[B][SIZE=“4”]Για τα μουσικά θέματα:[/SIZE][/B]
[B]Ποιον χρήστη σέβεσαι περισσότερο για τη μουσική που ακούει?[/B] -->Όλους όσους έχουν το κουράγιο να ανακαλύπτουν [I]συνέχεια[/I] καινούρια άλμπουμ γράφουν σεντόνια στα μουσικά, ανεξαρτήτως μουσικής.
[B]Με ποιον χρήστη έχεις πιο πολλά κοινά ακούσματα?[/B]–> Chrisp και BBB στα ακραία, Οutlaw στα υπόλοιπα, και αλληλεπικαλύπτομαι με αρκετούς άλλους
[B]Ποιος χρήστης ποστάρει και ποστάρει αλλά στη ουσία μόνο βλακείες γράφει?[/B]–> κανείς που να γράφει βλακείες δεν έχει αντέξει πολύ, νομίζω:p
[B]Ποιον χρήστη περιμένεις να δεις τι θα προτείνει για να το ακούσεις?[/B]–> Ανάλογα και με τα κέφια που έχω την εκάστοτε περίοδο. Τσεκάρω κυρίως τους Plunderer, BBB, Chrisp, Nomisteraki, Bleedin’, worst enemy, Rip Noob, Forkboy, Angmar
[B]Ποιον χρήστη θα πρότεινες για συντάκτη?[/B] (που δεν είναι ήδη) Plunderer, Panagiotis
[B]Πιο κολλημένος user[/B]–> ENFORCER H ΚΛΩΤΣΙΕΣ - Alex1992 αγάπη! Aλλά μου αρέσουν τα κολλήματά του, τουλάχιστον δεν φωνάζει για manowar/maiden/metallica
[B]Πιο ανοιχτόμυαλος user[/B]–> Όσοι ποστάρουν σε πάνω από δύο sections του rockipedia.
[B]Πιο επιδειξιομανής user[/B]–> Θα έλεγα Horror παλιότερα, τώρα όχι και τόσο, και τον αγαπάω, ε.
[B][SIZE=“4”]Για το off-topic:[/SIZE][/B]
[B]Ποιον θα μπάναρες αν μπορούσες?[/B]–> Εδώ ένα παράπονο έκανα που κατέληξε σε μπαν και με κατατρύχουν τύψεις!
[B]Ποιος ειναι το μεγαλύτερο ψώνιο?[/B]–> don’t know
[B]Ποιον χρήστη θα πρότεινες για μοντ?[/B]–> Bleedin, που δεν νομίζω να του αρέσει. Είναι άμεσος και σαφής!
[B]Πιο τίμιος user[/B]–> Alex1992
[B]Πιο γραφικός user[/B]–> Δεν είμαι σίγουρη τι εννοούμε. Για την ακρίβεια δεν μπορώ να αντιστοιχίσω τη λέξη με nick.
[B]Πιο δήθεν user[/B]–> don’t know.
[B]Πιο συμπαθητικός από κοντά/από μσν user[/B]–> Δεν έχω γνωρίσει πολλούς είναι αλήθεια! Όλοι όσοι ξέρω πάντως καλά παιδιά είναι, τα κάνω/θα τα έκανα παρέα!
[B]Χρήστης με το καλύτερο humor[/B]–> Bleedin, necromayhem, Lupin, Tolkki (αν και δεν τον έχω πετύχει στις δόξες του), dmembra, θεικές στιγμές shaman, και ένα μεγάλο respect στον αδικοχαμένο awake, που το χιούμορ του μου ταίριαζε καλύτερα απ’όοοοοολα…
[B]Πιο politically correct user[/B]–> Οι μοντς όταν πρέπει να επιβάλλουν το νόμο
[B]Πιο αιρετικός στις απόψεις του μα τον γουστάρω user[/B]–> Γράκχος, Lupin. Και πάλι παρελθοντολογώ, αλλά awake
[B]Με ποιον χρήστη (που δεν κάνεις παρέα) πιστεύεις ότι θα έκανες την καλύτερη παρέα?[/B]–> Πιθανώς με όλους όσους έχω αναφέρει εδω μέσα, για τον έναν ή το άλλο λόγο. Θα είχαν ενδιαφέρον συζητήσεις με ellanor, forkboy, space queen και horror, πιστεύω.
[B]Πιο κάφρος user[/B]–> Chrisp, Tolkki, στιγμές Γράκχου και shaman (ως καλό το λέω το κάφρος, ε)
[B]Πιο “καλό παιδί” user[/B]–> δεν ξέρω μωρέ όλοι καλοί είναι
[B]Πιο “γαμώ τα άτομα” user[/B]–> εμ…bbb, deathster, bleedin’, altered course, chrisp (εκ των πραγμάτων έβαλα ανθρώπους που ξέρω από κοντά)
Σκατά λίστα, σχεδόν όλους τους έβαλα μέσα και αισθάνομαι τύψεις για όσους δεν έβαλα.
Πάρε και τη[B] bonus island question[/B] (2+2 δεν ήταν? λίγοι είναι): altered course, neniel, bleedin, lupin. Space queen και chrisp αναπληρωματικοί.