζε.Ουτε γω καταλαβα περισσοτερα.Μετα επεσε το μπαν

Ρε τι χάνει κανείς όταν είναι αλλού.

Ώστε μπαν ο Παπαρδέλας ε;

Ντάξει, αν ποτέ έχω χοντρό πρόβλημα με κάποιον απ’ το φόρουμ και θέλω να φάει μπαν, θα απευθυνθώ στον Θεριό :!:

θα περασουμε ζωη και κοτα με διαφορα αλλα newfags ^^
επισης, anathema την ωρα και τη στιγμη που εχασα το μπαν του ακατανομαστου.

εγώ πάντως που το είδα λάιβ, έχω να πω πως οι μοδς πρέπει να κρατήσουν αντίγραφο και να βγει σε δβδ το συντομότερο! :lol::lol::lol:

[CENTER][/CENTER]

σαγκαπω

εεεεεπ το είδα αυτό εεεε…άιμ γότσιν όβερ γιου!8)

Now playing: Amorphis - To Fathers Cabin
via FoxyTunes