bump!
Σοβαρο ποστ περι μουσικων.
Ποιον χρήστη σέβεσαι περισσότερο για τη μουσική που ακούει? --> Surferosa & Somnambulist. Για τη ολη νοοτροπια.
Με ποιον χρήστη έχεις πιο πολλά κοινά ακούσματα?–> Πολυ δυσκολη ερωτηση, επειδη θελω να επιλεξω εναν. μ. Somnambulist.
Ποιος χρήστης ποστάρει και ποστάρει αλλά στη ουσία μόνο βλακείες γράφει?–> Δεν ξερω. Τα post που δε με ενδιαφερουν συνηθως προσπερνωνται.
Ποιον χρήστη περιμένεις να δεις τι θα προτείνει για να το ακούσεις?–> Somnambulist, The Drug, Deathster, DyingFreedom, NoMisteraki, Surferosa, Plunderer. Ειναι κι αλλοι, απλα αυτους εμπιστευομαι περισσοτερο.
Ποιον χρήστη θα πρότεινες για συντάκτη?–> Darth.
Πιο κολλημένος user–> Πολλοι, αλλα κανενος το κολλημα δε μου ειναι ενοχλητικο. Ολοι εχουν απο δαυτο, μηδενος εξαιρουμενου.
Πιο ανοιχτόμυαλος user–> Somnambulist. Ανετα.
Πιο επιδειξιομανής user–> Μμ, θα ελεγα την αφεντια μου, αλλα πιστευω πως ο Drifter με ξεπερνα. Και ναι, ειμαι λιγο ποζερουλης, τι να κανω. =\
Πιο φιλικά προσκείμενοι του σλόγκαν ‘‘γνωστοί - άγνωστοι’’ (εχει συγκεκριμένη ερμηνεία)–> Deathster, Red Rum, The Drug, Bleeding, Panagiotis. Είναι κι άλλοι λογικά, απλά τα γούστα μας δε συμπίπτουν τόσο και μου διαφεύγουν.