Η ώρα του λαού #1&2

οου αι νοου οου αι νοου

Παράκληση προς όλους τους χρήστες με αφορμή τα δικαιολογημένα παράπονα του Red Rum. Όπου βλέπετε σπαμ, κάντε report και πείτε μας να αναλάβουμε. Εγώ πλέον δεν έχω πρόβλημα να σας παραδεχτώ και ανοιχτά πως για τον επόμενο καιρό, δε θα μπορώ να διαβάζω φόρουμ (άρα μείον ένας mod αμέσως). Θα μας βοηθήσετε αρκετά, όχι μόνο για να είναι πιο ευανάγνωστα και ενδιαφέροντα τα τόπικ αλλά και για να λύσουμε το θέμα.

Χρήστες που κυνηγάνε ή προκαλούν ή προσβάλλουν σπάμερς δε μας βοηθάνε. Στο κάτω κάτω της γραφής, ας αναλογιστεί κανείς αν ένας σπάμερ είναι αρκετός λόγος για να “χάσει” την υπομονή του και να ρίξει το επίπεδο του τόσο…

Οι Ελβετοι φταινε για το σπαμ:!:

ο παπαρδέλας γιατί έφαγε μπαν?

Προτιμώ μαλακίες παπαρδέλα πάντως παρά ανελέητο σπαμμινγκ από κάποιους

Ο λαος απαιτει παπαρδελα να δει !!!

Από ποιους? Να τα λέμε όλα και με ονόματα!

Εγω παντως για λιγες μερες σπαμμαρω, λογω εξεταστικης και βαρεμαρας, μετα θα με ξαναδειτε Φεβρουαρη.:smiley:

Διάττων αστήρ.

Ωραια τα σοκολατενια αυγα Astir.

Μη γίνεσαι νταρκοβδεσάν.

Ασε με λιγο να δω πως ειναι!

Είμαι πολύ περήφανος που και ο Κάρβου και η Σόφι προσπαθουν να γίνουν “νταρκοβδεσάν”!

Υ.Γ. Δεν μ’αρέσουν τα σοκολατενια αυγα Astir.

Aντε ας γραψει κανεις παλι τιποτα, να χουμε να λεμε :smiley:

Παντως ειναι το μονο τοπικ στο φορουμ που καθε ποστ σχολιαζεται ΤΟΟΟΟΣΟ :Ρ

Γραψε εσυ κουτσομπολα!

Θα γράψω γω:
Καλύτερος γιούζερ: asyfatos

Οι υπόλοιπες κατηγορίες δε με νοιάζουν.

Aντε Σοφι, κανε ενα ερωτηματολογιο καινουριο εσυ και γω θα γραψω! Οχι τιποτα αλλο, αλλα το παλιο το ειχα κανει και δεν μπορω να επαναλμβανομαι :stuck_out_tongue:

Κι αν κανεις θα σε βαλω σε ολα τα καλυτερους γιουζερς, πιο γαματοι κλπ :stuck_out_tongue:

Γιατί νομίζεις πως η Σόφι που το ξέθαψε δεν έχει απαντήσει σε αυτές τις κατηγορίες ξανά; Τουλάχιστον άλλες 3-4 φορές θα έχει ψηφίσει. Σίγουρα στην εξεταστική Φεβρουαρίου θα ψηφίσει ξανά αν το τόπικ είναι 4-5 σελίδες πίσω…

Να γράφουμε στην ώρα του λαού, οκ, αλλά να συμμετέχουμε ενεργά και στις υπόλοιπες κατηγορίες του φόρουμ. Στη μουσική ας πούμε (που καταλαμβάνει πάνω απο το μισό του φόρουμ). Το λέω αυτό γιατί εκεί βρίσκεται η ουσία και ο παλμός όλης αυτής της “διαδικτυακής κοινότητας” στην ουσία.

Ναι μωρε αλλα εδω εχει γελιο :lol:

Ενηγουεη, ελλανορ, κλασσικο φαινομενο αυτο με τα οφφ τοπικ, αλλα τι να κανουμε!