τι ενοεις?
φλασμπακ 8O
Godsmack ε?
φιξντ
δεν σας καταλαβαίνω,απλα δεν καταλαβα τι είπε ο δεαστερ.Τι δεν καταλαβατε?
Τι εννοεις
Ποιον χρήστη σέβεσαι περισσότερο για τη μουσική που ακούει? -->
[B] Δυστυχώς δεν υπάρχει στο φόρουμ αυτή τη στιγμή κάποιος καμένος ψαγμένος με noise κτλ να τον έχω για μέντορα, παλιότερα ήταν ο primitiv-κάτι, τώρα άντε, ας πούμε ο post_digital.
Πάντως σέβομαι απεριόριστα το στυλ γραφής του Plunderer.
Και εννοείται τα παιδιά που κρατάνε επίπεδο στα θρεντ τους με το τακτικό πόστινγκ τους. Worst Enemy, Nodi, Mule κλπ.[/B]
Με ποιον χρήστη έχεις πιο πολλά κοινά ακούσματα?–>[B]Με κάμποσους. περισσότερο με Shaman, Red Rum και Rip_noob[/B]
Ποιος χρήστης ποστάρει και ποστάρει αλλά στη ουσία μόνο βλακείες γράφει?–>[B]πολλοί. Τομπούλο.[/B]
Ποιον χρήστη περιμένεις να δεις τι θα προτείνει για να το ακούσεις?–>[B]theVoid και NoMisteraki. Και Plunderer, αν και έχω ακούσει μόνο το 1/20 από όσα έχει προτείνει.
[/B]
Πιο επιδειξιομανής user–>[B]αυτό το bot με τα παπούτσια[/B]
Πιο “ακούει ένα κάρο μπούρδες αλλά τον αγαπάμε” user–>[B]Horror[/B]
Για το off-topic:
Ποιον θα μπάναρες αν μπορούσες?–>[B]Φάγανε.[/B]
Πιο τίμιος user–>[B]Διαχρονικά Νεκροκεμπάμπ[/B]
Πιο γραφικός user–>[B]Πολλοί. Τομπούλο κι εσείς.[/B]
Χρήστης με το καλύτερο humor–> [B]Lupin[/B]
Πιο αιρετικός στις απόψεις του μα τον γουστάρω user–>[B]Epitaph[/B]
Πιο κάφρος user–>[B]Chrisp[/B]
Πιο “γαμώ τα άτομα” user–>[B]Deathster, Almighty C[/B]
[B]Ποιον χρήστη σέβεσαι περισσότερο για τη μουσική που ακούει?[/B] [B]–>[/B] Μάλλον πρώτα τον ποτοφγκολντ, τον παναγιώτη και μετά αρκετούς άλλους. Γενικώς respect σε όσους έχουν την αυθεντικότητα που απαιτείται, ακόμα και στον χόρορ που λατρεύω να πειράζω.
[B]Με ποιον χρήστη έχεις πιο πολλά κοινά ακούσματα?–>[/B], Forkboy και Bleedin σίγουρα και καμιά εικοσαριά άλλους που ξέρετε ποιοι είστε τώρα που διαβάζετε.[B]8)
Ποιος χρήστης ποστάρει και ποστάρει αλλά στη ουσία μόνο βλακείες γράφει?–> [/B] Όποιον αντιγράφει τα γούστα του Bleedin History, και πρόχειρους μπορώ να βρω καμιά δεκαριά. Είστε όλοι γελοίοι και copycats, συγγνώμη, αλλά δε μπορείτε να τον αντιγράψετε. Η Κατ κατζ πάντα θα είναι η Ρενέ Ζελβέγκερ του σλατζ.:lol:
[B]Ποιον χρήστη περιμένεις να δεις τι θα προτείνει για να το ακούσεις?–> [/B]Nomisteraki ούμπερ άλες?
[B]Πιο επιδειξιομανής user–> [/B]Ε, μμμμμμμμμμμμμ, [U][B]by far[/B][/U] Prosatanic. Eνώ είναι καλός στο πως ακούει μουσική, αγοράζοντας κάθε βδομάδα μια οκά δίσκους προσωπικά δε με βοηθά.
[B]
Πιο “ακούει ένα κάρο μπούρδες αλλά τον αγαπάμε” user–>[/B] Fake7 με διαφορά.
Για το off-topic:
Χεστήκαμε όμως? Όσους πάω σαν άτομα τους ξέρω και με ξέρουν, τους έχω γνωρίσει από κοντά, τα λέμε συχνά πυκνά και τα βρίσκουμε.
από μπλακ μεταλ δν έχω την παραμικρή ιδέα για να κρίνω το γούστο του αλλά εκτός μπλακ μέταλ ακούει [B]ΜΟΝΟ[/B] Αϊρο Μέηντε . γτφ ? ούτε λίγο θρας για τα μάτια του κόσμου ?
Πιο κάφρος user: Γράκχος
Πιο σεξοπορνοδιαστροφικός: Bleedin
Πιο ψύχραιμος: Ellanor
Πιο αστεία: Almighty
Πιο αστείος: Necroκάτι (ποτέ δεν το θυμάμαι το όνομα γαμώτο αλλά σίγουρα διασκεδάζω με αρκετά ποστ)
Πιο όμορφος: Dmembra μαζϊ με το παπάκι
Πιο όμορφη: Unburnt, Otherside ή Black Tulip
Πιο Tool fan: Awake
Πιο χορευταράς: Ellanor
Πιο χορευταρού: Unburnt
Παιδί της φαντασίας: Alucard
Παιδί των αποκριών: Fake
Why
Το πήρες αρνητικά; Κακώς
Η αλήθεια είναι ότι εδώ και κάνα χρόνο έχω βγάλει “κακό” όνομα στο φόρουμ (άλλοι με βγάλανε μεγαλύτερο πέφτουλα, τώρα εσύ μεγαλύτερο κάφρο κτλ.), αλλά δεν ξέρω αν το γεγονός θα πρεπε να με προβληματίσει ή να με κάνει να ψωνιστώ (badass user κι έτσι).
Πέρα απ’ την πλάκα, δεν παρεξηγούμαι, δεν το θεωρώ κακό, απλά δεν καταλαβαίνω γιατί με θεωρείς κάφρο.
[SPOILER]Χαχαχαχ για κάτι παλιάααα ποστς που απευθύνονταν στον γυναικείο πληθυσμό κυρίως αλλά δεν πάω τώρα να τα ψάξω αναλυτικά
Δεν θεωρώ ότι έχεις βγάλει “κακό” όνομα αλλά ότι σίγουρα έχεις τον τίτλο χρήστη που προκαλεί το ενδιαφέρον και δεν είναι σίγουρα βαρετός!
8)μια χαρά λοιπόν
[/SPOILER]
Όχι και κάφρο τον γερο-Γράκχο μας :!:
<3 <3 <3 <3 <3
:oops::oops:
[SPOILER]Σας νίκησα\:D/:bleh:[SPOILER]και έχω και παπάκι:blues:[/SPOILER][/SPOILER]
oχι καφρος, απλα παιδοφιλος
Post list or it didn’t happen
It most certainly never happened :!: