Ποιο ήταν το 1ο band που ακούσατε και γίνατε μέταλα;

λόγω μεγαλύτερων αδερφών μεταλλάδων που μου ρίχνουν 14χρονια απο μπέμπης άκουγα ότι ακουγοταν στο δωματιο τους
πρώτη μου όμως προσωπική ακρόαση ήταν Rammstein - Kokain :lol:8)

TWISTED S.ick M.other F.uckin’ SISTER και ολα μπηκαν σε μια τροχια που συνεχιζει να με ελκει.Εννοειται οτι ισχυει το '‘Πρωτη αγαπη και παντοτινη’'8O

ΦΙΑΡ ΟΦ ΔΕ ΝΤΑΡΚ λάιβ (δεν το περιμένατε αυτό ε?)

Αν μετράνε και τα 70ς ΜΠΙΝ Α ΛΟΓΚ ΤΑΙΜ, ΜΠΙΝ Α ΛΟΓΚ ΤΑΙΜ, ΜΠΙΝ Ε ΛΟΓΚ ΛΟΝΛΙ ΛΟΝΛΙ ΛΟΝΛΙ ΛΟΝΛΙ ΛΟΝΛΙ ΤΑΙΜ (πάλι κόκκινο η πρωτοτυπία)

εμενα στην αρχη με ειπε ο αδερφος μου για ενα γαματο τραγουδι

αυτο που εκανε τον deckard να παρει το στραβο δρομο:p

εμενα ομως μου φανηκε πολυ χαζο…

επειτα μια φορα κ ενα καιρο που υπηρχε το kazaa με ρωταει ο πατερας μου τι ειναι αυτο και του απανταω.

τοτε με λεει “για ψαξε ενα κομματι, child in time λεγεται” μετα προχωρησε στο cocain ,woman from tokyo κατι παλια του santana και φυσικα το wish you were here και το welcome to the machine και money.Υστερα του αρεσε τοσο το kazaa που επεκταθηκε στους doors.

ε το κακο δεν αργησε να γινει και κολλησα το στοιχειο του παλιοροκα.

επειτα ξαναπιασα το fear of the dark και αυτη τη φορα μ αρεσε.μετα κατεβασα καμια 30ρια κομματια απο maiden και 2-3 δισκους και κολλησα.

μετα μια μερα στην κατασκηνωση μπηκαν οι ac/dc στη ζωη μου καθως ενας φιλος μου παντα ελεγε πριν παιξει το thunderstruck οτι “τωρα θα ακουσω το καλυτερο κομματι στον κοσμο”

απο κει και περα αρχισα να εξερευνω και μονος μου τα μονοπατια της μουσικης.

τελικα δεν εγινα μεταλο :confused:

Έχασες.Κοίτα τι ωραίο παιδί έγινα εγώ.

επισης αν γενομουνα τρανσας θα ειχα ξεκινησει με αυτο το τραγουδι που ειναι πεταμενο μεσα στον πρωτο μου φακελο που ειχα με mp3…

ακουστε προσεκτικα το πρωτο λεπτο

Άκουγα ροκ . Ο κολιτός μου έστειλε τα :

Paranoid - Black Sabbath
Green Machine - Kyuss
The Trooper - Iron Maiden

μέσω υπερύθρων στο κινητό μου και έγινε το μπαμ .

Αυτή ήταν η πρώτη μου επαφή με τον πιο σκληρό ήχο .

Αλλά οι Metallica ήταν αυτοί που με έσπρωξαν για τα καλά μέσα . 8)

οταν παγαινα τριτη γυμνασιου ειχα καψουρευτει μια ελενη(αλλα δεν μου δiνε σημασια).ενα απογευμα λεπον μου εβαλε ο πατερας μου να ασκουσω σκορπιονς και τυχαια το πρωτο τραγουδι ηταν το still loving you.κλαψ λυγμ και ολα τα σχετικα ε ερωτευτηκα τους σκορπιονς.the rest is history:roll:

Iron Maiden-two minutes too midnight
Ουαου;

ναι ουάου, αν το άκουσες και συ το 1985 στο SuperHits της EMI! πω, έχουν περάσει 27 χρόνια :–

[SPOILER]
θυμάμαι ότι έκλεινε την τέταρτη πλευρά… και μου πήρε 1 μήνα να το ακούσω αφού τη συλλογή την είχα πάρει/ζητήσει εξαιτίας των Duran Duran αλλά μιας και το λες[/SPOILER]

Πρέπει να την είχε ο πατέρας από έναν φίλο. αν θυμάμαι καλά, έκοβε το σόλο?

Aπο ενα CD του Metal Invader, το Warzone 2 - 1997-8 που ειχε μεσα Nightfall - Death Star και κατι Kawir νομιζω…

1995-1996 ενας φιλος μου εγραψε 3 κασετες :

Iron Maiden - Best of the Beast
Metallica - Black Album
Helloween Keeper 1 & 2 σε μια 90αρα :stuck_out_tongue:

το γυροφερνα αρκετα χρονια (απο δευτερα γυμνασιου) με πανκ ροκ (πχ blink 192, offspring), κλασσικ ροκ (πχ scorpions), νου μεταλ (πχ linkin park) αλλα το μεγαλο μπαμ εγινε καπου στη δευτερα με τριτη λυκειου οταν ενας φιλος μου μου εγραψε ενα σιντι με μεταλ κομματια απο τα οποια εφαγα ενα τρελο σκαλωμα με τα:

I Want Out - Helloween
Painkiller - Judas Priest
Fear of The Dark+No More Lies - Iron Maiden

απο κει κ περα δανειστηκα απο ενα παλικαρι το Painkiller (το σιντι) και ετσι ξεκινησαν ολα…

Το Days of Purgatory από Ιced Earth.

Ηταν καπου στο 86-87 μια κασετα με Scorpions,Europe και κατι αλλο που δεν θυμαμαι τι.Μου την ειχε γραψει ενας φιλος.Νo one like you,Rock you like a hurricane και λοιπα.Στην 2η κασετα που απεκτησα ηταν και η 1η φορα που ακουσα κατι πιο βαρυ.Μου είχε γραψει το Master of Puppets.Πανικος!!! Η 1η επαφή ομως ήταν Scorpions.

Alice Cooper trash (κασσετα)