Γτ ρε;; Δεν θα ήθελες;; [SPOILER]Βασικά το πήρα βάσει των ποστ:p Λέω, “21 χιλιάδες ποστ έχει κατι παραπάνω από τους υπόλοιπους θα ξέρει” :p[/SPOILER]
Kι εγώ είχα σκεφτεί να τον βάλω, φαντάζομαι την Επόμενη Μέρα, θα είχε σίγουρα φάση - chaos rules κι έτσι!
Ρε σταματήστε ντρέπομαι :oops:
Σιγά τα αίματα. Πιόνι του συστήματος θα γινόταν με τη μία. Τους ξέρουμε κάτι σαν και του λόγου του!
εδιτ, τώρα το πρόσεξα:
M’ έβαλες στον Κρήτη FM που γαμεί \m/ Τυχαίο; Τυχαίο, αλλά ωραίο.
oυφ
[B][SIZE=“4”]Για τα μουσικά θέματα
[/SIZE][/B][B]Ποιον χρήστη σέβεσαι περισσότερο για τη μουσική που ακούει?[/B] -->Όλους όσους κανουν bump και νεα ποστ σε μπαντες που μ’αρεσουν
[B]Με ποιον χρήστη έχεις πιο πολλά κοινά ακούσματα?[/B]–> Panagiotis, vangelis, manson, bleedin οταν δεν ακουσει τα σατανιστικα, ελανορ, nodi, decard,amazing journey, φορκμποη,ρεντραμ,kayser, hokam, ουφ, εισθε πολλοι, got the picture…
[B]Ποιος χρήστης ποστάρει και ποστάρει αλλά στη ουσία μόνο βλακείες γράφει?[/B]–> αυτοι που θενε να φερουν πριβε μανοβαρ σε ελλαδα με 100 ευρω εισητηριο…ουστ τσαουσες, ΔΝΤ και δερματινο σωβρακο harley davinson δεν πανε μαζι
[B]Ποιον χρήστη περιμένεις να δεις τι θα προτείνει για να το ακούσεις?[/B]–> panagiotis, μανδρακας,ποτοφγκολντ, δεκαρντ, βληδιν, mr_whatsisname και Γρακχο οταν θελω να γουρουνιασω
[B]Ποιον χρήστη θα πρότεινες για συντάκτη?[/B] Mule, Panagiotis, νταρθ βεηντερ, chrisp, shadowcaster
[B]Πιο κολλημένος user[/B]–> αλεχ1992, σπασαρχιδας αλλα τιμιος, 18 ετων παιδακι και καυλωνει με χεβυ της γενιας του, ρησπεκταρω\m/
[B]Πιο ανοιχτόμυαλος user[/B]–> ο παπαρελας με εχει συγκινησει πολλακις
[B]Πιο επιδειξιομανής user[/B]–>χορορ που αγαπαμε
[B][SIZE=“4”]Για το off-topic[/SIZE][/B]
[B]Ποιον θα μπάναρες αν μπορούσες?[/B]–>κανεναν, αντιθετως θα εδινα ελευθερο σε σπαμαν να σχολιαζει οτι θελει ,οποιον θελει ,οπως θελει και θα ηταν ολα ομορφα
[B]Ποιος ειναι το μεγαλύτερο ψώνιο?[/B]–> ο παπαρδελας και ο κωλος του
[B]Ποιον χρήστη θα πρότεινες για μοντ?[/B]–> shaman
[B]Πιο τίμιος user[/B]–> Νεκροκεμπαπ, Deathster, el duderino, νταρθ βεηντερ, dead, worst enemy, pumpkin
[B]Πιο γραφικός user[/B]–>oλοι με τα 7αρια κολλημενα στο νικ, oι επισημοι εκπροσωποι καποιων συγκροτηματων τους και μερικες μπουγατσες
[B]Πιο δήθεν user[/B]–> don’t know.
[B]Πιο συμπαθητικός από κοντά/από μσν user[/B]–> οσους εχω γνωρισει απο κοντα τους εχω μισησει, οσους εχω στο μσν τους στελνω ιους σε μεηλ:dunno:
[B]Χρήστης με το καλύτερο humor[/B]–> Bleedin, nomisterakis vangelis, μακιντοσ, necromayhem, hokam, Tolkki ,pumkin, shaman, angus7pl, oυφ, εισθε πολλοι ξανα…
[B]Πιο politically correct user[/B]–> το μοδερεητινγ τιμ
[B]Πιο αιρετικός στις απόψεις του μα τον γουστάρω user[/B]–> awake κι ας μας αφησε για νεες προκλησεις…
[B]Με ποιον χρήστη (που δεν κάνεις παρέα) πιστεύεις ότι θα έκανες την καλύτερη παρέα?[/B]–> με Ντεκαρντ, πουτανες κωλομπαρα και ξερασματα μεσα σε καροτσακια μωρων
[B]Πιο κάφρος user[/B]–> Chrisp, Tolkki, shaman \μ/
[B]Πιο “καλό παιδί” user[/B]–> κριμσον αιντολ, γουτσου τυπας, tylerdurden, ανγκελ_ντεθ, φρηδομ, μανος κτλ κτλ
[B]Πιο “γαμώ τα άτομα” user[/B]–> deathster, νταρθ βεηντερ και ολοι που παιζουμε μπαλα(μονο οι τακτικοι και τιμιοι ε)
[B][SIZE=“4”]Για τα κινηματογραφικα[/SIZE][/B]
[B]Πιο ‘‘γαμω τα παιδια’’ use[/B]r: oλοι οσοι ανανεωνεται και ασχολεισθε με τα διαφορα ουμπερ-τοπικς που ανοιγω/ουμε, βληδιν νοβιτσκι ναιλιστ για τα βυζοτοπικς, οσοι αποθεωσατε Expendables και οσοι κατεβασαν οτι προτεινα στο Sword and sorcery topic…\m/
[/SIZE][/B][B]Ποιον χρήστη σέβεσαι περισσότερο για τη μουσική που ακούει?[/B] -->whatsisname, Night*Sky
[B]Με ποιον χρήστη έχεις πιο πολλά κοινά ακούσματα?[/B]–> νομίζω ripnoob.
[B]Ποιος χρήστης ποστάρει και ποστάρει αλλά στη ουσία μόνο βλακείες γράφει?[/B]–> εεε Astaldo, Potofgold, και οι γνωστοί, angus7pl κτλ, δε χρειάζεται να αναφερθούν.
[B]Ποιον χρήστη περιμένεις να δεις τι θα προτείνει για να το ακούσεις?[/B]–> το αποφεύγω γιατί δε θέλω να λέω μετά “ο τάδε μου τους έμαθε”, είμαι κομπλεξάρας.
[B]Ποιον χρήστη θα πρότεινες για συντάκτη?[/B]–> brein.d3d ή όπως γράφεται αυτό το πράμα, Keyser μπας και αναπνεύσει το stonerodoom.
[B]Πιο κολλημένος user[/B]–> ο παντόφλας
[B]Πιο ανοιχτόμυαλος user[/B]–> παπαρδέλας ίσως
[B]Πιο επιδειξιομανής user[/B]–> ο πρώτος που θα μου κάνει flash την πούτσα του, θα μπει εδώ. \m/
[B][SIZE=“4”]Για το off-topic[/SIZE][/B]
[B]Ποιον θα μπάναρες αν μπορούσες?[/B]–> μπαν, ξύλο και πουτσαρόλα σε Mech-Cannibal, dmembra, queenrulez. βρείτε τα κοινά σας σημεία και θα καταλάβετε γιατί!
[B]Ποιος ειναι το μεγαλύτερο ψώνιο?[/B]–> δεν έχω εντοπίσει κάποιον.
[B]Ποιον χρήστη θα πρότεινες για μοντ?[/B]–> dude, του πάει πολύ, αλήθεια.
[B]Πιο τίμιος user[/B]–> δε ξέρω ρε παιδιά.
[B]Πιο γραφικός user[/B]–> ε είναι πολλοί, οι περισσότεροι είναι γραφικοί με γλυκό τρόπο, αλλά αυτός που είναι σπασαρχίδας και πρήξας και ΣΚΑΣΕ, είναι ο Ρομαντίκ.
[B]Πιο δήθεν user[/B]–> όλοι και κανείς.
[B]Πιο συμπαθητικός από κοντά/από μσν user[/B]–> ο νομιστεράκης γιατί δε μιλάει πολύ, με ενοχλεί να αναβοσβήνει συνέχεια το εικονίδιο του μσν, γιατί κολλάω και αφήνω ότι κάνω irl.
[B]Χρήστης με το καλύτερο humor[/B]–> δύσκολο να εντοπιστεί κάτι τέτοιο στο φόρουμ, οι περισσότεροι δε γράφουν for the love of the lulz, και με θλίβει.
[B]Πιο politically correct user[/B]–> ε οι γνωστοί mods.
[B]Πιο αιρετικός στις απόψεις του μα τον γουστάρω user[/B]–> αυτός ο καινούριος Davidian21, αν μείνει, να μου το θυμηθείτε, θα γράψει πολλά ωραία πράματα.
[B]Με ποιον χρήστη (που δεν κάνεις παρέα) πιστεύεις ότι θα έκανες την καλύτερη παρέα?[/B]–> με κάναν μπασίστα, pm me
[B]Πιο κάφρος user[/B]–> ο Bleedin όταν απαντάει σε threads της UnburntKavleeshi, τα πάει πολύ καλά.
[B]Πιο “καλό παιδί” user[/B]–> ο tylerdurden, σε βαθμό που με ενοχλεί λίγο
[B]Πιο “γαμώ τα άτομα” user[/B]–> θα το πάω λίγο μακριά και θα πω: ο πατέρας του cynic!
bonus ερώτηση, το κλασικό, 2 όμορφες και 2 άσχημους.
=P~
εννοείται ότι έλαβα pm, και ήταν γλυκύτατος.
δεν εχω καταλαβει γιατι,αλλα δεν πειραζει το δεχομαι.
oμοιότητες μεταξύ των δύο πρώτων κι εγώ βρίσκω. Αλλά στο μουσικό μέρος κι όχι στο οφ-τοπικ. dmembra δεε μου φαίνεται ότι κολλάει!
να μου ζητάτε το λόγο μέσω πμ!
[/SIZE][/B][B]Ποιον χρήστη σέβεσαι περισσότερο για τη μουσική που ακούει?[/B] -->όποιος μου φαίνεται ότι έχει πραγματική καύλα για τη μουσική που γουστάρει, και την αγαπάει πραγματικά. Μπορεί και να πεφτώ όξω:wink:
[B]Με ποιον χρήστη έχεις πιο πολλά κοινά ακούσματα?[/B]–> Πάνω από το 80% μουσικής συμβατότητας δεν έχω με κανέναν (ενώ in real life, έχω συναναστραφεί/συναναστρέφομαι με τετοια άτομα). Πάντως απ’ αυτούς που γράφουν συχνά είμαι πολύ κοντά με: panagiotis, BBB, rip_noob, Grym, red rum, timeous, astaldo, hell commander, somnabulist, cynic, shaman, forkboy, almighty
[B]Ποιος χρήστης ποστάρει και ποστάρει αλλά στη ουσία μόνο βλακείες γράφει?[/B]–> πολλοί. Κυρίως χρήστες με ποστς τύπου: +1, γαμάτος δίσκος, :!:
[B]Ποιον χρήστη περιμένεις να δεις τι θα προτείνει για να το ακούσεις?[/B]–> Όπως έχω ξαναπει δε περιμένω, αλλά άμα λάχει θ’ ακούσω κάτι που προτείνουν οι παραπάνω, μαζί τους και ο yasou_skata.
[B]Ποιον χρήστη θα πρότεινες για συντάκτη?[/B]–> ε προφανες. Bleeding, Panagiotis. Παίζει και Darth Vader
[B]Πιο κολλημένος user[/B]–> Δε ξέρω δεν είναι κολλημένος, αλλά πολλές φορές επιμένει τόσο πολύ σε κάποιες απόψεις του και με περίεργο τρόπο, που μ’ εκνευρίζει. ο αγαπητός ΓΡΑΚΧΟΥΣ ΜΠΑΜΠΕΦ:p Κατα τ’ άλλα δεν παίζει κάποιο άλλο πρόβλημα
[B]Πιο ανοιχτόμυαλος user[/B]–> somnabulist, rip_noob
[B]Πιο επιδειξιομανής user[/B]–> πολλοί έχουν γίνει από λίγο κατά καιρους
Λυπαμαι που θα το πω αλλα…
[SPOILER][B]ΣΥΜΦΩΝΩ [/B]ρε πουστη μου,το μετανοιωσα την επομενη στιγμη που το βαλα .Απλα οταν ηδη υπαρχει ενα nick, ειναι συνηθως το πρωτο πραγμα που σκεφτομαι να κοτσαρω (το 7) .Τεσπα δεν πειραζει ,ο “γραφικος” αλλωστε, ειναι ενα προσωνυμιο που εχω ηδη αποδεχτει :-s [/SPOILER]
το μόνο που έχω να πω εγώ είναι ότι έχω σε μεγάλη εκτίμηση τον Panagiotis
Guilty. Γενικά και στη δουλειά και παντού το συχνότερο κράξιμο που τρώω είναι επειδή είμαι ξεροκέφαλος, πεισματάρης, ισχυρογνώμων, αλαζονικό μουνάκι. Η πιο συνηθισμένη παρατήρηση από την αρχισυντάκτριά μου είναι “μα σταμάτα επιτέλους να νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα κι άκουσε τί προσπαθώ να σου πω”. Οπότε fair enough, I guess…
[SPOILER]…ΘΑ ΗΤΑΝ δηλαδή, αν δεν ίσχυαν όλα τα παραπάνω και αν έδινα τέτοια δικαιώματα να μου βάζει χέρι ο καθένας. Οπότε ΣΚΑΤΟΠΑΝΚΗ να με περιμένεις στη μιναρούπολη να πούμε δυο ΛΟΓΑΚΙΑ. By the words of the Count (@the Boat that rocked), [B][I]I’m declaring war. W-A-R. Gonna tear you apart.[/I][/B][/SPOILER]
χαχαχαχ
:lightsabre:
Γενικώς είναι ίδιον των ηλικιωμένων ανθρώπων να επιμένουν στις απόψεις τους με εκνευριστικό τρόπο.
Είναι αυτό που λέμε ΓΕΡΟΠΑΡΑΞΕΝΟΣ :!:
για κάποιο λόγο, γέλαγα με το που είδα νέο ποστ ΚρισΠ πριν καν το διαβάσω.
Εννοείται, κι εγώ.
Είναι μια κουφάλα ο σκατόγαυρος…
well said ChrisP 8)
Και εμένα με ενοχλεί. Σοβαρά.
Αν και αποφεύγω να κατηγοριοποιώ/χαρακτηρίζω ανθρώπους, θα ποστάρω κι εγώ μιας και έκλεισα ένα χρόνο στο forum (πως περνάει έτσι ο καιρός ρε π@@στη!).
Μην τα πάρετε και πολύ στα σοβαρά, χαβαλέ κάνουμε… 8)
[B]Ποιον χρήστη σέβεσαι περισσότερο για τη μουσική που ακούει?[/B] --> panagiotis, rip_noob, forkboy, hopeto, Scaphism, Prosatanic & Plunderer (αν και δεν είμαι πολύ του black)
[B]Με ποιον χρήστη έχεις πιο πολλά κοινά ακούσματα?[/B]–> Keyser, potofgold, thevoid
[B]Ποιος χρήστης ποστάρει και ποστάρει αλλά στη ουσία μόνο βλακείες γράφει?[/B]–> μακράν ο romantic7
[B]Ποιον χρήστη περιμένεις να δεις τι θα προτείνει για να το ακούσεις?[/B]–> thevoid, Keyser, Deckard, Bleedin History
[B]Ποιον χρήστη θα πρότεινες για συντάκτη?[/B]–> panagiotis, Bleedin History, Keyser, jm_rotten
[B]Πιο κολλημένος user[/B]–> awake, Night*Sky
[B]Πιο ανοιχτόμυαλος user[/B]–> Shadowcaster
[B]Πιο επιδειξιομανής user[/B]–> papardelas (πιο πολύ επιδειξίας παρά επιδειξιομανής…)
[B]Ποιον θα μπάναρες αν μπορούσες?[/B]–> τον alex1992 όταν επιστρέψει… (α κι εκείνον τον πως τον λένε τον Angelcry)
[B]Ποιος ειναι το μεγαλύτερο ψώνιο?[/B]–> :?:
[B]Ποιον χρήστη θα πρότεινες για μοντ?[/B]–> Epitaph (ή τον ΚΑΝτε με ΑΝΤΜΙΝ)
[B]Πιο τίμιος user[/B]–> worst enemy, Deathster, martian
[B]Πιο γραφικός user[/B]–> diskovolos, GRACCHUS BABEUF
[B]Πιο δήθεν user[/B]–> :dunno:
[B]Πιο συμπαθητικός από κοντά/από μσν user[/B]–> deadmemories, dude, Deckard
[B]Χρήστης με το καλύτερο humor[/B]–> Bleedin History, ChrisP, shaman, necromayhem, Lupin, Deckard, DarthVader
[B]Πιο politically correct user[/B]–> manos87, Deathster
[B]Πιο αιρετικός στις απόψεις του μα τον γουστάρω user[/B]–> shaman :bleh:
[B]Με ποιον χρήστη (που δεν κάνεις παρέα) πιστεύεις ότι θα έκανες την καλύτερη παρέα?[/B]–> με πολλούς νομίζω
[B]Πιο κάφρος user[/B]–> sodomaniac
[B]Πιο “καλό παιδί” user[/B]–> ε εντάξει γνωστό, crimson_Idol
[B]Πιο “γαμώ τα άτομα” user[/B]–> zouglau, somnabulist
[SPOILER]
:oops: Θενκς αν και δεν συμφωνώ για μένα…
[/SPOILER]