To θρεντ έχει απίστευτα μαργαριτάρια από την αρχή ως το τέλος του -δε με βγάζω στην απέξω!! :lol:
Anyway…
Ποιον χρήστη σέβεσαι περισσότερο για τη μουσική που ακούει? --> Plunderer γιατί έχει επιλέξει τον δρόμο του. Red Rum και Bleedin γιατί ακούνε πολλά αλλά όχι αρπακολλατζίδικα. NoMister γιατί μου μαθαίνει πράματα ο ιμπαγάσας. Mrwhats, nodi, Mule γιατί δε δίνουν δεκάρα τσακιστή για το γεγονός ότι γράφουν σχεδόν μόνοι τους για τις μπάντες που γουστάρουν.
Με ποιον χρήστη έχεις πιο πολλά κοινά ακούσματα?–> NoMister, Plunderer εσχάτως.
Ποιος χρήστης ποστάρει και ποστάρει αλλά στη ουσία μόνο βλακείες γράφει?–> Cradleofmaiden, στάνταρ το κάνει επίτηδες και ποτέ δε μου φεύγει η σκέψη του φέηκ ακάουντ.
Ποιον χρήστη περιμένεις να δεις τι θα προτείνει για να το ακούσεις?–> Τα παμε και πιο πάνω NoMister, Plunderer αλλά και ο zafrock πχ μου μαθε τη Rose Kemp. Είναι κι άλλοι πάντως.
Ποιον χρήστη θα πρότεινες για συντάκτη?–> Red Rum, το χει άνετα πιστεύω.
Πιο κολλημένος user–> Night*Sky αλλά είναι λατρείας γαμώτο, ειδικά άμα τον έχεις γνωρίσει και από κοντά.
Πιο ανοιχτόμυαλος user–> Όσοι ανέφερα στην πρώτη ερώτηση + DarthVader. Και GRACCHUS εννοείται!
Πιο επιδειξιομανής user–> Νταξ, δεν έχουμε κάναν πολύ πρηξαρχίδα με συλλογές, γνώσεις και τέτοια πλέον. Αν και θάχε πλάκα να υπήρχαν 2-3…
Ποιον θα μπάναρες αν μπορούσες?–> No bans.
Ποιος ειναι το μεγαλύτερο ψώνιο?–> E, ρε μλκ Bleedin η τελευταία φώτο με το σμας ελ πι σε ανακυρήσει νικητή.
Ποιον χρήστη θα πρότεινες για μοντ?–> No mods.
Πιο τίμιος user–> Ξέρω γω? Δεν έχω παίξει χαρτιά με κανέναν (παλιά απάντηση, δε μπορούσα να σκεφτώ καλύτερη).
Πιο γραφικός user–> Πάνε οι γραφικοί…
Πιο δήθεν user–> …πάνε και οι δήθεν.
Πιο συμπαθητικός από κοντά/από μσν user–> Όσοι είναι στην εμεσενική λίστα κάτι έχουν να πουν. Από κοντά κυλιέμαι με εκφράσεις/ατάκες hokam.
Ποιον χρήστη θαυμάζεις πιο πολύ?–> Otherside88, θα φτάσει τα ποστ μου και θα είναι μόνο στο βαριέμαι.
Χρήστης με το καλύτερο humor–> Εγώ.
Πιο politically correct user–> crimson_Idol, συνδέεται και με παρακάτω κατηγορία.
Πιο αιρετικός στις απόψεις του μα τον γουστάρω user–> Πάνε οι αιρετικοί…
Πιο κάφρος user–> …πάνε και οι κάφροι.
Με ποιον χρήστη (που δεν κάνεις παρέα) πιστεύεις ότι θα έκανες την καλύτερη παρέα? --> Deckard χαλαρά.
Πιο “καλό παιδί” user–> crimson_Idol, απαντά με στωικότητα στου πάντες ακόμα και όσους του τη λένε. Ρίξε κάνα μπινελίκι ρε!!!
Πιο “γαμώ τα άτομα” user–> Deckard χαλαρά.
Βοnus question: Έτσι και ναυαγούσες σε ένα νησί ποιούς 4 χρήστες (2 male 2 female) θα έπαιρνες μαζί σου? —> Plunderer, The BBB, Prosatanic, Almighty C για blackmetal βραδιές γύρω απ τη φωτιά.