-
Καλύτερος user - panagiotis, bleeding, nomisteraki, red rum,
-
Χειρότερος user - shaman, awake
-
Ποιοτικότερος user - δεν ξέρω τί έννοει ο δημιουργός με τη λέξη: ποιοτικότερος. Εγω θα βάλω καλούς χρήστες που μου άρεσουν τα ακούσματα τους. underdog, rip_noob, outlawtorn, panagiotis, timeous, cynic, zafrock, captain clegg, leper jesus, healthy hands, yassou skata (oι δυο τελευταοι θέλω να γράφουν παραπάνω)
-
Πιο όμορφος user - lena-mdm αν θυμάμαι καλά
-
User που δεν έχετε γνωρίσει και θα θέλατε - πολλους από τους πάνω +βάκιλλο, godsmack, λουπιν, angel_death, forkboy, necro, mr_, captain clegg
-
Πιο καθυστερημένος/σιχαμένος user - πλέον δεν υπάρχει κάποιος
-
Πιο spammer - ίσως razor7. Δεν είναι ομως κακο παιδι. Shaman, Awake (κύριως 2 μηνες και πριν)
-
Μεγαλύτερος ιντερνετοπέφτουλας - κανεις
Για τα μουσικά θέματα:
-Ποιον χρήστη σέβεσαι περισσότερο για τη μουσική που ακούει? --> Όχι ακριβως για τη μουσικη που ακούει, αλλά επειδη τον θεωρώ αυθεντικο, και στα @@ του η αποψη των αλλων για τη μουσικη που ακουει. mr_whatsisname
-Ποιος χρήστης ποστάρει και ποστάρει αλλά στη ουσία μόνο βλακείες γράφει?–> shaman
-Ποιον χρήστη περιμένεις να δεις τι θα προτείνει για να το ακούσεις?–> Δεν τους περιμενω, αλλα αν προτείνουν κάτι που να μη ξέρω μπορεί και να το ψάξω. Rip-noob, yassou-skata, captain clegg (αναλόγως το θρεντ)
-Ποιον χρήστη θα πρότεινες για συντάκτη?–>panagiotis, bleeding. Kρίμα τόσα χρήσιμα και ενδιαφέροντα κλικ που κάνετε κάθε μερα
-Πιο κολλημένος user–> awake (σιγα σιγα ξεκωλάει), BAN
-Πιο ανοιχτόμυαλος user–> rip_noob
-Πιο επιδειξιομανής user–> the horror ίσως, αλλά τον πάω
Για το off-topic:
-Ποιον θα μπάναρες αν μπορούσες?–> δε θελω να γινω μοντ
-Ποιος ειναι το μεγαλύτερο ψώνιο?–> δε ξερω
-Πιο δήθεν user–> υπάρχουν πολλοι τους οποίους έχω χαρακτηρίσει κάποιες φορές δηθεν αλλα δε μου ρχονται τωρα, εδιτ: ΒΑΝ, ο ενας
-Πιο συμπαθητικός από κοντά/από μσν user–> ολοι οσοι εχω γνωρισει
-Με ποιον χρήστη (που δεν κάνεις παρέα) πιστεύεις ότι θα έκανες την καλύτερη παρέα?–> Δεν ξέρω
-Πιο “καλό παιδί” user–> crimson_idol
bonus κατηγορίες (δικες μου):
-Πιο cool χρήστης: νομιστερακης, λούπιν
-Πιο συμπαθητική κοπελια: wretch, dead memories, angel of death, narcoleptic
-Πιο συμπαθητικοι μικροί χρήστες: μαρτιαν, godsmack, papardelas
-Χρηστης που ενω είναι καλος, δε μου χει κανει το κλικ να συμπαθησω: chrisp